nasılsınız? benim kocam bugü bi dr a gitti geldi , gece işe gidicekdi hemen başı ağrıdı izin aldı ve gitmedi dinlenio... başıda hastane olaylarından dolayı ağrıyomuş gece rüyasında amaliyat olurken görmüş çok korkuyor amaliyattan napcaz biz böyle bilmem ben hastane konusu açınca kızıyo bana çok stres sinir oluyomuş bıkmış hastane,çocuk amaliyat laflarından e napalım o dönemimizdeyiz onla konuşmıcam kimle konuşcam demi ama....bide ne desin amaliyatta sperm çıkmazsa senle hiç uğraşamam ağlamalarınla dio deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
çok güzel yazmışsın canım sanki benim yaşadıklarımı sende yaşamışsın ve bana yol gösteriyorsun.allah razı solun hepinizden bana çok destek oldunuz.şimdi kapı çaldı ve geldi beyefendi önce açmadım ama şimdi dış kapıyıda kırar rezil oluruz diye açtım evde yatayım mı diye soruyor bende hayır dedim gitmiş kırdığı kapıyı tamir etmeye çalışıyor tam bakmadım ama elinde birşeyler vardı onlarımı yapıştırcak anlamadım deli dedimya boşuna dememişim
enişteye tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
helal olsun kız ilk yıldönümü gibi kutla sende
allahım kimsenin yuvasını bozmasın düşmanlara fırsat vermesin cnm
nasılsınız? Benim kocam bugü bi dr a gitti geldi , gece işe gidicekdi hemen başı ağrıdı izin aldı ve gitmedi dinlenio... Başıda hastane olaylarından dolayı ağrıyomuş gece rüyasında amaliyat olurken görmüş çok korkuyor amaliyattan napcaz biz böyle bilmem ben hastane konusu açınca kızıyo bana çok stres sinir oluyomuş bıkmış hastane,çocuk amaliyat laflarından e napalım o dönemimizdeyiz onla konuşmıcam kimle konuşcam demi ama....bide ne desin amaliyatta sperm çıkmazsa senle hiç uğraşamam ağlamalarınla dio deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
yakışır canım bütün erkeklere yakışır arada söylemek lazım
öyle kızkardeşim diyorki ayrılmazsanda gel onun burnunu birlikte sürtelim yaptığına yapacağına pişman edelim
taviz verirsen arkası kesilmez buru sürterse kıymetinide anlar haklı onlar evli olmadıkları için mantıklı düşünüyorlar bizse kalbimizi dinliyoruz
ama bu sefer kadının fendi erkekleri ve kaynanayı yendi diye kocaman bir pankart asıcam evimin kapısına
çok güzel yazmışsın canım sanki benim yaşadıklarımı sende yaşamışsın ve bana yol gösteriyorsun.allah razı solun hepinizden bana çok destek oldunuz.şimdi kapı çaldı ve geldi beyefendi önce açmadım ama şimdi dış kapıyıda kırar rezil oluruz diye açtım evde yatayım mı diye soruyor bende hayır dedim gitmiş kırdığı kapıyı tamir etmeye çalışıyor tam bakmadım ama elinde birşeyler vardı onlarımı yapıştırcak anlamadım deli dedimya boşuna dememişim
neden bu eşler zoru görünce kendini savunmaya geçiyo
sen napıcan onla konuşmaktan başka kimse bizi dinlemez ki eşlerimiz gibi
onların yaşadığıda zor cnm be ama bu acı 2 taraflı çekiliyo tek taraflı degil bunuda kocalar anlamıyo
aslında azolu olan aileler direk psikoloğa gitmeli deeeeeeeee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vck cim senin kocanda çaresizlikten napcağını bilemiyor cnm allah yardımıcısı olsun onun içinde zor.. Bi yanda annelik duyguları kabaran bi kadın, bi yanda anası ,bi yanda kendine olan öfkesi (azo)işleri zor bu adamların ....
yakışır canım bütün erkeklere yakışır arada söylemek lazım
öyle kızkardeşim diyorki ayrılmazsanda gel onun burnunu birlikte sürtelim yaptığına yapacağına pişman edelim
taviz verirsen arkası kesilmez buru sürterse kıymetinide anlar haklı onlar evli olmadıkları için mantıklı düşünüyorlar bizse kalbimizi dinliyoruz
ama bu sefer kadının fendi erkekleri ve kaynanayı yendi diye kocaman bir pankart asıcam evimin kapısına
hadi gözün aydın herşeyin bir ilki vardır zaten inşallah hep değrini bilir mutlu gününüz bir değil hergün olur umarım
kızlar biri emirganmı dedi yanlış anlamadım herhalde her zaman koşa koşa gelirim bekleyin
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm sennin bugün süpriz yapmana gerek kalmamış ne güzel işte kocan yapmış sana süpriz) inş. bidahaki yıla evli,mutlu,çucuklu girersiniz yıldönümünüze
arkadaşim insan böyle eşiyle kötü olaylar yasadiginda neden ben neden biz diyor yeter artik dayanamiyorum diye isyan ediyor ama kendine sor bakalim sen bu adami seviyormusun neden cekip gidemiyorsun? Ve özlemini cektigin bebegin kimden olmasini istiyosun eger bu sorulara yureginin verdigi cevap esine götürüyorsa seni üzmeyin birbirinizi başkalarını sevindirme ve inan bana bunu yasayan biri olarak söylüyorum herşey senin elinde. Umarim beni yanlış anlamazsın.
