listede yokum dışlanmışım ama olsun ben hepinizi çok seviyorum
çapa bebeğim önce gece 12den sonra randevu al sonra doktor zaten sperm testi isteyecek gidip gün alıyorsun eşim geçen hafta gitmişti bugüne randevu verdiler size belki daha öncesine gün verirler çünkü yoğun değillermiş.bu arada sınavın nasıl geçti bebişim
aşkolsun bebeğim olurmu öyle birşey bahar bilgisini paylaşan herkesi listeye ekledi sende bilgilerini ver senide eklerlistede yokum dışlanmışım ama olsun ben hepinizi çok seviyorum
şifa olsun canım .ah canım topiğe yazmak istemedim ama eşim kür kullandı ya çok rahatsız işten izin aldı eve geldi şimdi uyuyor.inan artık herşeyden korkar oldum eşime eczaneden evicap ve zinco c aldım olmazsa kürlerden vazgeçicem sadece vitamin kullansın
tşk cnm bende yapıyorumda kafama göre takılıyordum dakikasına bakmıyodum şimdi ayarlıyıpda ugulıyayım dedim sağol.aktarcıdan keçiboynuzuyla çakşır kökü aldım ikisini bir kaynatıp içiricem.çakşır kökünün tadı çok acı normalde acımı oluyor acaba? vck cim çakşır kökü sperm arttırıcı bi kür bayada ünlü araştır belki işinize yarar.
selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
son haberle rnedır
vck,bahar,masal,ıstıyorumbebegım ve hepınız ınsallah ıyısınızdır
çakşır kökünün acı olmaması gerek .yanlış filan olmasın dikkat et canım.biz birkere almıştık ama devam etmedik tuhaf birşeydi.:44:
birde keçiboynuzu sade olarak hazırla.FSH yüksekse keçiboynuzunu önermiyor saraçoğlu.
iyiyim cnm sen nasılsın? görüşemiyoruz netttedeeşin başladıımı kürlerine dün okudum dert yanmışsın başlamamış diye...
iyi geceler canlar nasılsınızzzzzzzzz
iyi aksamlar kizlar.artik igne migne vurunmicam vaz gectim tedaviden.turkiyeye gelicem.benim iki tane muhabbet kusum var onlari nasil getirebilirim bir fikri olan varmi kuslara pasaport hemen cikiyomu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?