Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin cnm amin. iyi dileklerin için teşekkür ederim.
ALLAh hepimizin yüzünü güldürsün.amin.

Kuyulardamı kaldın?yusuf bulur üzülme....
Ateşlere mi daldın ?ibrahim gelir üzülme...
Dalgalar mı boğuyor ?yunus bulur üzülme...
Güneş yakmaya mı başladı?ömer bakar üzülme....
Yaraların mı çoğaldı eyyüb sarar üzülme...
Bütün kapılarmı kapandı?bir kapıyı kapatan bin kapıyı açar üzülme...yeter ki teslim et kendini rabbine
o senin dualarına elbet icabet eder üzülme rabbim tüm hayırlı dualaraınızı kabul etsin .hayırlı alın yazıları yazsın hepinizin kandili hayırlara vesile olsun amin

çok geçmiş olsun canım, böyle beklemek bile ne kadar zor gelmiştir annene. Türkan teyzenin ellerinden öpüyorum, hayırlı kandiller olsun.

canım benim gözün aydın.çoookkk sevindim inan.
ALLAH anneni başından eksik etmesin.
epeydir yazdıklarını okudum ama yazmak için fırsat bulamadım.
herşeyin ilacı zaman canım.hepimizin yüzü güler inş.eşinlede olanlara çok üzüldüm.
üzme kendini. senin için hayırlı ise eşin döner dolaşır seni bulur inş.
canını sıkma tatlım.anneyin ellerinden öpüyorum. kandiliniz mübarek olsun

Son düzenleme:

denizbulut kardeşim bizde sizin durumunuzdayız yani elonge bulundu tesede şimdi pregnyl kullanıyor eşim siz boyama yaptırdınız ya bir gelişme varmı sizin durumunuz beniiiiiiiiim içiiiiiiiiiiiiin bir umut şimdide saraçoğlunun kürlerine başladınız öglemi hayırlı sonuç olur inşallah eşimde bazı macunlar yiyor şifa RABBİMDEN

oh cnmmmmmmmmmmmm çokkkkkk sevindimmmmmmmmmmmm
allahım su mübarek günde herkesi sevindirsin
cnm annenin ellerinden öperim kandilini kutlarım cnm
Ne kadar rahatlamışsındır dimi hep mutlu ol arkadaşım

çok geçmiş olsun canım, böyle beklemek bile ne kadar zor gelmiştir annene. Türkan teyzenin ellerinden öpüyorum, hayırlı kandiller olsun.

allah razı olsun canlarım.evet canım hastaneye giderken hep bu mübarek günde yüzümüzü güldür hayırlı sonuçlar çısın diye dua ettim tüm hastalara şifa versin rabbim
gerçekten çok zor kaç aydır öldük öldük dirildik kendi tedavimi bile unutmuştum insanın anasının yerini hiç birşey tutmaz.benim annemde çok duygusaldır hiç kuvvetli değildir kendini çok salıyordu yani bizim hiç bir sözümüz onu teselli etmiyordu şükürler olsun ki doktorunda dediği gibi kanser haricinde ne olursa olsun önemli değil .rabbim annemle beraber tüm hastalara şifa versin rabbim darda kalan kullarına elini uzatsın inşallah.canlarım annemde sizlerin kandilini kutluyor inşallah seneyede evlatlarınız sizlerin ellerini öper diyor .bugün hepimiz için dua edecekmiş inşallah anaların duası kabul olur.hepimizin sağlıklı evlatları olur amin

Kuran’ın nazil olduğu bin aydan daha hayırlı bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum.
bu yıl hepimiz evlatarımıza kavuşalım.amin

RABBİM BÜTÜN İNANAN KULLARININ HAYIRLI BERATLARINI VERSİN
bu mübarek gün ve gecelerde kendisi için açılan elleri boş çevirmesin
düşmanlarımızın sevineceyi duruma bizi düşürmesin rabbim hayırlı bir ömür hayırlı evlatlar nasib etsin

canım arkadaşım benim. daha iyiyim şükür. inşallah elongolor sperme dönüşürler hepimizde.
yola devam tatlım. yılmadık.eşimle konuştuk tekrar rota belirledik bakalım.inş bu gecenin hürmetine ALLAH işlerimizi kolay eder.
canm sen nasılsın? ben de seni aramak istedim ama işlerine engel olurum düşünvesiyle vaz geçtim.
saraçoğlu kürleri de inş ama inş şifa olur canm.