canım çok tatlısın ya.eşin emirgan dese barışacaksın değil mi?anacım bu erkekler anlamıyor kadın dilinden bak kendine getirdim kızı.evet kardeşin haklı burnunu sürt kendinden taviz verme.bu kez iyice ağırlığını koy tatlım amaa unutma bekara boşamak kolay gelirmiş.cemremin dediği gibi yapmam dediğim herşeyi yaptım söylediklerimi çok yuttum.ailem öğrense şoka girer valla.ben asla prensiplerimden ödün vermezdim.anacım babacım için bile.
DEĞİLMİ YA NE SALAK ADAM BİR EMİRGANLA BENİ KANDIRAMADI 8 SENELİK KOCAM SENİN KADAR TANIYAMAMIŞ BENİ BAHAR BU ARADA SENDE KADIKÖY'E GİTMİŞSİN AŞKOLSUN NEDEN EMİRGANA GİTMEDİN
bahar inşlh bir ay sonra çok mutlu oluruz RABBİM yüzünü güldürsün emeklerinizin karşılığını alın senin için bir ay sayalım senden bir ay sonrada inşlh benim için güzel geçer eşim test verecek neyse önce sana sayalım sonrada bana canım ist çok güzel bir şehir burdayken bir güzel gezin iyi keyifler olsun
nasılsınız? benim kocam bugü bi dr a gitti geldi , gece işe gidicekdi hemen başı ağrıdı izin aldı ve gitmedi dinlenio... başıda hastane olaylarından dolayı ağrıyomuş gece rüyasında amaliyat olurken görmüş çok korkuyor amaliyattan napcaz biz böyle bilmem ben hastane konusu açınca kızıyo bana çok stres sinir oluyomuş bıkmış hastane,çocuk amaliyat laflarından e napalım o dönemimizdeyiz onla konuşmıcam kimle konuşcam demi ama....bide ne desin amaliyatta sperm çıkmazsa senle hiç uğraşamam ağlamalarınla dio deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
doğru söylüyorsun canım kesinlikle seni yanlış anlamadım .canım benim tabiki bırakıp gitmek kolay değil ama kendisi beni eşi olarak görüyor ailesi ise anası kardeşi abisi falanmış biz aile değil eşiz diyor.bende senin ailen varsa benimde ailem var ben ağaç kavuğundan mı çıktım dedim ona .ne olursa olsun ben onun için ikinci plandayım önce ailesi geliyor .sevgi tabiki oluyor görücü usulü evlensemde zamanla sevgi oluşuyor arada.benim için şu anda bütün yollar eşime çıkıyor görünebilir çünkü başka seçenek yok.tabiki ondan çocuk isteyeceğim ama eğer beni şimdi bu kadar üzüyorsa bunun hesabınıda ödemesi lazım belki ağır olcak onun için ama yinede bensiz yaşamayı öğrenecek
iyiyiz tatlım yoksun ortalarda.gez toz sefan olsuniyi geceler canlar nasılsınızzzzzzzzzzz
ah canım ya bizi bizden başka en iyi kim anlar ki.tamam sana 2 gün herşeyi söylemek serbest.içini boşalt burda.yarın daha güzel haberlerle buluşucaz ama
bu arada kocişimi yıl dönümü kutladığına pişman etmeyeyimde gideyim yanına.sizden kopamadım.söylenmeye başladı.ben kaçıyorum hepinize iyi geceler.
iyi geceler canlar nasılsınızzzzzzzzzzz
DEĞİLMİ YA NE SALAK ADAM BİR EMİRGANLA BENİ KANDIRAMADI 8 SENELİK KOCAM SENİN KADAR TANIYAMAMIŞ BENİ BAHAR BU ARADA SENDE KADIKÖY'E GİTMİŞSİN AŞKOLSUN NEDEN EMİRGANA GİTMEDİN
iyi geceler canlar nasılsınızzzzzzzzzzz
canım biz zaten kadıköyde kalıyoruz
Kaldığımız ev hemen sahil kenarında otobüs ve dolmuşların kalktığı yerin karşısı...
Bugünü kadıköy ve boğaz turuyla tamamladık
Hem sizsiz emirganın tadı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?