merhaba arkadaşım önceki mesajımda slm yazmadım açık olduğunu farketmedim kusura bakma..eşim endol ve trental kullanıyo iki gün oldu başlayalı....
canım benimde eşimde sorun biliyorsun.ama benden ilk rahim flim istediler.çok şükür birşey çıkmadı ama hiç değilse kafamda soru işareti kalmadı.bencede sende en kısa sürede yaptır,inşallah sorun çıkmaz,tedavin güzelce devam eder.evet artvinli bir karşılaşamadık doğru dürüst canım benden hiç rahim filmi felan istemediler eşimde sorun var diye ama bend eyaptırtcam kafama koydum belki bendede problem vardır önceden bilip tedavi olmak en iyisi
merhabalar ben geldim,artvinli,sevgidolu nasılsınız,sevgidolu görüşemiyoruz nerelerdesin...
selva merhaba canım aslında buralardayım ama fazla nette kalamıyorum slm verip çıkıyorum szilere ben iyiyim eşim yarın klomene tekarar başlıcak bu arad seninde eşin ilaçlara başlamış hayırlı olsun şimdiden
aşkböcepim sizin ilk tedaviniz ankaradaydı demi canım
biz yeniyılla birlikte yeni bir tedaviye başlayacağız inşallah.bu seferki tercihimiz memorial olacak
selvacım hiç merak etme herşey yoluna girecek.bak biz defalarca sipermiogram yaptırdık,hep sıfır çıktı,yani hiç sperm yok.ama hiç ümidimizi yitrmedik.dr.bize yarı yarıya şans verdiler mikro tesede.çok şükür çok başarılı geçti herşey yolunda gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?