Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bende pazar akşamı çok şiddetli bi mide agrısı yaşadım fakat bugünlerde iyiyim canım sagol...

hani bazı şeyler vardır insan annesine bile açamaz bu durumda benim için aynı cünkü yaşamayan bi insan bunu anlayamaz olur takma kafana de gecer ama buradaki tüm güzel hanımlar bi bakımdan dert ortağı....

aslında ayp değil kadınlarda olunca söyleniyo erkeklerde neden böyle anlayamıyorum

hani bazı şeyler vardır insan annesine bile açamaz bu durumda benim için aynı cünkü yaşamayan bi insan bunu anlayamaz olur takma kafana de gecer ama buradaki tüm güzel hanımlar bi bakımdan dert ortağı....
canım sizinde sorun azospermi galiba.
bizde öyleyiz ailemize bile söyleyemedik

arkadaşlar gerçekten çok zor günler geçiriyoruz.kimseye söylememekte çözüm değil,insan paylaşacak birini arıyor tek başına bu ağır yükü taşımak zor oluyor.bence hiç değilse ailenin bilmesi daha iyi.

ben doktora devamlı gittim eşimde 2006 da sperm varmiş ( ml de 10 milyon ) şimdi sıfır

ben kendi aileme söylemedim eşim üzülmesin diye onun tarafı olur diyo kapatıyo benden olsaydı ........

artvinli eşimin ailesine söyledik onlar anlayamadı benimkilere söyleyemedik zaten eşime negatifler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…