- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
bir gün öne geçtin süper :) inşallah tez zamanda hepimiz hamiş olalım, temmuz ayı uğurlu gelsin hepimize inşallahhh
ben hergün biraz daha telaşlanıyorum, hafta sonu badana yapıldı eve şimdi temizlik var, her akşam bir yer toplamaya çalışıyorum. beni gören ilaç kullanmaya başlamıyorum doğuma gidiyorum sanır. bu cumayada raporumu alıp cumarteside ilaçlarımı yazdırırım kısmetse, haftaya cumada adet günüm gecikme olmaz inşallah
ilk önce Allah buradaki herkese ve tabi o beş günlük bebeğe de şifa versin inşallah.. arkadaşlar benim bi sorum var bu saat oldu hala uyutmadı beni. Biz ızmitte oturuyoruz tedavimizi de kaan aydosta oluyoruz. Bugün mesaj atmış temmuzda tese yapalım diye . Şimdi tesede sperm çıkarsa tüp bebekte ankarada olacak haliyle. Bizim gibi şehir dışından olup ankarada kaan aydosta tese tüp bebek yaptıran var mı işlemler nasıl olur uzun süre ankarada bulunmak gerekecek mi eşim burda olsun istiyor gibi. Ama ben kaan aydos ta olmasını daha çok istiyorum. Deneyimi olan varsa paylaşan lütfen...
kızlar,daha önce bahsetmiştim kuzenim doğum yaptı ama bebeğini bir kere bile kucağına alamadı.küvezdeydi.önce sindirim sistemi sorunu var dediler şimdide kan ile ilgili sorundan şüphelendiklerini söyleyerek bebeğimizi başka ile sevk ettiler.bizim yaşadığımız yerde bu alanda uzman yokmuş.kuzenimi eve göndermişlerdi.bu akşam sütünü beraber sağdık ve bebeğine götürmek için hastaneye gittiğinde bir bakıyorlar çocuğunu ambulansa koyuyorlarmış.yığılmış kalmış orada.Allah rızası için dua edin sağlığına kavuşsun kuzumuz.ben tanıyamadım bile diyor.eşim olmasa tanıyamazdım diyor.ilk kez gözlerini gördüm diyor:85::85::85: çok üzgünüm lütfen sizde dua edin.
Evt cnm yaa bir gün öncee oldumm dün hafif lekelenme vardıı bugünn tam oldumm
merkezi aradımm yarın 9-11 arası burda olun dedilerr
inşallah cnm peş peşe başladığımızz tedavilerimizz inşş bebişle sonuçlanırrr
daha zamanın var cnm yaparsınnnn yorma kendinii
inş az kaldı seninde zaman çabuk geçiyooooooo bi bakmışşsın benimm gibii başlıyorum diye yazaıcaksınnnnnnn
bende rahattımda bugünn heyecanlandımm merkezii aradıktan sonra özelliklee
arkadaşlar kaan aydosun özel muayene telini bilen yollarsa çok sevinirim lütfen çünkü 3 gündür deli gibi kendisine ulaşmaya çalışıyorum şimdiden teşekkürler...buarada o kadar çok okudumki yazılanları artık zamanı dedim aranıza katılmak için belkide geç kaldım bilmiyorum ama sizlerden güç alıyorum...
Kızlar şimdi kaan beyle konuştum dosyamızı açıp baktı durumunuz için çok iyi dedi elongeler artık çıkış yapıyor dedi
hatta elonge bile değil elongenin üstü dedi
bunlarlada tüp bebeğe geçebiliriz ekim gibi dedi
dilerseniz hastanede ameliyat etmeden tüp bebeğe hazırlarız dedi
yüzde 60 dedi ama hiç inanmadım bilmiyorum
hormon tahlillerini istedi
ona göre iğne ve ilaçlara yön verecekmiş
ne diyelim hakkımızda hayırlısı bakalım....
Kızlar şimdi kaan beyle konuştum dosyamızı açıp baktı durumunuz için çok iyi dedi elongeler artık çıkış yapıyor dedi
inşlh cnm bu azo yok olur gider herkestencanım habere çok sevindim sendeki her değişiklik benim içinde büyük bi umut ....allahım ne güzel haberler alıyoruz 2 gündür kızlar artık azoda tarihe karışacak inşaallah ..bu arada siz iğneleri kullanıyodunuz demi...saraçoğlunun kürlerini felan...ya kaan hoca bize dedi elonge versa üretim var demek biz onları olgunlaştırıcaz diye ...
Rabbim sana şükür ...aaaayyy çok sevindim senin yanında olup sarılmak isterdim
canım benim neden üzülüyorsun bu çok güzel bi haber...
