Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yumurtaların gayet iyi cnm sakın üzülme 4 diye, ben 5 aydır hormon ilaçları kullanıyorum da anca 4-5 tn yumurta üretebiliyorum düşün artık bunları büyütcem toplattırcamda elimde ne kadar kalıcak yumurta ..
toplama çıkarma işlemi gibi oldu kız )) çarşıdan aldım 5 yumurta eve geldim 2si kırıldı elimde kaldı 3 yumurta hahahhaaa azcıkda güleyim bari kendi halime )))))

amin canım amin. seninde gönlünde ne varsa gerçekleştirsin YÜCA ALLAH.
çifter çifter bebişlerimiz olur innnnşşşşallllhhhh.

canım nasılsın*iğnelerle aran nasıl?
herşey yolundadır umarım....

İyi canımmmmm çok şükürr
herşey yolundaa bugün 2. iğnemi vuruldummm
sağol tatlımmmmmmm
sen nasılsınnn
benimde arkadaşım vardı o yeni giddi bende hemen girip bakayım dedim özledimm topiğiiii

hayırlı olsun cnm iğnelerin ...kabak çekirdeği, bal tarçın çörek otu falan ne bulursan ye cnm...

İyi canımmmmm çok şükürr
herşey yolundaa bugün 2. iğnemi vuruldummm
sağol tatlımmmmmmm
sen nasılsınnn
benimde arkadaşım vardı o yeni giddi bende hemen girip bakayım dedim özledimm topiğiiii

kuaföremi gittin kız arkadaşın gelicek diye bakımlı anne olayım dedin hımmmm şimdiden inşallah bebişli oldğun günleri görürüz en kısa zmnda cnm Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..

canım ben umutta tedavi görenler topiğine yazıyordum tesadüf gördüm bu topiği yazayım dedim.ben 19 haziranda transferim oldu.test için gün sayıyrum.bugün çubuk testte ikinci çizgiyi silik gördüm.şaşkınım.arkadaşlar %90 hamilesin dedler ama bilmirum yarın kan testi vercem.normalde 2 temmuzda baktr demişti dktorum.öle işte hakkımzda hayırısı.

amin canım amin. seninde gönlünde ne varsa gerçekleştirsin YÜCA ALLAH.
çifter çifter bebişlerimiz olur innnnşşşşallllhhhh.

inşallah ikizlerimiz olur bu kadar zorlu bi süreçten sonra ikizlerim olsun isterim gerçekten. daha önceleri bi tn olsun benim olsun sağlıklı olsun diyordum ama artık olmuşken ikiz olsun hergeçen yıllarıma bir çocuk

Canım üzülme yaaaaaa ne yapcannn hep bi aksilikler çıkıyo amaa sabrett inşş herşey yoluna giricektir..

Canım üzülme yaaaaaa ne yapcannn hep bi aksilikler çıkıyo amaa sabrett inşş herşey yoluna giricektir..

ya buraya yazarken şimdi içim açıldı açıkcası ama solumda duran tahlil sonuçlarına bakdığımdada acı gerçeklerle yüzleşiyorum işte...

eşimde bende üzülüyoruz başlıyamamıza pskolojimiz bozuldu valla hastaneye gidip gelmekten sorunlardan...

hayırlı olsun cnm iğnelerin ...kabak çekirdeği, bal tarçın çörek otu falan ne bulursan ye cnm...

kuaföremi gittin kız arkadaşın gelicek diye bakımlı anne olayım dedin hımmmm şimdiden inşallah bebişli oldğun günleri görürüz en kısa zmnda cnm Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın..

