Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

olmaz tabi tatlım ama topikte kimse olmayınca boş boş beklemekte hoş olmuyor
gezinmek daha iyi ozaman
ben sık sık girdim kimseler yoktu topikte nerdeydin bakalım
canım bende merak ediyorum sonuç belli olmadı heralde...
masallarada pazartesi belli olur demişler ya onarınkide hafta başı belli olur heralde...

evet yaa senin yazdıklarını ona okuyunca çok utanmıştı. ve beni suçladı sanki sen yazamıyordun diye :). ve karşımda kızarmıştı yazık kız :)

mercannnnnnnnnnn bitanem nerelerdesin sen onca zamandır çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiii

topikin melek teyzeleri merak etmesin hepsi gülecek mutlu olacak pes etmesinler diyor :))

selam canlar...
o meleği sna bağişlayan YÜCE ALLAHA a şükürler olsun.
teyzelerinden selam olsun...

az önce belgesel de penguen leri izliyorduk.
dişi yumurtladığı anda erkek penguen gagasıyla ayaklarına alıyor yumurtayı.
biliyorsunuz buz üstündeler.
yavru çıkıncaya kadar bırakmıyorlar.
çok duygulandım.
EY RABBİM SEN HERŞEYE KAADİRSİN.
BİZEDE LÜTFUNDEN VER NE OLUR.amiin.

evet yaa senin yazdıklarını ona okuyunca çok utanmıştı. ve beni suçladı sanki sen yazamıyordun diye :). ve karşımda kızarmıştı yazık kız :)

evet hatırlıyorum enişte benim yazdıklarımı okuyunca böyle olmuş
yazık falan yok kadınlar kulübüne giren erkek herşeyi göze almalı :113:

kızlar hepinizi çok özledim.bir haftadır ne okuyabildim ne yazabildim sizlere.hep aklımdaydınız ama giremedim topiğe.siz beni merak etmediniz değil mi? (azcık şımarıklık yapayım) sabah 9 dan 2 ye kadar seminer.eve gel gece 1e 2 ye kadar temizlik yap.sabah yine seminere git.çok yorgunum şuan zor duruyorum ayakta.bu arada kuzenim doğum yaptı kordon 2 kere dolanmış bebişimizin boynuna acilen bebeği aldılar.3 gündür küvezde.mama bile yese kusuyor anne sütü almıyor yavrum.dua edin ne olur.bugün çocuklarla beraber 20 kişilik bir grup ağırladım.Kuran okundu.dua edilirken benden daha zor durumda olan arkadaşlarım var dedim. sizleri niyet ederek dualara eklemelerini istedim.Allah kabul etsin.

İnşallah herkes iyidir.kimseden haberim yok.güzel haberler çoktur umarım.geçmişi yarın okurum artık.hepinizi öpüyorum.

Seniiii kızdırıyorumm cnm yaaaaaaa
tabiki kimse olmayınca bende bakıyorumm diğerr topiklereeee
inşş iyi haberler verirlerrrr
cnm biliyosun seninle konuştuktan sonra pazara giddikkk
8 i geçiyodu geldimm sonraa baktımm topiğee sen vardınn sonra baktımm yoksunn
bende bi çıkıyorumm bi giriyorummm işteee sıkılıyorumm daa
koçiş maç izliyoooooooo zatennn
ben sabırsızlıklaa haftayıı bekliyorummm cnm yaaaa biliyomusunnnnn
pazarteside kayınvalidemler gelicekk ne yapıcam daha bişeye karar veremedimm ne yapsamm tatlımm bi fikir verr
hamurişi yapıcamm yani öyle akşam yemeğine gelmiycekler öğlen çayınaaaaaaa
bi kaç seçenek söleee bana akılndaa varsaa

evet hatırlıyorum enişte benim yazdıklarımı okuyunca böyle olmuş
yazık falan yok kadınlar kulübüne giren erkek herşeyi göze almalı :113:

aslında amacı okumak değil yazmaktı. yazabileceğimiz heryere yazdık başımızdan geçenleri. bunu bir görev kabul ettik çünkü bizim gibi çok insan olduğunu biliyorum. halen daha bu tip forumları araştırıp yazıyor canım kocişim. çok merhametlidir o. ama ben takıldım kaldım bu topikte ne bileyim ısındım size işte :) belkide o tatlı anıdan kaynaklanıyor. gerçekten çok utandı adam :) görmeniz lazımdı halini mahcup çocuk gibi olmuştu

