flzask ve bahardan başka bu ay tedaviye başlıycak arkadaşlar varmı çok sık takip edemiyorumda ....
tedaviye yeni başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar okuduğum kadarıyla çok stres yapıyorsunuz.lütfen yapmayın.inanın çok kolay bir tedavi.stres yumurta kalitenizi ağrılarınızı daha çok artırıyor.ben stres yaptım.boşuna yapmışım.
tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır beraber halayını çekeriz
canım benim demek istediğim ben hep olumsuz düşündüm çok endişe etdim birde o bekleme süresinde çok sıkıldım içim daraldı hani en azında bekleme süresi için transferden sonra bir kaç film al izlemeye kitapta okuyabilirsin yada düğün kasetlerinizi izle yani kafandan tedaviyi sil aklından çıkar rahat ol yani inşAlla olumlu sonuç alacaksın kutluycaz burda.
tedavin hayırlı olsun canım rabbim bebişine kavuştursun inşaallah iyi haberlere alıştık darısı size olsun inşaallah ..
amaan iyiki bulmuşum sizi evde canım hiç sıkılmıyo sizle konuşunca.....
bende varım
kısmetse 5-6 temmuz gibide ben başlayacağım tedaviye. benimki stres değil ama çok heyecanlıyım. önceden iğnelerden çok korkuyordum ama oda geçti. şimdi iğne yapmak için sabırsızlanıyorum :)
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
senin tedavinin bir ay ertelenmesine üzüldüm canım ama her işte bir hayır vardır demekten başka çare yok. yeterki sonu güzel olsun varsın bir ay sonra olsun.
bir gün öne geçtin süper :) inşallah tez zamanda hepimiz hamiş olalım, temmuz ayı uğurlu gelsin hepimize inşallahhh
ben hergün biraz daha telaşlanıyorum, hafta sonu badana yapıldı eve şimdi temizlik var, her akşam bir yer toplamaya çalışıyorum. beni gören ilaç kullanmaya başlamıyorum doğuma gidiyorum sanır. bu cumayada raporumu alıp cumarteside ilaçlarımı yazdırırım kısmetse, haftaya cumada adet günüm gecikme olmaz inşallah
Evt cnm yaa bir gün öncee oldumm dün hafif lekelenme vardıı bugünn tam oldumm
merkezi aradımm yarın 9-11 arası burda olun dedilerr
inşallah cnm peş peşe başladığımızz tedavilerimizz inşş bebişle sonuçlanırrr
daha zamanın var cnm yaparsınnnn yorma kendinii
inş az kaldı seninde zaman çabuk geçiyooooooo bi bakmışşsın benimm gibii başlıyorum diye yazaıcaksınnnnnnn
bende rahattımda bugünn heyecanlandımm merkezii aradıktan sonra özelliklee
cnm benim tedavinin sonunda benimde operasyonum olacak görüşürüz sizler ayağınızı sürtünüz bol bol hamiş olunuz ağustostada geri kalanlar
rabbimden dileğim inşallah sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız.dünya tatlısı evlatlarınız olur inşallah (amin)
bu tür başlıkları görünce dua etmeden geçemiyorum.
İnşallah cnmm çokk sağolll duaların içinn ,bizlerdee bigün inş evlat sahibi oluruzz senin gibii
rabbim evlatlarını sana bağışlasınnnnn
bende varım
kısmetse 5-6 temmuz gibide ben başlayacağım tedaviye. benimki stres değil ama çok heyecanlıyım. önceden iğnelerden çok korkuyordum ama oda geçti. şimdi iğne yapmak için sabırsızlanıyorum :)
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
senin tedavinin bir ay ertelenmesine üzüldüm canım ama her işte bir hayır vardır demekten başka çare yok. yeterki sonu güzel olsun varsın bir ay sonra olsun.
arkadaşlar eşimin testosteron bu ay yükselirse kaan hoca tekrar tesa yapacak ve bu kezde beni tüp bebeğe hazırlayacak ama ben konyadayım kaan hoca ankarada rapor için ne yapmam gerekli yardımınıza ihtiyacım var yani bu konuyu hocaya sormam gereklimi yoksa buradamı raporu temin ediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?