Yaaaaaaa geldinmiii topiğmizeee başka yerler burası gibi olurmuu hiççç
biz her zaman aktif durumdayız burdayızzzzz tatlımm
yetiştinnn cnmmmm şimdi kızlarda gelirr ama tabi haftasonu olduğu için durgunn birazz
cnm ya denizbulutlarıda merak ediyorummm
evet ilk benimle tanışmıştınız
hatta kocişin yazmıştı durumunuzuda hem sevinmiş tebrik etmiş hemde enişteye zılgıtı basmıştım topiğimizde erkeklere yer yok diye
nasıl da herşeyi hatırlıyorum değil mi
okadar zaman geçti üstünden artık misafirlik mi kalır hiç
topikin melek teyzeleri merak etmesin hepsi gülecek mutlu olacak pes etmesinler diyor :))
evet yaa senin yazdıklarını ona okuyunca çok utanmıştı. ve beni suçladı sanki sen yazamıyordun diye :). ve karşımda kızarmıştı yazık kız :)
olmaz tabi tatlım ama topikte kimse olmayınca boş boş beklemekte hoş olmuyor
gezinmek daha iyi ozaman
ben sık sık girdim kimseler yoktu topikte nerdeydin bakalım
canım bende merak ediyorum sonuç belli olmadı heralde...
masallarada pazartesi belli olur demişler ya onarınkide hafta başı belli olur heralde...
evet hatırlıyorum enişte benim yazdıklarımı okuyunca böyle olmuş
yazık falan yok kadınlar kulübüne giren erkek herşeyi göze almalı :113:
kızlar hepinizi çok özledim.bir haftadır ne okuyabildim ne yazabildim sizlere.hep aklımdaydınız ama giremedim topiğe.siz beni merak etmediniz değil mi?(azcık şımarıklık yapayım) sabah 9 dan 2 ye kadar seminer.eve gel gece 1e 2 ye kadar temizlik yap.sabah yine seminere git.çok yorgunum şuan zor duruyorum ayakta.bu arada kuzenim doğum yaptı kordon 2 kere dolanmış bebişimizin boynuna acilen bebeği aldılar.3 gündür küvezde.mama bile yese kusuyor anne sütü almıyor yavrum.dua edin ne olur.bugün çocuklarla beraber 20 kişilik bir grup ağırladım.Kuran okundu.dua edilirken benden daha zor durumda olan arkadaşlarım var dedim. sizleri niyet ederek dualara eklemelerini istedim.Allah kabul etsin.
İnşallah herkes iyidir.kimseden haberim yok.güzel haberler çoktur umarım.geçmişi yarın okurum artık.hepinizi öpüyorum.
mercannnnnnnnnnn bitanem nerelerdesin sen onca zamandır çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiii
kızlar hepinizi çok özledim.bir haftadır ne okuyabildim ne yazabildim sizlere.hep aklımdaydınız ama giremedim topiğe.siz beni merak etmediniz değil mi?(azcık şımarıklık yapayım) sabah 9 dan 2 ye kadar seminer.eve gel gece 1e 2 ye kadar temizlik yap.sabah yine seminere git.çok yorgunum şuan zor duruyorum ayakta.bu arada kuzenim doğum yaptı kordon 2 kere dolanmış bebişimizin boynuna acilen bebeği aldılar.3 gündür küvezde.mama bile yese kusuyor anne sütü almıyor yavrum.dua edin ne olur.bugün çocuklarla beraber 20 kişilik bir grup ağırladım.Kuran okundu.dua edilirken benden daha zor durumda olan arkadaşlarım var dedim. sizleri niyet ederek dualara eklemelerini istedim.Allah kabul etsin.
İnşallah herkes iyidir.kimseden haberim yok.güzel haberler çoktur umarım.geçmişi yarın okurum artık.hepinizi öpüyorum.
bugün ilk defa hareketini hissettim namaz kılarken :). sanki içimde bir kuş kanat çırptı. sanırım gelinimin geleceğini duydu :) sevgili dünürüm :)
oy oy yerim onu ben demek nişanlısı gelcek diye heycanlandı :)))))
Seniiii kızdırıyorumm cnm yaaaaaaa
tabiki kimse olmayınca bende bakıyorumm diğerr topiklereeee
inşş iyi haberler verirlerrrr
cnm biliyosun seninle konuştuktan sonra pazara giddikkk
8 i geçiyodu geldimm sonraa baktımm topiğee sen vardınn sonra baktımm yoksunn
bende bi çıkıyorumm bi giriyorummm işteee sıkılıyorumm daa
koçiş maç izliyoooooooo zatennn
ben sabırsızlıklaa haftayıı bekliyorummm cnm yaaaa biliyomusunnnnn
pazarteside kayınvalidemler gelicekk ne yapıcam daha bişeye karar veremedimm ne yapsamm tatlımm bi fikir verr
hamurişi yapıcamm yani öyle akşam yemeğine gelmiycekler öğlen çayınaaaaaaa
bi kaç seçenek söleee bana akılndaa varsaa
aslında amacı okumak değil yazmaktı. yazabileceğimiz heryere yazdık başımızdan geçenleri. bunu bir görev kabul ettik çünkü bizim gibi çok insan olduğunu biliyorum. halen daha bu tip forumları araştırıp yazıyor canım kocişim. çok merhametlidir o. ama ben takıldım kaldım bu topikte ne bileyim ısındım size işte :) belkide o tatlı anıdan kaynaklanıyor. gerçekten çok utandı adam :) görmeniz lazımdı halini mahcup çocuk gibi olmuştu
çok ilginç bişey ben çok duygulandım. canım senin durumun nasıl yeni bişey varmı
canımbende çok özledim.burdayım artık geldim işler bitti. 5 temmuzda İstanbula gidiyorum Allah izin verirse 1 yada 2 gün sonrada regl olur tedavime başlarım.sen nasılsın bi tanem herşey yolunda mı?
canım benim ben hiç farketmedim seni...
görsem çıkmazdım zaten...
ben de bakıp bakıp çıktım diğer topiklerde dolaştım falan...
kocişte dışarı çıkmıştı işi vardı biraz...
sıkıldım akşam akşam gittim banyoyu yıkadım
sonra kociş geldi tavla falan oynadık öyle işte...
canım börek yap yada poğaça yap...
bak bu forumda yemek tarifleri bölümünde bi poğaça tarifi var yapan herkes çok beğenmiş muhteşem oluyor diyorlar...
ben tarifi aldım ama yapmadım daha...
ona bak istersen onu yaparsın...
kısır veya patates salatası, istersen kek, yanına sütlü bi tatlı oooo daha ne olsun bebeğimmmmm
Sağol cnmm benimm
hmm bende bakayımm o poğaçaya dün biraz yemek topiklerini karıştırdımm ama bişeye karar veremedimm
kısır veya patates salatsı kesin yaparımm sever onlarr
hamurişide yaparımm ama gerisine karar vermedimm bakalım yarınımda varr ayarlarım bişeylerr tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?