evet canım benimde az kaldı, 10 dan geri saymaya başladım.
artistlik yapıyordum artık iğneden korkmuyorm diye ama bugün flzask tedaviye başlayıp sıra bana gelince fark ettim, korkuyorum
askbebek, canım sağlık raporunun geçerlilik süresini sordum bugün. 6 ay geçerli imiş. oraya gitmeden sağlık raporundan 4 tane fotokopi al, kimlik fotokopinde olsun. oradada içerdeki evraklarını verip hepsinin fotokopisini istiyorlar.
evet canım benimde az kaldı, 10 dan geri saymaya başladım.
artistlik yapıyordum artık iğneden korkmuyorm diye ama bugün flzask tedaviye başlayıp sıra bana gelince fark ettim, korkuyorum
askbebek, canım sağlık raporunun geçerlilik süresini sordum bugün. 6 ay geçerli imiş. oraya gitmeden sağlık raporundan 4 tane fotokopi al, kimlik fotokopinde olsun. oradada içerdeki evraklarını verip hepsinin fotokopisini istiyorlar.
selam kızlar..
cemrem geçmiş olsun...
bahar hadi bakalım geri sayım başladı.
flzask. şifa olsun ye balları kızzz.
aumut sıra sendemi canım..
bugün keyfim yoktu sizi okuyunca biraz geldi.
vck ya üzüldüm ya.. hayılısı olur inş.
denizbulut..canim meraba..bizim sebep siz azoydu tabi okadari arastirilamadi ama..benim esim ikidefa amaliyat oldu ve cikmisti..5 defa denedik buralarda..en son tr de memoriyale gittim daha incesinde kuvvet macunu kullandim ve esimde karacorek yagi icmisti..bende rahim filmi felan cektirdim..sonra cok sukur 6.denememde oldu bebislerim..tabi transferden sonra igne kullandim tutmasi icin daha sonra el..aspirin kullaniyorum halen simdiye kadar..boyle ..insallalh seninde olucak buyuk bir problemin yoksa insallah olucak..
korkma cnm ne güzel o aşamaya gelmekk
inşllh sonundaolursun cnm
korkma cnm ne güzel o aşamaya gelmekk
inşllh sonundaolursun cnm
Cnm yaa korkmaaaa
bende dün korkuyodum biraz ama bugün iğnemi vuruldumm içimm rahatt şimdii
bak görüceksin o iğneler korktuğun gibi değillllll
herşey iyi olucak 10 gün nedirkii bi bakmışız sende yazmışsın başladımm diyeeeeeeee
herşey bebiş içinnn cnmm
Selam cnmmm
sağol cnm şifa olur inşş yumoşlar kaliteli olurr
canım hayırlı olsun başlamışsın iğnelere.
inş çifter çifter evlatlarına kavuşursun.ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın.
ara ara giriyorum bu aralar topiğe.
misafirlerim var onlarla ilgilenmem gerekiyor.
çok merak ettim sizi amaaaa beklediğime değdi.
şükür problem çıkmadan başlamışsın canım.hamile haberini alırız veeeee
öpüyorum canım çoooook sevindim senin adına
hayırlı olsun flzask, bahar, ben ayağımı sürüye sürüye girdim zaten merkeze arkamdan herkes gelsin diye. flzask senın de erken gelmiş adetin demi sen de mi 300 vuruyorsun iğneyi? bugun 4. vurulacak benim ama saka gibi geliyor sanki tedaviye baslamamısım gıbı.
hayırlı olsun flzask, bahar, ben ayağımı sürüye sürüye girdim zaten merkeze arkamdan herkes gelsin diye. flzask senın de erken gelmiş adetin demi sen de mi 300 vuruyorsun iğneyi? bugun 4. vurulacak benim ama saka gibi geliyor sanki tedaviye baslamamısım gıbı.
Sağol cnm evt başladıkk hayırlısıyla AMİNNNNNNNN CNM
çok şükür bi sorun çıkmadan başladımmmmmm
bende öpüyorum seniiiiiiii cnmm çokkkkkkk sağollllll güzel dileklerin içinnnnn
darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başınaa inşşşşşş
hepinizz sorunsuz bi şekilde başlarsınız tedavilerinizeee vee sonundaaaaaaaaaaa inş HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OLURUZZZZZZZ
amin canm amin. ayağınızı bol bol sürüyün. bizlerde gelelim arkanızdan.
sokakta filan sürüyün ayağınızı
canım bahçeci umutta boyamalı semen analizi var mı biliyor musun?
ayyyy canım benim yaa. hayırlı olsun.çooook sevindim senin adına.
inş hamile haberini de en kısa zamanda almayı nasip eder YÜCE ALLAH .
işlerinizin yolunda gitmesi çooook mutlu etti beni.inş emeklerin emeklerimiz boşa gitmez.
sabrıyın mükafatını alırsın inş canım.
saol bitanem allah razı olsun
aminnnnnnnnnnn inş hepimize asip olur canım
canım arkadaşım inş sende hayırlısıyla tedavine başlayıp bebişlerini alacaksın kucağına
dualarım seninle bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?