kizlar bu sabah doktora gittim kan verdim birde ultrasonla bakti doktor.sol yumurtaligimda 4 sag yumurtaligimda 3 yumurta varmis.bir tane yumurta daha varmis ama tam belli degilmis.toplam 8 yumurta. Bugun ignenin 6 gunu olacak.saat 3 te ariyacaklar ignenin dozajini filan soyleyecekler sanirim.
Cok merak etttigim bu yumurtanin sayisi cogalirmi yoksa 8 tane dediyse 8 tanemi cikacak yorumlarinizi bekliyorum korku sardi beni
kizlar bu sabah doktora gittim kan verdim birde ultrasonla bakti doktor.sol yumurtaligimda 4 sag yumurtaligimda 3 yumurta varmis.bir tane yumurta daha varmis ama tam belli degilmis.toplam 8 yumurta. bugun ignenin 6 GUNU olacak.saat 3 te ariyacaklar ignenin dozajini filan soyleyecekler sanirim.
cok merak etttigim bu yumurtanin sayisi cogalirmi yoksa 8 tane dediyse 8 tanemi cikacak yorumlarinizi bekliyorum korku sardi beni
özledim sizi bebekim ayrıca çok heyecanlıyım senin tedavi yaklaşoyo ya daha çok burayı takip etmek istiyorum.
haberleri kaçırmayayım diyorum bitanem yaaa.
ben iyi sayılırım canım dün balkonu yıkayacaktım kovaya su koydum ağzına kadar tabi bel gittii doğrulamadım.
kociş geldi acile gittik yedim iğneyi tabiki.
1 hafta iğne kullanacaksın sabah akşam dedi ama kabul etmedim ilaç aldım.
bugün biraz iyiyim ağrım var ama enazından belim eğik değil
slm kızlar nasılsınız ?bugün sağlık raporu almak için gittim devlet hastanesine ama orda yapmadılar çok moralim bozuldu ağlamaya başladım
ama elimde değil kendiliğinden gözümden yaşlar bir akıyor sanki herşeyimi elimden almışlar gibi
eğitim araştırma olacakmış resmen zulüm bu gerçekten sanki insanlar anne olmadan önce bir dizi tahlildenmi geçiyor hayır ama bizler zaten bir sürü sorun yaşıyoruz
birde böyle uğraştırıyorlar istanbuldaki yaptıracak arkadaşlar bilginiz olsun eğitim araştırma olacak ve bağcılar eğitim araştırmada yapılıyormuş
3 tane fotoğraf bir tane nüfüs cüzdan fotokopisi ve 200 lira para
merhaba cnm bende saraçoğlunun müşteri hizmetlerini aradım onlarda senin dediğin gibi dediler.işte eşim telaş yattıya neyse içim rahatladı saol.
çok geçmiş olsun canım, iğne yaptırmamışsın en azından kas gevşetici krem al beline masaj yaparak sürsün eşin oda iyi gelecektir.
merhaba sşbebek bende dün gittim rapor almak için. çok şükür alabildim ama çok uğraştım. daha raporu almadıysan hasekide yaptır. 112 lira alıyorlar. çarşamba hariç tüm günlerde yaptırabiliyorsun. önce gidip dilekçe veriyorsun randevu veriyorlar sonra randevu gübünde sabah 8 de gidiyorsun akşam 5 e kadar koşturuyorsun. banada gün verdiler çok şükür bir hemşire buldum yalvar yakar aynı güne aldı benim evraklarımı. akşama kadar koşturduk eşimle birlikte ancak alabildik.
