Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı olsun canım tedavın canım bendede 6 tane vardı ama yumurta toplama ıslemınde 7 tane toplandı daha fazla olacagını sanmıyorum beslenmene dıkkat et kalıtelı olsun yumosların tarcın bal ye canım

8 tane çıkması seni korkutmasın.hepsi kaliteli olsun yeter.bende senin gibi korkmuştum.üstelik benim 6 tane çıkıp 5 tanesi olgun çıktı.onunda 3 tanesi döllendi.zaten 1 tane transfer ediyolar.bende o korkuları yaşadım.boşuna korkmuşum.bak hamileyim.allah sanada göstersin.lütfen stres yapma.

çok geçmiş olsun canım, iğne yaptırmamışsın en azından kas gevşetici krem al beline masaj yaparak sürsün eşin oda iyi gelecektir.

merhaba sşbebek bende dün gittim rapor almak için. çok şükür alabildim ama çok uğraştım. daha raporu almadıysan hasekide yaptır. 112 lira alıyorlar. çarşamba hariç tüm günlerde yaptırabiliyorsun. önce gidip dilekçe veriyorsun randevu veriyorlar sonra randevu gübünde sabah 8 de gidiyorsun akşam 5 e kadar koşturuyorsun. banada gün verdiler çok şükür bir hemşire buldum yalvar yakar aynı güne aldı benim evraklarımı. akşama kadar koşturduk eşimle birlikte ancak alabildik.

ALLAH bu mübarek gün hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin

tedaviye başlamış, başlayacak, düşünen arkadaşlara kolaylıklar ihsan eylesin amin

Bende herkes gibi bir insanım
Dudağımdaki gülümsemenin ardında
İçini çeken biri var…
Benimde dertlerim var..
Dilimde,dilimin ucunda,Gelipte diyemediğim.
Bir türlü söyleyemediğim,Sözlerim var.
Bende bir insanım,
Gözümde aktı ,akacak,Kanlı göz yaşlarım var.
Eğer biraz dikkatli baksan görürsün
Bakışlarımda çok derin acılar var..
Söylemem şartmı ,yada belirtmem ,
Bende herkes gibiyim ,
Benimde üzüntülerim var.

Arkasından bakıp,
Durrr diyemediklerim,
Kalbini kırıp, özür dileyemediklerim var.
Zaman akıp giderken,
Artık toprağın altında duran ,,
Sevdiklerim var..

Var işte kalbimin ,kalbimin ,
En derin yerinde ,
Tarif edemediğim bir sızı var .
Canımın çektiği,
Kokusunu duymak istediklerim var.
Benimde ,
Uzaklarda, taaaaa uzaklarda
Hasretiyle yandıklarım var..
İllede haykırmam ,
Avaz avaz bağırmammı lazım.
Benimde bu gurbette dosta ihtiyacım var..
Canım dediklerim
Ve kalbimi kıran canlarım var ..
İçimde çoook derinde
Ağlayan, korkmuş küçük bir çoçuk var ..

Yaşamak ve şavaşmak için sebebim var
Üzsede çok şey kalbimi,
Beni mutlu eden küçük mucizelerim var.
Her şeye ramen hayallerim var
Belki olmayacak ama ,
Umut etmekten vazgeçmediğim
Hayallerim var

Olsun insanım ben ,
Duyarım,görürüm,konuşur ağlarım.
Üzülür yada mutlu olurum .
Sevinmekte,üzülmekte ,
Sevmekte,özlemekte
Bu duygular benim için var .
Ve ve her şeye ramen ,
Umudum var.

Seninde olsun ,
Bilki kalbinde çok acı taşısanda ,
Herkesin söyleyemediği dertleri var.
Yüreğini sıkan acıya ramen ,
Umudunu kaybetme
Çünkü her kes için bir umut var.

