selvacım mesajını yeni okudum.iyiyim çok şükür,sen nasılsın.neler yaptınız ilaçlara başlamışsınız,süre verdimi dr.ilaçları kullanmanız için.rabbim hayırlısını nasip etsin.
selva eşin tekrar ne zaman gidecek
gelincik238 nasılsın bacım...
inşallah canım allahım yüzünü güldürsün sayende bizlerde biraz mutlu haberler alalım bu aralar alamıyoruz.eh işte canım bazen iyi bazen kötü idare ediyorum işte bizzi habersiz koyma tamammı öpüyorum..Şenizsağol belginim iyiyim çok şükür. transferime gün sayıyorum arkadaşım biran önce yumişlere kavuşmak istiyorum. şimdilik herşey yolunda bakalım.
sen nasılsın canım. mide ağrısı çekiyordun düzeldin inşallah?
amin canım allahım yardımcımız olsun..inanın bazı doktorlar insanın umudunu öyle yıkıyoki bazısı tam tersi umut veriyo heyecanlandiriyo rabbim bu dredi verdiği gibi dermanınıda versin....
inşallah canım allahım yüzünü güldürsün sayende bizlerde biraz mutlu haberler alalım bu aralar alamıyoruz.eh işte canım bazen iyi bazen kötü idare ediyorum işte bizzi habersiz koyma tamammı öpüyorum..Şeniz
zaman cım hakkınızda hayırlısı olur inş;inş sperm bulurda orda dondurma işlemi yaptırırsınız;bizde memorıalda tedavi görmüştük fakat maddi imkanlardan dolayı 2.tedaviyi orda olmak istemedik ve başka bir merkezle görüşüp ordaki dondurulmuş spermleri ve embriyoları almak istedik merkez bize özel bir tank verdi (içi ilaç dolu ve soğuk bir bidon gibi) 2 saat gibi bir süre verdi ;belki sizde spermleri dondurup ankara daki başka bir merkeze taşıyabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?