nedense bilmem dünden bugüne hep duyguluyum hep gözümden yaş akıyor
rabbim sen herşeyin hayırlısını ver amin
canım ya burası ucuz bağcılar devlet hastanesi 200 lira dedi ama ben beylikdüzünden nasıl gidecem galiba 3 vasıta değiştirmem gerek canımya hasekiye randevusuz gidiyorsun sonra
sağlık raporu bölümüne gidiyorsun orda dilekçe yazıyorlar sonra doktorlara görünüyorsun bu şekildemi sabah kaçta orda oldun randevu günü çok geç veriyorlarmı kaç gün sonraya verdiler ya canım bilsydik birlikte giderdik beraber yapardık bemnim eşim çok yoğun benimle gelemezde aynı gün raporu aldınmı ve doktor muayene yapıyormu veeeeeeee kadın doğum doktorları muayene ettimi canım herşeyi ayrıntılı yazarmısın
ben dün çok ağladım elimde değil nasıl gözlerimden yaş akıyordu vck yi hemen aradım bir ağlıyorum neden ağlıyorsun dedi gider başka yerde yaparsın ama canım
şimdiye kadar anne olan herkes tahlildenmi geçiyor nasıl üzüldüm sen kaç vasıtayla gittin
ben önce eyüp sskya gittim oradan olmuyormuş çıktık okmeydanına gittik cuma günüymüş heyet günü, oradan çıktık cerrahpaşaya gittik oda olmuyormuş, oradan hasekiye gittik. oraya vardığımızda saat 10du. elime bir dilekçe verdiler doldurdum verdim. pazartesi gününe gün verdiler. hemşirenin yanına gittim, tüp bebek tedavisine başlıycam pazartesi adet günüm ozaman kadar bu raporu almam lazım böyle birşey olduğunu tahmin edemedim lütfen yardım edin dedim. sağolsun kadın yardımcı oldu elime bir form verdi tüm doktorların bölümleri yazılıydı. vezneye 112 lira ödeyip kuyruğa girmeye başlıyorsun. eşim birinde bekledi ben işlemimi yapıp oraya geçtim, eşim diğer kuyruğa girdi. muayane etmiyrolar. sadece bir hastalığın var mı diye sorup imza atıyorlar. bu işlemi öğlene kadar yapıyorlar. öğleden sonra kağıtları toplayıp heyete veriyorlar. heyet saat 4:30 a kadar sürüyor. sonra hepsini başhekim imzalıyor. aat5 tede raporu verdiler.
öğleden sonra heyetin bitmesini beklerken süleymaniyeye geçtik. o saatten sonra raporu bzie yetiştiremezsiniz dediler. salı günü süleymaniyey götüreceğim kağıdı. perşembe günü heyete girecek. cumada gidip raporu alıcam. cumarteside gidip ilaçlarımı yazdırırım.
süleymaniye evrakları bana getireceğin güne dikkat et dedi.salı ve perşembe heyet günleri. diğer günde raporun çıkar süresi 3 gün. hesağlayarak gel dedi.
nedense bilmem dünden bugüne hep duyguluyum hep gözümden yaş akıyor
rabbim sen herşeyin hayırlısını ver amin
süleymaniyeye sağlık raporunu pazartesi versek olmuyormu ben anlamdım pazrtesi versek çarşamba yada peşembe alırsın dimi
bu rapor şimdiye kadar yaptığım işlemlerden daha zordu. çok koşturduk. işten zar zor izin almışız, sağlık raporunu alıp süleymaniyeye verip oradan raporu hemen alabileceğimizi düşündük. güya oradanda umut tüp bebeğe geçip ilaçlarımızı yazdıracaktık güya. ama evdeki hesap çarşıya uymadı.
inşallah bu emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim emeklerimizin mükafatı evlatlarımızı bağışlar bize.
canım metrobüsle cevizlibağa oradanda tranvayla eksaraya geçmek zor mu olur sana?
bu arada sağlık kurulu hasekinin karşı tarafında yeni binasında aklında olsun. çarşamba hariç her gün gidebiliyorsun.
süleymaniyeye sağlık raporunu pazartesi versek olmuyormu ben anlamdım pazrtesi versek çarşamba yada peşembe alırsın dimi
canım hangi bölümdeki hemşireye gittin çok soru soruyorum özür ama ne yapayım mecburen canım sağık raporunun süresi 6 aymı
ne demek canım, inan orada bile sen geldin aklıma hemen yazayım boşuna başka yere gitmesin diye ama aynı gün gitmişiz ikimzide.
hasekiye girmeden yolun karşı tarafında beyaz yeni bir bina var. direk oraya gidiyrosun giriş katta sağlık kurulu odası var. orada dilekçeleri toplayıp randevuları veren br hemşire vardı. esmer zayıf bir bayan. randevuları verdikten sonra bekledim etraftaki kalabalık azaldı. ondan sonra yanına gidip rica ettim. zaten hiç birşey yapamadık diye eşimlede tartışmıştık dokunsalar ağlayacak gibiydim. sağolsun yardım etti.
bu sağlık raporunun nekadar süre geçerli olduğunu bilmiyorum, bunda zaman sorunumuzun olmaması lazım.
canım ben bağcılara sordum orası 6 ay geçerli dedi canımya
bende alıp şiliye kendi dr götüreceğim yazdırmaya canım hasekidekiler şaşırdımı buda ne diye bu raporda ne oluyor ilk defamı dudular yoksa biliyorlarmıydı ben gitttim doktor dahil kimse bilmiyordu şaşırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?