Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende iyiyim canım temizliğe başlıycam bugün...
10,5 da kalktım kendime gelmeye çalışıyorum hala

Ohh hadii bakalımm başlıyosun demekk temizliğeee yavaş çaa kendinii yormadann yaparsınn tmm fıstıkkk
bende 10 olmamaıştı kalktımm aslında uyumak istiyorum ama uyuyamadımm gece geç yattım halbukii
benimde işler var hallederimm bende bi kendimee gelimde

yok canım ya yavaş yavaş yaparım ben sen merak etme...
sen de kendini yorma tatlım
ben şimdi çıkıyorum kahvaltımı yapayım sonrada yavaştan başlarım artık...
hadi görüşmek üzere hepinizi

hepinizin kandili mubarek olsun inşallah hepimizin bu yıl defterine hayırlı evlatlar bol kazançlar kazasız belasız bir yıl olması yazılsın bu mubarek günün yüzü hürmetine benim gibi bebek bekliyenlere kucagına almak nasip olsun bütün bebegi olmayanlarada bol bebekler yazılsın allah herkezin yüzünü güldürsün..

yok canım ya yavaş yavaş yaparım ben sen merak etme...
sen de kendini yorma tatlım
ben şimdi çıkıyorum kahvaltımı yapayım sonrada yavaştan başlarım artık...
hadi görüşmek üzere hepinizi

Tmm tatlımmm
kolay gelsinnnn sana arada uğrarsın yineee dimii
Afiyet olsunnnnnnnn cnmmm

Kızlar ozele gıttmm bugun cok sukur kalp atıslarını duydukk Allah ıma bınlerce kere sukurler olsunn,benden destegını ve dualarını esırgemeyen herkese cokk tesekkur ederım hepınızı coooook sevıorummm
gözün aydın canım, allahım sağlıkla kucağınada almayı nesip etsin. çok sevindim.

diğer yumoşları neden almamışlar, çok garip geldi bana.
canım inşallah 10 gün sonra seninde hamiş haberini alırız. bol bol yat dinlen. müjdeli haberlerin devamını bekliyoruz senden

hormonlar normal, kanallar varmış canım bukadar üzme kendini. inşallah mikrotesede çıkar sperm.
benim eşimdede hormonlar normal ve kanallar var demişti muayanede. hiç bir ilaç vermedi. çok şükür mikrotesede 5 tüp sperm çıktı. inşallah sizinde öyle olur.

haberini bekliyorum canım. bugün evraklarını versen cumaya alırsın raporunu inşallah sorun çıkmaz.

hepinizin kandili mübarek olsun...Allahım hepimizin yuvasını bebeklerimizin gülücükleri ile doldursun... sağlıkla, huzurla, kazadan beladan uzak ömürler nasip etsin inşallahhhhh

Herkese hayırlı kandiller rabbim bu güzel günde hepimizin dua dilekleri kabul eylesin insallah

Son düzenleme:
Berat kandiliniz mübarek olsun bu mubarek gün ve gecenin hürmetine Rabbim evlat bekleyen herkese hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm 64:64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh

Gözünaydın darısı transfer yapılan arkadaşlara tedaviye başlayanlar ve bekleyen bizlere inşallah
Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin

Son düzenleme:

böylesi hayırlıymış inşallah bir daha ki aya hamile haberleriniz alırız canım

canım hayırlısı olsun .inşAllah bebeğin sana sımsıkı tutunur annesini bırakmaz burada hamileliğini kutlarız kendine dikkat et Allaha emanet olun.
canım durumunuzun kötü olduğunu düşünmüyorum siz pes etmeyin elinizden geleni yapın verecek olan Allahtır.bu topik ne olmaz denilenleri gördü ve çoçukları oldu.gün doğmadan neler doğar Rabbim sana anneliği annenede anneanneliği doya doya yaşatsın tabi babayıda unutmayalım.

canlarım ,berat kandiliniz mubarek olsun.bu gece bütün kötü şeylerden berat ettirsin Allahım bizi ve tüm hayırlı dileklerimizi tez zamanda hayırlısıyla gerçekleştirsin.yüce Allahım dertli kullarına derman,hasta kullarına şifa borçlu kullarına sıkıntısından kurtaracak kapılar ,nasipler versin.:109:

herkese hayırlı beratlar olsun:109::109::109:
bu gece kaderimize rabbim kazasız,belasız, hayırlı ömürler yazsın
rabbim bu mübarek gecede hayırlısıyla bizlere sağlıklı,sıhhatli, bol bebişli bi sene nasip etsin

Bu konuda Resul-u Ekrem şöyle buyurmuştur:

"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın. Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün)

oruç tutunuz. Çünkü o gece güneş batınca Allah Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu

mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ

olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)

kandiliniz mubarek olsun kızlar ALLAHIM bugun kaderimize hayırlısıyla hamile kalmamızı yazar İNŞALLAH YÜCE MEVLAM bugun dualarımız kabul eyle yalvarırım geri cevirme

/ALLAHIM AZABINDAN AFFINA, GAZABINDAN RIZANA SIĞINIRIM.
SENDEN YİNE SANA İLTİCA EDERİM.
SANA GEREĞİ GİBİ HAMD ETMEKTEN ACİZİM.
SEN KENDİNİ SENA ETTİĞİN GİBİ YÜCESİN./

rasulullah efendimizin berat duası.

bir yıllık takdir gecesinde bütün insanlık için rabbimize dua edelim.
vee biz evlat isteyenler için hayırlı sağlıklı nurtopu yavrular bağışlamanı dileriz EY RAHMETİ SONSUZ RABBİM.
hiçbirimizi boynu bükük bırakma.amiin.

canım benim yaaa çok üzüldüm
ama biliyosun emre bey çok ümit vererek konuşmuyor ve bitkisellere inanmıyor
sonuçta sizdede elonge var cnm buda iyi birşey
annene de çok geçmiş olsun cnm inşlh senin bebeklerinde can bulacak ümitsizlik yok bitanem
bikaç gündür bende seni görememiştim arayamadımda cnm
bende iyi olmaya çalışıyorum cnm durumlar aynı devam ediyor
ne yapalım herşeyin hayırlısı bizlerin en büyük ilacı zaman ve sabır cnm
bu mubarek günün hürmetine rabbim hepimizin kucağını dldursun inşlh.....

Cnm hayırlı olsun yumoşun
inşlh hamile haberlerinide verirsin
sende bizlere umut olursun
bu mubarek günün hürmetine o yumoşuna rabbim can versin amin....

Merhaba arkadaşlar
bu mubarek berat kandili yüzü suyu hürmetine rabbim bütün günahlarımızı affetsin
bizleri bitmeyen rahmetinden mahrum bırakmasın tez zaman dileklerimizi ve muradımızı versin inşlh amin
hepimizin kandili mubarek olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…