Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sağolunnn arkadaşlarrr destekleriniz içinn
hepinizden Allah razı olsunn iyiki varsınızzz

canim benim bunda da vardir bir hayir insallah yeniden basladiginda hersey daha guzel olacak insallah yeni tedavinde allah sana nurtopu gibi evlat nasip etsin
canim hayit suyunu icsen faydasini gorursun belki

İnşallah cnm benimmmmmmmm çok sağolllllll
senin içinde herşeyy güzel olurr inşallahhhhhhhh
tavsiyen içinn sağoll cnm

benimde adet günlerim hiç aksamaz her ay ilaçsız sancısız adet görüyorum diye kendimi yumrutluyor sanıyordum ama o iş öyle değilmiş mesela ben 2 yıl öncesine kadar 5-6 gün adet olurken 2 yıldır 3 gün zor görüyorum adet 3 günü geçmiyor yani adetin azalmasıda yumurta sayısının azalmasına bi işaretmiş.bunu açıklarken yanlış anlama seninki azalmamış bence gayet güzel yumurta sayın var ama dr. unda bi bildiği vardır heralde.

opudan beri bende lekelenmeler var ozellikle dun simsiyah akintim geldi.bugunde kahverengi lekelenmeler devam ediyo bu normal degilmi?
gunde uc kere fitil kullaniyorum.
nurdah sende de boyle oldumu canim ?

kizlar hepinize merhaba.buyuk gun yaklasiyo ya yarin yada persembe gunu transferim var.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
opudan dolayimi bilmiyorum adet sancisi gelip gidiyo bugun.

hayırlı olsun canım, merkezden aradılar mı hiç, kaç tanesi döllenmiş, durumları nasıl diye?

canım benim sorun değil arayıp sorman beni mutlu etti ve miyom konusunda içimi rahatlattın sağol arkadaşım

ben kistten miyomdan çok çektim canım, 2-3 sene kadar önce 3,5cmlik miyomum açık ameliyatla alındı normalde bu boyutta olanı almıyrolar benimkinin yapısı bozulduğu için alınması gerekti. sonra ameliyatta sonra 2 sene doğum yasaklıydım. zaman doldu bu defa kist çıktı 3 ay doğum kontrol hapı kulandım gitmedi, sonra yumurta takibi yapıldı hep kistim hiç küçülmedi, sonra acaba hamile kalmama omu engel oluyor diye kapalı ameliyatla almaya karar verdik. ameliyat öncesi bir muayenede birde miom çıktı.
kist sağda miyom solda, kapalı ameliyatla ortadan girdikleri için ikisini briden alamayız miyom kalacak kistinde içini boşaltıcaz kesesi kalacak yine dediler ben ameliyattan vazgeçtim.
iyikide vazgeçmişim miyom kendiliğinden yok oldu. kistimde çok küçüldü. tedaviye engel değil dediler.

ozamanlar çok araştırmıştım, çok doktora sormuştum. tüm miyom ve kistler hamilelikte büyüyecek diye birşey yok, çok düşük bir ihtimal var sadece. hiç moralini bozma canım. taze teyze :)

Canım benimde adetlerim bi kaç senedirr az oluyoor ben hep düşünüyodumm zatenn belkidee ondandırr..4 gün oluyorum sonraki günde az bi lekelenmee yanii farkındayımm adetimin azaldığınınn demekkii ondanmı yumoşlarr azaldıı

opudan beri bende lekelenmeler var ozellikle dun simsiyah akintim geldi.bugunde kahverengi lekelenmeler devam ediyo bu normal degilmi?
gunde uc kere fitil kullaniyorum.
nurdah sende de boyle oldumu canim ?

bende opudan sonra wc ye girdigimde cok az bi kan geldi bidahada gelmedi hic agrm falanda olmadı tatlm sen doktoruna sor istersen

4 gün rahat adet görüyorsan fazla yumurta elde etme şansınız yüksek.ama adet azalması yumurta azalmasına işaret, ben araştırmalarımla bunu farkettim dr da dedi zaten.benim adetim hiç şaşmaz heray düzenli ama az geliyor buda yumurtalarımın bitmekte olduğunun işaretiymiş.

