Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tedaviye yeni başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar okuduğum kadarıyla çok stres yapıyorsunuz.lütfen yapmayın.inanın çok kolay bir tedavi.stres yumurta kalitenizi ağrılarınızı daha çok artırıyor.ben stres yaptım.boşuna yapmışım.

flzask ve bahardan başka bu ay tedaviye başlıycak arkadaşlar varmı çok sık takip edemiyorumda ....

flzask ve bahardan başka bu ay tedaviye başlıycak arkadaşlar varmı çok sık takip edemiyorumda ....

bende varım

kısmetse 5-6 temmuz gibide ben başlayacağım tedaviye. benimki stres değil ama çok heyecanlıyım. önceden iğnelerden çok korkuyordum ama oda geçti. şimdi iğne yapmak için sabırsızlanıyorum :)

allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

senin tedavinin bir ay ertelenmesine üzüldüm canım ama her işte bir hayır vardır demekten başka çare yok. yeterki sonu güzel olsun varsın bir ay sonra olsun.

bende tedavisi yarım kalmış biri olarak şunu söylemek isterim..evet çok kolay iğneleri vurmak çok zevkli her gün bebeğine yaklaştığını düşündüğün için benim hiç canım acımamıştı bide polikistik olduğum için dr 4 kilo ver dedi ben 7 kilo verdim herşey güzeldi kilo almadım iğnelerden dolayı ağrılarım son 2.3 günde oldu ...rahat bi dönemdi yumurta toplamasıda kolaydı hiç sancım olmamıştı....
demekki rabbim sonrasında çok acı çekicem diye sıkıntı vermemişti..

tedavin hayırlı olsun canım rabbim bebişine kavuştursun inşaallah iyi haberlere alıştık darısı size olsun inşaallah ..
amaan iyiki bulmuşum sizi evde canım hiç sıkılmıyo sizle konuşunca.....

tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır beraber halayını çekeriz

Sağol cnm inşallahhhhh

evt cnm o süreçtee düşünmemek lazım olabildiğincee
ben ilk tedavimde çokk heyecanlıydımm hemde stresliydim ki adetimm 5 gün geçikmiştii
transfer sonrasıdaa aslındaa olabildiğincee düşünmemeye çalıştımm ama olmadııı tutmadııı
ama şimdi o kadar da takmadım kafama bu tedaviye kadar olan zamandaa hep işlerim vardııı
düşünmeye vakit olmadı ama şimdii başlıycak olmak biraz heyecanlandımm
eğer transfer aşamasına gelebilirsemm inşallah tabikii beni üzecek şeylerdenn uzak durucammm
vee güzell haberlerr vericemmmmmmmmm

tedavin hayırlı olsun canım rabbim bebişine kavuştursun inşaallah iyi haberlere alıştık darısı size olsun inşaallah ..
amaan iyiki bulmuşum sizi evde canım hiç sıkılmıyo sizle konuşunca.....

Sağol canımm
Aminnnnnnnnn inşalllah güzell haberler veririm bendee
bende iyiki bulmuşumm gerçektenn tedavilerimizde birbirimize destek oluyoruzz moral veriyoruz çokk güzell
daha öncekilerde beni anlayacakk moral verecek kimsee yoktu yannımda ama şimdii birsürü arkadaşımm var ve onların duasını alıyorumm bundann
güzel bi mutluluk olamazz

bende çok heyecanlıyım tüm arkadaşlarım için ama özellikle senin için dr aynı ya :)

rapora ne kadar indirim oluyor

cnm benim tedavinin sonunda benimde operasyonum olacak görüşürüz sizler ayağınızı sürtünüz bol bol hamiş olunuz ağustostada geri kalanlar

cnm benim tedavinin sonunda benimde operasyonum olacak görüşürüz sizler ayağınızı sürtünüz bol bol hamiş olunuz ağustostada geri kalanlar

İnşallah cnmm
seninde operasyonun olur hayırlısıylaa sende başlarsınnn tedaivyeee
inş biz hayırlısıylaa hamişş olalımm sizlerdenn gelinn arkamızdannnnnn agustosta

rabbimden dileğim inşallah sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız.dünya tatlısı evlatlarınız olur inşallah (amin)
bu tür başlıkları görünce dua etmeden geçemiyorum.

rabbimden dileğim inşallah sizlerde bu güzel duyguyu tadarsınız.dünya tatlısı evlatlarınız olur inşallah (amin)
bu tür başlıkları görünce dua etmeden geçemiyorum.

İnşallah cnmm çokk sağolll duaların içinn ,bizlerdee bigün inş evlat sahibi oluruzz senin gibii
rabbim evlatlarını sana bağışlasınnnnn

İnşallah cnmm çokk sağolll duaların içinn ,bizlerdee bigün inş evlat sahibi oluruzz senin gibii
rabbim evlatlarını sana bağışlasınnnnn

amin inşallah arkadaşım .inşallah sizlerde bu duyguyu tadarsınız.inşallah buradan güzel haberlerinizi alırız.anne olmak çok başkaymış.

seninde tedavin hayırlı olsun canım bu tedavi inşAllah sana bebeğini getirir.iğnelerden sakın korkma hiç hissetmiyorsun sadece yumurta toplama işleminden sonra dinlenmenizi tavsiye ediyorum diğer arkadaşlarda dikkate alsın,cünkü ben dinlenmedim biraz gezdim ve rahimde ve yumurtalıklarda ağrı oldu trasferimin olduğu gün rahmin kanlı oldığunu söylediler ondan tutmadığını düşünüyorum.ne olur siz dinlenin ve transfere uykunuzu almış dinlenmiş dinç gidin.trasferden sonrası içinse yere çömelmeyin, ağır birşey kaldırmayın, dinlenin,birde birde gerilmeyi hani kollarımızı kaldırıp gerneşiriz ya onu yapmayın iyi beslenin bunlara dikkat edrseniz iyi olur .Allah hepinizin yolunuzu açık etsin göbekleriniz bebeklerinizle dolu dönün duayla inşAllah.

arkadaşlar eşimin testosteron bu ay yükselirse kaan hoca tekrar tesa yapacak ve bu kezde beni tüp bebeğe hazırlayacak ama ben konyadayım kaan hoca ankarada rapor için ne yapmam gerekli yardımınıza ihtiyacım var yani bu konuyu hocaya sormam gereklimi yoksa buradamı raporu temin ediyim

bilmiyorum ama yanıltmak istemem .buradaki bir arkadaşa raporu düşünmeyin burada hallederiz gibi bir konu okumuştum.yinede hocaya sor.birde operasyonlamı yoksa tüp bebeklemi ilgiliydi bilmiyorum.

selam canlarrrrrrr
biz şükürler olsun ki raporumuzu aldık
balıkesire geldik istanbulda sorun yaşamamak adına arabayı otogara koyduk otobüsle geliyoruz şimdi yoldayız
yarın sabah umutta olucaz flzaskcımla kavuşucaz
o iğnesini olacak :94: biz ilaçlarımızı yazdırıcaz...
bi aksilik çıkmazsa hafta sonunuda istanbulda geçirip evimize dönücez
rabbim hepimize yardım etsin inş...
onca mücadelelerden geçiyoruz sonuda güzel olur inş
dayanamadım otobüste girdim hemen
kendinize iyi bakın canlar öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…