bahar benden önce de sürüyen olmus olabılır benımkı buyuk surprız oldu cuma okuldan bı geldım adet oldum. Annemı aradım aglaya aglaya benım tedavı kaldı ben adet oldum falan dıe o moral verdı sakın ol sakın ol bak bılet bak arkadasını ara kocanı ara toparlan git nıye gitmeyeceksın dedı. Vardır bir hayır dedi.
aamut ben topiğe giremiyordum da yazmamıstım zaten flzask yazmıstı ben haber ver deyınce.
amin canım inş evlat isteyen herkese evlat sevgisini yaşatır RABBiM.
canım inş. bizde de bulunur sperm. bilmiyorum o kadar sıkıntılıyım ki bu günlerde.
eşime belli etmiyorum amaaaa.
umuta gidecek inş eşim .ama boyamalı semen analizi olup olmadığını bilmiyoruz.
okul bitsin inş.ist yolcusuyuz.umuttan umutlu döneriz inş.bizde.
bahar benden önce de sürüyen olmus olabılır benımkı buyuk surprız oldu cuma okuldan bı geldım adet oldum. Annemı aradım aglaya aglaya benım tedavı kaldı ben adet oldum falan dıe o moral verdı sakın ol sakın ol bak bılet bak arkadasını ara kocanı ara toparlan git nıye gitmeyeceksın dedı. Vardır bir hayır dedi.
aamut ben topiğe giremiyordum da yazmamıstım zaten flzask yazmıstı ben haber ver deyınce.
iyiyim bitanem ama sana üzüldüm dikkat et kendine süleyman beyede gitmeyi ihmal etme canm
bahar bebekim dinleniyomusun tatlımm ohh pc nde almışın yanınaaa
herkes çıkmış
kendinize iyi bakın kızlarrr
selam canım hoşgeldin nasılsın
selam kızlar
hoşbulduk bebeğim kusura bakma telde fazla konuşamadım biraz kafa dağıtmaya komşuya inecektim sonra rahatsızlanınca hastaneye gittim şimdi iyiyim şükür biraz başım dönüyor ama bu kadar sıkıntıda herşey normal.annemde ayağından parça aldırdı küçük bir ameliyat ama zavallı kadıncağız benim derdimden kendi acısını unuttu sizden her zaman ki gibi annem için dua istiyorum benim tek varlığım. şimdi ne düşündüm biliyormsunuz hani tefriciye okurken sıramı anneme vermiştimde onun için okunmasını istemiştimya ne isabetli karar vermişim diye çocuk için okutacağıma ve sonra böyle bir paçavra gibi sokağa bırakılacağımı o zaman nerden bilebilirdim ki boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye
bizdeki sorunda azospermdi.eşim kağan beyde 5 ay onun tavsiye ettiği ilaçları ve bitkiselleri kullandı.sonra bize gen-art tüp bebek merkezinde tese yaptı 2000 liraya ondan üç ay sonrada tüp bebek yaptırdık gen artta doktorumuzu gene kağan bey önerdi.şu an hamileyim.
slm cnmm
yaşadıklarına gerçekten üzüldümmmmmmmm
Umuttayken okuduk yazdıklarını
enişte çok ayıp etmişşş
hakkınızda hayırlı olsun cnmmm
ne kusuru canım benim daha sonra yine konuşuruz...
Geçmiş olsun canım bak kendini hasta ediyorsun biraz sakinleşmeye çalış canım...
Kolay değil bu aşamada biliyorum ama kendini düşün birazda...
Canım iş annenin sonuçlarıda temiz çıkacak dualarımız onunla
Ahh canım deme öyle sen o hareketi haketmiyorsun zaten...
Ama o da bin pişmandır şimdi yaptığı yüzünden...
Inş hakkında hayırlısı olur biz herzaman senin iyi olmanı isteriz
canım allah hakkında hayırlı olanı versin allah sabır versin ayrıca..sağolun kızlar iyi ki varsınız aman ne olacak kıymet bilselerdi zaten böyle olmazdı
benim onlar için yaptığım fedakarlığı haketmiyorlar sorun parayı harcaması değil yalan atması ve suçlu olduğu halde üste çıkması
olsun daha iyi oldu rabbim hakkımızda hayırlısını versin onun pişman olması yada benim düşünmem kesinlikle duruma çözüm değil ona dedim ki sen kapıyı kırdın onu tamir edebilirmisin hemde canı yok onu eskiye çevirirsen bende eskiye dönerim bu mümkün değilse yeni kapı alman gerekecekse yeni eş alman gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?