Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

neden bu eşler zoru görünce kendini savunmaya geçiyo
sen napıcan onla konuşmaktan başka kimse bizi dinlemez ki eşlerimiz gibi
onların yaşadığıda zor cnm be ama bu acı 2 taraflı çekiliyo tek taraflı degil bunuda kocalar anlamıyo
aslında azolu olan aileler direk psikoloğa gitmeli deeeeeeeee nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım inanki yaşadım.sana yap dediklerimide yaptım ve kazandım.hee sorun şimdi hç yok mu?tabiki var ama kazanan hep ben
bak eve girmiş zaten.hiç ilgilenme ama gitde deme.gideyim mi derse ben sen değilim kimseyi kovamam de.konuşmaya çalışacaktır.kendimi iyi hissetmiyorum lütfen daha sonra konuşalım de.sonrada o evde yokmuş gibi davran.çok inadına gitme ama

enişteye tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr
helal olsun kız ilk yıldönümü gibi kutla sende
allahım kimsenin yuvasını bozmasın düşmanlara fırsat vermesin cnm

amin canım.kız bir tuhaf oldum yazdımya akşam gülmemek için kendimi zor tuttum.adam müsamere çocukları gibiydi.
kutladım canım

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım kusura bakma yazını okumuştum fakat kendi derdime düşmekten senin mesajına cevap bile yazamamıştım rabbim önce sana sonra eşine şifa versin terslikler hep üstüste geliyor canınızı fazla sıkmayın sende eşinle dertleşme çünkü onlar çok bunalıyor sonra benimde başıma geldiği gibi evliliğine yansıyabiliyor sen ne zaman birşeyler paylaşmak istersen bizimle dertleş seni bizler eşinden daha iyi anlarız çünkü kader arkadaşlarıyız

vck cim senin kocanda çaresizlikten napcağını bilemiyor cnm Allah yardımıcısı olsun onun içinde zor.. bi yanda annelik duyguları kabaran bi kadın, bi yanda anası ,bi yanda kendine olan öfkesi (azo)işleri zor bu adamların ....

Arkadaşim insan böyle eşiyle kötü olaylar yasadiginda neden ben neden biz diyor yeter artik dayanamiyorum diye isyan ediyor ama kendine sor bakalim sen bu adami seviyormusun neden cekip gidemiyorsun? Ve özlemini cektigin bebegin kimden olmasini istiyosun eger bu sorulara yureginin verdigi cevap esine götürüyorsa seni üzmeyin birbirinizi başkalarını sevindirme ve inan bana bunu yasayan biri olarak söylüyorum herşey senin elinde. Umarim beni yanlış anlamazsın.

ben pazartesi günü psikiyatrise gidicem boşluk olursa görüşicem dr la. hatta bugün randevü almıştım netten sonra iptal ettim gidince bakarım boşluk olursa görüşürüm nasılsa dedim..

haklısın canım ama ne yapayım ne olursa olsun bana yalan atmasından nefret ediyorum yalan insanın hayatını karartıyor bunun farkında değiller.ne var herkes yalan atıyor diye savunuyor kaynanam bende oğlunu savunacağına ona yalan atmamayı öğretseydin dedim çünkü anneside çok yalan atar birde ben hayatımda yalan atamam der manyak karı

canım çok tatlısın ya.eşin emirgan dese barışacaksın değil mi?anacım bu erkekler anlamıyor kadın dilinden bak kendine getirdim kızı.evet kardeşin haklı burnunu sürt kendinden taviz verme.bu kez iyice ağırlığını koy tatlım amaa unutma bekara boşamak kolay gelirmiş.cemremin dediği gibi yapmam dediğim herşeyi yaptım söylediklerimi çok yuttum.ailem öğrense şoka girer valla.ben asla prensiplerimden ödün vermezdim.anacım babacım için bile.

