canım bizde senii özledikk bi arkadaşımız topiğe girmese inan hemen fark ediliyoo
bunu burda yazmasakta hep aklımızdasınızzzzz tatlımm
Ah kıyamam ne yorulmuşsunnnn ...dinlen tatlımm
Çok geçmiş olsun kuzeninedee rabbbim şifa versin bebeğinee inş
Allah kabul etsin cnm okunan dualarııı Allah razı olsunnn bitanemmmmm
bend eöpüyorummmmmmm cnmm
bende seni çok özledim tatlım ismini görür görmez yazdım zaten
canım neden okadar yordun kendini yaaa
bak tedaviye dinlenmiş bi vücutla girmen gerekiyor bundan sonra dikkat et kendine
canım benim allah bebişinize sağlıklı uzun ömürler versin
acil şifalar versin rabbim bi an evvel sağlığına kavuşur bebişiniz inş...
kuzucum doğar doğmaz sıkıntının içinde buldu kendini haa
dua edicem canım benim sende durumunu bize haber vermeyi unutma...
duaların içinde çok saol bitanem allah kabul etsin
yeni bi gelişme yok canım herşey bildiğin gibi...
bende seni öpüyorum kocaman
hep senin yüzünden olmuş tatlım "aşkım burası kk ben yazayım deseydin ya"
neyse olan oldu geçti artık canım
aaa tabi takılacaksın buraya tatlım daha bebişinin doğum hikayesini dinliycez senden
canımbende çok özledim.burdayım artık geldim işler bitti. 5 temmuzda İstanbula gidiyorum Allah izin verirse 1 yada 2 gün sonrada regl olur tedavime başlarım.sen nasılsın bi tanem herşey yolunda mı?
canım benim ya sizler bitanesiniz çok seviyorum sizleriSağol canım inşallah güzel haberler veririm size.herkesin bebişi yanında benim kuzenim odada boş boş yatıyorum diye ağlıyor.üzüntüden sütüde gelmiyor. kuzey bebeğimizin güzel haberlerini veririm inşallah.biraz yoruldum ama dinlenirim artık.işler dursaydı kafam rahat olmazdı.her yorulmamda bir daha kendi elimle yapamam belki diye moral verdim kendime.
herkesin iyi olmasına sevindim merak ediyorum geçmişi ancak yarın okurum tatlım
çok dua etcem canım sen ve bebişiniz için.
seninde çok az kalmış bitanem yaaa allah yolunuzu açık etsin
inş evinize bebişinizle dönersiniz
bende iyiyim tatlım heyecanla tedavimi bekliyorum işte
hoşgeldin tatlım...
sende başlıyorsun.
bu yaz çok güzel olacak inş.
herkes hamilee
bbebeğinize şifa versin rabbim anne babasına bağişlasın.
sizin tedavi nerde olcak canım.
tatlım biliyorum ama azıcık şımarıklık yapayım dedim.valla her zaman azıcık baksam kızlar ne yapıyor dedim.
iş yaparken aklımdan seni geçirdim.onca işin altından tek başına nasıl kalktı.flzask bitirdimi acaba diye.bu arad bugün yaptığım ve çok beğenilen tavuklu yoğurtlu salata tarifini vereyim istersen.serin serin iyi gitti.amin canım Allah razı olsun duaların için.
canım benim ya sizler bitanesiniz çok seviyorum sizleriSağol canım inşallah güzel haberler veririm size.herkesin bebişi yanında benim kuzenim odada boş boş yatıyorum diye ağlıyor.üzüntüden sütüde gelmiyor. kuzey bebeğimizin güzel haberlerini veririm inşallah.biraz yoruldum ama dinlenirim artık.işler dursaydı kafam rahat olmazdı.her yorulmamda bir daha kendi elimle yapamam belki diye moral verdim kendime.
herkesin iyi olmasına sevindim merak ediyorum geçmişi ancak yarın okurum tatlım
bende seni çooooooooooooookk seviyorum
ahh canım yaa inş bi an evvel iyileşir bebişide anneside kavuşur yavrusuna
doğru canım rahat edemezdin sen...
en azından bundan sonra dinlen...