Son düzenleme:

canım bizde senii özledikk bi arkadaşımız topiğe girmese inan hemen fark ediliyoo
bunu burda yazmasakta hep aklımızdasınızzzzz tatlımm
Ah kıyamam ne yorulmuşsunnnn ...dinlen tatlımm
Çok geçmiş olsun kuzeninedee rabbbim şifa versin bebeğinee inş
Allah kabul etsin cnm okunan dualarııı Allah razı olsunnn bitanemmmmm
bend eöpüyorummmmmmm cnmm

mercannnnnnnnnnn bitanem nerelerdesin sen onca zamandır çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiii

canım bende çok özledim.burdayım artık geldim işler bitti. 5 temmuzda İstanbula gidiyorum Allah izin verirse 1 yada 2 gün sonrada regl olur tedavime başlarım.sen nasılsın bi tanem herşey yolunda mı?

bende seni çok özledim tatlım ismini görür görmez yazdım zaten
canım neden okadar yordun kendini yaaa
bak tedaviye dinlenmiş bi vücutla girmen gerekiyor bundan sonra dikkat et kendine
canım benim allah bebişinize sağlıklı uzun ömürler versin
acil şifalar versin rabbim bi an evvel sağlığına kavuşur bebişiniz inş...
kuzucum doğar doğmaz sıkıntının içinde buldu kendini haa
dua edicem canım benim sende durumunu bize haber vermeyi unutma...
duaların içinde çok saol bitanem allah kabul etsin
yeni bi gelişme yok canım herşey bildiğin gibi...
bende seni öpüyorum kocaman

çok dua etcem canım sen ve bebişiniz için.

canım benim ben hiç farketmedim seni...
görsem çıkmazdım zaten...
ben de bakıp bakıp çıktım diğer topiklerde dolaştım falan...
kocişte dışarı çıkmıştı işi vardı biraz...
sıkıldım akşam akşam gittim banyoyu yıkadım
sonra kociş geldi tavla falan oynadık öyle işte...
canım börek yap yada poğaça yap...
bak bu forumda yemek tarifleri bölümünde bi poğaça tarifi var yapan herkes çok beğenmiş muhteşem oluyor diyorlar...
ben tarifi aldım ama yapmadım daha...
ona bak istersen onu yaparsın...
kısır veya patates salatası, istersen kek, yanına sütlü bi tatlı oooo daha ne olsun bebeğimmmmm

hep senin yüzünden olmuş tatlım "aşkım burası kk ben yazayım deseydin ya"
neyse olan oldu geçti artık canım
aaa tabi takılacaksın buraya tatlım daha bebişinin doğum hikayesini dinliycez senden

canım bende çok özledim.burdayım artık geldim işler bitti. 5 temmuzda İstanbula gidiyorum Allah izin verirse 1 yada 2 gün sonrada regl olur tedavime başlarım.sen nasılsın bi tanem herşey yolunda mı?

seninde çok az kalmış bitanem yaaa allah yolunuzu açık etsin
inş evinize bebişinizle dönersiniz
bende iyiyim tatlım heyecanla tedavimi bekliyorum işte

Sağol cnmm benimm
hmm bende bakayımm o poğaçaya dün biraz yemek topiklerini karıştırdımm ama bişeye karar veremedimm
kısır veya patates salatsı kesin yaparımm sever onlarr
hamurişide yaparımm ama gerisine karar vermedimm bakalım yarınımda varr ayarlarım bişeylerr tatlımm

sen halledersin tatlımmmmmmmmmmm hamarat arkadaşım benimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…