Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
emre beyin iyi yanina denk gelmissiniz bizde sperm 100 tane cikti ve ilac milac onermedi cok israr edince proxeed dedi tak telefonu kapatti bu konuda sanslisin o zaman

RABBİM sana öğrencilerini evladın gibi sevebileceğin bi okula atanmanı nasip eder inşallah. sınavında çok iyi geçer allah zihnini açar inşallah. birde nur topo gibi bir bebişin olur :) Allahım sen kabul et duamı

hayırlı geceler bitanem
negüzel yaa demek enişte senin haberin olmadan ilaç kullanmaya başlamış ha helal olsun ona
inş şifa olur bol bol spermler oluşur
canım dediğin gibi bunu duymanızda da vardır bi hayır...
tamam biz burda sürekli bahsediyoruz tribulustan sende biliyosun...
ama eşinin hiç ummadığı bi anda bunu duyması ona iyi gelmiş demekki hemen başlamış...
inş bunlar vesile olur bitanemmmmm

Gell gelll canım benimm nerelerdesinn sennn nerelere takılıyosunn bakimmmmmm

nerede olduğumu biliyorsun takipçim
napıyım tatlım dolaşıyorum öyle
sen napıyorsun canım benim telde konuştuk ama topikte hiç sohbet edemedik bugün seninle

allahımm inşş su anda tek isteğim bu rabbim razı olsun cnm allah senide evladın(evlatların)güldürsün inşş

Kızzzz maaşallah kaç tane paylaşmışsınnn sevinçtenmiiiiiiiiiiiii yoksaaa
vay be bak sen enişteye taktir ettim gerçektenn iyi yapmışş kullansınn şifa olsunn inşallahhhh
terrebulus iyimişş bizimkide macununu kullandı 2 kutu
hadi bakalım kullansın o zamana kadarr inş faydası olur cnm benimmmmmm

hiç söyleme cnm inan ki sevindim yani hiç değilse çabalar geri geldi öbür türlü sanki herşeyden vazgeçmişiz gibi geliyodu evet biliyorum
burda çok söyleniyodu ama eşime anlatınca çok dıkkatli dinlemiyordu ama kulagıyla duyunca nasıl almış
bkalım testte inşllh etki eder de umutlarım gene yeşerirrrrrrrrrrrr

emre beyin iyi yanina denk gelmissiniz bizde sperm 100 tane cikti ve ilac milac onermedi cok israr edince proxeed dedi tak telefonu kapatti bu konuda sanslisin o zaman

canım belki siz kötü bir zamana denk gelmişsinizdir. biz ne zaman istesek iletişim kurabildik. kendisiyle. hatta o kadar ki bebeğimizin adını Umut Emre koycaz.

yok kızz sayfa takıldı bende basınca bakmadım da kaç tane çıkmış aaaa
evet bakalım artık bizde ilaç kullanıyoruz inşllh tetstlerde işe yarar

nerede olduğumu biliyorsun takipçim
napıyım tatlım dolaşıyorum öyle
sen napıyorsun canım benim telde konuştuk ama topikte hiç sohbet edemedik bugün seninle

Tabiiiiiiiiki takipçinimm her zaman
napimm cnm takılıyorummm kendime ballı tarçınlı bi süt yaptımm
onun öncesindede nane limon içtimm bakalımm geçer çabucak inşşş
evt cnm sohbet edemedikk bi ara sorun vardı sankii topiktee dimiii
bi ara çıktımm girdimmmm
sen ne yaptınn keyifler nasılll

canım onlardaki problem hormonal bi bozukluk olduğu için emre hoca tedaviyi başlatmış...
zaten emre hoca sadece hormonal problemler olunca tedavi uyguluyor...
diğer türlü azosperm veya az da olsa spermi olan hastalarına ilaç önermiyor...
kullanırsanız vitamin kullanın diyor arginmax yada proxeed gibi

canm anlattıgın cok güzel bi olay bence bu kurban oldugum rabbimden bi işaret ins.bol bol spermleriniz çıkar bitanem

kızlar bende şuan yeşil çay içiyorummmmmmmmmmmm
aman istiyorumbebeğimi yokken yazayım da
tatlım sen hastamısın geçmiş olsun bi denem

Son düzenleme:
hoşgeldin cnm nasılsın bende acıp bakıyorum ama hayferi görünce sorularımı sorayım dedim mağlum benim eşimde aynı hastalık var...

hoşbulduk canım inş sizde onlar gibi tedaviniz sonucunda mutluluğa kavuşacaksınız
zaten sizin durumunuzdaki azosperm hastalaının çoğunda tedavi olumlu sonuçlanıyor...

canım belki siz kötü bir zamana denk gelmişsinizdir. biz ne zaman istesek iletişim kurabildik. kendisiyle. hatta o kadar ki bebeğimizin adını Umut Emre koycaz.

bilemiyorum tatlim belki sinirli bir anina denk geldik esim muane olurken ilgilenmisti ama yanlis anlasilmasin aslaa kotulemiyorum basarili bir doktor

canm anlattıgın cok güzel bi olay bence bu kurban oldugum rabbimden bi işaret ins.bol bol spermleriniz çıkar bitanem

sağol cnm anne adayıinşllh
inşllh bizlerde böyle yazılar yazarız senden sonra sırayla herkes yazar inşllh ( aminnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…