evet allahın izniyle evine göbişin dolu döneceksin
işlerde kime kalırsa kalsın artık
az kaldı valla.bir ara doktoru değiştirsem mi dedim ama vazgeçtim.folikasit kullanayım mı unuttunuz galiba diye aradım o kadar kibar davrandıki kıyamadım kerataya
canım benim Allah razı olsun hepimiz bebişlerimizle dönelim evlerimiz şenlensin.daha önce dediğim gibi hepimizin kırkları karışsın.çocuklardan fırsat bulamayalım topiğe hasret kalalım
amin canım inşallah çabucak iyileşir.müdürden izin alır yavaş yavaş yaparım artık
şaka şaka elimi sürermiyim çok naz yapıp tadını çıkarıcam inşallah.hepimizin göbişi dolsun canım.ben bir kahve suyu koyayım.gözüm kapansada kopamıyorum burdan
Yapp tatlımmm tabii
Evt cnm işleri bitirdim ama bende bittim yanii kaç gündürr
yavaş yaptım yorulmayayım diye ama akşamaları nerde yattığımı bilmiyodum valla
sen neyaptın cnmm işlerii yardımcı alıcaktınn nasıl olduuu
ver tatlımm tarifii belkii denerimm neden olmasınn....
tedavinde az kalmışşşşşşşşş hadi hayırlısı
bende haftaya eğer bi aksilik olmassa perşembe başlıyorumm :18:
ama biraz geç olsa hiç fena olmaz ama bakalımm artıkk
canım bizde aynı hastanenin müdavimiyiz.
2 ay önce gittik temmuz dedi dr.
inş herşey yolunda gider.sperm çıkışı olursa bizde başlarız .
çıkmazsa erteleriz belki.
tanışırız belkide.
mercan kim derim.sende el kaldırırsın
sizin ilk mi olacak..
canım benim sende çok yoruldun.bundan sonra bebişin kirlettiği yerleri temizlersin inşallah.
yardımcı aldım tatlım.duvarları ve camları sildi.koltuk takımlarını sildi.su taşımaktan öldüm bittim.ben silsem o kadar yorulurdum valla.her yeri dip köşe tekrar elden geçirdim ve dün gece 2 de bitirdim.memnum kaldım iyiydiama kadına savsaklamasın diye baştan dedimki memnun kalırsam düzenli almak istiyorum.inceleyerek yapalım bitmeyen yeri ben yaparım ama üstten yapma.sağolsun elinden geleni yaptı.
canım çok az kalmış tedavinin başlamasına.heyecan yaptım şimdihayırlısıyla inşallah herşey yolunda gitsin.
tarif şöyle tatlım,tavuk göğsünü haşlayıp ince ince didiyorsun(bizde didikle derler) içine konserve büyük boy garnitür,bolca dereotu,yeşil soğan,kornişon doğra.mısır kat.sarımsaklı yoğurtla karıştır.herkes bayıldı bugün tavsiye ederim.
Slm cnm
Üzülme tatlımm dur bakalım kürlere yeni başladınız
şimdiden sıkma canını bunlar sabır işi cnmm
kullanın bakalımm hepsinii sonra yine yaptıracaksınız zatenn
inş o zaman çıkarr
bebekim neden böyle söylüyorsun bi testle yıkıldın sen
hani kürlere devam edecektiniz saraçoğlunun uygun gördüğü sürece
yazından anladığım kadarıyla şimdi aldığınız 2 aylık kürler bitince devamını kullanmayacaksınız...
inş ben yanlış anlamışımdır...
nerde kaldı boş boş uğraşmak yok en azından kürlere devam edicez lafları...
yapma bebekim eğer benim anladığım gibiyse lütfen bırakmayı saraçoğluyla tedavinizi...
eşinin kullandıkları iğne değil ilaç değil bi zararı dokunmaz...
evet çok masraflı oluyor biçok şeyden kısıp ona yatırıyorsunuz...
ama olsun be bitanem ilerde keşke demektense şimdi çabalamak daha iyi değil mi ??
hem sonucun ne olacağını nerden biliyorsun ki...
siz tedaviye başlayalı 1 sene oldu daha...
