canm naslsn bebişler nasl canm sana bi sorum olcak bugün benim transferimin 8.günü ama bende halen bi belirti bi agrı falan yok transferden sonra sende bi belirti olmuşmuydu ????
slm canım nasılsın döndünüzmü antalyaya
inşlh cnm yaa inşlh bilmiyorum kader kısmet artık
istiyorum bebeğimi müsait olduğu bir gün gidelim cnm kutluyalım bebişlerini sevelim gelelim birgün...
Arkadaşlar boyamalı sperm testi sonucu için mail atmış.Bizim için şimdiye kadar hiç olumulu bir sonuç çıkmadı.Daha yolumuz uzun ama bu bile bizi çok mutlu etti.
Sn. S.K. Sperm boyama sonucunuz geldi. Az da olsa, olgunlaşmamış sperm hücreleri çıkmaya başlamış. Bunlar tüp bebekte kullanılabilir. Size de bu durumda tüp bebek başlayabileceğiz. Ama henüz erken. Tedavinin bir süre daha sürmesi gerekir, böylece bu sperm hücreleri daha da olgunlaşabilecekler. Şimdi, tedavinize aynen devam edin. Haftada 2 iğne ve sabahları yarım tablet klomen ile. Ağustos ayında yine hormonalra baktırıp bana yazın. Tüp bebeği eylülden sonra konşuruz.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS
Sağol canım
AMİNNNNNNNNNN
Arkadaşlar boyamalı sperm testi sonucu için mail atmış.Bizim için şimdiye kadar hiç olumulu bir sonuç çıkmadı.Daha yolumuz uzun ama bu bile bizi çok mutlu etti.
Sn. S.K. Sperm boyama sonucunuz geldi. Az da olsa, olgunlaşmamış sperm hücreleri çıkmaya başlamış. Bunlar tüp bebekte kullanılabilir. Size de bu durumda tüp bebek başlayabileceğiz. Ama henüz erken. Tedavinin bir süre daha sürmesi gerekir, böylece bu sperm hücreleri daha da olgunlaşabilecekler. Şimdi, tedavinize aynen devam edin. Haftada 2 iğne ve sabahları yarım tablet klomen ile. Ağustos ayında yine hormonalra baktırıp bana yazın. Tüp bebeği eylülden sonra konşuruz.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS
merhaba kızlar
dr.sinan özkavukçunun mail adresini bana yazar mısınız?
soyadını yanlış yazmışım
güzel haber alan tüm arkadaşlar çok sevindim darısı başımıza inşallah
UMUT HEP VARDIR
Bir odada dört mum sessizce yanıyordu. O kadar derin bir sessizlik hüküm sürüyordu ki odada, aralarında fısıltı şeklindeki konuşmaları bile rahatlıkla işitiliyordu.
1.Mum 'ben BARIŞ'ım ! dedi.
Ancak kimse benim sürekli yanık kalıp, etrafıma ışık saçabilmeme yardımcı olmuyor. Artık sönmek üzereyim... Ve sessizce karanlığa gömülüverdi...
2.Mum 'ben İNANÇ 'ım dedi.
Ama artık gerekli olduğuma inanmıyorum.. Yanık kalmamın da bir kıymeti kalmadı, diye eklerken hafif bir esinti ışığını söndürüverd...
3.Mum çok üzgündür. 'ben SEVGİ'yim' dedi.
Ama etrafıma ışık verecek gücüm kalmadı. İnsanlar beni hep kenara itiyorlar. Kendilerine en yakın olanları bile sevmemeye basladılar. Sessizce söndü ve gitti Sevgi mumu...
O sırada içeri aniden bir çocuk girer. 3 mumun söndüğünü görünce sebebini sorar ve niçin sonuna kadar yanmadıklarına üzülerek ağlamaya başlar.
4.Mum, yumusak ve yatıştırıcı sesi ile çocuğa ağlamamasını söyler.
" Korkma ben etrafıma ışık saçtığım sürece digerleri yeniden yanarlar ve onlar da aydınlatmaya devam ederler" der.
Çünkü ben UMUT'um ! "
Gözleri parlayan çocuk umut mumunu alır ve diğerlerini sevgiyle teker teker yakar.
Hepimizi umutlarımız ayakta tutmuyor mu zaten?
Umutlarımız hiç tükenmesin arkadaşlar.
Ve umut ettiğimiz her şey gerçek olsun.
Sevgilerimle.
masalcım canım gözünüz aydın inşAllah daha iyisini görür ve bebeğine hayılısıyla kavuşursun.
arkadaşm senin avatarın o kadar hoşuma gidiyo beni neşelendiriyoki durp baya bi izliyorum çocukların dans edişini..
Allah razı olsun.4 senelik tedavide ilk defa oluml bişeyle karşılaştık.Allah dualarınızı üzerimizden eksik etmesin.
sağol canımsinozk@gmail.com ben bu mail adresinden ulaşıyorum
vallahi billahi şimdi bende mavimenekşenin avatarı çok güzel diyecektim bende epey durup izliyorum
arkadaşm senin avatarın o kadar hoşuma gidiyo beni neşelendiriyoki durp baya bi izliyorum çocukların dans edişini..
canım yarın tedaviye başlıyorsun yolun açık olsun bebeğine kavuşma yolundaki tüp engelleri Allahım kaldırsın hep yanınızda olsun sana ve tedaviye başlıycak arkadaşlarıma dualarım .bende bugün adet gördüm yarın başlıycaktım faskat hastanenin tüp bebek bölümünde tadilat varmış önümüzdeki aya kaldı neyse geç olsun güç olmasın inşAllah birdahaki aya hayırlısıyla olur ve kavuşurum bebeğime.sende sakın stres olma ve hep olumlu düşün bu çok önemli hep duamda olacaksın.
Sağol cnm benim güzell duaların içinnnnnnnnn
seninde tedavin kalmışş ama olsun cnm 1 ay sonra olsunn senelercee bekliyoruzz biraz daha beklersinn
geç olsunda güç olmasın cnm dediğin gibi vardır herşey de bi hayır
İnşallah bi dahaki aya sorunsuz bi şekilde başlarsınnn tedavineeeeeeee ve bebişine kavuşursunnnnnn
ve tedaviyeeee başlayannn tümmmmmmmmm arkadaşlarımm bende dahillllll
ister istemes stres oluyosunn sabah daha paniktim ama şimdi iyiyimm içimii ferah tutmaya çalışıyorummm
Allahın izniylee inşallah iyi olur herşeyyy
Allah razı olsun cnmm
benimde dualarımdasınızzzzzzz
Sağol cnm benim güzell duaların içinnnnnnnnn
seninde tedavin kalmışş ama olsun cnm 1 ay sonra olsunn senelercee bekliyoruzz biraz daha beklersinn
geç olsunda güç olmasın cnm dediğin gibi vardır herşey de bi hayır
İnşallah bi dahaki aya sorunsuz bi şekilde başlarsınnn tedavineeeeeeee ve bebişine kavuşursunnnnnn
ve tedaviyeeee başlayannn tümmmmmmmmm arkadaşlarımm bende dahillllll
ister istemes stres oluyosunn sabah daha paniktim ama şimdi iyiyimm içimii ferah tutmaya çalışıyorummm
Allahın izniylee inşallah iyi olur herşeyyy
Allah razı olsun cnmm
benimde dualarımdasınızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?