- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
kızlar gece gece sohbeti koyulaştırmışsınız
bende geldim açın aranızı
emre beyin iyi yanina denk gelmissiniz bizde sperm 100 tane cikti ve ilac milac onermedi cok israr edince proxeed dedi tak telefonu kapatti bu konuda sanslisin o zamaneşim 3 sefer 1 er sene pregnyl ve menagon tedavisi oldu. ama sonuç sıfır. hiç bir sonuç alamadık. haftada 3 gün pregnyl 1500 ve haftada 3 gün menagon oluyordu. hatta senin gibi eşimin iğnelerini ben yapıyordum. sağolsun canım bir kere bile yılgınlık göstermedi hatırım için katlandı. m.te-se operasyonunda bile canlı hücre yada öncü sperm hücresi bile çıkmadı. doktorumuz eşime senin çocuğun olmaz uğraşma dedi. eşim pes ettti bundan sonra tabi. ama ben etmedim :). araştırdım ve doktor Emre Bakırcıoğlu'nu buldum. randevu aldım ve eşimi zorla neredeyse sürükleyerek istanbula Emre Hocaya götürdüm :). Emre Hoca bize pregnyl1500 haftada 3 gün bulamazsak pregny5000 haftada 1 gün ve yanında gonal-f haftada 3 gün. önerdi. 1 sene kadar bu tedaviye devam ettik bu arada bitki kürü felan kullanmadık. 1 sene sonra eşim istanbula doktorumuza gitti ve test sonucunda 200 bin canlı hücre çıktı. 1 ay içerisinde bu sayı 1,5 milyona kadar yükseldi. sende pes etme canım koskoca profesöre çalım attık biz :)
cnm benim daha halay çekmeye çookkk varvalla testesteron seviyesi başladığımıza göre 2kat arttı nerdeyse bide devlet hastanesinde belli bir sayının altında olunca sperm sayısına sıfır yazıyolarmış kpss ye gircem benim bu aralar çok stresim var inş onu hayırlısı ile atlatırsam eşime dedim acıbademde yaptırcaz bide hamilelerin duası kabul olurmuş sende bana dua ette su kpss yi kazanıp öğrencilerime kavusayım inş
....................................
herkese hayırlı gecelerrrrrrr kızlar ii kaynatmışsınız valla
benim dersimden dolayı girip bakıp çıkıyorum az kaldı yakında hep burda olucam inşllh
kızlar bugün bişey oldu
benim koçiş panaxı bırakmıştı baya oldu bırakalı ben hepp başla başla demekten artık yorulmuştum ki
bugün eşimin bi ilaç kullandığını öğrendim garibim bana söylemeden ilaç içmeye devam ediyormuş
eşim spor a gidiyo orda arkadaşlarıyla sohbet ederken spor hocası varmış bu vucut geliştirmede ilaçlar kullanımı hakkında konuşurlarken
eşim de trıbulus ne demiş spor hocasına oda çok etkili bi ilaç demiş niye deyince
o trıbulus testesteronun düzene koyuyor ve hatta kısır erkeklerde spermin oluşmasına sebep oluyormuş demiş
söyleten rabbim hiç kimse bilmiyor eşimin durumunu da hee ve eşim benden gizli al 1 aydan beri kullanıoyormuş
tabii dukkanda içtiği için bende anlamıyorum bakalım söyleten mevlam vardır bi hayır ki söylenmiş:44:
yanii artık eşim trıbulus kullanıyor hemde spor yapıyor bakalım ramazandan önce test yapıcaz kısmette ne olacak görecez:18::18:
Gell gelll canım benimm nerelerdesinn sennn nerelere takılıyosunn bakimmmmmm
hayfer canım senin yaşın 34 olmasına rağmen sana nasıl 2 embriyo tranferi yaptılar :44:
rabbim sana öğrencilerini evladın gibi sevebileceğin bi okula atanmanı nasip eder inşallah. Sınavında çok iyi geçer allah zihnini açar inşallah. Birde nur topo gibi bir bebişin olur :) allahım sen kabul et duamı
