Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

biz emre beyde tedavi görmedik.kağan aydosta gördük.oda bize aynısını yaptı.eşimi tese yaptı ve dondurdu.hatta sonra tüp bebeğede hemen başlatmadı.3 ay geçsin spermler çözülürken ölürse tekrar tese yaparız dedi.bende sen gibi çok korkmuştum.ama emin ol bulurlar sonrada sen hazırlanırsın.hem dondurulup sonra çözülen ve hala sağlıklı kalan spermler en kalitelileri olur.

canım ben hiç öyle düşnmüyorum bizede eşimde bulunanları dondurup 3 ay sonra beni hazırladı kaan bey ama benden yumurta toplandı çözülenler ölmüştü tekrar tese yaptı ondan çıkanda elongeydi ..dr çok ümitsiz olunca serm çıkmazsa diye seni hazırlamıyo ama ben keşke hazırlansaydm diyorum ..çünki kendi androloji sitesinde okudum ağır azospermilerde bulunan hücreler dondurup çözme stresine dayanamıyomuş nitekim bizimde öyle oldu gerçi nasip değilmiş ama benim tavsiyem hazırlanmak eğer çıkmazsa travma yaşıyosun ama napalım onada alışılıyo ben 1 aydır etkisinden kurtulamadım rabbim yardımcımız olsun ..iyi düşün sonra aklında soru işareti kalmasın derim

inşallah hamile haberlerini alırız canım

eşim ayın 10unda emre beye gidecek
gelmeden scrotal ultrason istedi testislerin yeri için muayaneden sonra operasyon yapıp yapmamaya karar vereceğini yazmış

tünaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız kızlarrrrrrrrr ??
dün gece 4 te eve geldik daha yeni kalkabildim
sizler napıyorsunuz bakalım

Kızlarrr şimdi Hayalimmmm le konuştum hepinizee çokkkkkk selamı varr öpüyooooooo
şimdi o kpss ye çalışıyoooooo yoğunn o yüzden giremiyomuşş

tatlım oh ne güzel gezmişsin
devamı 2 hafta dsonra cnm
tabii o zaman hep beraber gezeriz tabii flazska yasak onun yerine biz gezeriz dimi tatlım

evet canım 2 hafta sonra hep beraber gezicez inş

canım ben aradığını sonra gördüm ama cevap veremedim...
yolculuk güzel geçti eve gelir gelmezde yattım o yorgunlukla 1e kadar uyuymuşum

evet canım 2 hafta sonra hep beraber gezicez inş

canım ben aradığını sonra gördüm ama cevap veremedim...
yolculuk güzel geçti eve gelir gelmezde yattım o yorgunlukla 1e kadar uyuymuşum

Hoşgeldin canımmmmmmmm
tabi cnm yorgunluk vardıı o kadarr iyi yapmışsınnn uyumaklaa dinlenmişsindirr

:))iyiym bitanem sen naslsn tatlm bebegimin arkadaşı nezaman gelecek :)))

canım benimmmmmmmmm allahın izniyle 1 aya kalmadan bebişinin arkadaşını alıcam göbişime
sonrada aylar sonra buluştururuz ikisi

Hoşgeldin canımmmmmmmm
tabi cnm yorgunluk vardıı o kadarr iyi yapmışsınnn uyumaklaa dinlenmişsindirr

hoşbulduk canım sen nasılsın
bugün 5. iğneni oldun yomuşların her geçen gün büyüyor...
inş yarın kontrolde iyi geçer canım

hoşbulduk canım sen nasılsın
bugün 5. iğneni oldun yomuşların her geçen gün büyüyor...
inş yarın kontrolde iyi geçer canım

Bende iyi cnmm
hiç bişeyy yapasım yokkk takılıyorumm işteee
Evt bugünn biraz öncee 5. iğnemii oldumm yarın kontrrol var bakalımm yumuoşlarr büyümüşlermii güzelcee
zaman nasıl geçiyoo cnm yaa sanki dün gibii ilk başaldımm baksana 5 gün olduuuuuu
yarın bangide merkezde olucakmışşşşşş bakalım kısmetsee onunladaa tanışcammmm onunda opu su perşembe olabilirmişş yani 12. günn
bende hesaplıyorumdaa o zaman bizimkide ayın 9 una geliyoo :18::18::18:

yapma tatlım dinlenmene bak sen...
evet canım zaman çabuk geçiyor bi bakmışsın senin transferinde oluvermiş
negüzel yarın biarada olusunuz bangiyle ozaman...
inş herşey güzel olacakkkkkkkkkk içini ferah tut

Yapmıyorumm valla cnm aynen dinleniyorumm
inşallah cnm ogünleridee görmek nasip olurrrrrr

Herkkese gunaydın pardon tunaydın oglenı bıle gecmıs gec kahvaltı yapınca da
Sabah zannedıyo
Kızlar ben bugun adet oldum ılk defa hıc agrım olmadan anıden bu dogum kontrol hapları
Ne mubarekmıs ona baglıyorum 27. Gun oldu 1 gun erken geldı yarınmuayeneye gıdıcem bu durumda
Bakalım yarın ne dıyecekler eger haplara devam derse onumuzdekı ay baslamayı
Dusunmuyorum orucumu tutar bayramı gecırır agustos sonu baslarım
Dıye pan yaptım ama eger doktor yarın hersey uygun baslayalım derse
Tabı kı baslıycam nasıp neyse bıraktım akısına ama muayeneden yıne tırsıyorum
Offf geldı yne benım b12 de dusuktu 1 aydır hap ıcıyorum yanında zınko ve folık asıt bakalım degerlerım de artmıs mı bunlar da etkıler mı kı tedavıye baslamamı yarın hersey bellı olucak yıne yazarım yarın buyuk karar gunu herseyın hayırlısını dılıyorum hepımız ıcın oyle olsuYı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…