bence çok güzel yumurtan var inş. kalitelide çıkarlarda tutunurlar cnm.genelde çoğu kişide yumurta toplama işleminde daha fazla yumurta elde edilebiliyor yumurtan var olduğu için sayısını fazla kafana takıpta sıkıntı yapma gelişemezler falan Allah korusun.herşey güzel olur inş. Allah gönlüne gire versin hayırlısıyla...
8 tane çıkması seni korkutmasın.hepsi kaliteli olsun yeter.bende senin gibi korkmuştum.üstelik benim 6 tane çıkıp 5 tanesi olgun çıktı.onunda 3 tanesi döllendi.zaten 1 tane transfer ediyolar.bende o korkuları yaşadım.boşuna korkmuşum.bak hamileyim.allah sanada göstersin.lütfen stres yapma.
kizlar ben folik asit kullaniyorum gecen gun burda elevit ve folik asiti beraber kullanan arkadaslar varmis yanlis okumadiysam.evde elevitde var eger kullaniliyorsa bende kullanayim diyorum.
kizlar ben folik asit kullaniyorum gecen gun burda elevit ve folik asiti beraber kullanan arkadaslar varmis yanlis okumadiysam.evde elevitde var eger kullaniliyorsa bende kullanayim diyorum.
ewet kullanılıyor tatlm ben doktoruma sormuştum bende ikisindende iciyorum bu arada tedavin hayırlı uğurlu olsun insallah canm
selamlarr hanımlarr nasılsınızz :)
tesekkur ederim tatlim insallah
seninde insallah hamile haberinialmak nasip olur dualarimdasin rabbim yuzune gulsun insalllah
Selam cnm hoşgeldinn
topiğimizin güzel annesiiiiiiiii nasılsınnn
nasıl gidiyooo hamillelikkk
Hosbuldumm canım cok sukur ıyıyımmbu hafta raporluydumm yarın ıse gıtcem gozumde buyuyor evde dınlenmeye cok alıstımm ona yorruyodum kafamı guzell gıdıyoo hersey yolunda cok sukurr... sen nasılsın pekı keyfın saglıgın nasıl canımm ?
Selam cnm hoşgeldinn
topiğimizin güzel annesiiiiiiiii nasılsınnn
nasıl gidiyooo hamillelikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?