herkese hayırlı gecelerrrrrrr kızlar ii kaynatmışsınız valla
benim dersimden dolayı girip bakıp çıkıyorum az kaldı yakında hep burda olucam inşllh
kızlar bugün bişey oldu
benim koçiş panaxı bırakmıştı baya oldu bırakalı ben hepp başla başla demekten artık yorulmuştum ki
bugün eşimin bi ilaç kullandığını öğrendim garibim bana söylemeden ilaç içmeye devam ediyormuş
eşim spor a gidiyo orda arkadaşlarıyla sohbet ederken spor hocası varmış bu vucut geliştirmede ilaçlar kullanımı hakkında konuşurlarken
eşim de trıbulus ne demiş spor hocasına oda çok etkili bi ilaç demiş niye deyince
o trıbulus testesteronun düzene koyuyor ve hatta kısır erkeklerde spermin oluşmasına sebep oluyormuş demiş
söyleten rabbim hiç kimse bilmiyor eşimin durumunu da hee ve eşim benden gizli al 1 aydan beri kullanıoyormuş
tabii dukkanda içtiği için bende anlamıyorum bakalım söyleten mevlam vardır bi hayır ki söylenmiş:44:
yanii artık eşim trıbulus kullanıyor hemde spor yapıyor bakalım ramazandan önce test yapıcaz kısmette ne olacak görecez:18::18:
hayırlı geceler bitanem
negüzel yaa demek enişte senin haberin olmadan ilaç kullanmaya başlamış ha helal olsun ona
inş şifa olur bol bol spermler oluşur
canım dediğin gibi bunu duymanızda da vardır bi hayır...
tamam biz burda sürekli bahsediyoruz tribulustan sende biliyosun...
ama eşinin hiç ummadığı bi anda bunu duyması ona iyi gelmiş demekki hemen başlamış...
inş bunlar vesile olur bitanemmmmm
emre beyin iyi yanina denk gelmissiniz bizde sperm 100 tane cikti ve ilac milac onermedi cok israr edince proxeed dedi tak telefonu kapatti bu konuda sanslisin o zaman
Kızzzz maaşallah kaç tane paylaşmışsınnn sevinçtenmiiiiiiiiiiiii yoksaaa
vay be bak sen enişteye taktir ettim gerçektenn iyi yapmışş kullansınn şifa olsunn inşallahhhh
terrebulus iyimişş bizimkide macununu kullandı 2 kutu
hadi bakalım kullansın o zamana kadarr inş faydası olur cnm benimmmmmm
nerede olduğumu biliyorsun takipçim
napıyım tatlım dolaşıyorum öyle
sen napıyorsun canım benim telde konuştuk ama topikte hiç sohbet edemedik bugün seninle
emre beyin iyi yanina denk gelmissiniz bizde sperm 100 tane cikti ve ilac milac onermedi cok israr edince proxeed dedi tak telefonu kapatti bu konuda sanslisin o zaman
Tabiiiiiiiiki takipçinimm her zaman
napimm cnm takılıyorummm kendime ballı tarçınlı bi süt yaptımm
onun öncesindede nane limon içtimm bakalımm geçer çabucak inşşş
evt cnm sohbet edemedikk bi ara sorun vardı sankii topiktee dimiii
bi ara çıktımm girdimmmm
sen ne yaptınn keyifler nasılll
hoşgeldin cnm nasılsın bende acıp bakıyorum ama hayferi görünce sorularımı sorayım dedim mağlum benim eşimde aynı hastalık var...
canım belki siz kötü bir zamana denk gelmişsinizdir. biz ne zaman istesek iletişim kurabildik. kendisiyle. hatta o kadar ki bebeğimizin adını Umut Emre koycaz.
canm anlattıgın cok güzel bi olay bence bu kurban oldugum rabbimden bi işaret ins.bol bol spermleriniz çıkar bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?