Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşım önceki mesajımda slm yazmadım açık olduğunu farketmedim kusura bakma..eşim endol ve trental kullanıyo iki gün oldu başlayalı....

onemli degil canim beni pek goren olmuyor zaten senağlama esimde 1 ay kullandi onalri bekliyrouz simdi sonuclari bu hafta ici alcak bakalim ne gibi bi faydasi olmus

selva merhaba canım aslında buralardayım ama fazla nette kalamıyorum slm verip çıkıyorum szilere ben iyiyim eşim yarın klomene tekarar başlıcak bu arad seninde eşin ilaçlara başlamış hayırlı olsun şimdiden

canım benimde eşimde sorun biliyorsun.ama benden ilk rahim flim istediler.çok şükür birşey çıkmadı ama hiç değilse kafamda soru işareti kalmadı.bencede sende en kısa sürede yaptır,inşallah sorun çıkmaz,tedavin güzelce devam eder.
merhabalar ben geldim,artvinli,sevgidolu nasılsınız,sevgidolu görüşemiyoruz nerelerdesin...

merhabalar canım..............nasılsın.........nasıl gidiyor,herşey yolundamıopuyorumnanaktan

bak bak tosbik hala slm vermemişsin kız anlatsana nasılsın ne var ne yok yeni gelişmeler varmı bi konuş daaaaaaaaaaaaaaaaa

merhabalar canım..............nasılsın.........nasıl gidiyor,herşey yolundamıopuyorumnanaktan[/QUOTE]
sağol canım ya ne olsun ilaçları kullanıyo eşim ve bekliyoz normal çıkış olcak mı bakalım...

sağol canım sizin tedavinizde hayırlı olsun iyi haberlerini bekliyorum...

selvacım hiç merak etme herşey yoluna girecek.bak biz defalarca sipermiogram yaptırdık,hep sıfır çıktı,yani hiç sperm yok.ama hiç ümidimizi yitrmedik.dr.bize yarı yarıya şans verdiler mikro tesede.çok şükür çok başarılı geçti herşey yolunda gidiyor.

aşkböceğim sizdede çıkış olmuşmuydu benmi yanlış hatırlıyorum canım kısaca tedavini anlatsan

biz yeniyılla birlikte yeni bir tedaviye başlayacağız inşallah.bu seferki tercihimiz memorial olacak

merhaba canım.rabbim yeni yılda sağlılı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:.bence çok doğru bir karar vermişsin.a.sorası benim hastanem yani ben oraya o kadar alıştımki artık kabullendim.benim dr.hale hanım çok mükemmel bir dr.sana tavsiye ederim.opuyorumnanaktan

sağol canım umarım bizimkide yolunda gider....

aşkböceğim bizimde microtesede elengo hücre çıkmıştı gelişmemiş sperm evresi ama döllenme olmuştu tabi şansımız azdı ve olmadı inşallah senin olur bu sefer canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…