Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrr
hepinize güzel bi hafta gerirmenizi diliyorum
inş bu haftada çoooooooook güzel haberler alırız

Kızlar kan werdim sonuc yarn cıkacak insallah kankadada pozitif cıkar dua edin bana

canımmmmm allahın izniyle sonuç pozitif olacak sen içini ferah tut
buarada neden sonuç yarın belli olacak hekes aynı gün öğrenmiyor mu sonucu :44:

günaydın bitanemmmmmmmmm
sınavın sonucu iyi olacak inş tatlım...
hadi bakalım nihayet kavuştuk sana temizliğini yapta gel
gerçi artık bende temizlikte olucam ama ortada buluşuruz artık

Flszacs cnm tedavin hayırlı olsun Nur topu gibi bebisler nasip olsun ins:)
Nurdah cnmmm sen hep ağrılarım hiç olmadı dedin ben ozamandan beri hamile olduguna inandım zaten Rabbim sımsıkı tutundursun sana:)
Bu ay kim tedavi oluyorsa Rabbim yardımcısı olsun sayfaların hepsini okuyamadım malesef..
Adet olmam lazımdı 2 gun gecikti aslında her ay 5 gun erken olurdum ona bakarsam 1 hafta gecikti...tup bebek ilaclarindanmi oldu acaba...bekleyince sanki hasta olmuycakmisim gibi geliyor:) bu gidişle ramazana denk gelecek oruç tutamayacağım icin üzülüyorum ...diger aymı yapsam diyorum ama herkes benden hevesli olsun istiyor etrafındakiler ..Ramazan'da herkes oruçlu iken kimseyi yormakta istemiyorum ama surda adetim gecikti diye bile sabirsizlandim bir ay daha ertelersem çatlarım:)
Bu arada transferden ertesi gun kasiklarima giren agri malesef 2 gun once yine oldu sağımdan soluma dönmemedim agri kesici aldım o agri neden oluyor anlamadım rahmim vajinandan cikacak gibi agriyor...sebebi yok kac kez doktora gittim bsy yok dıyobense bu ağrıdan dolayı bebek tutunmadı diye yorumluyorum...
Öle iste bakalım Rabbim nezaman nasip edecek bı evlat.... Arkasim dogum yaptı hergun yanına gidiyorum o minik bebegi kucağıma almak garip bı duygu ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi...herkes dua ediyor seninde olsun ins diye...arkadasım narkoz aldığında rüyasında beni gormuş...daha amlythaneden çıkarken seni gördüm dedi rüyamda gülümseyerek...sabretmek lazım kimine istemediğinde nasip eder kiminede zorlu süreçten geçtikten sonra...
İns Rabbim kimsenin emeklerini bosa çıkarmaz...kimseyi darda bırakmaz...

flzask canim tedavin hayirli olsun. ilerim bu tedavide bebeklerini kucaginiza almayi nasip eder rabbim.

baharcigim sende ilaclari almissin geri sayima gecmissin. rabbim bebeklerine kavustursun canim senide bu tedavinde.

Kızlar kan werdim sonuc yarn cıkacak insallah kankadada pozitif cıkar dua edin bana
inşllh hamiş çıkacaksın cnm rabbim dualarını kabul etmiştir inşllh
günaydın bitanemmmmmmmmm
sınavın sonucu iyi olacak inş tatlım...
hadi bakalım nihayet kavuştuk sana temizliğini yapta gel
gerçi artık bende temizlikte olucam ama ortada buluşuruz artık

evet şükür kavuşturana
aman evin işi bitmez mesela temizlik bitti kapı için boyam vardı onu buldum
hadi şimdi evin kapılarını boyuyorum ben deliyim yaaa evde oturup ayaklarımı uzatıcama gene iş yapıyorum
yemek molası verdim bi bakim dedim ee boyacı yoruldu 1,5 kapı boyadı
orta buluşalım tatlımm

Son düzenleme:
flzask canim tedavin hayirli olsun. ilerim bu tedavide bebeklerini kucaginiza almayi nasip eder rabbim.

baharcigim sende ilaclari almissin geri sayima gecmissin. rabbim bebeklerine kavustursun canim senide bu tedavinde.

evet canım ilaçlarımı adım eczanede beni bekliyorlar
bende kırmızıları
saol bitanem allah razı olsun
inş ilk denememde nurdah gibi kavuşurum bebişime
sen nasılsın canım uzun zamandır görünmüyorsun ??

kız allah iyiliğini versin temizlik bitti de boyacılığa mı başladın
yerim ben seni yaaaa çok tatlısın sen
bak fazla kaptırma seni sınavlardan yeni kurtulduk zaten bi boya çıkmasın başımıza

kız allah iyiliğini versin temizlik bitti de boyacılığa mı başladın
yerim ben seni yaaaa çok tatlısın sen
bak fazla kaptırma seni sınavlardan yeni kurtulduk zaten bi boya çıkmasın başımıza

yok kızzzzz bugun akşama biter zaten içinde çok boya kalmamış
gözüme batan 3 tane kapı var onları boyasam yeter
zaten 1 buçuğu bitti geriye kaldı 1 buçuk aaa matematik çalışa çalışa rakamlarla aram ii olmaya başladı hemen çözdüm bakk
akşama burdayım cnmmmmmm
sen nasılsın hadi günler yaklaşıyo inşllh sende ilk dennemende olursun cnm

kızlar ben çıkıyorum
kalan boyamı tammalıyım ve nasipse akşama görüşürüzzz

insallah canim kavusursun bebeklerine.

bende iyim hamd olsun.evet bayadir giremedim.ramazana kadar bitmesi icin mukabeleye basladik oraya gidip gelince zaman bulamadim.
bu arada saracoglunun kürlerine basladik ayin biri itibariyle bakalim.

allahim hepimizi umduguna nail korktugundan emin eylesin.(aminn)

ben evdeyim biraz sıkıldım yürüyüş saatimi bekliyorum 7de çıkıcam 7 ye kadar evdeyim ankarada hava da rüzgarlı nedense kuşlarım ötüşüyolar heralde beni çağırıyolar az önce omzumda çekirdek yediler...işte benden bu kadar siz napıyosunuz kimse varmı huhuuuuuu.....

Kızlar çooook mutluyum tranferim oldu .Tek embriyo ama 5 . gün transferi bugunleri de gördüm ya ............
Çok mutlıyum en azından tedavim daha önce ki gibi olmadı sonuç ne olursa olsun UMUT tüp bebeğe çok minnetarım eşimden sperm bulmayı başardılar.Bende transfer oldum.
Bugün klinik çok kalabalıktı ama sağolsunlar herkesle tek tek ilgilendiler.Artık dua etme zamanı .Allah herkese yardım etsin.

sizin adınıza çok sevindim.inşAllah bu noktaya bizde gelebiliriz:) hamileyim haberinizi duymayı sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…