HER UMUT GERÇEKLEŞECEK BİR DÜŞ BULUR...
Ayakkabıcı, yeni getirdiği malları vitrine yerleştirirken, sokaktaki bir
çocuk onu seyretmekteydi. Okullar kapanmak üzere olduğundan, spor
ayakkabılara rağbet fazlaydı. Gerçi mallar lüks sayılmazdı ama, küçük bir
dükkân için yeterliydi. Onların en güzelini ön tarafa koyunca, çocuk
vitrine doğru biraz daha yaklaştı. Fakat bir koltuk değneği
kullanmaktaydı. Hem de güçlükle...
Adam ona bir kez daha göz attı. Üstündeki pantolonun sol kısmı, dizinin
alt kısmından sonra boştu. Bu yüzden de sağa sola uçuşuyordu. Çocuğun
baktığı ayakkabılar, sanki onu kendinden geçirmişti. Bir müddet öyle
durdu. Daldığı hülyadan çıkıp yola koyulduğunda, adam dükkândan dışarı
fırlayıp:
- "Küçüüük!" diye seslendi." Ayakkabı almayı düşündün mü? Bu seneki
modeller bir hârika!"
Çocuk, ona dönerek:
- "Gerçekten çok güzeller!" diye tebessüm etti, "Ama benim bir bacağım
doğuştan eksik".
- "Bence önemli değil!" diye atıldı adam. "Bu dünyada her şeyiyle tam
insan yok ki! Kiminin eli eksik, kiminin de bacağı. Kiminin de aklı veya
vicdanı."
Küçük çocuk, bir şey söylemiyordu. Adam ise konuşmayı sürdürdü:
- "Keşke vicdanımız eksik olacağına, ayaklarımız eksik olsa idi."
Çocuğun kafası iyice ka şmıştı. Bu sefer adama doğru yaklaşıp:
- "Anlayamadım!. dedi. Neden öyle olsun ki?"
- "Çok basit!" dedi, adam. "Eğer vicdan yoksa, cennete giremeyiz. Ama
ayaklar yoksa, problem değil. Zaten orda tüm eksikler tamamlanacak. Hâttâ
sakat insanlar, sağlamlara oranla, daha fazla mükâfat görecekler..."
Küçük çocuk, bir kez daha tebessüm etti. O güne kadar çektiği acılar,
hafiflemiş gibiydi.
Adam, vitrine işâret ederek:
- "Baktığın ayakkabı, sana yakışır!" dedi. "Denemek ister misin?"
Çocuk, başını yanlara sallayıp:
- "Üzerinde 30 lira yazıyor" dedi, "Almam mümkün değil ki!"
- "İndirim sezonunu senin için biraz öne alırım!" dedi adam, "Bu durumda
20 liraya düşer. Zâten sen bir tekini alacaksın, o da 10 lira eder."
Çocuk biraz düşünüp:
- "Ayakkabının diğer teki işe yaramaz!" dedi, "Onu kim alacak ki?"
- "Amma yaptın ha!" diye güldü adam. "Onu da, sağ ayağı eksik olan bir
çocuğa satarım."
Küçük çocuğun aklı, bu sözlere yatmıştı. Adam, devam ederek:
- "Üstelik de öğrencisin değil mi?" diye sordu.
- "İkiye gidiyorum!" diye atıldı çocuk, "Üçe geçtim sayılır."
- "Tamam işte!" dedi adam. "5 Lira da öğrenci indirimi yapsak, geri kalır
5 lira. O da zâten pazarlık payı olur. Bu durumda ayakkabı senindir,
sattım gitti!"
Ayakkabıcı, çocuğun şaşkın bakışları arasında dükkâna girdi. İçerdeki
raflar, onun beğendiği modelin aynıyla doluydu. Ama adam, vitrinde olanı
çıkarttı. Bir tabure alıp döndükten sonra, çocuğu oturtup yeni
ayakkabısını giydirdi. Ve çıkarttığı eskiyi göstererek
- "Benim satış işlemim bitti!" dedi, "Sen de bana, bunu satsan memnun
olurum."

- "Şaka mı yapıyorsunuz?" diye kekeledi çocuk, "Onun tabanı delinmek
üzere. Eski bir ayakkabı, para eder mi?"
- "Sen çok câhil kalmışsın be arkadaş..." dedi adam, "Antika eşyalardan
haberin yok her hâlde. Bir antika ne kadar eski ise, o kadar para tutar.
Bu yüzden >ayakkabın, bence en az 30-40 lira eder."

