- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canim benim bunda da vardir bir hayir insallah yeniden basladiginda hersey daha guzel olacak insallah yeni tedavinde allah sana nurtopu gibi evlat nasip etsin
canim hayit suyunu icsen faydasini gorursun belki
Evet cnmya ondanda olabilirrr
yok cn vermedi sadece doğum kontrol hapı verdii kist oluşmaması için zaten vardııda daha çok olmaması için herhaldee
daha önceden yine kullanmıştım benn3 ayy ohapıı 2.tedaviyee kadarr
adet günlerim 28 günde birr cnm aynı yanii 5 sene önceye göree
merhaba canım senin test günü bugun muydu merak ediyorum senı de sonucun ınsallah pozıtıftır...
kizlar hepinize merhaba.buyuk gun yaklasiyo ya yarin yada persembe gunu transferim var.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
opudan dolayimi bilmiyorum adet sancisi gelip gidiyo bugun.
canım benim sorun değil arayıp sorman beni mutlu etti ve miyom konusunda içimi rahatlattın sağol arkadaşım
benimde adet günlerim hiç aksamaz her ay ilaçsız sancısız adet görüyorum diye kendimi yumrutluyor sanıyordum ama o iş öyle değilmiş mesela ben 2 yıl öncesine kadar 5-6 gün adet olurken 2 yıldır 3 gün zor görüyorum adet 3 günü geçmiyor yani adetin azalmasıda yumurta sayısının azalmasına bi işaretmiş.bunu açıklarken yanlış anlama seninki azalmamış bence gayet güzel yumurta sayın var ama dr. unda bi bildiği vardır heralde.
opudan beri bende lekelenmeler var ozellikle dun simsiyah akintim geldi.bugunde kahverengi lekelenmeler devam ediyo bu normal degilmi?
gunde uc kere fitil kullaniyorum.
nurdah sende de boyle oldumu canim ?
Canım benimde adetlerim bi kaç senedirr az oluyoor ben hep düşünüyodumm zatenn belkidee ondandırr..4 gün oluyorum sonraki günde az bi lekelenmee yanii farkındayımm adetimin azaldığınınn demekkii ondanmı yumoşlarr azaldıı
4 gün rahat adet görüyorsan fazla yumurta elde etme şansınız yüksek.ama adet azalması yumurta azalmasına işaret, ben araştırmalarımla bunu farkettim dr da dedi zaten.benim adetim hiç şaşmaz heray düzenli ama az geliyor buda yumurtalarımın bitmekte olduğunun işaretiymiş.
sagol canim benim hic aramadilar esime diyorum bir sor burda sorulmuyo hemsire bilmez diyo.hayırlı olsun canım, merkezden aradılar mı hiç, kaç tanesi döllenmiş, durumları nasıl diye?
hayırlı olsun canım, merkezden aradılar mı hiç, kaç tanesi döllenmiş, durumları nasıl diye?
ben kistten miyomdan çok çektim canım, 2-3 sene kadar önce 3,5cmlik miyomum açık ameliyatla alındı normalde bu boyutta olanı almıyrolar benimkinin yapısı bozulduğu için alınması gerekti. sonra ameliyatta sonra 2 sene doğum yasaklıydım. zaman doldu bu defa kist çıktı 3 ay doğum kontrol hapı kulandım gitmedi, sonra yumurta takibi yapıldı hep kistim hiç küçülmedi, sonra acaba hamile kalmama omu engel oluyor diye kapalı ameliyatla almaya karar verdik. ameliyat öncesi bir muayenede birde miom çıktı.
kist sağda miyom solda, kapalı ameliyatla ortadan girdikleri için ikisini briden alamayız miyom kalacak kistinde içini boşaltıcaz kesesi kalacak yine dediler ben ameliyattan vazgeçtim.
iyikide vazgeçmişim miyom kendiliğinden yok oldu. kistimde çok küçüldü. tedaviye engel değil dediler.
ozamanlar çok araştırmıştım, çok doktora sormuştum. tüm miyom ve kistler hamilelikte büyüyecek diye birşey yok, çok düşük bir ihtimal var sadece. hiç moralini bozma canım. taze teyze :)
canım bendede myom var hemde üç tane rahim dışındaymış pek ufakta sayılmazlar 4cm çıvarı yaklaşık olarak seninde bana yakınmış nasıl yok olmuş hiç bir ilaç kür vs. kullandınmı.dr. bana ilaçla kürle felan yok olmaz bunlar demişti sadece ameliyatla alınır demişti. ben altı yıl öncede ameliyatla aldırmıştım tekrar oluştu.bu defada aldırmak istemiyorum temmuz 25 gibi tüp bebek tedavisine başlıyorum ve myomlarımla başlıyorum Allah yardımcımız olsun Allah ol dedikten sonra hiç bir sorunun engel olacağını düşünmüyorum inşAllah verdiğimiz emeklerin karşılığını alırız.
