Sevgili dwnizbulut, sikma canini. Bizde de cok oluyor kavga vs. Bu surec cok yipratici ve yorucu. Sabir dile Allahtan. Bazen cocugun olmamasinda da vardir bir sebep diyorum, cunku yolunda gitmeyen bir evlilik icin sikintidan baska bir sey degil cocuk, goruyoruz cevremizde de. Kendi haline birak esimi, biraz kendine gelsin sonra baslayabilir.
ah cnm yaaa ağlayarak okudum na kadar güzel birşey çok özendim ama ben öyle olabilirmiyim bilmiyorum:
cnm benim iğne tedavisini bırakmadık
daha doğrusu eşimle sorunlarımız var
tahlil verip geldiğimiz günden beridir tartışmalıyız ve konuşmuyoruz
bilmiyorum yani
iğnelere bakıyorum öylece duruyor
1 haftadır vurunmamış
dünde saraoğlu ile görüştüm
kür verdi
ama biz eşimle konuşmuyoruz biraz zamana bırakmış durumdayım şimdi(((( 43:
Kıyamam canım ya.Boşver o zaman biraz izin verin kendinize.Bizde sizin gibi olmuştuk.Eşim her şeyi birakmıştı.Şimdi yavaş yavaş tekrar başladı.Önemli olan sen ve eşin.Ama ben size çok inanıyorum .yakın bir sürede olgunlaşacak spermleriniz.
inşlh cnm allah razı olsun
eğerki bazı şeylerin önüne biz geçebilirsek
ve tek bir can olabilirsek rabbimde müsade ederse olur
ama bizde öncelikler çok farklı
ona göre tedavi ve ailesi sonra
zor olan yaşantımızı daha çok zorlaştırıyor
zaman ayırabildiklerine zamanı oluyor ama bize olmuyor
öyle işte cnm
inşlh sizdede tez zamanda bu hücreler sperme dönüşür...
ah cnm yaaa ağlayarak okudum na kadar güzel birşey çok özendim ama ben öyle olabilirmiyim bilmiyorum:
cnm benim iğne tedavisini bırakmadık
daha doğrusu eşimle sorunlarımız var
tahlil verip geldiğimiz günden beridir tartışmalıyız ve konuşmuyoruz
bilmiyorum yani
iğnelere bakıyorum öylece duruyor
1 haftadır vurunmamış
dünde saraoğlu ile görüştüm
kür verdi
ama biz eşimle konuşmuyoruz biraz zamana bırakmış durumdayım şimdi(((( 43:
kızlar, yarın kırmızıların gelmesi lazım. Ama hiç bir belirtim yok. gecikmez inşallah. cumartesi başlayabilirim tedaviye. hafta içine gelirse yine işten izin almak sıkıntı olacak.
off bir rahatlayamadım.
evde temziliğide daha bitiremedim. halılarımı bugün getirecekler. mutfağım yarım kaldı. dün akşam buzdolabımı ve mutfak dolabın üst tarafını silebildim. daha alt kısmı, duvar fayansları duruyor. onlarda bu akşam.
birde benim saçımı boyamam lazım. ilaç kullanırken boyatmam zararlı olabilir dimi. onuda bugün halletmek lazım.
teşekkürler iyi dileklerin için. rica ederim canım. birbirimize destek için buradayız canım .
kaan hoca ile tedaviye başlarsanız süreçten haberdar edersen sevinirim.
yardımcı oluruz en azından birbirimize.
neyse sizlere doyum olmuyor ama çıkayım artık temizliğe başlayayım bende en pis ben kaldım valla
saolsun kayınvalidem düşünür elinden geldiğince yapar bişeyler
canım olsun bu acımızın içinde en büyük mükafatımız birbirimizi bulmamız
eğer bu topik olmasaydı içimizde birikenler hergün daha da dayanılmaz hale getirirdi bizi...
ama şimdi burda hepberaber zaman zaman gülüyoruz zaman zaman ağlıyoruz boşaltıyoruz içimizde ne varsa...
inş yakında sana güzel anlaımızdan bahsedicez
Kolay gelsinnn cnm benimmmm
Görüşürüzzzzzz
oh çek valla cnm en azından o yönden kafan rahatlamıştır
inşlh cnm yaa kısmet bakalım antalyada yaşıyoruz ama deniz yüzü görmüyoruz:))
ne güzel yüzmeyide öğrenmişsin ben yüzmeyi bilmiyorum ayağım yerden kesildimi
aklım gidiyor korkudan
bellimi olur ilerde bende öğrenebilirim belki yüzmeyi bende yüzebilirim:))
evt cnm saraçoğlu ile görüştüm bakalım da henüz parayı çıkartmadım
artık nasip ne zaman gelir ne zaman başlarız..
tünaydın tatlım iyi diyelim iyi olsun sen neler yapıyorsun bakim...