bak senelerce uğraşıp sonra spermi görenler var aramızda benim kadar sende biliyorsun bunları...
canım içini karartma lütfen senin karakterindeki birine yakışmıyor pes etmek
yapma böyle bencebikaçgün önce sen bana moral vermiştin ..
bende senin gibi saraçoğlunu aradım hem kürlere yeni başlamışsınız hemen pes etme unutma yolumuz çok zorlu... her seferinde bunlar olucakkk...ama güzel günler gelecek biz inandığımız sürece bebeklerimiz bize yaklaşıcak gelecek ümidini yitirme duaya ve tedaviye devam ....
rabbim sebepler halketsin inşaallah...
bizde bugün sper testi yaptırdık emre beye gitmeden antalyada eser lab. iyi diye oraya gittik sonuç sıfır ,bol lökosit ve bakteri varmış.canım çok sıkkın seni çok iyi anlıyorum arkadaşım allahıma şükür olsun tabi olmayada bilir tamam ama içimdeki o boşluk vrya kucağıma sıkıca saracağım cana özlem duyuyor işte bir lab. dr boşuna burda çıkmadıysa tese ,mikroenj. yaptırmayın dedi çokmaş boşa uğraşmayın dedi olan tüm umudumuzu yitirdi.içim çok acıyor sanki kalbimde yara var tuz basıyorla. birde boğazımda kocaman bir düğüm eşimin yanında üzülmemek içiin
cervancığım allah sabır versin
insan hep umutla yaşıyor ,olabilir diye
allah bizi sınıyor ,sabrımızı deniyor
O, OL DEYİNCE KURU TAŞLARDAN SULAR FIŞKIRIYOR
bence pes etmeyelim ,bende 31,32 yaşıma geldim tam bunu düşünüyordum
kaderde çocuksuz yaşamakta varmış tam herşey bitti diyorsun allah bi yerlerden yardımını gönderiyor
dün bi olay oldu tam 2 sene uğraşıp elde etmeye çalışıp ulaşamadığım şey birden bire oluverdi
yaaaaaaaaaaa şerife dedim demek hiç bir şey senin elinde değil ,allah ne zaman isterse o zaman veriyor
hep umutsuzluğa düştüğümde çocuk hakkında İBRAHİM PEYGAMBER (as)
aklıma geliyor yaşlanmış karısı kısır ama hala allah ım bi hayırlı evlat ver diye dua ediyor
allah ta sabrının mükafatını veriyor artık hiç çocuk olmayacak anne babadan çocuk ihsan ediyor
olur ya diyorum allah bize de rahmetiyle muamele eder evlatlar nasip eder
inşallh bu sıkıntılarımız çocuklarımız olduğunda son bulur
dünyada ahirette bizim olacak çocuklarımız için bu kadar sıkıntı çekmeye değmez mi canım arkadaşım
allah umutsuzluklarını sonsuz umutlara sevinçlere çevirsin aminnnnnnnnn
bu duayı yazarken ezan okunuyor allah şu okunan ezanların hürmetine hayırlı ,salih evlatlar versin amin
demek kıyamadın haa alem kadınsın sen yaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız herkes öyle der bana seninle insan yaşlanmaz der ama kocacım döktün saçlarımı ömrümü yedin diyor.
hele bi iş yapmaya kalk biz napıyoruz seni gör
tamam canım hadi koy bakalım
bebekim seninle konuştuktan sonra moralim yerine geldi canım benim.
ama olan kocişine oldu
buarada mahcubiyetimi ilettin değilmi
seviliyosun bitanemmmmm
kızlarrr selam
sizinle sohbet etmek için girdim fakat o kadar yorgun ve uykusuzumki gözlerim kapanıyo.
size iyi sohbetler canlarım kendinize iyi bakın ALLAH rahatlık versin....
iyi geceler güzeller benim gözler kapanıyor.
DESYATA canım sana hoşgeldin yazısı yazmıştım ama görmedin herhalde.
CERVAN üzülme tatlım.yeni başladınız kür şifa olur inş..
bir sabah uyandığımızda gülümseyen bebelerimiz (inşALLAH)yanımızda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?