Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ilaç vermedilermi ben anlamıyorum kanser hastalarına bile veriyolae bizim dr ilacı yok bunun dedi

selvacım mesajını yeni okudum.iyiyim çok şükür,sen nasılsın.neler yaptınız ilaçlara başlamışsınız,süre verdimi dr.ilaçları kullanmanız için.rabbim hayırlısını nasip etsin.

şükür iyiyim..iki ay kullanın demiş ilaçlar için..amin hepimize..

Selam arkadaşlar, zaman çok üzüldüm canım senin adına çünkü bizde Kaan hocanın hastasıyız. Sen bize umut olucaksın diye düşünüyorduk. Bizde 2 ay sonra ameliyat olmayı düşünüyoruz hatta kesin diyebilirim. Bize Kaan bey istediğiniz bi tarihi seçip gelin salı perşembe ameliyat günlerim hemen alırım sizi dedi. Bizde bi çoğu gibi Kaan beyden memnunuz ama bende tüp bebek bölümünün iyi olduğunu düşünmüyorum. Ama ameliyatı kaan bey yapsa yine ve dondurulmuş spermleri başka bi hastaneye götürsek bu mümkün olurmu acaba. Çünkü aylarca onun hastası olup ameliyatı ona yaptırmamak ne bileyim sanki ayıp olacak gibi geliyor. Ama spermleri almamıza bişey diyeceğini sanmıyorum. Ama olaki tamam alın dedi bunu nasıl yapıcaz. Çok iyi bi şekilde muhafaza edilmesi gerekiyor ki çözüldükleri zaman işe yarasınlar. Offffffffffffff valla benimde kafam çok karıştı ne yapıcaz yaaaaa...

zamancım kesinlikle tavsiye etmem orda tedaviye başlamanı. kaan hocada olsa bence orda tedavi olma. ben de yaşadım ve direkten döndüm ilk tedavime üniversite hastanesinde başlamışken yarım bıraktım yaşadıklarımdan dolayı. iyikide devam etmemişim. ve bu işin uzmanı memorial hastanesinde devam ettim çok ta memnun kaldım. çok iyi merkezler ve doktorlar var araştır öyle başla tedavine arkadaşım çok yıpranırsın ve üzülürsün Allah yardımcın olsun.

inanın bazı doktorlar insanın umudunu öyle yıkıyoki bazısı tam tersi umut veriyo heyecanlandiriyo rabbim bu dredi verdiği gibi dermanınıda versin....

gelincik238 nasılsın bacım...

sağol belginim iyiyim çok şükür. transferime gün sayıyorum arkadaşım biran önce yumişlere kavuşmak istiyorum. şimdilik herşey yolunda bakalım.

sen nasılsın canım. mide ağrısı çekiyordun düzeldin inşallah?

inşallah canım allahım yüzünü güldürsün sayende bizlerde biraz mutlu haberler alalım bu aralar alamıyoruz.eh işte canım bazen iyi bazen kötü idare ediyorum işte bizzi habersiz koyma tamammı öpüyorum..Şeniz

Rabbim inşallah hepimize güzel haberler vermeyi nasip eder canım. elimden geldiğince gelişmeleri yazarım. sende kedine iyi bak belgincim.öptmm.

selam kızlar Allah razı olsun hepinizden destekleriniziçin şimdi düne gidelim akşam saat 5.30umut tüp bebege gittik gitmeden ben biraz itede gezindim ve umutlailgiliyorumları okudum öyle denildiği gibi güler yüzle karşılanmadım girişteki danışmada işlemler yapıldı biz nce emre beyle görüşmek istiyorduk ve o şekildede randevu almıştık bize önce kadın dogumcuyla görüşün denildi istemedik sonra danımadaki kız siz bilirsiniz ulunbey şimdi müsait daha sonra randevulu hastası var ozamanda yapıcak bişeyim yok dedibizde tabibu söz üzerine tamam dedik ve 3. kata yani en üst kata çıktık ulun ulug diye bir kadın dogumuyla görüştürdüler bizi dr iibirine benziyordu konuştuk sorular sordu ve neden bana geldiniz emre bey bi baksın o tamam bu hastda sperm çıkabilir derse bana gelin dedi sanki bizistedik önce senigörmeyi neyse çıktık bekliyoruz emre beyi 1 hasta girdi ki bizden sonra gelmişti ama onu aldılar neyse hasta çıktı biz girdik bu emre beyle 2. görüşmemizdi ilk görüşmemize nazaran çok farklı geldi dün saat 6.30 civarıydı ve son hastada bizdik artık günün yorgunlugundanmıdır nedir sinirliydi biraz eşimin fshve lh testesteron falan sonuçlarını sordu eşimde ezbere bildiği için söylemeye başladı hemen nerden biliyorsun bu sonçları kim söyledi sana falan demeye başladı eşimde kagıt cantada kaldı dedi ha tamam ozaman dedi muayene etti kesinlikle deneyin dedi şanşınız var dedi sonra devamlı kullandıgın bir ilaç varmı diye sordu eşimde kaan hocadan ve tedaviden bahsetti yani tedavi onda olduk mteseyise sende olucaz durumu olunca biraz bozuldu ve eger düşünürseniz 1 sonraki ay gelin başlıyalım dedi genetik ve teststoran tahlilleri istedi sonuç olarak dünki umut grüşmeside çok ii geçmedi ama ilk görüşmemiz şubat ayında olmuştu emre beyle ozaman ikimizde hayran kalmıştık emre beye okadar güler yüzlü saygılı ve ince detaylı anlatıyorduki çok bgenmiştik bu sefer çok farklıydı
sonuç olarak eşim kaan hocada mtese olmayakarar verdi bu durumda bende orda tüpe başlıcam bilemiyorum inşallah hakkımızdan hayırlısı olur üzgünüm ne yapıcagımı bilemiyorum

canım gelıncık sız hangı merkezde tedavıdesınız?daha dogrusu mıkroteseyı nerede oldunuz?kac tane bulundu canım?allah yuzunu guldursun ınsaalah canım.

zaman cım hakkınızda hayırlısı olur inş;inş sperm bulurda orda dondurma işlemi yaptırırsınız;bizde memorıalda tedavi görmüştük fakat maddi imkanlardan dolayı 2.tedaviyi orda olmak istemedik ve başka bir merkezle görüşüp ordaki dondurulmuş spermleri ve embriyoları almak istedik merkez bize özel bir tank verdi (içi ilaç dolu ve soğuk bir bidon gibi) 2 saat gibi bir süre verdi ;belki sizde spermleri dondurup ankara daki başka bir merkeze taşıyabilirsiniz

Slm larem bende bunu çok merak ediyodum çok teşekkürler canım. Ama 2 saat çok az CADIARZU . Dediğin gibi sadece Ankarada bir yere götürülebilir. Allah yardımcımız olsun arkadaşlar işimiz çoookkkk zooooorrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…