Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım sonunda karar verdik hakkımızda hayırlısı olsun semih özkan ile görüşmeye gittik ama daha kadın doğumcuyla görüşmedik hiç.en kısa zamanda başlıyacağız inşallahhihoyyyt

hoşbulduk kızlar elh iyiyim sizlerde iyisiniz inş.sürekli takip ediyorum sizleri inş kısa zamanda güzel sonuçlar alacaksınız

zamancım hakkında hayırlısı olsun.. Doktorların çoğu başka doktorların tedavisini, teşhisini bile hemen yalanlamaya kalkar bu her branşın doktorunda aynıdır bundan eminim. O yüzden belki de emre bey dediğin gibi onun için bozulmuştur hani tedaviyi kaan bey de oldunuz sonra emre bey e gittiniz diye. Bizim bile günümüz günümüze uymuyor ayrıca doktorlar da insan sonuçta :)

Canım her işte vardır bir hayır eğer kaan beyin hastanesi anlattığın gibiyse gözünle görmüşsün bence de orada başlama tedaviye hem maddi olarak ta daha pahalıya gelecekmiş madem. O zaman istanbul da olman daha mantıklı .Umut içinde hiç kötü bişey duymadım hatta en son Nihan diye arkadaş vardı o da azospermdi eşi Umut ta hamile kaldı. Bence o zaman yine de en Mantıklısı Umut gibi geliyor bana. İnşallah Allah hepimizin yolunu açık eder umduklarımızdan emin kılar :Saruboceq:

herkese merhaba iyi geceler çok uğraştım ama sonunda buraya girdim ve mesaj yazmayı başardım şifremi unuttum ben daha önce sudenaz olarak tan girmiştim.herkese by

Slm arkadaşlar, zamancım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Benim aklıma takılan bişey daha var arkadaşlar maya tüp bebek merkezine giden varmı hiç. Hem fiyat olarak uygun hem teknoloji olarak gelişmiş diye biliyorum. Ama dr ları ile ilgili hiçbişey bilmiyorum.

Zamancım bende rahim filmi çektirdim ilk tedavimi tıp fakultesinde olduğum için. Senin yaşadıklarını 10 gün boyunca yaşadım. Seni o kadar iyi anlıyorumki. Rahim filminde 5 tane bayanı bir dr arkasına kattı ve götürdü elimizde tepsilerle. Bu tepsiler işlem sırasında kullanılıyor. Normalde rahim filmi anestezi altında yapılıyor ama bize kesinlikle teklif bile edilmedi. Benden önce 3 kişi girdi. Ve herkes ağlayarak çıktı hatta bir tanesinin ilacı boşa gitmiş yaptıramamış. Sıra bana geldiğinde benim bütün vücudum titriyordu ama Allahtan dr çok iyiydi ve çok yardımcı oldu. Rahatlattı ve işlem boyunca konuştu. Benimki acılıydı sonrasındada bi kaç saat ağrım oldu ama akşamaına hiç bişeyim kalmadı. Ama herkeste aynı olacak diye bişey yok çünkü kimisinin hiç ağrısı sancısı olmuyor galiba vücudun duyarlılığıyla ilgili. Benim acı çekmemin bi sebebide rahmimi çok zor buldu dr belki ondandır diye düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu çıktığımız yolda neresi hayırlıysa o tarafa yönlendirsin bizi rabbim. Ammmiiinnn...

canım gelıncık sız hangı merkezde tedavıdesınız?daha dogrusu mıkroteseyı nerede oldunuz?kac tane bulundu canım?allah yuzunu guldursun ınsaalah canım.

canım ben memorialde tedavi görüyorum 2. denememi temmuzda olmuştum fakat ohss den dolayı transferim ertelendi. 5. güne 5 tane embriyomuz kaldı donduruldu şuan onların transferi için tedavi oluyorum. eşim 2008 temmuzda microtese oldu memorialda yine o zaman çok sayıda bulduklarını söylemişlerdi. kalan spermleride dondurdular. 2. tedavimde dondurulmuş spermlerle oldu. tekrardan teseye gerek kalmadı çok şükür.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür canım. Hiç birimizin kucağı boş kalmasın.

canım mıkroteseden once ılac kullandınız mı? hangısını?esın kac yasında?

merhaba arkadaşlar ben daha önce sudenaz olarak girmiştim ama misafirlerim gelince birkaç gün giremedim.daha sonra rahatsılandım.birkaç kere girmeye çalıştım bu seferde şifreyi unuttum.ama sizi takip ediyorum.sizleri çok iyi alıyorum.başına gelmeyen anlayamaz,ateş düştügü yeri yakar.napalım bizim hakkımızda böyle hayırlı demekki.allah kalrdıramayagımız yük yüklemesin. herkesin imtihanı farklı.kahrı da hoş lütfuda hoş.o yeterki bizden razı olsun.sabredersek isyan etmezsek zamanı gelince inşallah hepimize verecek.rabbim bizim şifamızı kiumin eline verdiyse bizi oraya götürsün.duamız nasıl kabül görecekse o şekilde dua ettirsin. inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz.allah yar yardımcımız olsun.

hasibe arkadaşım şu an sen varsın herhalde.nasılsın tedavi görüyormusunuz. biz kaan aydosa soru yazdık ama hala cevap yazmadı.

arkadaşlar mikrotese ve tese arasındaki fark ne yoksa ikisi de aynı mı bilen varsa cevaplarsa memnun olurum.

canım mıkroteseden once ılac kullandınız mı? hangısını?esın kac yasında?

eşim 27 yaşında canım hiç ilaç kullanmadık. gittiğimiz tüm doktorlar çok az şans verdi bize. tek çaremizin micro tese ile olduğunu söylediler.ilaç tedavisi veren olmadı. bizde vakit kaybetmek istemedik ve tüpbebek tedavisine başladık. micro teseyle bulundu şükür. en azından bi ümidimiz var şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…