Evt cnm hocaa daha iyi olması için iptal etti tedaviyii
o 9 yumurtaylada yapabilirdii belkideee ama yapmadıı bidahaki aya kalsın dediii
belkide böylesi daha iyi olucaktır tatlımmm
Sağol bitanemmm senii aramak istedimm hemen uff kendimi öle yanlız hissettimkii zaten 2 saat beklemişimm bide böle bi sonuç oluncaa kötü oldummneyse şimdi daha iyiyimmm
amin canım inşAllahbir ara soğan kürü kullandım, daha sonra soğan kürünün düşüğe sebep olduğunu duyunca bıraktım.
doktorda bana artık bunlar senin gitmez demişti. çok şükür şimdi miyom kendiliğinden yok oldu. kistte 3.6cm den 1.5cm e kadar düştü. inşallah bu ayda tamamen bitmiş olur.
benim dayımın kızı 6 tane miyomla normal hamile kaldı ve normal doğum yaptı. dediğin gibi allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok.
inşallah hepimizin yüzü gülecek, bebeklerimize kavuşacağız.
selam arkadaşlar ben bildiğiniz gibi annemdeyim pc ye fazla giremedim merak ettim varmı bir gelişme hepinizi çok özledim rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
Kızlar ben de bugun biliyorsunuz kontrole gitmiştim sabah doç muayene etti kistler gitmiş, sanırım bir tarafta 5 diğer tarafta da 3+2 gibi yumurta sayılarımı yazdırdı hemşireye bu ay başlayabiliririz öğleden sonra hormon ve kan sonucuna bakarak konuşuruz dedi ama inanın yüreğim nedense geçen ay başlayamayınca ramazanı atlatıp başlamak gibi istiyordu hep, öğleden sonra gittim esas bu işin başındaki profesör bu ay 2 hafta izinliymiş ertleyebilir miyiz bir sakıncası olur mu dedi ben de aynısını düşüyordum dedim içimden hatta 23 ağustosa erteleyeceğim ama yine de ilk adette gideceğim tekrar bakacak kist tekrarlarsa doğum kontrol hapı verecek böyle yani 2 ayım var hem orucumu tutacağım, hem biraz zayıflamam lazım, hem ailem kimse bilmiyor şimdi yaz tatili herkes toplanacak bu kalabalıkta saklamam ve opu ile transfer sonrası yokolmam çok zor olacaktı tesadüfen doktorun iznine rastladı kendi de mutlaka takip etmek istiyormuş hastaları her muayeneye girmese de sadece doç e bırakmıyor, hayırlısı böyleymiş içimden de böyle geçiyordu Allah her zaman gönlümüzü bilir diyorum...Baharcım listede temmuz yazıyor ya benim tedavim için istersen ayını kaldıralım fırsatın olursa tabi canım inşallah başladığım zaman burdan yazıcam yine. Tedavimi ağustosa kalsa da hepinizi takip edicem, okuyacağım inşallah güzel haberlerinizi alıp moral bulacağım...
hayırlı olsunnnnn bebişlerin sana sım sıkı tutunsun inşllh hamiş haberini yazasın bu topiğeKızlar çooook mutluyum tranferim oldu .Tek embriyo ama 5 . gün transferi bugunleri de gördüm ya ............
Çok mutlıyum en azından tedavim daha önce ki gibi olmadı sonuç ne olursa olsun UMUT tüp bebeğe çok minnetarım eşimden sperm bulmayı başardılar.Bende transfer oldum.
Bugün klinik çok kalabalıktı ama sağolsunlar herkesle tek tek ilgilendiler.Artık dua etme zamanı .Allah herkese yardım etsin.
kıyamam cnm yaaaaaaa bende üzüldüm gerçekten şimdiMerhaba arkadaşlarr
Bugün biliyosunuz benim 6. günümdü ve kontrol vardı umutta giddim saat 10'da ve çok kalabalıktıı
2 saat bekledimm muayene olmak içinn neysee
Ulun hoca muayene etti yumurtaları saydıı sonra görüşelim dedi
ve hiçç tahmin edemeyeceğimm bişey söyledii yumurtalar istediğim kadar değill
bu ay tedaviyi iptal edelimmmmmmmm
Sizin daha önce 19 ve23 yumurtanız olmuş ben bu seferdee fazla bekliyodum dedii
aslında 9 tane vardı ama ulun hoca daha fazla olsun istedii
tabi benim gözler doldu hemen hocada anladı üzüldüğümü ama şimdi yaparsak iyi sonuç alamayız dedii
bende siz bilirsiniz dedimm bana şimdi doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam işte 21 gün sonran adetimle yine başlıycağızz..
Bende ne zaman benim için hayırlıysaa o zaman olsun dedimm ama kendimi hocanın yanında zor tuttumm dışarı çıktımm nasıll ağlıyorumm ne bilimm kendimide hazırlamıştımm yaa kötü oldumm ama napalımm nasipp ne zaman sa o zaman olsun artık
Hayırlısını diliyorumAllahtannn:26:
bende durumlar böyle arkadaşlarr
şimdi tedavisi iptal olan arkadaşalarımı o kadar iyi anlıyorumkiiiiii
Rabbim yardım etsinn
kizlar hepinize merhaba.buyuk gun yaklasiyo ya yarin yada persembe gunu transferim var.dualarinizi eksik etmeyin ne olur.
opudan dolayimi bilmiyorum adet sancisi gelip gidiyo bugun.
selam arkadaşlar ben bildiğiniz gibi annemdeyim pc ye fazla giremedim merak ettim varmı bir gelişme hepinizi çok özledim rabbim hepinizin yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?