Ayy şu yumurtalarr bi azalmadannn bebişllerimizz olsaydııı

hayırlı olsun canım, merkezden aradılar mı hiç, kaç tanesi döllenmiş, durumları nasıl diye?
sagol canim benim hic aramadilar esime diyorum bir sor burda sorulmuyo hemsire bilmez diyo.
Ben opuya girmeden once esim spermiogram vermisti sonra ben opuya girince esimi cagirmislar tekrar sperm verceksin diye istedikleri gibi hareketli sperm cikmamis ikinci spermiogram iyi cikmis.
insallah dort yumosun dordude hayirlisiyla ebriyo olur.

canım bendede myom var hemde üç tane rahim dışındaymış pek ufakta sayılmazlar 4cm çıvarı yaklaşık olarak seninde bana yakınmış nasıl yok olmuş hiç bir ilaç kür vs. kullandınmı.dr. bana ilaçla kürle felan yok olmaz bunlar demişti sadece ameliyatla alınır demişti. ben altı yıl öncede ameliyatla aldırmıştım tekrar oluştu.bu defada aldırmak istemiyorum temmuz 25 gibi tüp bebek tedavisine başlıyorum ve myomlarımla başlıyorum Allah yardımcımız olsun Allah ol dedikten sonra hiç bir sorunun engel olacağını düşünmüyorum inşAllah verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız.

bir ara soğan kürü kullandım, daha sonra soğan kürünün düşüğe sebep olduğunu duyunca bıraktım.
doktorda bana artık bunlar senin gitmez demişti. çok şükür şimdi miyom kendiliğinden yok oldu. kistte 3.6cm den 1.5cm e kadar düştü. inşallah bu ayda tamamen bitmiş olur.
benim dayımın kızı 6 tane miyomla normal hamile kaldı ve normal doğum yaptı. dediğin gibi allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok.
inşallah hepimizin yüzü gülecek, bebeklerimize kavuşacağız.

Son düzenleme:
selam arkadaşlar ben bildiğiniz gibi annemdeyim pc ye fazla giremedim merak ettim varmı bir gelişme hepinizi çok özledim rabbim hepinizin yüzünü güldürsün

canım benimmmmmmmmm iyi ki de aradın çıkar çıkmaz
konuşmak herzaman iyi gelir insana...
sen o duygusallıkla kötü oldun alıştırmışsın çünkü kendini tedaviye...
ama durumun iyi sadece hoca daha da iyi olması için uğraşıyor...
sen sıkma canını bitanemmmmmm
buarada tedavilerimiz aynı zamana denk geliyorrrr
sen benden 3-4 gün sonra başlayacaksın tahminimce...
tatlım yoksa bilerek mi ayarladın itiraf et
her işte vardır bi hayır bitanemmmmmm inş herşey güzel olacak diğer sefer

amin canım inşAllah
selam arkadaşlar ben bildiğiniz gibi annemdeyim pc ye fazla giremedim merak ettim varmı bir gelişme hepinizi çok özledim rabbim hepinizin yüzünü güldürsün

inşAllah canım ,nasılsın..... bizde seni özledik .annen nasıl bu arada.

canım sende tedavinin ertelenmesini istiyordun zaten isabet olmuş...
dediğin gibi yazın millet anladı anlayacak diye streste yapmayacaksın..
inş gelecek ay hayırlısıyla başlarsınız tedaviye...
tamam canım ben düzenlerim tabloyu

hayırlı olsunnnnn bebişlerin sana sım sıkı tutunsun inşllh hamiş haberini yazasın bu topiğe
kıyamam cnm yaaaaaaa bende üzüldüm gerçekten şimdi
ama dr haklı bencede tatlım farzet sperm bulundu
ya senin yumurtaların sağlıkları az olurda bebişler tutunamazsa bu üzüntü daha ağır olur bi tanem
evet iptal etmek zor gelir insana hiç sıkma kendini benim can arkadaşım
bi daha ki ay senin yumurtalarında çokkk eniştedede bol bolllllll sperm çıkacak
haktan hayırlısı güzelim

kizlar hepinize merhaba.buyuk gun yaklasiyo ya yarin yada persembe gunu transferim var.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
opudan dolayimi bilmiyorum adet sancisi gelip gidiyo bugun.

merhaba canım hadi az kaldı desene
inş hakkınızda hayırlısı olur canım...
rabbim hamile olduğunu söylemeyide nasip eder inş

hoşgeldin kız nasılsın annen nasıl oldu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…