eşim 3 sefer 1 er sene pregnyl ve menagon tedavisi oldu. ama sonuç sıfır. hiç bir sonuç alamadık. haftada 3 gün pregnyl 1500 ve haftada 3 gün menagon oluyordu. hatta senin gibi eşimin iğnelerini ben yapıyordum. sağolsun canım bir kere bile yılgınlık göstermedi hatırım için katlandı. m.te-se operasyonunda bile canlı hücre yada öncü sperm hücresi bile çıkmadı. doktorumuz eşime senin çocuğun olmaz uğraşma dedi. eşim pes ettti bundan sonra tabi. ama ben etmedim :). araştırdım ve doktor Emre Bakırcıoğlu'nu buldum. randevu aldım ve eşimi zorla neredeyse sürükleyerek istanbula Emre Hocaya götürdüm :). Emre Hoca bize pregnyl1500 haftada 3 gün bulamazsak pregny5000 haftada 1 gün ve yanında gonal-f haftada 3 gün. önerdi. 1 sene kadar bu tedaviye devam ettik bu arada bitki kürü felan kullanmadık. 1 sene sonra eşim istanbula doktorumuza gitti ve test sonucunda 200 bin canlı hücre çıktı. 1 ay içerisinde bu sayı 1,5 milyona kadar yükseldi. sende pes etme canım koskoca profesöre çalım attık biz :)
canım bizimde ilk denememizdi. 2 tane naklettiler. biri polipe tutundu beslenemedi. polip sorunum vardı :).
9 hücre sanırım 5. günde nakil yaptılar fena değil :)
cnm benim anlamadığım ilk tedavinizle emre bey arasındaki fark ne pregnyl daha mı az vurunuyodu burası kafamı karıstırıyor biz haftada 2 pregnyl 5000 haftada 3 te menegon seklinde sürdürüyoruz bişey daha sorucam peki ilk tedavinizde hormonlar nasılsı onlarda gelişme varmıydı testesteron seviyeniz nasılsı peki biz maddi durumdan dolayı devlet hastanesine gidiyoruz ve içim içimi yiyor acaba doktor aceleyle iyi baktımı sonuclara vs vs artık başka bişeye konsantre olamıyorum yaa rabbim sonunu hayır eylesin inş
hay şu gözü çıkasıca polipler ne isterler kadın rahminden1 yıl ömrümü yedi polip derdi neyseki atlattım.sen şuan polipinlemi hamile kaldın yani iyi maşallah ...
canım bizimde ilk denememizdi. 2 tane naklettiler. biri polipe tutundu beslenemedi. polip sorunum vardı :).
9 hücre sanırım 5. günde nakil yaptılar fena değil :)
canım emre hocada biz menagon kullanmadık gonal-f kullandık. ve 6 ay geçtiyse bence bir hormon tahlili ve sperm analizi yaptırın bence
biz tedavimizin ilk ayında testesteron tahlili yaptık daha sonra yapmadık 3.2 lerdeydi değer
anladm tatlm peki transferden sonra neler yaptn yattınmı ben 4 gûndür yatyorum cok sıkıldm we kacıncı günde duş aldın????
transferden sonra sadece iğnelerimi vurulmak için çıktım evden. zaten 10 gün kadar istanbulda kaldım transfer sonrası. seyehati göze alamadım çünkü. ben biraz abarttım 10 gün sonra banyo yaptım :). 10 gün boyunca sırt üstü yatıp ayaklarım biraz yüksekte can sıkıntısından patlayarak zaman geçirdim :)
hımm gonal f aynı şey değilmi yani ilacın adımı gonal f hormon testi yapıldı cnm onlarda iyileşme var dedi doktor testes.seviyesi ve fsh normal değerlere yakın sadece lh biraz düşük
of of walla bende hep yatyorum hawada sıcak duşta almaya korkuyorum mahfoldum ama yarn duş alcam artk dayanamıyorumm
dikkat et canım. Ve en önemli 2 şeyi sakın yapma. Yere eğilip 3 kilodan fazla ağır bişey kaldırma ve yüksek raflara sen uzanma alacağın şey hafif bile olsa. çağır kocişini o alsın ne alcaksan :). Biraz daha geçiktirsen banyonu ne olcak kokcaksın sankim :)).
evet canım ilacın adı gonal-f ve sigorta kurumu az bir miktarını karşılıyor bu ilacın . o sıkıntı oluyor işte
eğer testesteron seviyesinde az da olsa yükselme varsa başlayalım kıs halay çekmeye :)) süper haber bu :). canım güvenilir biyerde sperm tahlili yaptırın bence çünkü 6 ay olmuş. bişey çıkmasada üzülme ve tedaviyi bırakma duruma göre 2 senede sürebilir tedaviniz. ama gelişme var diyorsun bu çok iyi. belki canlı hüzreniz vardır şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?