Ben bugün daha iyiyim :)
hoş geldin bitanem ...
anladım cnm aynısı bizdede olmuştu 2006 yılında akdeniz üniversitesi tıpta
ben tüp bebeğe hazırlanarak eşim tese oldu ve sperm bulunamadı
10 ekim 2011 de ankarada kaan bey mikro tese yaptı ben hazırlanmadan
elonge hücreler var dedi
bizde şuanda tedavideyiz
allahtan hayırlısı artık..
hoş geldin cnm sen nasılsın
amin inşlh cnm bu dediklerinin hepsini getirir rabbim inşlh...
Canim biz zaten yurt disindayiz suan sadece test sonuclarimizi mail olarak göndericez bakalim ne diycek ona göre bisiler yapicaz gelismelerden seni haberdar ederim canim. Ayrica kolay gelsin canim temizliginde kendini fazla yorma..
Evet tatlim iyi ki bu topik var cok sansliyiz zamanimizi burada birbirimizle geciriyoruz güzel oluyor :) Bi dahaki insallah senin hamilelik haberinle burada senlenecegiz sevinc cigliklari atacagiz.. AMinn..
Tsk ederim canim halilari bitirdik sonra da uyumusum keske uyumasaydim basim agirmis biraz sen neler yaptin canim ???
cnm büyük hastahanelerden rapor almak çok zor sen rapor aldığın yerde mi tedavini yaptıracaksın yoksa özelde mi çünkü miyomun bulunduğu yer önemli bende 1 cm bile çok altında polip var süleyman bey hamilelik için sorun değil ama olduda bebek orada tutunursa dedi alalım kafamızda soru işareti kalması dedi Rabbim izin verirse çarşamba aldıracağım bu yüzden farklı bir dr miyomunu göster derim cnm
canım sonunda evrakları içeri verdin, bir daha kontrol edeceklerini sanmıyorum. baksalar bile hepsi bir kan tahlili zaten orada yapıyorlar. aynı gün kan alır diğer günde sonucu verirler.
asıl sorun elazığa gitmek zorunda olman. bence sen yarın evrakları bie al git süleymaniyey. şansını dene. belki verebilirsin. illaki o bayanın yerine biri bakıyordur şimdi.
Yoruldunmu tatlımm uyudunnnnnnn
bende gündüzz uyuyamam çünkü kötü oluyorumm başımm ağrır benimdee
cnm ben 2 gündür evden hiç çıkmıyorumm çıkasımm gelmiyoo çünkü
hiçbişey yapasımda gelmiyoo öle iştee burdaa takılıyorumm kapatıyorumm sonra sıkılıp tekrar açıyorumm
canım ben daha tedaviye başlamadım...
raporumu alıp ilaçlarımı yazdırmıştım...
arkadaşlar tedaviye az kaldı diye hayırlı olsun demişlerdi sen onu gördün galiba...
inş hayılısıyla haftaya başlıycam canım...
saol bitanemmmmmmm güzel duaların için
özlettin kendini dön artık aramıza
rabbim seninde gönlünn muradını en kısa zamanda versin bitanem aeo
iyiyiz canım sen nasılsın, sanada hayırlı günler canım bakıyorum yoğunsun, kolay gelsin.
Iyiyim canim saol. Evet yogundum tatlim ama bitti Allaha sükür üzerine bir uyku bile cekmisim istemeden de olsa :)
iyiyiz canım sen nasılsın, sanada hayırlı günler canım bakıyorum yoğunsun, kolay gelsin.
Iyiyim canim saol. Evet yogundum tatlim ama bitti Allaha sükür üzerine bir uyku bile cekmisim istemeden de olsa :)
YOk canim yorulmadim aslinda ama uzanayim dediydim uyuyuvermisim, aslinda ciksan iyi olur yüzün gözün acilir canin sikilmaz ama tabi sen bilirsin yine :) Gerci insan buraya girince zamanda cok cabuk geciyor birbirizimi de cabuk özlüyoruz :)
Yoruldunmu tatlımm uyudunnnnnnn
bende gündüzz uyuyamam çünkü kötü oluyorumm başımm ağrır benimdee
cnm ben 2 gündür evden hiç çıkmıyorumm çıkasımm gelmiyoo çünkü
hiçbişey yapasımda gelmiyoo öle iştee burdaa takılıyorumm kapatıyorumm sonra sıkılıp tekrar açıyorumm
canlar bu iletileri tüp bebek bölümünde 38 yaş üstü bayanların topiğinde okudum çok duygulandım
evlat edinme sürecinde olan yürekli bi bayan arkadaşımızın yazıları bunlar...
sizinle de paylaşmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?