Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm hayırlı olsun yumoşun
inşlh hamile haberlerinide verirsin
sende bizlere umut olursun
bu mubarek günün hürmetine o yumoşuna rabbim can versin amin....

canim allah razi olsun senden ve diger arkadaslarimdan.
ayrica hepinizin berat kandili mubarek olsun hamile arkadaslarin sag salim bebeklerini kucaklarina almayi nasip etsin insallah
diger arkadaslarima ve bana rabbim hayirli evlatlar nasip etsin. insallahh

Kızlar az önce ibrahim saraç oğlu ile görüştüm
464 tl lik kür yazdı
parayı gönderdiğimde kürler gelecek
çok fazla birşey demedi
daha önce görüşmüştük
neden kürlere başlamadınız şimdiye bir sürü yol katedecektik dedi
yanındada 2 kutu evicap kullanacağını ve zinco kullanacağını söyledi
birde burdan şansımızı deneyelim bakalım
ilk defa aradım hemen düştü
25 dk telefonda bekledikten sonra görüşebildim inşlh sonuda kolay olur...

amin cnm amin inşlh rabbim hepimize gül kokulu melekler nasip etsin inşlh...

kızlar size bir şey anlatmak istiyorum.malum bende bebek özlemi çekenlerdenim.tedavi görüyoruz.1 yıldır olmuyor ama 1 aydır tedavi görüyoruz.ankaraya gittik kaan aydosa.aranızda bilenler çoktur kaan beyi.yoğun olduğu için maile geri dönmesi sıkıntılı oluyor.gecen hafta sonuçlarımız çıktı ve ben yıkıldım.dna hasar testi çok kötü.sonuçtan 2 3 gün sonra mail attım ona ve ağlayarak yazdım.moralim çok bozuktu normal yolla hamaile kalma şansımın olmadığını düşünüp bir kaç soru sordum.dna 96 hasarlı çünkü.4 gözle bekledim cvbı ama gelmedi.burda sizlerden gelen yazıları okudukça hem ümitsizlendim hem umut buldum.dün gece saat 02,45 te kalktım oruç tutmak için bişiler yicektim.yedim ayttım.sabah mail kutuma baktım her zaman ki gibi.kaan bey mail atmış hem de saat 02,55 de.inanamadım.bu bir tesadüf olamaz.iyi şeyler yazmış.dna hasarı giderilebilir göreceksniz tedavi sonudna gebe kalacaksınız yazmış.rabbim bugun ne güzel bir gün.ve şuna inanıyorum ki ben oruca kalkmasaydım o msj bana gelmicekti.rabbim benden dua istiyor kızlar.sizlerde dualarınız eksik etmeyin ve yavrularınıza kavuşun

hadi inşallah canım, bak mübarek günde işler yolunda gitmiş. inşallah sonuda güzel olur

hadi inşallah canım, bak mübarek günde işler yolunda gitmiş. Inşallah sonuda güzel olur

evt cnm aradım hemen düştü ve yarım saat kadar sonra görüştüm
ilerleyen günlerde kısmetse getirtirim
hayırlısı bakalım cnm
inşlh güzel sonuçlar çıkar cnm saolasın...

Kan sonucumu aldım sonuç: 303.58 rabbime binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmm 64:64: Rabbim tez wakitte bu güzel duyguyu hepinize nasib etsin insallahhh

Çoooook sevindim canım tebrik ediyorum Allah buradaki tüm bayanlara hepimize de bu mutluluğu yaşatır inşallah tez zamanda. Alah kucağına da almayı nasip etsin ilk denemendi sanırım nihayet böyle güzel haberler geliyor ardı arkası kesilmesin inşallah...

merhaba kızlar eşim haftaya istanbula emre beye gidecek inşalllah bu mübarek günün hürmetine güzel haberlerle döner burada size güzel haberler veririm

merhaba kızlar eşim haftaya istanbula emre beye gidecek inşalllah bu mübarek günün hürmetine güzel haberlerle döner burada size güzel haberler veririm

İnşALLAH cnm eşinn iyi haberlerle dönerr bizee güzell hbaerler verirsinnnnnnn

Canımm transferinn gerçekleşmişşşşşşşş gözün aydınnnnn
Hadii inşALLAH 10 gün sonra bizee hamiş haberlerini verirsinnnn

Canımm transferinn gerçekleşmişşşşşşşş gözün aydınnnnn
Hadii inşALLAH 10 gün sonra bizee hamiş haberlerini verirsinnnn

insallah canim yaa o kadar cok istiyorum ki ama bir yandan da kendimi negatifede hazirliyorum.soka girmemek icin.
bu arada benim test tarihim bu ayin 17 sinde. allahin izniyle hepimiz kurtulalim bu dertten.

merhaba canım inş eşin istanbuldan güzel haberlerle döner evine
allah yardımcınız olsun canım...

insallah canim yaa o kadar cok istiyorum ki ama bir yandan da kendimi negatifede hazirliyorum.soka girmemek icin.
bu arada benim test tarihim bu ayin 17 sinde. allahin izniyle hepimiz kurtulalim bu dertten.

İnşALLAH cnm istediğin olurrrr Rabbimm gönlüne göre versinn..
yani herşeye hazırlıklı olmak lazımmm ama yinede olumluu düşünnnn
olsun cnm 13 günn varrrrrrrr geçerrrrr çabucakkkkkk

negatif düşünme canım iyi düşün iyi olsun bol bol dua et bundan sonra yapacağımız tek şey bu.Allahım emeklerinin karşılığını versin umduğun kapılardan boş cevirmesin, çoluklu çoçuklu olun inşAllah.

cnm inşllh güzel haberler verirsin
hayırlarla gelin

canım hadi hayırlıısı. hayırlı haberlerle döner eşin.emre bey çok iyiymiş eşim öyle diyor sadece bitkilere inanmıyormuş.değilse çok harika muayene ediyormuş.güzel ilgileniyormuş.

Kızlar size iyi haberlerim var.allah hepinizden razı olsun dualarınızı eksik etmediğiniz için
rabbim gönüllerinizin muradını tez vakitte versin inşallah
.kızlar annemin ayağının sonucu şükürler olsun ki temiz çıktı.
Benim kadar sizlerinde sevineceğinizi düşündüğüm için hemen yazmak istedim

oh cnmmmmmmmmmmmm çokkkkkk sevindimmmmmmmmmmmm
allahım su mübarek günde herkesi sevindirsin
cnm annenin ellerinden öperim kandilini kutlarım cnm
ne kadar rahatlamışsındır dimi hep mutlu ol arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…