Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm benim anlamadığım ilk tedavinizle emre bey arasındaki fark ne pregnyl daha mı az vurunuyodu burası kafamı karıstırıyor biz haftada 2 pregnyl 5000 haftada 3 te menegon seklinde sürdürüyoruz bişey daha sorucam peki ilk tedavinizde hormonlar nasılsı onlarda gelişme varmıydı testesteron seviyeniz nasılsı peki biz maddi durumdan dolayı devlet hastanesine gidiyoruz ve içim içimi yiyor acaba doktor aceleyle iyi baktımı sonuclara vs vs artık başka bişeye konsantre olamıyorum yaa rabbim sonunu hayır eylesin inş

canım bizimde ilk denememizdi. 2 tane naklettiler. biri polipe tutundu beslenemedi. polip sorunum vardı :).
9 hücre sanırım 5. günde nakil yaptılar fena değil :)

hay şu gözü çıkasıca polipler ne isterler kadın rahminden 1 yıl ömrümü yedi polip derdi neyseki atlattım.sen şuan polipinlemi hamile kaldın yani iyi maşallah ...

canım emre hocada biz menagon kullanmadık gonal-f kullandık. ve 6 ay geçtiyse bence bir hormon tahlili ve sperm analizi yaptırın bence
biz tedavimizin ilk ayında testesteron tahlili yaptık daha sonra yapmadık 3.2 lerdeydi değer

Son düzenleme:
hay şu gözü çıkasıca polipler ne isterler kadın rahminden 1 yıl ömrümü yedi polip derdi neyseki atlattım.sen şuan polipinlemi hamile kaldın yani iyi maşallah ...

evet canım yaa bana bu polipi alalım bir dahaki sefere nakil yaparız felan dediler. bende hayır dedim nakil yapcaz. olmazsa bir dahaki sefere diye inat ettim iyi ki etmişim :)

canım bizimde ilk denememizdi. 2 tane naklettiler. biri polipe tutundu beslenemedi. polip sorunum vardı :).
9 hücre sanırım 5. günde nakil yaptılar fena değil :)

anladm tatlm peki transferden sonra neler yaptn yattınmı ben 4 gûndür yatyorum cok sıkıldm we kacıncı günde duş aldın????

hımm gonal f aynı şey değilmi yani ilacın adımı gonal f hormon testi yapıldı cnm onlarda iyileşme var dedi doktor testes.seviyesi ve fsh normal değerlere yakın sadece lh biraz düşük

anladm tatlm peki transferden sonra neler yaptn yattınmı ben 4 gûndür yatyorum cok sıkıldm we kacıncı günde duş aldın????

transferden sonra sadece iğnelerimi vurulmak için çıktım evden. zaten 10 gün kadar istanbulda kaldım transfer sonrası. seyehati göze alamadım çünkü. ben biraz abarttım 10 gün sonra banyo yaptım :). 10 gün boyunca sırt üstü yatıp ayaklarım biraz yüksekte can sıkıntısından patlayarak zaman geçirdim :)

of of walla bende hep yatyorum hawada sıcak duşta almaya korkuyorum mahfoldum ama yarn duş alcam artk dayanamıyorumm

hımm gonal f aynı şey değilmi yani ilacın adımı gonal f hormon testi yapıldı cnm onlarda iyileşme var dedi doktor testes.seviyesi ve fsh normal değerlere yakın sadece lh biraz düşük

evet canım ilacın adı gonal-f ve sigorta kurumu az bir miktarını karşılıyor bu ilacın . o sıkıntı oluyor işte
eğer testesteron seviyesinde az da olsa yükselme varsa başlayalım kıs halay çekmeye :)) süper haber bu :). canım güvenilir biyerde sperm tahlili yaptırın bence çünkü 6 ay olmuş. bişey çıkmasada üzülme ve tedaviyi bırakma duruma göre 2 senede sürebilir tedaviniz. ama gelişme var diyorsun bu çok iyi. belki canlı hüzreniz vardır şimdi :)

of of walla bende hep yatyorum hawada sıcak duşta almaya korkuyorum mahfoldum ama yarn duş alcam artk dayanamıyorumm

dikkat et canım. ve en önemli 2 şeyi sakın yapma. yere eğilip 3 kilodan fazla ağır bişey kaldırma ve yüksek raflara sen uzanma alacağın şey hafif bile olsa. çağır kocişini o alsın ne alcaksan :). biraz daha geçiktirsen banyonu ne olcak kokcaksın sankim :)).