Sağol cnm :16
yiyiyorum cnm kabak çekirdeğinee çoktan başladımm zatenn
bal çörek otu tarçına dün başladımm
incir yiyiyorummmm ananass bidee öle iştee cnm sağol tavsiyelerinnnnnnnn
cnm kuaföre arkadaş için gitmedimm kızzz salı günü gidicektimm kapalıydıı ondan bugünn giddimmm
doktora gidiyorummm ya bidee temizlik yaptımmm
dip boyalarımda gelmişşş sonra belkii boyatamam diyee onlarıda yarın boyatıcamm
Aminnnnnnnnn cnmm sağollllll
inşş hiç birimizin emeklerii boşaa çıkarmasın rabbimm

merhaba canımm
günde 2 defa öğlen ve akşam yemeğinden yarım saat önce içiliyo.
hayıtı önce havanda dövüp (çok az dövülüyo) sonra çay gibi demleyip ılıdıktan sonra süzüp içiliyor.
hormonları dengeliyormuş özelliklede fsh için kullanılıyormuş.
bilmiyorumki canım senin eşinin hormonlar nasıldı birde kullandığı bir ilaç falan varmıydı.
bir deneyin isterseniz canım belkide faydası olur

canım benimmm fsh bayaa düşmüş çok güzel.
testesteronunuzda önceki tahlilde yüksekmiş şimdi biraz düşmüş.
ama sonuçlarınız bayaa iyi çıkmış canım keçi boynuzunu bıraktınız ya ondan bukadar düşmüştür fsh.
çünkü keçi boynuzu bayaa yükseltiyomuş fsh ı.
bizede saraçoğlu hoca keçi boynuzu kürü önerdi bidahaki aya.
inşallah değerler çok yükselmez.

aaaa pardon canım ya sizin fsh normalde düşüktü yükseltmeye çalışıyordunuz değilmiii.
karıştırdım galiba canımcım ya.
durumunuzan tekrar bahsedebilirmisin?

canım teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur.

selam canlarrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
biz kocişle gezmeye çıktık...
önce kadıköyde gezdik sahilde el ele :127:
daha sonra boğaz turuna çıktık çok güzeldi
sahilde balığımızı yiyip döndük...
iyi ki hemen dönmemişiz balıkesire...
çok iyi gelecek bu bikaç gün bana
inş 1 ay sonra özlemle beklediğim bebişime kavuşurum bu güzel şehirde

Son düzenleme:

Ohhhhhhhhh gezmişsinizz cnmm iyi yapmışsınızz
boğaz turuda güzeldirrrr...Balığıda yemişsiniz afiyet olsun cnm benimm
tedavi öncesii güzel oldu dimi burda kalmak vakit geçirmekkkkkk
inş cnmm kavuşucaksın bebeğineeeeeeeeee bu güzel şehirdee
ee bugün koçişle vakitt geçirdiğinee göree yarınkii vaktinidee bana ayırısın artıkkkkkkk
dimi tatlımmmmm

canım evlilik yıldönümün kutlu olsun, sen gel vazgeç inadından enişteye güzel bir masa hazırla, sen hazırlan. seneye iki bebekle zaten yapamayacaksın, telaştan sende unutursun.

bu senede senden olsun :)

çok teşekkürler tatlım.ay son cümleye çok güldüm beenn bu senede bendensin canım,mesajını daha erken görseydim keşke. kesin bir bomba patlatır üstünede bu lafı yapıştıtrırdım.

canım sağlıklı nice mutlu huzurlu evlatlı torunlu yıllar geçirirsiniz inşlh.....evlilik yıldönümünüz kutlu olsun...

inşallah canım çok teşekkür ediyorum.

bugün kocacımın kulakları çık çınladı galiba kızlar.bana hediye almış.kociş hediyeyi verirken gülmemek için zor tuttum kendimi.neyse bir kaç güzel sözden sonra verdi hediyesini.benim açıklama yapmama gerek var mı dedim.amaan sakın hayatım lütfen bak unutmadım bu sefer diyor.tamam anladın sen onu dedim gülüştük.dışarıda yemek yiyip geldik.işte bütün haberler bu kadar.

evet tatlım iyi oldu gerçekten de
aminnnnn inş canım sen de ben de diğer tüm arkadaşlarda kavuşucaz allahın izniyle bebişimize
ayırmaz mıyım bitanem yeter ki sen iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…