inşallah daha güzel günler görürsün görürüz canım...eşim 27 yaşında canım hiç ilaç kullanmadık. gittiğimiz tüm doktorlar çok az şans verdi bize. tek çaremizin micro tese ile olduğunu söylediler.ilaç tedavisi veren olmadı. bizde vakit kaybetmek istemedik ve tüpbebek tedavisine başladık. micro teseyle bulundu şükür. en azından bi ümidimiz var şimdilik.
Slm arkadaşlar, zamancım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Benim aklıma takılan bişey daha var arkadaşlar maya tüp bebek merkezine giden varmı hiç. Hem fiyat olarak uygun hem teknoloji olarak gelişmiş diye biliyorum. Ama dr ları ile ilgili hiçbişey bilmiyorum.
Zamancım bende rahim filmi çektirdim ilk tedavimi tıp fakultesinde olduğum için. Senin yaşadıklarını 10 gün boyunca yaşadım. Seni o kadar iyi anlıyorumki. Rahim filminde 5 tane bayanı bir dr arkasına kattı ve götürdü elimizde tepsilerle. Bu tepsiler işlem sırasında kullanılıyor. Normalde rahim filmi anestezi altında yapılıyor ama bize kesinlikle teklif bile edilmedi. Benden önce 3 kişi girdi. Ve herkes ağlayarak çıktı hatta bir tanesinin ilacı boşa gitmiş yaptıramamış. Sıra bana geldiğinde benim bütün vücudum titriyordu ama Allahtan dr çok iyiydi ve çok yardımcı oldu. Rahatlattı ve işlem boyunca konuştu. Benimki acılıydı sonrasındada bi kaç saat ağrım oldu ama akşamaına hiç bişeyim kalmadı. Ama herkeste aynı olacak diye bişey yok çünkü kimisinin hiç ağrısı sancısı olmuyor galiba vücudun duyarlılığıyla ilgili. Benim acı çekmemin bi sebebide rahmimi çok zor buldu dr belki ondandır diye düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu çıktığımız yolda neresi hayırlıysa o tarafa yönlendirsin bizi rabbim. Ammmiiinnn...
bende anestezi altında olduğunu duymadım canım...ayrıca ne 5 kişi vardı nede tepsi....1 tane dr işlemi yaptı 1 tanede bayan vardı o kadar....bende çok ağrıda olmadı daha öncede sölemiştim....ne bilim dediğiniz gibi herkeste farklı olabiliyor.....
Merhaba kızlar beni tanıyanlarınız hatırlayacaktır benimde eşim azospermi ve varikoseli vardı ama biz tüp bebek yaptırmıştık eski kullanıcı adımda dryaaa22 ben çoğunuzu biliyorum ve burdan yazılarınızı takip ediyorum sizlere bi haberim var benim bebeğim oldu bilenler hamilelik dönemimdede yazmıştım yine hatırlıycaktır oğlum şu anda 20 günlük ve harika bi duygu asla umudunu yitirmeyin tedavi gördüğüm ve umutlarımı yitirdiğim anda burda çok dertleştim araştırdım ve biliyorumki en ufak bir umut ışığı bile çok önemli dilerim Allahım hepinize isteyenlere nasip etsin amiiinnn sakın vazgeçmeyin Allahım ol derse herşey olur yeterki hayırlısı olsun hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın :)
Merhaba kızlar beni tanıyanlarınız hatırlayacaktır benimde eşim azospermi ve varikoseli vardı ama biz tüp bebek yaptırmıştık eski kullanıcı adımda dryaaa22 ben çoğunuzu biliyorum ve burdan yazılarınızı takip ediyorum sizlere bi haberim var benim bebeğim oldu bilenler hamilelik dönemimdede yazmıştım yine hatırlıycaktır oğlum şu anda 20 günlük ve harika bi duygu asla umudunu yitirmeyin tedavi gördüğüm ve umutlarımı yitirdiğim anda burda çok dertleştim araştırdım ve biliyorumki en ufak bir umut ışığı bile çok önemli dilerim Allahım hepinize isteyenlere nasip etsin amiiinnn sakın vazgeçmeyin Allahım ol derse herşey olur yeterki hayırlısı olsun hepinizi öpüyorum kendinize çok iyi bakın :)
canım sagol iyiyim şükür inşallah geçti bu sefer pazar akşamı beni aglatacak kadar agrıdıktan sonra agrımadı.sen nasılsın canım
doktorum banada rahim filmi istedi çünkü tüm tahlıllerim temiz çıktı ama bi başkasıda senin temiz çıkmış film yumurta artımını engeller dedi vaz geçtim acaba yanlışmı yaptım sizce bi fikir verirmisiniz
nasılsın selva gelmiyosun bizim diğer topiğe artıkkk??
yaa bişey söyleyeceğim ben varya gezerken sizin topiği gördüm oraya ilk girişimdi sonra bi daha bulamadım orayı ...çook güldüm kendime çook..sen böyle yazınca senin mesajlarından buldum orayada forumda nasıl kaybolduğumu yazdım...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?