herkese hayırlı gecelerrrrrrr kızlar ii kaynatmışsınız valla
benim dersimden dolayı girip bakıp çıkıyorum az kaldı yakında hep burda olucam inşllh
kızlar bugün bişey oldu
benim koçiş panaxı bırakmıştı baya oldu bırakalı ben hepp başla başla demekten artık yorulmuştum ki
bugün eşimin bi ilaç kullandığını öğrendim garibim bana söylemeden ilaç içmeye devam ediyormuş
eşim spor a gidiyo orda arkadaşlarıyla sohbet ederken spor hocası varmış bu vucut geliştirmede ilaçlar kullanımı hakkında konuşurlarken
eşim de trıbulus ne demiş spor hocasına oda çok etkili bi ilaç demiş niye deyince
o trıbulus testesteronun düzene koyuyor ve hatta kısır erkeklerde spermin oluşmasına sebep oluyormuş demiş
söyleten rabbim hiç kimse bilmiyor eşimin durumunu da hee ve eşim benden gizli al 1 aydan beri kullanıoyormuş
tabii dukkanda içtiği için bende anlamıyorum bakalım söyleten mevlam vardır bi hayır ki söylenmiş:44:
yanii artık eşim trıbulus kullanıyor hemde spor yapıyor bakalım ramazandan önce test yapıcaz kısmette ne olacak görecez:18::18:

bu ne böyle kaç tane bu beeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaa pcim kafayı yemiş yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

kız hawa cok sıcak yat yat terliyo insan 4 gundür yıkanmadm yarın 5 olcak :))) bide bu şekilde kuran okuyamıyorum oda üzüyo beni

cnm benim daha halay çekmeye çookkk var valla testesteron seviyesi başladığımıza göre 2kat arttı nerdeyse bide devlet hastanesinde belli bir sayının altında olunca sperm sayısına sıfır yazıyolarmış kpss ye gircem benim bu aralar çok stresim var inş onu hayırlısı ile atlatırsam eşime dedim acıbademde yaptırcaz bide hamilelerin duası kabul olurmuş sende bana dua ette su kpss yi kazanıp öğrencilerime kavusayım inş

....................................

Son düzenleme:
benim dersimden dolayı girip bakıp çıkıyorum az kaldı yakında hep burda olucam inşllh
kızlar bugün bişey oldu
benim koçiş panaxı bırakmıştı baya oldu bırakalı ben hepp başla başla demekten artık yorulmuştum ki
bugün eşimin bi ilaç kullandığını öğrendim garibim bana söylemeden ilaç içmeye devam ediyormuş
eşim spor a gidiyo orda arkadaşlarıyla sohbet ederken spor hocası varmış bu vucut geliştirmede ilaçlar kullanımı hakkında konuşurlarken
eşim de trıbulus ne demiş spor hocasına oda çok etkili bi ilaç demiş niye deyince
o trıbulus testesteronun düzene koyuyor ve hatta kısır erkeklerde spermin oluşmasına sebep oluyormuş demiş
söyleten rabbim hiç kimse bilmiyor eşimin durumunu da hee ve eşim benden gizli al 1 aydan beri kullanıoyormuş
tabii dukkanda içtiği için bende anlamıyorum bakalım söyleten mevlam vardır bi hayır ki söylenmiş:44:
yanii artık eşim trıbulus kullanıyor hemde spor yapıyor bakalım ramazandan önce test yapıcaz kısmette ne olacak görecez:18::18:

kızlar bugün bişey oldu

kızlar gece gece sohbeti koyulaştırmışsınız
bende geldim açın aranızı

hayfer canım senin yaşın 34 olmasına rağmen sana nasıl 2 embriyo tranferi yaptılar :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…