aman ne yapıyım artık heee deyip geçiyorum
yoksa kendime çok stres yapıyorum evet zaten yaklaştı sınav
oh ne güzel baya uyumuşsun cnm sanada dinlence olur afiyet olsun bi tanem
çok uyudum tatlım inan daha uyurdum uykum vardı ama dışarıdan çok gürültü geliyordu uyuyamadım
kociş erken kalkmış almış kucağına pcyi oooo
bende yatakta bi o yana bi bu yana döne döne uyudum valla
kızlar bende şuan yeşil çay içiyorummmmmmmmmmmm
aman istiyorumbebeğimi yokken yazayım da
tatlım sen hastamısın geçmiş olsun bi denem
kız noldu benim kulagımı çınlatmışsın iç işte yeşil çaynı yarasın ben tedaviye başlarken bıraktım artık içmiyorum hoş normal siyah çayıda içemiyorum 15-20 gündür sabahları 3-4 bardak içmeden duramıyan ben şimdi bir bardak zor içiyorum ooo ben o saatte kıçımda pireler uçuşuyordu yatmıştım 11.30 da uyudum ayyy akşam çok hastalandım hiç yemek yiyemedim çok iştahsızım vitamin ilacımı içmeye zorlandım bögürmeden zorla içtiçtim gene aşırı degil mide bulantımda bazen bazı kokulara geliyorlar bi anda agzımın hiç tadı yok zorluyorum bişeyler yemek için kendimi gerçi şikayetçi degilim halimden tatlı hastalık bu geçer sizlerede versin allahda sizlerde yaşayın akşam öyle oldum sabah bebişleri ğörmeye gittik doktor amcaları gösterdi ikisininde kalbi başlamış atmaya iki kesede dolu çok şükür inip inip kalkıyordu gördük ayy allahım sag salim kucagımıza ikisinide getirsin valla sizlere öyle dua ediyorumki kendim için günde 10 kere allahım çok şürkür yarebbim diyorum sizlerede vermesi için dua ediyorum allahım hepinizde görün yaşayın yaşanacak şeymiş allah hepinize versin..
kız noldu benim kulagımı çınlatmışsın iç işte yeşil çaynı yarasın ben tedaviye başlarken bıraktım artık içmiyorum hoş normal siyah çayıda içemiyorum 15-20 gündür sabahları 3-4 bardak içmeden duramıyan ben şimdi bir bardak zor içiyorum ooo ben o saatte kıçımda pireler uçuşuyordu yatmıştım 11.30 da uyudum ayyy akşam çok hastalandım hiç yemek yiyemedim çok iştahsızım vitamin ilacımı içmeye zorlandım bögürmeden zorla içtiçtim gene aşırı degil mide bulantımda bazen bazı kokulara geliyorlar bi anda agzımın hiç tadı yok zorluyorum bişeyler yemek için kendimi gerçi şikayetçi degilim halimden tatlı hastalık bu geçer sizlerede versin allahda sizlerde yaşayın akşam öyle oldum sabah bebişleri ğörmeye gittik doktor amcaları gösterdi ikisininde kalbi başlamış atmaya iki kesede dolu çok şükür inip inip kalkıyordu gördük ayy allahım sag salim kucagımıza ikisinide getirsin valla sizlere öyle dua ediyorumki kendim için günde 10 kere allahım çok şürkür yarebbim diyorum sizlerede vermesi için dua ediyorum allahım hepinizde görün yaşayın yaşanacak şeymiş allah hepinize versin..
uyu tabii cnm senin hakkın bi okul zamanı bi fiil çalıştın artık dinlnme zamanın
KIzlarrrrrrrrrrr napıyıosunnnnnnnnnn
bende geldimmmmmmmm
KIzlarrrrrrrrrrr napıyıosunnnnnnnnnn
bende geldimmmmmmmm
hoşgeldin tatlımmmmmmmm
nasılsın geç kalktın galiba sende
hoşgeldin bitanem nerelerdeydin
nasılsın bugün
Hoşbuldukk tatlımmmmmmmmm
yok cnm ben 8:30 da kalktımmm
ara rara girdim kimssecikler yoktuu bende çıktımmm
ama bi baktimkii bizim kızlarrr kaynatıyoo hemen dalayımm dedimmmmmm
Hoşbuldukkkkk uykucu şirinemmmmmmmmm
buralardayımmmm cnmm ekmek almaya giddimm bizimki halal uyanmadıı onu bekliyorummm
bi taraftanda müzikk dinliyorummmmmm
evet yaa güzel bi uyku çektim bugün yine
canım yine kocişin uyansın diye müziğin sesini sona getirdin mi yoksa
benim kociş benden çok önce uyanmış...
sonra dışarı gitti ekmek falan almış...
şimdi de kocişim bana kahvaltı hazırlıyor bugün bende dedi
Ohh çek tabii cnm yaaa
yok cnm aslında o uyansın diye açmadımmm
normalde haftaiçide iş yaparkenn hep müzik dinlerimm
seviyorumm kendimi iyi hissediyorumm ondann yoksa bizimki müzikle filan uyanmıyoo artıkkk
acaba bende birgünn eşimin benden önce uyandığını görebilicekmiyim bilmem
ohh yaa bak sen enişteyeeeee ne güzell kahvaltıyıdaa hazırlıyoooooooo
afiyet olsun tatlımmmmmmm şimdiden
hani bi ara yapıyordun yaa uyandırmak için ondan sordum
demek artık yüksek sesli mücik bile işlemiyor enişteye haaa
sen bi hamiş ol ozaman görürsün bitanem
bak ozamnaıl bakıyor enişte sana
Evt cnmm işlemiyoo artıkk müzikk filann bi kaç kere yanına giddim kalk diyee ses yokk
şimdide oturduğum yerdenn bağırıyorumm kalk diyee ama benii duyduğunuu zannetmiyorum
o istiyokii yanına gidimm onu kaldırmaya çalışımm onunla uğraşımm istiyooo sonrada cilveleşelimmmm
amannnnnnnnnnn
tatlım sende cilveleşiver ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?