Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Evt cnm yaa bir gün öncee oldumm dün hafif lekelenme vardıı bugünn tam oldumm
merkezi aradımm yarın 9-11 arası burda olun dedilerr
inşallah cnm peş peşe başladığımızz tedavilerimizz inşş bebişle sonuçlanırrr
daha zamanın var cnm yaparsınnnn yorma kendinii
inş az kaldı seninde zaman çabuk geçiyooooooo bi bakmışşsın benimm gibii başlıyorum diye yazaıcaksınnnnnnn
bende rahattımda bugünn heyecanlandımm merkezii aradıktan sonra özelliklee

Merhaba Kizlar bizde 2.5 senedir Bebek istiyoruz ama malesef olmadi..
esimi urologa gönderdim ve sonuc azoospermia cikti yikildim ben agladim.
doktor bizi tüp bebek merkezine gönderdi bende ve esimdi bütün tahlileri yapti bende hersey normal esimde
daha hale sperm bulunamadi genetik doktorundaydik ve o bize dediki genetik problemi varmis esimde AZF-C syndrom yani..aslinda öyle hastalarda 50% bulunuyormus zaman gecti ve biz Tese yaptirdik ve sonuc yine sperm bulunamadi
simdi izine gidip gelip esim yumurtaliklardan ameliyat yaptiracagiz cünkü onlar yukardamis hic farkedilmemis su an 24 yasinda..
doktor dediki ameliyat olup yarim sene sonra yine bir sperm kontrolü olsun Insallah allahim bize yüzümüzü güldürür
hep dua ediyorum bebek isteyen herkese versin diye..su an Harnup pekmezi sabah ac karnina yiyor insallah birazda olsa faydasini görür..Belkide bu bize Alahimdan bir intihamdir..
Baska eslerinize ne veriyorsunuz siz?

arkadaşlar kaan aydosun özel muayene telini bilen yollarsa çok sevinirim lütfen çünkü 3 gündür deli gibi kendisine ulaşmaya çalışıyorum şimdiden teşekkürler...buarada o kadar çok okudumki yazılanları artık zamanı dedim aranıza katılmak için belkide geç kaldım bilmiyorum ama sizlerden güç alıyorum...

kizlar meraba hepinize coktan beri giremiyordum ama takip ediyorum ..guzel haberler okuyunca yazim dedim ..insallah bu yolda emek veren herkesin butun arkadaslariminda kucaklari dolsun insallahh..

ISTIYORUMBEBEYIMI..kiz yanlis duymadim deyilmi hemserim..hamilemisin kele..hele anlat nasil oldu cok sevindim vallahi..darisi diger arkadaslarima olsun insallahh..

BAHAR..sen nasilsin bebekim..listen cok guzel olmus ellerine saglik..

Benimde hamileligim iyi gidiyor cok sukur..hamilelik sekerim cikti canim sikildi tabi onun disinda simdilik iyiyiz..byudukce sag sol donemiyorum..saglikli olsunlarda raziyim..darisi sizlere insallahh..rabbim mucizelerini sizin icinde yasatsin..insallahh AMMMIINN..

canım çok geçmiş olsun, allahım kuzuyu anasına babasına bağışlasın inşallah.

bugün senin günün, inşallah bundan sonra bu heyecanımız hiç bitmez, önce tedavi, sonra bekleme, sonra hamilelik, kalp atışı, cinsiyeti, doğum hazırlığı. bundan sonra bir sürü yeni heyecan bizi bekliyor inşallah

denizbulut canım bir iki sperm oldu ise azda olsa üretim var demektir. bitkisellerle ilaçlarla çoğalacaktır. inşalla mikroteseye bile gerek kalmadan tedavini olabilirsin.

anemon ben azoyu ilk öğrendiğim zamanlar bu siteyi bulmuştum ozaman sen tedavi oluyordun. çok şükür bizim mikrotesemiz oldu spermler donduruldu. temmuz adeti ile birlikte bende tedaviye başlayacağım. senin ne zamandır azo ile mücadele ettiğini bilmiyorum ama 3 ay gibi bir sürede çok güzel yol katetmişsiniz. inşallah bundan sonrasıda olumlu gider doğalmış tüp bebekmiş hiç fark etmez bebeğine kavuşursun sende inşallah.

merhaba kaan aydosun telefonu 0312 437 31 21 saat 13:00-18:00 arası ulaşılabiliyor.

Kızlar şimdi kaan beyle konuştum dosyamızı açıp baktı durumunuz için çok iyi dedi elongeler artık çıkış yapıyor dedi
hatta elonge bile değil elongenin üstü dedi
bunlarlada tüp bebeğe geçebiliriz ekim gibi dedi
dilerseniz hastanede ameliyat etmeden tüp bebeğe hazırlarız dedi
yüzde 60 dedi ama hiç inanmadım bilmiyorum
hormon tahlillerini istedi
ona göre iğne ve ilaçlara yön verecekmiş
ne diyelim hakkımızda hayırlısı bakalım....

neden içine sinmedi canım, bu çok güzel bir haber. istersen aynı sonuçları emre beyede mail at oda yorum yapsın ona göre tedaviyi başlatırsın.
bu arda ekime kadarda bitkisellere devam edersin.
inşallah tez zamanda sağlıklı spermlere döner hepsi

bişeyi anlamadım madem çıkış var elonge olarak bunun sperm olarak çıkışıda başlıyacaktır niye hmen geçmek istiyoki...
acaba iğneleri daha fazla kullandırmakmı istemiyo...

