herkese iyi pazarlar.bizde cuma günü ilk kez emre beye muayene olduk bizden tekrar sperm testi ve hormon testleri istedi sperm çıkışı yine 0 dı.hormon testleride normal değerler arasında dedi bizden y delesyon ve kromozom genetik testleri istedi ve mikro tese yapıcaz dedi sperm çıkışı olursa donduracağız senide eğer çıkış olursa tüp bebek için hazırlıcaz dedi ,microteseden önce hazırlarsak ve çıkış olmazsa boşuna ilaç almış olursun dedi arkadaşlar bu süreç herkesde bu şekildemi oluyor kafam allak bullak oldu.bu arada askbebek arkadaşım yol tarifin için çok tşk ederim çok yardımcı oldun.2gündür istanbulda 2 yılım gitti anlayacağınız dönüş ne zaman olur bilemediğimizden bilette almmamıştık antalyaya bilet bulamadık konyaya gitttik ordan antalya arabası bulduk anlayacağız baya yorucu ama ençokda dr sanki umutsuz gibi konuştu yada ben öyle anladım yol boyu ağladım şimdi eve gelince iyiyim ama içimdeki kocaman boşluk büyüdükçe büyüyor.allah dileyen herkese sağlıklıve hayırlı çocuklar versin.bir bayan için gerçekten zor tamam erkek içinde ama kadının içinde hep bir anaçlık vardırya küçüklükten beri bebekleri vardır.hayaldi gerçek olur inşallah.burdaki tüm arkadaşlarıma allah sabır ve güç versin...
biz emre beyde tedavi görmedik.kağan aydosta gördük.oda bize aynısını yaptı.eşimi tese yaptı ve dondurdu.hatta sonra tüp bebeğede hemen başlatmadı.3 ay geçsin spermler çözülürken ölürse tekrar tese yaparız dedi.bende sen gibi çok korkmuştum.ama emin ol bulurlar sonrada sen hazırlanırsın.hem dondurulup sonra çözülen ve hala sağlıklı kalan spermler en kalitelileri olur.
herkese merhaba bugun allahin izniyle yumurtalarim toplandi hic aci cekmedim diyebilirim.kalcadan bir agri kesici yaptilar 10 dakka sonrada opuya girdim.opu bitince kanamam oldu simdi azaldi.
bir yandan da esim iki kere spermiogram verdi ilk verdigi spermi begenmediler ikinci spermiogrami begenmisler
transfer tarifim sali yada persembe.3 ILE 5 gun sonra.
allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun
hadi yarına bol bol yumurtan büyür inşallah
tünaydınnnnnnnnnnn
Nasılsınız kızlarrrrrrrrr ??
Dün gece 4 te eve geldik daha yeni kalkabildim
Sizler napıyorsunuz bakalım
hoşgeldin canımm
tatlım oh ne güzel gezmişsin
devamı 2 hafta dsonra cnm
tabii o zaman hep beraber gezeriz tabii flazska yasak onun yerine biz gezeriz dimi tatlım
Oh tatlımm güzel bi geçirdiniz demek son gündee çokk iyi olmuşş
bende merak ettim sizi aradımm demek yoldaydınızz
yarınn görüşürüzz o zamana cnmm iyi yolculuklarr
tabi cnm en kısa zamandaa yine geliceksinnnnnnn
hoşbulduk güzel hamişimizzzzzzzzz
nasılsın tatlımmmm ??
evet canım 2 hafta sonra hep beraber gezicez inş
canım ben aradığını sonra gördüm ama cevap veremedim...
yolculuk güzel geçti eve gelir gelmezde yattım o yorgunlukla 1e kadar uyuymuşum
:))iyiym bitanem sen naslsn tatlm bebegimin arkadaşı nezaman gelecek :)))
Hoşgeldin canımmmmmmmm
tabi cnm yorgunluk vardıı o kadarr iyi yapmışsınnn uyumaklaa dinlenmişsindirr
canım benimmmmmmmmm allahın izniyle 1 aya kalmadan bebişinin arkadaşını alıcam göbişime
sonrada aylar sonra buluştururuz ikisi
hoşbulduk canım sen nasılsın
bugün 5. iğneni oldun yomuşların her geçen gün büyüyor...
inş yarın kontrolde iyi geçer canım
Bende iyi cnmm
hiç bişeyy yapasım yokkk takılıyorumm işteee
Evt bugünn biraz öncee 5. iğnemii oldumm yarın kontrrol var bakalımm yumuoşlarr büyümüşlermii güzelcee
zaman nasıl geçiyoo cnm yaa sanki dün gibii ilk başaldımm baksana 5 gün olduuuuuu
yarın bangide merkezde olucakmışşşşşş bakalım kısmetsee onunladaa tanışcammmm onunda opu su perşembe olabilirmişş yani 12. günn
bende hesaplıyorumdaa o zaman bizimkide ayın 9 una geliyoo :18::18::18:
yapma tatlım dinlenmene bak sen...
evet canım zaman çabuk geçiyor bi bakmışsın senin transferinde oluvermiş
negüzel yarın biarada olusunuz bangiyle ozaman...
inş herşey güzel olacakkkkkkkkkk içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?