Küçük çocuk, art arda yaşadığı şokları üzerinden atabilmiş değildi.
Mutlaka bir rûyada olmalıydı. Hem de hayatındaki en güzel rûya. Adamın,
heyecandan terleyen avuçlarına sıkıştırdığı kâğıt paralara göz
gezdirdikten sonra, 10 liralık banknotu geri vererek:
- "Bana göre 20 lira yeterli." dedi. "İndirim mevsimini başlattınız ya!"
Adam onu kıramayıp parayı aldı. Ve bu arada yanağına bir öpücük kondurdu.
Her nedense içi içine sığmıyordu. Eğer bütün mallarını bir günde satsa,
böyle bir mutluluğu bulamazdı. Çocuk, yavaşça yerinden doğruldu. Sanki
koltuk değneğine ihtiyaç duymuyordu. Sımsıcak bir tebessümle teşekkür
edip:
- "Babam haklıymış!" dedi. "Sakat olduğum için üzülmeme hiç gerek yok!
demişti."

* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur,

* Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur,

* Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur

* Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir

merhaba cnm bende saraçoğlunun müşteri hizmetlerini aradım onlarda senin dediğin gibi dediler.işte eşim telaş yattıya neyse içim rahatladı saol.

canım bende senin gibi düşündüm araştırırken ama eşime söylemedim negetif etki olmasın diye sonra kendim düşündüm erkeklerde azo sebbei hormonel ve onlarda kadınlık hormonu fazla olduğu için azo oluyorlar iyiki aramışsın için rahat etmiştir canım ben saraçoğluna güveniyorum ve saraçoğlu bir çok bitkiyi birbirine katmıyor

canım ya burası ucuz bağcılar devlet hastanesi 200 lira dedi ama ben beylikdüzünden nasıl gidecem galiba 3 vasıta değiştirmem gerek canımya hasekiye randevusuz gidiyorsun sonra
sağlık raporu bölümüne gidiyorsun orda dilekçe yazıyorlar sonra doktorlara görünüyorsun bu şekildemi sabah kaçta orda oldun randevu günü çok geç veriyorlarmı kaç gün sonraya verdiler ya canım bilsydik birlikte giderdik beraber yapardık bemnim eşim çok yoğun benimle gelemezde aynı gün raporu aldınmı ve doktor muayene yapıyormu veeeeeeee kadın doğum doktorları muayene ettimi canım herşeyi ayrıntılı yazarmısın
ben dün çok ağladım elimde değil nasıl gözlerimden yaş akıyordu vck yi hemen aradım bir ağlıyorum neden ağlıyorsun dedi gider başka yerde yaparsın ama canım
şimdiye kadar anne olan herkes tahlildenmi geçiyor nasıl üzüldüm sen kaç vasıtayla gittin

nedense bilmem dünden bugüne hep duyguluyum hep gözümden yaş akıyor
rabbim sen herşeyin hayırlısını ver amin

ne hikmetse bende öyleyim hatta dün yazdım ama kimse görmedi akşama kadar sürekli ağladım ...
kimseyle görüşmek istemedim şimdi iyiyim salevat getir la havle oku insan sakinleşiyo...
iyiki rabbimize imanımız var...elhamdülillah müslümanız inancımız bizi koruycak teselli edecek inşaallah bu zorlu imtihanı geçicez ...
çocuklarımız olunca bu sayfalara bakıp verdiğimiz imtihandan dolayı kendimizle guru duyucaz...

ben önce eyüp sskya gittim oradan olmuyormuş çıktık okmeydanına gittik cuma günüymüş heyet günü, oradan çıktık cerrahpaşaya gittik oda olmuyormuş, oradan hasekiye gittik. oraya vardığımızda saat 10du. elime bir dilekçe verdiler doldurdum verdim. pazartesi gününe gün verdiler. hemşirenin yanına gittim, tüp bebek tedavisine başlıycam pazartesi adet günüm ozaman kadar bu raporu almam lazım böyle birşey olduğunu tahmin edemedim lütfen yardım edin dedim. sağolsun kadın yardımcı oldu elime bir form verdi tüm doktorların bölümleri yazılıydı. vezneye 112 lira ödeyip kuyruğa girmeye başlıyorsun. eşim birinde bekledi ben işlemimi yapıp oraya geçtim, eşim diğer kuyruğa girdi. muayane etmiyorlar. sadece bir hastalığın var mı diye sorup imza atıyorlar. bu işlemi öğlene kadar yapıyorlar. öğleden sonra kağıtları toplayıp heyete veriyorlar. heyet saat 4:30 a kadar sürüyor. sonra hepsini başhekim imzalıyor. saat 5 tede raporu verdiler.
öğleden sonra heyetin bitmesini beklerken süleymaniyeye geçtik. o saatten sonra raporu bzie yetiştiremezsiniz dediler. salı günü süleymaniyeye götüreceğim kağıdı. perşembe günü heyete girecek. cumada gidip raporu alıcam. cumarteside gidip ilaçlarımı yazdırırım.
süleymaniye evrakları bana getireceğin güne dikkat et dedi.salı ve perşembe heyet günleri. diğer günde raporun çıkar süresi 3 gün. hesaplayarak gel dedi.

