sağol cnm evet bayağadır konuşamadıkSlm kızlar nasılsınız
cemreeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmm cnm nasılsın nasıl gidiyor dersler konuşamadık senle ne zamandır
flask tatlım sen nasılsın
tedavi nasıl gidiyor
yumoşlar büyüyormu
bende iyiyim işte öğlen işten çıktım eve geldim
bi temizlik yaptım haber dinliyorum...
geçmiş olsun cnm hadi sıra transferde sonrada hamiş haberi vermedeeeherkese merhaba bugun allahin izniyle yumurtalarim toplandi hic aci cekmedim diyebilirim.kalcadan bir agri kesici yaptilar 10 dakka sonrada opuya girdim.opu bitince kanamam oldu simdi azaldi.
bir yandan da esim iki kere spermiogram verdi ilk verdigi spermi begenmediler ikinci spermiogrami begenmisler
transfer tarifim sali yada persembe.3 ILE 5 gun sonra.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Ben bugün tekrar idrar testi yaptm we yine belirgin bi şekilde pozitif cıktı 2 testte yanılmaz heralde insallah pazartesi kandada cıkar dua edin banaaa
herkese merhaba bugun allahin izniyle yumurtalarim toplandi hic aci cekmedim diyebilirim.kalcadan bir agri kesici yaptilar 10 dakka sonrada opuya girdim.opu bitince kanamam oldu simdi azaldi.
bir yandan da esim iki kere spermiogram verdi ilk verdigi spermi begenmediler ikinci spermiogrami begenmisler
transfer tarifim sali yada persembe.3 ILE 5 gun sonra.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
Cok gecmis olsun canim insallah transferin gerceklesince cekmis oldugun o az olan aciyi bile unutacaksin. Allahim insallah bebislerine hayat verir ve en kisa zamanda bizlerle hamile haberini paylasirsin canim.. AMINNN..
selam canlarrrrrrrr
biz şuan dönüş yolculuğundayız
bugün fırsat bulamadım size yazmaa şimdi gireyim dedim...
bugün çok güzel bi gün geçirdik
ada sahillerinde bekliyorum
evet bugün büyükadaya gittik...
vapur yolculuğumuzda sonrasıda çok güzeldi...
faytonla adayı dolaştık çok eğlenceliydi
kapanışı güzel yaptık anlayacağınız
gerçi bu kapanış değil kısa bi ara sadece
dönüşüm muhteşem olacak
hepinize kocaman öpücükler kızlar sizi seviyorrummmmmm
inş hayırlı olur baharcım inş hayırla bebeğine kavuşursun
selam canlarrrrrrrr
dönüşüm muhteşem olacak
canım,sağlıklı embriyolara dönüşüp sana sıkıca tutunsunlar inşallah.
flzask,canım sende böyle güzel haberler vereceksin Allahın izni ile az kaldı canım.
nurdahcanım tebrikler çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
tatlım oh ne güzel gezmişsin
devamı 2 hafta dsonra cnm
tabii o zaman hep beraber gezeriz tabii flazska yasak onun yerine biz gezeriz dimi tatlım
selam canlarrrrrrrr
dönüşüm muhteşem olacak
herkese iyi pazarlar.bizde cuma günü ilk kez emre beye muayene olduk bizden tekrar sperm testi ve hormon testleri istedi sperm çıkışı yine 0 dı.hormon testleride normal değerler arasında dedi bizden y delesyon ve kromozom genetik testleri istedi ve mikro tese yapıcaz dedi sperm çıkışı olursa donduracağız senide eğer çıkış olursa tüp bebek için hazırlıcaz dedi ,microteseden önce hazırlarsak ve çıkış olmazsa boşuna ilaç almış olursun dedi arkadaşlar bu süreç herkesde bu şekildemi oluyor kafam allak bullak oldu.bu arada askbebek arkadaşım yol tarifin için çok tşk ederim çok yardımcı oldun.2gündür istanbulda 2 yılım gitti anlayacağınız dönüş ne zaman olur bilemediğimizden bilette almmamıştık antalyaya bilet bulamadık konyaya gitttik ordan antalya arabası bulduk anlayacağız baya yorucu ama ençokda dr sanki umutsuz gibi konuştu yada ben öyle anladım yol boyu ağladım şimdi eve gelince iyiyim ama içimdeki kocaman boşluk büyüdükçe büyüyor.allah dileyen herkese sağlıklıve hayırlı çocuklar versin.bir bayan için gerçekten zor tamam erkek içinde ama kadının içinde hep bir anaçlık vardırya küçüklükten beri bebekleri vardır.hayaldi gerçek olur inşallah.burdaki tüm arkadaşlarıma allah sabır ve güç versin...
herkese iyi pazarlar.bizde cuma günü ilk kez emre beye muayene olduk bizden tekrar sperm testi ve hormon testleri istedi sperm çıkışı yine 0 dı.hormon testleride normal değerler arasında dedi bizden y delesyon ve kromozom genetik testleri istedi ve mikro tese yapıcaz dedi sperm çıkışı olursa donduracağız senide eğer çıkış olursa tüp bebek için hazırlıcaz dedi ,microteseden önce hazırlarsak ve çıkış olmazsa boşuna ilaç almış olursun dedi arkadaşlar bu süreç herkesde bu şekildemi oluyor kafam allak bullak oldu.bu arada askbebek arkadaşım yol tarifin için çok tşk ederim çok yardımcı oldun.2gündür istanbulda 2 yılım gitti anlayacağınız dönüş ne zaman olur bilemediğimizden bilette almmamıştık antalyaya bilet bulamadık konyaya gitttik ordan antalya arabası bulduk anlayacağız baya yorucu ama ençokda dr sanki umutsuz gibi konuştu yada ben öyle anladım yol boyu ağladım şimdi eve gelince iyiyim ama içimdeki kocaman boşluk büyüdükçe büyüyor.allah dileyen herkese sağlıklıve hayırlı çocuklar versin.bir bayan için gerçekten zor tamam erkek içinde ama kadının içinde hep bir anaçlık vardırya küçüklükten beri bebekleri vardır.hayaldi gerçek olur inşallah.burdaki tüm arkadaşlarıma allah sabır ve güç versin...
canım biz dün o yorgunlukla testleri orda verdik pahalı oldu ama eşim tıp gitmek istemedi. babasını antayada tıpda vefat etmiş ondan etkileniyor.650 ytl verdik heralde tıp da yaptırsak para vermicektik demicanım neden önce seni hazırlayacak bilemem ama umutsuzluğa kapılma canım belki böylesi daha iyidir siz genetiklerinizi yapın canım antalyayı bilmem ama
istanbulda çapada genetikler yapılıyor canım bende 2 gün boyunca sağlık raporu için aynı metroyu kullandım kimbilir belkide karşılaşmış olabiliriz canım içini sıkma umutsuzluğa kapılma siz genetikleri yapın inş sorun çıkmaz ve seni sonra hazrılarsa belki daha iii olur
canımya microteseden önce sende tüp bebek için mi hazırlanıyorsun. Bize dondururz eğer çıkış olursa seni hazırlarız dedi.hangisi daha iyi olur acaba?
canımya microteseden önce sende tüp bebek için mi hazırlanıyorsun. bize dondururz eğer çıkış olursa seni hazırlarız dedi.hangisi daha iyi olur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?