Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cervancığım allah sabır versin

insan hep umutla yaşıyor ,olabilir diye

allah bizi sınıyor ,sabrımızı deniyor

O, OL DEYİNCE KURU TAŞLARDAN SULAR FIŞKIRIYOR

bence pes etmeyelim ,bende 31,32 yaşıma geldim tam bunu düşünüyordum

kaderde çocuksuz yaşamakta varmış tam herşey bitti diyorsun allah bi yerlerden yardımını gönderiyor

dün bi olay oldu tam 2 sene uğraşıp elde etmeye çalışıp ulaşamadığım şey birden bire oluverdi

yaaaaaaaaaaa şerife dedim demek hiç bir şey senin elinde değil ,allah ne zaman isterse o zaman veriyor

hep umutsuzluğa düştüğümde çocuk hakkında İBRAHİM PEYGAMBER (as)

aklıma geliyor yaşlanmış karısı kısır ama hala allah ım bi hayırlı evlat ver diye dua ediyor

allah ta sabrının mükafatını veriyor artık hiç çocuk olmayacak anne babadan çocuk ihsan ediyor

olur ya diyorum allah bize de rahmetiyle muamele eder evlatlar nasip eder

inşallh bu sıkıntılarımız çocuklarımız olduğunda son bulur

dünyada ahirette bizim olacak çocuklarımız için bu kadar sıkıntı çekmeye değmez mi canım arkadaşım

allah umutsuzluklarını sonsuz umutlara sevinçlere çevirsin aminnnnnnnnn

bu duayı yazarken ezan okunuyor allah şu okunan ezanların hürmetine hayırlı ,salih evlatlar versin amin

Korkma cnmm şimdi gelirr kızlarrrdaa zaten
haftasonuyaa herkes biyerlerdedirr

aman yesin teyzeleri onuuuuuuuu

sen nasılsınn

of yaaa ben bitere gidemiyorum. ancak yürüme mesafesi yerlere gidebiliyorum kociş kızıyor sana bişey olacak diye. adam beni düşünüyor hep öyleydi zaten hakkını nasıl ödüycem bilmiyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz
baktım topikte kimse yok bende diğer topiklerde geziniyordum
hiç biyer bizim tpiğimizin yerini tutmuyor ama
bi bakayım dedim toplanmışsınız tam zamanında yetiştim galiba

ben bilmezdim topik felan. ama yaşadıklarımı birilerine anlatıp umut olsun diye girdim birkaç yere. burasını çok sevdim ve alıştım. evsahibi gibi hissediyorum artık misafir değil :)

Yaaaaaaa geldinmiii topiğmizeee başka yerler burası gibi olurmuu hiççç
biz her zaman aktif durumdayız burdayızzzzz tatlımm
yetiştinnn cnmmmm şimdi kızlarda gelirr ama tabi haftasonu olduğu için durgunn birazz
cnm ya denizbulutlarıda merak ediyorummm

ben bilmezdim topik felan. ama yaşadıklarımı birilerine anlatıp umut olsun diye girdim birkaç yere. burasını çok sevdim ve alıştım. evsahibi gibi hissediyorum artık misafir değil :)

evet ilk benimle tanışmıştınız
hatta kocişin yazmıştı durumunuzuda hem sevinmiş tebrik etmiş hemde enişteye zılgıtı basmıştım topiğimizde erkeklere yer yok diye
nasıl da herşeyi hatırlıyorum değil mi
okadar zaman geçti üstünden artık misafirlik mi kalır hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…