Son düzenleme:
Arkadaşlar boyamalı sperm testi sonucu için mail atmış.Bizim için şimdiye kadar hiç olumulu bir sonuç çıkmadı.Daha yolumuz uzun ama bu bile bizi çok mutlu etti.

Sn. S.K. Sperm boyama sonucunuz geldi. Az da olsa, olgunlaşmamış sperm hücreleri çıkmaya başlamış. Bunlar tüp bebekte kullanılabilir. Size de bu durumda tüp bebek başlayabileceğiz. Ama henüz erken. Tedavinin bir süre daha sürmesi gerekir, böylece bu sperm hücreleri daha da olgunlaşabilecekler. Şimdi, tedavinize aynen devam edin. Haftada 2 iğne ve sabahları yarım tablet klomen ile. Ağustos ayında yine hormonalra baktırıp bana yazın. Tüp bebeği eylülden sonra konşuruz.

Saygılarımla.

Dr. Kaan AYDOS

Ben inanıyorum.İnanmaktan ve dua etmekten başka şansımızda yok zaten.Lütfen mutlu ve inançlı ol.Bizler bunlarıda atalatıcaz.

inşlh cnm bu azo yok olur gider herkesten
evt cnm iğneleri kullanıyoruz eşim yarın hormon tahlillerini yaptıracak
canım benim allah razı olsun keşke umut olabilsek
bende hepinize sarılmak havalara uçmak isterdim
allah hepimizi bu dertten kurtarsın inşlh..

darısı hamilelik müjdesini vermeye inşlh ve sperm görmeyi bekleyenlerin başına:))

cnm sonucuna değil sonucunu aynı gün sinan bey söyledi zaten çok sayıda elongeyi aşmış spermatit var diye olgunlaşamıyormuş olgunluk aşamasına sadece bikaçı geçebiliyormuş çok şükür durumumuz iyi
kaan bey ameliyat olmadan cebecide tüp yapabiliriz bu çıkanlarla dedi
ve yüzde 60 şans verdi
ben yüzde 60 şansa inanamadım
elongeyle bebek sahibi olan kimseyi duymadım o sebeple yani
hakkımızda hayırlısı bakalım
inşlh dahada iyiye gider:)

bişeyi anlamadım madem çıkış var elonge olarak bunun sperm olarak çıkışıda başlıyacaktır niye hmen geçmek istiyoki...
Acaba iğneleri daha fazla kullandırmakmı istemiyo...

inşlh cnm inşlh sperm olarakda çıkışı olur
kaan bey hemen geçelim diye birşey söylemedi
ekim gibi konuşuruz bakarız olmazsa şubat olur mart olur dedi
ee tabi uzun zaman iğne ilaçda zararlı olduğu için o sebeplede olabilir cnm bilmiyorum..

cnm benim gözünüz aydın sizin için gerçekten çok olumlu bir gelişme devamı sperm olmaya inşlh
sizinle aynı şeyleri kullanıyoruz cnm sizdede sorun belli değil galiba
bizde clomen kullanıyoruz...

ben inanıyorum.inanmaktan ve dua etmekten başka şansımızda yok zaten.lütfen mutlu ve inançlı ol.bizler bunlarıda atalatıcaz.

inşlh cnm benim bende inanıyorum ama bir o kdarda çok korkuyorum
kaan beye güveniyorum
inşlh tez zamanda bu illetten kurtuluruz yinede bu halimize ve günümüze binlerce kez şükür...

öyle insanlarla karşılaşıyorum ki resmen yerin dibine sokuyolar beni 2.ye yada 3.ye gebe olup amaannn hiç istemiyorum kazala hamile kaldım anlamadım nasıl kalmışım allah bana verceğine te şuncağıza verse ya olsun onunda bitane yazık o istiyo olmuyo bize çifter çifter veriyooo.... diyolar önüne gelen senin çocuğun yomu niye olmuyo aaaa yazıkkk inş.olur veya te buncağızın çocuğu olmuyo...inanın çok sıkıldıımm artık dayanamıyorum bu insanlara...

selam canlar...
TOANA topiğimize hoşgeldin.kızların da sende iyisinizdir inş.
DENİZBULUT canım gözün aydın.güzel sonuç çıkmış.dahada iyi olur dua edlim.
bizim gibi sıfırdan bu duruma gelmek.RABBİM can verirse 1 taneyle bile olur.
seninle birgün istiyorumbebeğimi yi ziyarete gidelim diyorum.müsait olursan.

Son düzenleme:
güzel yolculuk başlıyor.
heyecanını anlıyorum.
dualarımız seninle ve başlıyacak tüm canlarla.BAHAR var ...
herşeyin sahibi olan ALLAHım yar ve yardımcımız olsun.

slm canım nasılsın döndünüzmü antalyaya
inşlh cnm yaa inşlh bilmiyorum kader kısmet artık
istiyorum bebeğimi müsait olduğu bir gün gidelim cnm kutluyalım bebişlerini sevelim gelelim birgün...

Evet hayatım.Bizde herşey normel.Genetiklerde normel.Kaan Hoca testesteronu ve fsh yükseltmeye çalıştı.bizde iğne ve yarım tablet klomen kullanıyoruz.Ben de umutluyum ama aynı zamanda çok korkuyorum.Ama bu korku bebeklerimizi kucağımıza alana kadar hep devam edicek.Bu korkuyla arkadaş olmalıyız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…