Kızlar kan werdim sonuc yarn cıkacak insallah kankadada pozitif cıkar dua edin bana
inanıyorum canım buraya çok güzel haberlervereceksin bizde sevinçten zıpzıp zıplıycaz......
Kızlar kan werdim sonuc yarn cıkacak insallah kankadada pozitif cıkar dua edin bana
herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar dun itibariyle sınavım bitti genel bakarsam iidi ama tabii sonucta bakalım ne çıkacak
bugun temizlik yapıcam ee kaç zamandır ders diye evi boşladım
sonra topikteyim vee sizi çokkkkk özledimm
insallah baharcımcanımmmmm allahın izniyle sonuç pozitif olacak sen içini ferah tut
Buarada neden sonuç yarın belli olacak hekes aynı gün öğrenmiyor mu sonucu :44:
inşllh hamiş çıkacaksın cnm rabbim dualarını kabul etmiştir inşllhKızlar kan werdim sonuc yarn cıkacak insallah kankadada pozitif cıkar dua edin bana
günaydın bitanemmmmmmmmm
sınavın sonucu iyi olacak inş tatlım...
hadi bakalım nihayet kavuştuk sana temizliğini yapta gel
gerçi artık bende temizlikte olucam ama ortada buluşuruz artık
canim insallah kandada pozitifi göreceksin.dualarim seninle..
flzask canim tedavin hayirli olsun. ilerim bu tedavide bebeklerini kucaginiza almayi nasip eder rabbim.
baharcigim sende ilaclari almissin geri sayima gecmissin. rabbim bebeklerine kavustursun canim senide bu tedavinde.
evet şükür kavuşturana
aman evin işi bitmez mesela temizlik bitti kapı için boyam vardı onu buldum
hadi şimdi evin kapılarını boyuyorum ben deliyim yaaa evde oturup ayaklarımı uzatıcama gene iş yapıyorum
yemek molası verdim bi bakim dedim ee boyacı yoruldu 1,5 kapı boyadı
orta buluşalım tatlımm
kız allah iyiliğini versin temizlik bitti de boyacılığa mı başladın
yerim ben seni yaaaa çok tatlısın sen
bak fazla kaptırma seni sınavlardan yeni kurtulduk zaten bi boya çıkmasın başımıza
evet canım ilaçlarımı adım eczanede beni bekliyorlar
bende kırmızıları
saol bitanem allah razı olsun
inş ilk denememde nurdah gibi kavuşurum bebişime
sen nasılsın canım uzun zamandır görünmüyorsun ??
Kızlar çooook mutluyum tranferim oldu .Tek embriyo ama 5 . gün transferi bugunleri de gördüm ya ............
Çok mutlıyum en azından tedavim daha önce ki gibi olmadı sonuç ne olursa olsun UMUT tüp bebeğe çok minnetarım eşimden sperm bulmayı başardılar.Bende transfer oldum.
Bugün klinik çok kalabalıktı ama sağolsunlar herkesle tek tek ilgilendiler.Artık dua etme zamanı .Allah herkese yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?