Son düzenleme:

canım benim gözünüz aydın çok sevindim
allah annene ve hepinize sağlıklı uzun ömürler versin canım
şu mübarek günde rabbim tüm dileklerinizi gerçekleştirsin inş
teyzemize selam söyle artık takmasın öyle herşeyi kafasına

sağol canım allah razı olsun amin rabbim onlara şifa versin başımızdan eksik etmesin
evet canım benim sınavımda bu ne yapayım herkesin hayatında inişler ve çıkışlar oluyor kader
rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin bu tür şeyler önemsiz geliyor artık herkesin ne derdi var
bugün hastanedeyken bir kez daha anladım eve gelir gelmez şükür namazı kıldım rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah
anneminde sizlere teker teker selamı var allah razı olsun sizlerede hayırlı kandiller diliyor

aleykümselam canm. öyle herkesin öyle büyük dertleri varki....
kendi halimize binlerce şükretsek az ama insanız nefis durdurmuyor ve hemen birşeyler olsun istiyoruz.
başka acılar dertler vermesin YÜCE ALLAh.amin.

SAĞOL BAHARIM ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN DUALARINIZLA DESTEK OLDUNUZ
AMİN CANIM HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK BUNU SEN ÇOK İYİ BİLİRSİN SENDE ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİN ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ GERİDE KALDI.ŞİMDİ MUTLULUK ZAMANI
AMİN RABBİM HEPİMİZİN HAYIRLI DİLEKLERİNİ GERÇEKLEŞTİRSİN GÜZEL YÜREKLİ ARKADAŞLARIM İYİ GÜNÜMDE DE KÖTÜ DE YANIMDA OLUP DESTEK OLDUĞUNUZ İÇİN
ALEYKÜM SELAM CANIM ONUNDA SELAMI VAR KANDİLİNİZİ KUTLUYOR.ODA ANNESİNİN YANINA GİDECEKMİŞ BABAMLA UFAK BİR TATİL YAPACAKLAR STRES ATMAK İÇİN

hayırlı kandiller kızlar pc yok gelemedim

canım nasılsın ?yaptın mı temizliğini?

yok bitanemmmm nerde biter mi öyle bi günde...
bugün halıları veremedim çok dolularmış yarın alacaklar...
bugün çamaşırlar, çarşaflar falan vardı onları yıkadım, ütüledim...
dolapları düzenledim...
yarından itibaren oda oda temizliycem...
tüm eşyaları çekip her yeri tertemiz yapıcam
bebişim olunca yapamam çünkü dimi ama
biraz abartıcam temizliği ama olsun niyet belli olduğu için koymaz artık
sen nasılsın canım benim kocişinizle neye karar verdiniz ??

canım en başta sağlık olsun da gerisi geliyor sonra
sizinde kandiliniz kutlu olsuncanım...
tatlım anneannen nerede yaşıyor ??

nasılsınız kızlar ben girmeyeli neler oldu topikte bir tek öğrendiğim baharcığımın tedavisi başlamış
hayırlı olsun baharcım temmuz adetimle diyodun ama haziran sonu başladın galiba tedavine
inşallah tedavinin sonucu da güzel olur canım
Allahım gönlünüzün muradını en kısa zamanda nasip etsin size ve buradaki tüm arkadaşlarıma tabi bana da :)

hayırlı kandiller cnmm
iyiyiz çok şükürr oo sen gelmiyosun uzun zamandırrr
nettemi problem vardıııı
baharcımm daha başlamadı cnm geçen hafta ilaçlarnı almak için istanbula gelmişlerdii temmuz 14-15 gibi başlayacak inşALLAHal
ben başlamıştım geçen hafta 6. günümdüü doktor iptal etti tedavimi
şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorumm 25 temmuz gibi tahminim tekrardan başlıycamm inşALLAH
bu arada nurdahh arkadaşımız hamileeeeee
ee sen nasılsınn nelerr yapıyosunnnn şekerimmmmmmm

gözünüz aydın canım bu habere çok sevindim Allah annene babana uzun ömürler versin .annenin ellerinden öpüyorum canım kandillerinizi kutlarım.

kız sen nerelerdesin yoktun epeydir, iyisindir inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…