merhaba canım.rabbim yeni yılda sağlılı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:.bence çok doğru bir karar vermişsin.a.sorası benim hastanem yani ben oraya o kadar alıştımki artık kabullendim.benim dr.hale hanım çok mükemmel bir dr.sana tavsiye ederim.opuyorumnanaktan
iyi geceler kızlar
selam kızlar Allah razı olsun hepinizden destekleriniziçin şimdi düne gidelim akşam saat 5.30umut tüp bebege gittik gitmeden ben biraz itede gezindim ve umutlailgiliyorumları okudum öyle denildiği gibi güler yüzle karşılanmadım girişteki danışmada işlemler yapıldı biz nce emre beyle görüşmek istiyorduk ve o şekildede randevu almıştık bize önce kadın dogumcuyla görüşün denildi istemedik sonra danımadaki kız siz bilirsiniz ulunbey şimdi müsait daha sonra randevulu hastası var ozamanda yapıcak bişeyim yok dedibizde tabibu söz üzerine tamam dedik ve 3. kata yani en üst kata çıktık ulun ulug diye bir kadın dogumuyla görüştürdüler bizi dr iibirine benziyordu konuştuk sorular sordu ve neden bana geldiniz emre bey bi baksın o tamam bu hastda sperm çıkabilir derse bana gelin dedi sanki bizistedik önce senigörmeyi neyse çıktık bekliyoruz emre beyi 1 hasta girdi ki bizden sonra gelmişti ama onu aldılar neyse hasta çıktı biz girdik bu emre beyle 2. görüşmemizdi ilk görüşmemize nazaran çok farklı geldi dün saat 6.30 civarıydı ve son hastada bizdik artık günün yorgunlugundanmıdır nedir sinirliydi biraz eşimin fshve lh testesteron falan sonuçlarını sordu eşimde ezbere bildiği için söylemeye başladı hemen nerden biliyorsun bu sonçları kim söyledi sana falan demeye başladı eşimde kagıt cantada kaldı dedi ha tamam ozaman dedi muayene etti kesinlikle deneyin dedi şanşınız var dedi sonra devamlı kullandıgın bir ilaç varmı diye sordu eşimde kaan hocadan ve tedaviden bahsetti yani tedavi onda olduk mteseyise sende olucaz durumu olunca biraz bozuldu ve eger düşünürseniz 1 sonraki ay gelin başlıyalım dedi genetik ve teststoran tahlilleri istedi sonuç olarak dünki umut grüşmeside çok ii geçmedi ama ilk görüşmemiz şubat ayında olmuştu emre beyle ozaman ikimizde hayran kalmıştık emre beye okadar güler yüzlü saygılı ve ince detaylı anlatıyorduki çok bgenmiştik bu sefer çok farklıydı
sonuç olarak eşim kaan hocada mtese olmayakarar verdi bu durumda bende orda tüpe başlıcam bilemiyorum inşallah hakkımızdan hayırlısı olur üzgünüm ne yapıcagımı bilemiyorum
canım gelıncık sız hangı merkezde tedavıdesınız?daha dogrusu mıkroteseyı nerede oldunuz?kac tane bulundu canım?allah yuzunu guldursun ınsaalah canım.
canım ben memorialde tedavi görüyorum 2. denememi temmuzda olmuştum fakat ohss den dolayı transferim ertelendi. 5. güne 5 tane embriyomuz kaldı donduruldu şuan onların transferi için tedavi oluyorum. eşim 2008 temmuzda microtese oldu memorialda yine o zaman çok sayıda bulduklarını söylemişlerdi. kalan spermleride dondurdular. 2. tedavimde dondurulmuş spermlerle oldu. tekrardan teseye gerek kalmadı çok şükür.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür canım. Hiç birimizin kucağı boş kalmasın.
laremcim nasılsın nasıl geçiyor hamileleiğin canım...
canım mıkroteseden once ılac kullandınız mı? hangısını?esın kac yasında?
sağol canım iyiyim ;hamilelik çok zor geçiyor ama buna şükür buralara gelmek bile güzel darısı size inş.[/QUOTEallahın bugünkü gününe şüküe canım amin inşallah bizde yaiarız bu mutlulugu en kısa zamanda...kendine çok dikkat et canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?