Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tekrar hayırlı olsun canım, allahım evladına kavuşmayıda nasip etsin inşallah

canım benim inş dediğin gibi umuttan umutla dönersiniz
hepimiz zaman zaman o buhranın içine giriyoruz...
rabbim yüzünüzü güldürsün canım benim

evet tatlım haberini aldık
demekki zaman bu zamanmış
ne güzellllll kolaylıklar versin allahım bütün tedavide olan arkadaşlaraaaaaaaa.................
NURDAHH nasılsın tatlım nasıl gidiyo :)

Son düzenleme:
iyiyim bitanem ama sana üzüldüm dikkat et kendine süleyman beyede gitmeyi ihmal etme canm

gidicem cnm sanada az kaldı dimi inşllh o güzel yazı ile bizlere halayı çektirirsin tatlımmmmmmmm

saraçoğlunun kürlerini kullanan arkadaşlar vardı nasıl gidiyor
hangi aşamadasınız?
biz hala ilk aşamadayız hayıt tohumu, bal polen arısütü propolis karışımı ve evicapa devam ediyoruz.
bunlar bitince l arginin, keçi boynuzu ve at kuyruğuna başlayacağız canlarım...

ahh canım ya kıyamam nasılda panik olmuşsun
ama herşeyi halledip gelmiş tedavine başlamışsın ya gerisi boş
inş göbişin dolu gideceksin evine

selam canım hoşgeldin nasılsın

hoşbulduk bebeğim kusura bakma telde fazla konuşamadım biraz kafa dağıtmaya komşuya inecektim sonra rahatsızlanınca hastaneye gittim şimdi iyiyim şükür biraz başım dönüyor ama bu kadar sıkıntıda herşey normal.annemde ayağından parça aldırdı küçük bir ameliyat ama zavallı kadıncağız benim derdimden kendi acısını unuttu sizden her zaman ki gibi annem için dua istiyorum benim tek varlığım. şimdi ne düşündüm biliyormsunuz hani tefriciye okurken sıramı anneme vermiştimde onun için okunmasını istemiştimya ne isabetli karar vermişim diye çocuk için okutacağıma ve sonra böyle bir paçavra gibi sokağa bırakılacağımı o zaman nerden bilebilirdim ki boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye

ne kusuru canım benim daha sonra yine konuşuruz...
geçmiş olsun canım bak kendini hasta ediyorsun biraz sakinleşmeye çalış canım...
kolay değil bu aşamada biliyorum ama kendini düşün birazda...
canım iş annenin sonuçlarıda temiz çıkacak dualarımız onunla
ahh canım deme öyle sen o hareketi haketmiyorsun zaten...
ama o da bin pişmandır şimdi yaptığı yüzünden...
inş hakkında hayırlısı olur biz herzaman senin iyi olmanı isteriz

ne mutlu size rabbim kucağınızada almayı nasib etsin

slm cnmm
yaşadıklarına gerçekten üzüldümmmmmmmm
Umuttayken okuduk yazdıklarını
enişte çok ayıp etmişşş
hakkınızda hayırlı olsun cnmmm

sağolun kızlar iyi ki varsınız aman ne olacak kıymet bilselerdi zaten böyle olmazdı
benim onlar için yaptığım fedakarlığı haketmiyorlar sorun parayı harcaması değil yalan atması ve suçlu olduğu halde üste çıkması
olsun daha iyi oldu rabbim hakkımızda hayırlısını versin onun pişman olması yada benim düşünmem kesinlikle duruma çözüm değil ona dedim ki sen kapıyı kırdın onu tamir edebilirmisin hemde canı yok onu eskiye çevirirsen bende eskiye dönerim bu mümkün değilse yeni kapı alman gerekecekse yeni eş alman gerekecek

canım allah hakkında hayırlı olanı versin allah sabır versin ayrıca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…