Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saolasın cnm sıkmamaya çalışıyorum
işim evim ve topiğim arasında hayımı sürdürüyorum
eşimide sıkmıyorum zaten oda çok yoğum oda ev ve işle hayatını sürdüyor
herşeyin hayırlısı bakalım
birşeyleri tam düzeltecekken oluyor işte böyle şeyler(

Son düzenleme:

Kıyamam canım ya.Boşver o zaman biraz izin verin kendinize.Bizde sizin gibi olmuştuk.Eşim her şeyi birakmıştı.Şimdi yavaş yavaş tekrar başladı.Önemli olan sen ve eşin.Ama ben size çok inanıyorum .yakın bir sürede olgunlaşacak spermleriniz.

inşlh cnm allah razı olsun
eğerki bazı şeylerin önüne biz geçebilirsek
ve tek bir can olabilirsek rabbimde müsade ederse olur
ama bizde öncelikler çok farklı
ona göre tedavi ve ailesi sonra
zor olan yaşantımızı daha çok zorlaştırıyor
zaman ayırabildiklerine zamanı oluyor ama bize olmuyor
öyle işte cnm
inşlh sizdede tez zamanda bu hücreler sperme dönüşür...

Hayaatım anladığım kadarıyla sizin öncelikleriniz farklı.Ama olsun bir müddet zaman dan sonra ortak bir yerlerde mutlaka buluşursunuz.Burda önemli olan anlayışla olabilmek birbirimize.Bu yükte her zaman fazlası kadınlara düşüyor.Ama bence eşin bir adım attığında sen zaten 10 adım geliyorsundur.

cnm üzülme tüm erkekler aynı sanmaki seninki böyle yapıyor.. biz ilk ögrendigimizde ben neler neler aldım ..kavga ettigimiz zaman hiç birini kulanmıyordu sinir oluyordum kontrol ediyordum hergün içmişmi içmemişmi diye...
gecen günlerde ciddi kavga ettik kesinlikle bebek yapmıycam dedimmmm hatta boşanmayı bile düşündüm..ama arkadaşımız dogum yaptı hastahaneye gittik o bebegi gördügümüz an agladıkkk ikimizde çok istiyorduk.. barıştık şimdii adetim gecikti bayaaaaa bi sorun var diye korkuyorum ama kac tane kadın dogumcuya gittiysem hiç bi sorun yok diyorr..öle işteeee en önemlisi kendim için bebek istiyorum... eşini düşünüp üzme kendini düzeliyor herşey zamanla

cnm benim hayırlı olsun başlıyorsun demek

Canim ya hemen hemen butun erkekler boyle. Benim esim de yaklasik kirk yasina gelmis, cocugu yok hala ailesi icin kosturup duruyor. Gecenlerde cani cok sikkindi, ben zannwdiyorum ki bebek yok ona uzuluyor, ama nerde... Ailem icin uzuluyorum demez mi, al adami bog. Bir de biz onun ailesi icin neler neler yaptik. İnsanlar doyumsuz. Gostermelik herkes istiyor evlat sahibi olmamizi ama herkes kendi derdinde.
Bir de annelik dogustan var olan bir duygu icimizde, oysa babalik sonradan ogreniliyor bizimki gibi degil onlarin duygulari yani. Allah oyle yaratmis. Sikma canini. Bizim yasimiz da ileri, sen daha gencsin sanirim, daha zamanin var.

slm minikgelin nasılsın canım uzun zamandır göremiyorum yakında elazığa geleceğim kısmet olursa

Canim biz zaten yurt disindayiz suan sadece test sonuclarimizi mail olarak göndericez bakalim ne diycek ona göre bisiler yapicaz gelismelerden seni haberdar ederim canim. Ayrica kolay gelsin canim temizliginde kendini fazla yorma..

Evet tatlim iyi ki bu topik var cok sansliyiz zamanimizi burada birbirimizle geciriyoruz güzel oluyor :) Bi dahaki insallah senin hamilelik haberinle burada senlenecegiz sevinc cigliklari atacagiz.. AMinn..

Kolay gelsinnn cnm benimmmm
Görüşürüzzzzzz

Tsk ederim canim halilari bitirdik sonra da uyumusum keske uyumasaydim basim agirmis biraz sen neler yaptin canim ???

H.buldum Iyiyim canim bende tsk ederim sen antalyalimisin ayy cok sevindim benim esimde antalyali tabi artik bende :)))

Son düzenleme:

Yoruldunmu tatlımm uyudunnnnnnn
bende gündüzz uyuyamam çünkü kötü oluyorumm başımm ağrır benimdee
cnm ben 2 gündür evden hiç çıkmıyorumm çıkasımm gelmiyoo çünkü
hiçbişey yapasımda gelmiyoo öle iştee burdaa takılıyorumm kapatıyorumm sonra sıkılıp tekrar açıyorumm

canım ben tüp bebeği özelde yaptıracağım doktorum bebeğin olsun sonra alalım dedi
ben zaten soğan suyuna başaldım tüp bebeğe kadar sürekli yapacağı canım bakarız artık inş amaliyata gerek kalmadan bebişim olur

canım ben pazartesi gideceğim süleymaniyey durumu anlatacağım gerekirse başhekime çıkarım ne yapayım bir yolunu bulmalılar bu kadar insan onların keyfini bekleyemez

YOk canim yorulmadim aslinda ama uzanayim dediydim uyuyuvermisim, aslinda ciksan iyi olur yüzün gözün acilir canin sikilmaz ama tabi sen bilirsin yine :) Gerci insan buraya girince zamanda cok cabuk geciyor birbirizimi de cabuk özlüyoruz :)

anladım canım
hayırlısı olsun inş.
ben de özledim sizleri canım buralardayım artık canım kısmetse
sağol canım cümlemizin.

Hm anladımm cnm
ayy çıkasımm gelmiyoki cnm üstümüü giymek bilee zor geliyooo
bugün aslındaa çıkıcaktım ama sonra vazgeçtimm
haftasonu eşimle çıkarızz artık
evt cnm yaa burda vakitt geçiriyorum işte sizlerleeee

flzask canım sen tüp bebek öncesi vitamin falan kullanıyormusun.benimde doktorum bu ay için evet başlıyalım derse aynı zamada başlıycaz tüp bebeğe Allahım umduğumuz kapılardan boş cevirmesin. hepimize hayırlı sağlıklı eli ayağı aklı düzgün salıh evlatlarversin.

okurken ne çok ağladım ne zor şey rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…