anladm tatlm o şişlik bendede war rabbim yawrunu saglıkla kucagna almayı nasib etsin ins.
Canımm zaten çok erken daha şimdiden bi belirti arama
düşünme şimdi bunları benceee
başka şeyler düşünn cnmm
canm düşünmemeye çalışıyorum ama düşünmedende edemiyorum işte(
amiiinnn. inşallah sende 4. aya gelirsin cinsiyeti belli olur. birde kız olur :) ama çok besleyip tombiş yapma sakın oğluşum kızını kaçırırken omuzuna alıp rahat kaçabilsin. yoksa beli felan ağrır oğluşumun :)
oy oy tamam cok yedirmem ama sende iyi bak damadıma dünürcümm :))))
evet belirti için erken sabırlı ol :)
yuvarlak yüzlü olcak sanırım yada o cihaz öyle gösteriyor yüz siması belli olmaya başladı :)
oy masallah ya kurban olurum onun nur yüzüne
ya kızlar bugün benim transferimin 4. günü ama bi belirtim agrm falan yok olmadımı acaba cok korkuyorum(((
oy anam topik deki reklamlara bak boşanma avukatı reklamı felan ne oluyoruz hoyyttt :))
bencede canım belırtı arama. ben gunum gecmeden ıdrar testınde gordumm pozıtıfı sımdı dusunuorumda nasıl yaptım dıe ınan anlam veremıorum.ama sunu soyleyebılırım her ay kendımde aradıgım belırtılerle suankı belırtılerr bambaska kı o belırtılerde yenı yenı kendını gostermeye basladı o yuzden belırtı arama canm benım akısına bırakmaya calıs en azından dene
ya hayfer benim karnım cok fena gerildi sanki patlcak we cok sert akıntmda basladı
iyi akşamlar hayfer yazmıstım ama tekrar tebrik ederim sana özel msj atmıstım ama sanırım okumadın benim eşimde hipogonadizm hastası bilgi almak istemiştim
herşey normal canım merak etme :)
canım yazdım ama özel mesaj atma yetkim yokmuş 100 mesajı tamamlamamışım :). sana tabi ki bilgi vermek isterim en azından yaşadıklarımızı paylaşırım belki bir ışık olur
cwpların icin cok tesekkür ederim hayfercimm
tekmi yoksa ikimi embriyo transferi oldu.
cnm sağol allah razı olsun biz pregnyl ve menegona başlayalı 6 ay oldu sence bişey beklemek için çok mu erken siz haftada kaç gün hangi ilaçları kullanıyodunuz biraz anlatırmısın
ilk denemem oldugu icin tek embriyo konuldu canm 9 hücreliydi iyimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?