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm sennin bugün süpriz yapmana gerek kalmamış ne güzel işte kocan yapmış sana süpriz ) inş. bidahaki yıla evli,mutlu,çucuklu girersiniz yıldönümünüze

sağol tatlım.inşallah hepimizin evleri şenlenir.sanada geçmiş olsun tatlım.sen gel burda bizimle dertleş.madem stresli bir dönemde aman uzak dur eşinden.havalar ısındıkça bir hoş oldu bu erkekler.

doğru söylüyorsun canım kesinlikle seni yanlış anlamadım .canım benim tabiki bırakıp gitmek kolay değil ama kendisi beni eşi olarak görüyor ailesi ise anası kardeşi abisi falanmış biz aile değil eşiz diyor.bende senin ailen varsa benimde ailem var ben ağaç kavuğundan mı çıktım dedim ona .ne olursa olsun ben onun için ikinci plandayım önce ailesi geliyor .sevgi tabiki oluyor görücü usulü evlensemde zamanla sevgi oluşuyor arada.benim için şu anda bütün yollar eşime çıkıyor görünebilir çünkü başka seçenek yok.tabiki ondan çocuk isteyeceğim ama eğer beni şimdi bu kadar üzüyorsa bunun hesabınıda ödemesi lazım belki ağır olcak onun için ama yinede bensiz yaşamayı öğrenecek

amaliyatttan korkuyo iyide burdaki bayanların eşleri amaliyat oldu bişey oldumu? bende amaliyat oldum uyucan uyancan bişey yok diom amaliyatta anlamıo önemli olan amaliyattan sonraki süreç çıkcakmı, tutcakmı derdi...

Bugun kaan beye gittik esimde 76 milyon sperm var hepsi pinhead yani normal sperm yok yarın sperm dna sina bakilcak eger dna yoksa hersey bitecek eslerimize kiziyoruz belki ama dna yoksa yapacak birsey yok dediginde doktor resmen dondu bense sorun yok inan bana demekle yetindim kendiyle sigara icmemek adina yaptigi savasi ailesinin ilgisizligine diyecek birsey bulamamasina sahit olmak inan cok zor biz bayanlar inanin daha cesuruz ve zorluklara karsi daha direncliyizben bunu anladim

saol canım benim abbim hepimizin emeklerinin karşılığını bebişlerimizle verir inş
arka arkaya başlıycaz tedavilere bu yaz böyle geçicek ne güzel

canım bugün yazacaktım kaldı üzüldüm son durumada...
habire bi problem çıkıyor can sıkıyor şimdi ama belki geç öğrenilse daha çok sorun olacaktı...
inş hakkınızda hayırlısı olur canım...
inan bizde çok istiyorruz bian evvel hayırlısıyla tedaviye başlamanızı...
canım erkekler bu durumdan rahatsız oluyor...
bide sizin süreç uadığı için iyice gerilmiş sana patlıyor işte...
çok takılma sen onun dediklerine
inş bol bol sperm bulunacak şimdi yaptıklaır için özür dileyecek senden

şu kelimen dikkatimi çekti aile olabilmek için anne baba olmak gerekiyor, biz ise eşden ileri gidemiyoruz bu durumda her erkek önce ailesini sonra eşini tutuyor.eğer birgün anne baba olursak işte o zmn ilk sıraya bizi oturturlar bebeğimizle tam bir aile oluruz.şimdi iki sevgiliden farkımız yok sevgililer çok kavga eder ya bizde öyleyiz

iyi geceler canlar nasılsınızzzzzzzzzzz
iyiyiz tatlım yoksun ortalarda.gez toz sefan olsun

DEĞİLMİ YA NE SALAK ADAM BİR EMİRGANLA BENİ KANDIRAMADI 8 SENELİK KOCAM SENİN KADAR TANIYAMAMIŞ BENİ BAHAR BU ARADA SENDE KADIKÖY'E GİTMİŞSİN AŞKOLSUN NEDEN EMİRGANA GİTMEDİN

canım biz zaten kadıköyde kalıyoruz
kaldığımız ev hemen sahil kenarında otobüs ve dolmuşların kalktığı yerin karşısı...
bugünü kadıköy ve boğaz turuyla tamamladık
hem sizsiz emirganın tadı olur mu

oh sefanız olsun gezin boğaz havası alın hatta yarında adalara gidin faytona falan binin nostalji yaşayın emirgana bensiz giderseniz gözüm açık gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…