canım hayırlısı olsun .inşAllah bebeğin sana sımsıkı tutunur annesini bırakmaz burada hamileliğini kutlarız kendine dikkat et Allaha emanet olun.
canım durumunuzun kötü olduğunu düşünmüyorum siz pes etmeyin elinizden geleni yapın verecek olan Allahtır.bu topik ne olmaz denilenleri gördü ve çoçukları oldu.gün doğmadan neler doğar Rabbim sana anneliği annenede anneanneliği doya doya yaşatsın tabi babayıda unutmayalım.
Kızlar size iyi haberlerim var.allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için
rabbim gönüllerinizin muradını tez vakitte versin inşallah
.kızlar annemin ayağının sonucu şükürler olsun ki temiz çıktı.
Benim kadar sizlerinde sevineceğinizi düşündüğüm için hemen yazmak istedim
Kızlar size iyi haberlerim var.allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için
Kızlar az önce ibrahim saraç oğlu ile görüştüm
464 tl lik kür yazdı
parayı gönderdiğimde kürler gelecek
çok fazla birşey demedi
daha önce görüşmüştük
neden kürlere başlamadınız şimdiye bir sürü yol katedecektik dedi
yanındada 2 kutu evicap kullanacağını ve zinco kullanacağını söyledi
birde burdan şansımızı deneyelim bakalım
ilk defa aradım hemen düştü
25 dk telefonda bekledikten sonra görüşebildim inşlh sonuda kolay olur...
oh cnmmmmmmmmmmmm çokkkkkk sevindimmmmmmmmmmmm
allahım su mübarek günde herkesi sevindirsin
cnm annenin ellerinden öperim kandilini kutlarım cnm
Ne kadar rahatlamışsındır dimi hep mutlu ol arkadaşım
çok geçmiş olsun canım, böyle beklemek bile ne kadar zor gelmiştir annene. Türkan teyzenin ellerinden öpüyorum, hayırlı kandiller olsun.
canım benim gözün aydın.çoookkk sevindim inan.
Allah anneni başından eksik etmesin.
Epeydir yazdıklarını okudum ama yazmak için fırsat bulamadım.
Herşeyin ilacı zaman canım.hepimizin yüzü güler inş.eşinlede olanlara çok üzüldüm.
üzme kendini. Senin için hayırlı ise eşin döner dolaşır seni bulur inş.
Canını sıkma tatlım.anneyin ellerinden öpüyorum. Kandiliniz mübarek olsun
sağol canım allah razı olsun amin rabbim onlara şifa versin başımızdan eksik etmesin
evet canım benim sınavımda bu ne yapayım herkesin hayatında inişler ve çıkışlar oluyor kader
rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin bu tür şeyler önemsiz geliyor artık herkesin ne derdi var
bugün hastanedeyken bir kez daha anladım eve gelir gelmez şükür namazı kıldım rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah
anneminde sizlere teker teker selamı var allah razı olsun sizlerede hayırlı kandiller diliyor
canım benim gözünüz aydın çok sevindim
allah annene ve hepinize sağlıklı uzun ömürler versin canım
şu mübarek günde rabbim tüm dileklerinizi gerçekleştirsin inş
teyzemize selam söyle artık takmasın öyle herşeyi kafasına
canım nasılsın ?yaptın mı temizliğini?
SAĞOL BAHARIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN DUALARINIZLA DESTEK OLDUNUZ
AMİN CANIM HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK BUNU SEN ÇOK İYİ BİLİRSİN SENDE ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİN ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ GERİDE KALDI.ŞİMDİ MUTLULUK ZAMANI
AMİN RABBİM HEPİMİZİN HAYIRLI DİLEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRSİN GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞLARIM İYİ GÜNÜMDE DE KÖTÜ DE YANIMDA OLUP DESTEK OLDUĞUNUZ İÇİN
ALEYKÜM SELAM CANIM ONUNDA SELAMI VAR KANDİLİNİZİ KUTLUYOR.ODA ANNESİNİN YANINA GİDECEKMİŞ BABAMLA UFAK BİR TATİL YAPACAKLAR STRES ATMAK İÇİN
nasılsınız kızlar ben girmeyeli neler oldu topikte bir tek öğrendiğim baharcığımın tedavisi başlamış
hayırlı olsun baharcım temmuz adetimle diyodun ama haziran sonu başladın galiba tedavine
inşallah tedavinin sonucu da güzel olur canım
Allahım gönlünüzün muradını en kısa zamanda nasip etsin size ve buradaki tüm arkadaşlarıma tabi bana da :)
gözünüz aydın canım bu habere çok sevindim Allah annene babana uzun ömürler versin .annenin ellerinden öpüyorum canım kandillerinizi kutlarım.Kızlar size iyi haberlerim var.allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için
nasılsınız kızlar ben girmeyeli neler oldu topikte bir tek öğrendiğim baharcığımın tedavisi başlamış
hayırlı olsun baharcım temmuz adetimle diyodun ama haziran sonu başladın galiba tedavine
inşallah tedavinin sonucu da güzel olur canım
Allahım gönlünüzün muradını en kısa zamanda nasip etsin size ve buradaki tüm arkadaşlarıma tabi bana da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?