Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı olsun cnm tedavin inş. hamiş haberlerinide duyarız en kısa zmnda...

İnşallah cnm sağolll
evt vardır bunda da bi hayırrrrrr
bakalımmm umudumm bidahaki aya kaldıı

ben aklına geldiğime emindim zaten ) ama varya benim durumum çok daha farklı inan bana dr 5. iğne günümde 1 tn yumurtan var dedi ertsi günde gittim 2 olmuş dedi , dünya başıma yıkılmıştı sanki, ağlıya ağlıya gelmiştim eve erken menopoza girdiğimi bilmiyordum o gün öğrendim (amh ile ) ogünden beri hormon ilaçları kullanıyorum sinir stres sahibi oldum her gidişimde şimdi 5 yumurtam oluyor takip ettiriyorum adet günlerimde. yani birgün tedaviye başlarsam en fazla 5 yumurtayla başlama imkanım olduğunun farkındayım.senin 9 yumurtan bende olsa ohoooooo ben bayram ederdim kız.sennin kaç ay önce 19-23 yumurtan olmuştuki doktorun iptal etti şimdiki tedavini...hayırlısı olsun yinede senin içinde inş. bu arada o ufak kistindende kurtulursun daha iyi sorunsuz başlarsın tedavinede en azından aklındada şüphe kalmaz hiçbişeye....

kizlar hepinize merhaba.buyuk gun yaklasiyo ya yarin yada persembe gunu transferim var.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
opudan dolayimi bilmiyorum adet sancisi gelip gidiyo bugun.

canım tedavinin iptaline üzüldüm ama vardır bundada bir hayır belkide yumurta sayısı değilde yumurta gelişiminde vardır bir sorun .dr.un daha iyi karar verir geç olsun güç olmasın canım daha sağlıklı bebekler gelsin inşAllah.

Evt cnm ya senin durumunda zorr gerçektenn
ben bugün bilee çokk kadarr ağladımkii merkezden zor çıktımm dışarı yol boyunca hem yürüdüm hem ağladımm
olsun cnm ya 5 yumurta olsunn kaliteli olsunn iyi olsun yeterr
Yok cnm benim 5 sene önceki tüp bebekte 19 yumurtam toplanmıştı 11 i işem görmüştüü
sonrakide de 23 toplanmıştı ama ozaman sprem çıkmadığı için iptal olmuştu hoca onlara bakarak öle dedii
evt cnm şimdi doğum kontrol hapı verdii daha başka kist olmasın diyee
ama ben öncekiler iyidiya hiçç aklıma gelmedii böle bi sonuç çıkıcağını düşünmedimm

kizlar hepinize merhaba.buyuk gun yaklasiyo ya yarin yada persembe gunu transferim var.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
opudan dolayimi bilmiyorum adet sancisi gelip gidiyo bugun.

canım kendine dikkat et dinlenmeye calış inşAllah sağlıklı embriyoların oluşur ve hayırlısıyla trasferin olur.rabbim bu tedavinde sani kavuştursun yavruna sağlıkla sıhhatle inşAllah.

Evt cnm belkideeee olabilirr
Haklısın geç olsunda güç olmasınn daha iyisi olsunn inşalahh bi dahakiinee
Sağoll cnmmm

canım hayırlısı olsun banada aaumut aradı söyledi üzüldüm neden acaba riskemi atmak istemiyorlar belkide öyledir üzülme vardır bir hikmeti eşin biraz daha toparlanmış olur

zcu nunda dediği gibi sayısından ziyade belki gelişimini beyenmemiştir vardır bundada bi hayır diyelim.bidahaki aya kadar yumurta sayının artmasını sağlıyacak hormon ilacı vermemiş anladığım kadarıyla doğum kontrol hapı acaba sayısını düzenliyormu?birde adet günlerin kaç gün sürüyor senin 5 yıl öncesiyle aynımı süresi bunlarda çok önemli.

canım kendine dikkat et dinlenmeye calış inşAllah sağlıklı embriyoların oluşur ve hayırlısıyla trasferin olur.rabbim bu tedavinde sani kavuştursun yavruna sağlıkla sıhhatle inşAllah.

insallah canim benim amin rabbim hepinize hayirli evlatlar nasip etsin berat kandili yaklasti bolbol dua edelim.

Evet cnmya ondanda olabilirrr
yok cn vermedi sadece doğum kontrol hapı verdii kist oluşmaması için zaten vardııda daha çok olmaması için herhaldee
daha önceden yine kullanmıştım benn3 ayy ohapıı 2.tedaviyee kadarr
adet günlerim 28 günde birr cnm aynı yanii 5 sene önceye göree

canim benim bunda da vardir bir hayir insallah yeniden basladiginda hersey daha guzel olacak insallah yeni tedavinde allah sana nurtopu gibi evlat nasip etsin
canim hayit suyunu icsen faydasini gorursun belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…