Bak alaha şükür üretim var gelişim gösteriryor...
Sadece biyerde aksama var...
Yakında bu sorunda ortadan kalkacak ve kıpır kıpır spermlere kavuşacaksınızz
Cnm ben sperm çıkar diye ümit ediyordum
çok şükür yine iyi bir yerdeyiz dahada iyi olur inşlh
ameliyat sonrası kaan beye karşıda haksızlık ettiğimi düşünüyorum
alınan parçada elonge olmaya bilirmiş zaten küçücük saç teli gibi 2 kilometre ye varan damarlarmış onların arasına bakılıyormuş
amaaan hayırlısı bakalım cnm...
Canım rapor öğlede sonra 3,30 gibi çıkacakmış...
Sonrada hemen yola çıkıcaz işte...
Yarın umuta gidip ilaçlarımı yazdırıp alıcaz...
Flzaskcım da başlıyor yarın onunda yanında olup heyecanına ortak olucam
öyle işte canım allah sonumuzu hayır etsin inş
Hadi gözün aydın bitanem
hayırlı uğurlu olsun ben inanıyorum sen ikiz annesi olacaksın üçüncüde doğal yolla olacak inşlh
dün filizlede aynı şeyi konuştuk bu konuda hem fikiriz yani:)))))
tabi tatlım bu müjde verilmez mi
Allahın izniyle bu yaz doğal yoldan hamiş olacak bizim kız
neden içine sinmedi canım, bu çok güzel bir haber. Istersen aynı sonuçları emre beyede mail at oda yorum yapsın ona göre tedaviyi başlatırsın.
Bu arda ekime kadarda bitkisellere devam edersin.
Inşallah tez zamanda sağlıklı spermlere döner hepsi
bişeyi anlamadım madem çıkış var elonge olarak bunun sperm olarak çıkışıda başlıyacaktır niye hmen geçmek istiyoki...
Acaba iğneleri daha fazla kullandırmakmı istemiyo...
cnm benim gözünüz aydın sizin için gerçekten çok olumlu bir gelişme devamı sperm olmaya inşlharkadaşlar boyamalı sperm testi sonucu için mail atmış.bizim için şimdiye kadar hiç olumulu bir sonuç çıkmadı.daha yolumuz uzun ama bu bile bizi çok mutlu etti.
Sn. S.k. Sperm boyama sonucunuz geldi. Az da olsa, olgunlaşmamış sperm hücreleri çıkmaya başlamış. Bunlar tüp bebekte kullanılabilir. Size de bu durumda tüp bebek başlayabileceğiz. Ama henüz erken. Tedavinin bir süre daha sürmesi gerekir, böylece bu sperm hücreleri daha da olgunlaşabilecekler. şimdi, tedavinize aynen devam edin. Haftada 2 iğne ve sabahları yarım tablet klomen ile. Ağustos ayında yine hormonalra baktırıp bana yazın. Tüp bebeği eylülden sonra konşuruz.
Saygılarımla.
Dr. Kaan aydos
ben inanıyorum.inanmaktan ve dua etmekten başka şansımızda yok zaten.lütfen mutlu ve inançlı ol.bizler bunlarıda atalatıcaz.
canım eşinle öyle mutlu olki onların acımasına fırsat kalmasın bizim çocuğumuz var ama onlar kadar birbirine tutkun değiliz diye düşünsünler...
bende gıcık oluyorum aay üzülme her şey çocukmu ...felan kendileri yaşasalar naparlar acaba ....amaaannn boş ver rabbimiz var bizim o görüyoooo gerisi boşşş..
selam canlar...
Toana topiğimize hoşgeldin.kızların da sende iyisinizdir inş.
Denizbulut canım gözün aydın.güzel sonuç çıkmış.dahada iyi olur dua edlim.
Bizim gibi sıfırdan bu duruma gelmek.rabbim can verirse 1 taneyle bile olur.
Seninle birgün istiyorumbebeğimi yi ziyarete gidelim diyorum.müsait olursan.
cnm benim gözünüz aydın sizin için gerçekten çok olumlu bir gelişme devamı sperm olmaya inşlh
sizinle aynı şeyleri kullanıyoruz cnm sizdede sorun belli değil galiba
bizde clomen kullanıyoruz...
inşlh cnm benim bende inanıyorum ama bir o kdarda çok korkuyorum
kaan beye güveniyorum
inşlh tez zamanda bu illetten kurtuluruz yinede bu halimize ve günümüze binlerce kez şükür...
güzel yolculuk başlıyor.
heyecanını anlıyorum.
dualarımız seninle ve başlıyacak tüm canlarla.BAHAR var ...
herşeyin sahibi olan ALLAHım yar ve yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?