Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım biz sadece sperm yaptırmak istiyoruz bu boyamalı nasıl oluyorsa dr söylersek boyamalı yaparlat galiba canım sınavım güzel geçti sertifikayı alırım gibi görünüyoor sertifikayı alayım artık okul hayatına nota koyacağım artık bebeşim olsun anne olayım benimde karnımda bebeğim büyüsün bende bbeğimi emzireyim canım inş hepimiz burda hayallerimize hayırlısıyla kavuşuruz amin

listede yokum dışlanmışım ama olsun ben hepinizi çok seviyorum
aşkolsun bebeğim olurmu öyle birşey bahar bilgisini paylaşan herkesi listeye ekledi sende bilgilerini ver senide ekler
Adın,evlilik süren,yaşın,gördüğün tedaviler,tüpbebek denemelerin ve tarihleri aklıma gelmeyen diğer bütün bilgilerini yaz canımcım

canım transferin hayırlı olsun rabbim bebeğine kavuşmayı nasip etsin amin

kız bizim kürde suya düştü çakşırın acısını vermiş kız ben bilmiodum acısını tatlısını eşim içemediki bende içme zehir gibi yenisini alırım dedim artık ,ama kesinlikle alıp kullandırıcam en kısa zmnda

canım eşin neden kullanamıyor ya inş kaullanır neyse canım vardır herşeyde bir hayır

çakşır kökünün acı olmaması gerek .yanlış filan olmasın dikkat et canım.biz birkere almıştık ama devam etmedik tuhaf birşeydi.:44:
birde keçiboynuzu sade olarak hazırla.FSH yüksekse keçiboynuzunu önermiyor saraçoğlu.

selam kızlar nasılsınız
nasıl gıdıor
son haberle rnedır
vck,bahar,masal,ıstıyorumbebegım ve hepınız ınsallah ıyısınızdır

selam canım iyiyiz sen nasılsınnnnnnnnnnn
valla güzel haberler alıyoruz son günlerde şükür moralimiz yerinde
vcknın yazdığı gibi istiyorumbebeğimi ikizlerine hamile
darısı bizlerin başına inş...
tatlım bizimde tedaviye 1 ay falan kaldı heyecanlıyım...
inş arka arkaya güzel haberlerle dolar topiklerimiz

listede yokum dışlanmışım ama olsun ben hepinizi çok seviyorum

canım aşkolsun ne dışlanması
yazdıysan bile gözden kaçmıştır hatırlamıyorum...
bu azosperm tablosu yeni gelen arkadaşlara umut olsun diye hazırladım...
insan ilk duyunca çok büyük bi şok içine giriyor...
0 dan bebiş sahibi olabilmek mümkün gözükmüyor...
yenilere umut olsun herkes herkesin durumunu daha iyi takip edebilsin diye hazırladım...
şükür sizin durumunuz azosperm değil...
allaha şükür çok fazla sperminiz ama neyazıkki sizinde başka sorununuz var
inş sende bu yaz allahın izniyle hamiş olacaksın
dediğim gibi bu azosperm tablosu ama sende dahil olmak istersen yaz bilgilerini ekliyeyim tatlım
ayrıca bende seni çooooooooooooookkk seviyorum

Son düzenleme:
iyi geceler canlar nasılsınızzzzzzzzz

Son düzenleme:

çakşırkökünün dişisi erkeği varmış hangisini kullanıcaz bilemedim ben şimdi. ama acısı içilecek gibi değil araştırmalarıma göre dişisini kadınlar erkeğini erkekler kullanmalı diyor ama herkes eşine tatlısını uyguluyor ... ben şimdi hangisini uygulıcam bunu iyice araştırmalıyım bildiğiniz aktarcılar varmı sorabilceğiniz ?fsh de sorun yoktu şimdilik
az önce tadına baktım çakşırsuyunun iğrenç acı, onay veriyorum tatlısı içiliyor acısını hayvan bile yemez..zehir zehir....

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar.artik igne migne vurunmicam vaz gectim tedaviden.turkiyeye gelicem.benim iki tane muhabbet kusum var onlari nasil getirebilirim bir fikri olan varmi kuslara pasaport hemen cikiyomu ?

iyiyim cnm sen nasılsın? görüşemiyoruz netttede eşin başladıımı kürlerine dün okudum dert yanmışsın başlamamış diye...

internetim gitti ( kayboldum birden.iyiyim canım nolsun,başlamadı hala güya yarın başlayacakmış,düzenli kullanması gerektiğinden,iş yoğunluğundan böyle yapmış mış...canım haftasonu memlekete gidiyorum 10 gün yokum,döner dönmez buluşacazğız mutlaka

iyi geceler canlar nasılsınızzzzzzzzz

iyiyiz canımm,valla ben izne çıkıyorum 10 günlüğüne memleketime gidiyorum,çok çok iyiyim,çok ihtiyacım vardı bu izne,üst üste şoklar falan derken ciddende bu hafta farkettimki sinirlerim fazlasıyla yıpranmış inşallah yenilenip döneceğim, sen nasılsın bitanem

iyi aksamlar kizlar.artik igne migne vurunmicam vaz gectim tedaviden.turkiyeye gelicem.benim iki tane muhabbet kusum var onlari nasil getirebilirim bir fikri olan varmi kuslara pasaport hemen cikiyomu ?

neden tedavinden vazgeçiyorsun?sebebini bilmiyorum ama tedavini yarım bırakma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…