Son düzenleme:

canım hangi bölümdeki hemşireye gittin çok soru soruyorum özür ama ne yapayım mecburen canım sağık raporunun süresi 6 aymı

süleymaniyeye sağlık raporunu pazartesi versek olmuyormu ben anlamdım pazrtesi versek çarşamba yada peşembe alırsın dimi

bu rapor şimdiye kadar yaptığım işlemlerden daha zordu. çok koşturduk. işten zar zor izin almışız, sağlık raporunu alıp süleymaniyeye verip oradan raporu hemen alabileceğimizi düşündük. güya oradanda umut tüp bebeğe geçip ilaçlarımızı yazdıracaktık güya. ama evdeki hesap çarşıya uymadı.
inşallah bu emeklerimiz boşa çıkmaz rabbim emeklerimizin mükafatı evlatlarımızı bağışlar bize.

canım metrobüsle cevizlibağa oradanda tranvayla eksaraya geçmek zor mu olur sana?

bu arada sağlık kurulu hasekinin karşı tarafında yeni binasında aklında olsun. çarşamba hariç her gün gidebiliyorsun.

süleymaniyeye sağlık raporunu pazartesi versek olmuyormu ben anlamdım pazrtesi versek çarşamba yada peşembe alırsın dimi

evet, süleymaniyeye evrakları pazartesi verirsen salı heyete giriyor. çarşamba alıyorsun evrakı ve 3 gün çarşambadan itibaren başlıyor. perşembe teslim alırsan raporunun 2.günü almış oluyorsun.

evet canım şu rapor işi benimde moralimi çok bozdu neyse o kadar sıkıntı çekiyoruz inş rabbim ilk seferde hayırlısıyla bize bebeğimizi nasip eder amin
canım beylikdüzünden otbüsle yeni bosnaya gelecem ordan metroya binceğim metro aksarayda son durak duracak ordan galiba hasekiye yürüyecem yada tramvay varsa ona binerim
canım ben bu yolu biliyorum

canım hangi bölümdeki hemşireye gittin çok soru soruyorum özür ama ne yapayım mecburen canım sağık raporunun süresi 6 aymı

ne demek canım, inan orada bile sen geldin aklıma hemen yazayım boşuna başka yere gitmesin diye ama aynı gün gitmişiz ikimzide.

hasekiye girmeden yolun karşı tarafında beyaz yeni bir bina var. direk oraya gidiyrosun giriş katta sağlık kurulu odası var. orada dilekçeleri toplayıp randevuları veren br hemşire vardı. esmer zayıf bir bayan. randevuları verdikten sonra bekledim etraftaki kalabalık azaldı. ondan sonra yanına gidip rica ettim. zaten hiç birşey yapamadık diye eşimlede tartışmıştık dokunsalar ağlayacak gibiydim. sağolsun yardım etti.

bu sağlık raporunun nekadar süre geçerli olduğunu bilmiyorum, bunda zaman sorunumuzun olmaması lazım.

canım ben bağcılara sordum orası 6 ay geçerli dedi canımya
bende alıp şiliye kendi dr götüreceğim yazdırmaya canım hasekidekiler şaşırdımı buda ne diye bu raporda ne oluyor ilk defamı dudular yoksa biliyorlarmıydı ben gitttim doktor dahil kimse bilmiyordu şaşırdılar

yok biliyor onlar, tüp bebek tedavisi için dedim sadece, hangi doktorlardan olduğunu onlar yazdı hemen.
en son verdiklei evraktada gebe kalmasında ve gebeliğin sürdürülmesinde herhangi bir engel görülmemiştir diye yazıyordu.

tüp bebek tedavisi için demen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…