canım çok üzüldüm, eşinin durumuna ama bir taraftanda tedavi sürecinde yanında olabilmeside güzel. inşallah bebişin kısmeti ile gelir ve babasına güzel bir iş getirir.
bende dün işten eve gittim mutfağı temizleyecektim sözde. br baktım sular kesilmiş. kaldım ortada. ablama gittim orada saçlarımı boyadık. onu çıkarmış oldum aradan. bir aksilik çıkmazsa bugünde mutfağa devam ederim.
benim kırmızılar gelmedi daha, dört gözle bekliyorum.
Evet genel temizlik bitti ama normalidee yapasımm gelmiyoo inan
3 gündür evden bilee hiç çıkmıyorumm nerdeyseee
üstümü giymek bilee zorrrrrrrrrr
pijamalarlaa oturuyorumm sürekliiiiiii aman acalemde yokk tabiiiiii umrumdada değill iş filannn
olduğu kadarrrrrr napimmmmmmm
ne yaptın cnm yaprakları hallettinmii dolabamı koyuyosun yoksa salamuramııı yapıyosunnn
Ahh yaa inşALLAH düzelirr ağrıları geçerrr cnmm
bende aynen cnmm sabah bi açıyorumm hep pc önündeyim nerdeyse eşim gelene kadarrr
sıkılıyorumm yaa önceden hiç evde durmazdımm şimdi hiçç biyere gidesimm gelmiyoo hiç bişeyy yapasımm
öle oturuyorum iştee miskin miskin
Hayrolsun rüyan cnm inş
Uff cnm ya bide 3 günüdr dişimde bi sorun varr bişey yiyemiyorumm konuşurken bilee zorluyo benii
bu 20 lik dişim herhaldee sanki birazı çıkmışş gerisi duruyoo odaa ağrı yapıyoo doktora gitmektee istemiyorumm uf sevmiyorum ama
ev azında bi göstereyim bari bakalımm ne diycekkk
Insallah canim bi iyilesse en cok ben mutlu olucam. Keske cikip gezsen ama havalarda sicak olunca insanin cani da istemez. Insallah hayir olur canim rüyam. Canim eger disinde sorun varsa tedaviye baslayana kadar gidebilirsen git cünkü hamilelikte disler daha da bozuluyormus. Hani yegenlerim seni sonra daha da zorlamasin diye söyleyeyim dedim
iyiyim canım şükür kocişle bu saatte kahvaltımızı yaptık
canım nekadar da dinlenerek yapsanda yoruluyor işte insan...
olur okadar zaten...
evet canım halılar gitti üstümden büyük bi yük kalktı...
sıcakta temizlik yapmaktan iyi olmuyor...
biraz daha bekleyip öyle başlıycam hava kararana kadar baya bi iş yapılıyor zaten...
inş hayırlısıyla kırmızılar gelene kadar bitiricem tüm işlerimi
sen nasılsın canım kocişin nasıl oldu ??
Afiyet bal seker olsun canim esine ve sana. Ögleden sonra yaparsin canim temizligini sicakta cok yorar dedigin gibi. Ben iyim canim durgun durgun oturuyorum düsünüyorum. Kocisim hep ayni agridan uyuyamiyor düzelse de biraz rahatlasam
bebek kısmetiyle gelirmiş önce kuzucuğunuzun mutlu haberini alırız sonrada eşinin güzel haberlerini verirsin inşallah tatlım
canım benim adet 3.gün genelde sona eriyorda o yüzden stres yaptım galiba.hayırlısı bekleyip görücez artık.
öyleyse,baharda bende istanbul koyarız bebişlerimizin adını
canım sen kendini koyuvermiş gibisin yoksa bana mı öyle geliyor...
yapma böyle tatlım...
ön eski haline bak ceza geliyor yoksa
canım ben aldım aslında yaprak...
kuzenler izmirden kendilerine aldıkları yerden aldılar benim içinde...
salamura ama yapraklar mükemmel...
geçen senede ramazan bayramında gelirken getirmişlerdi çok beğenmiştim...
bu sene sipariş etmiştim 5 kiloluk şişede...
o bize yeterdi ama kayınvalidemde göndermiş onlarıda buzluğa attım...
artık bütün sene sarar sarar yeriz bebişimleinş
Afiyet bal seker olsun canim esine ve sana. Ögleden sonra yaparsin canim temizligini sicakta cok yorar dedigin gibi. Ben iyim canim durgun durgun oturuyorum düsünüyorum. Kocisim hep ayni agridan uyuyamiyor düzelse de biraz rahatlasam
Insallah canim bi iyilesse en cok ben mutlu olucam. Keske cikip gezsen ama havalarda sicak olunca insanin cani da istemez. Insallah hayir olur canim rüyam. Canim eger disinde sorun varsa tedaviye baslayana kadar gidebilirsen git cünkü hamilelikte disler daha da bozuluyormus. Hani yegenlerim seni sonra daha da zorlamasin diye söyleyeyim dedim
Aynne cnm hava zaten sıcakk evde oturmakk en iyisii allahtann burasıı var sizler varsınızzda vakit iyi geçiyoooooo
böyle gidersee sorun olucak gibii bakalımm yarın bi göstericemm doktor ne diycekk evt cnm hamileliktee dişlerr bozuluyomuşşş
Amannnnnnnn yeğenlerim demişsin cnmm ikizmii olcakk yoksaaaaaaa
Kızlar dün akşam eve gittiğimde görümcem aradı
yemeğe buraya gel seni bekliyoruz dedi
biliyosunuz eşimle konuşmuyoruz
o işi gereği hergün onlarla annesi ve kardeşleri ile birlikte
bende yorgunum dedim
çok ısrar etti bende gittim kayınvaldemlere
yemeği yedik ve ordaki komşu geldi gelin görmeye(eltimi)
onun kızınında çocuğu olmuyor oda 9 yıllık evli
bizimkiler dedi
yuvaya başvurdu sırada bekliyolar dedi
sizde başvurun dedi yaşınız ilerleyince küçük çocuk vermiyolarmış dedi
kayın valdemde eşim için onun yaşı büyük ama benim için küçük dedi
allahım orda o kadar kötü oldumki nefesim kesildi ve hiç birşey söyleyemedim
hemen lavoboya attım kendimi ve nasıl kötü oldum neyse toparlandım
eşim dedi kütahyanın bir ilçesinde bi aktar varmış doktormuymuş neymiş
ablam sürekli bi gelin herkesin oluyor felan diyorduda ben gitmiyordum
eşimede söylemiş yarın akşam yola çıkalım cumartesi gidip dönelim dedi
bende olmaz izin alma durumum yok dedim kavgalıyızya kimseyede çaktırmıyoruz
eve dönerken yine tartıştık yarın akşam yola çıkıcaz dedi
bende ben ilgilenmiyorum artık dedim
bitkiselleri felan ben ilgilenmeyince bıraktın ya git kendin dedim
o çok kararlı bu akşam ona göre yola çıkıcaz
ama ben zaten saraçoğluyla görüştüm
ama onun haberi yok
birde bu yönden masraf olacak açılacağız
birazda düşünmesini istiyorum önceliklerinin ailesi değil eşi ve evi olduğunu anlamasını istiyorum
uzatıyorum ama buda şu durumda zaman kaybettiriyor ne yapmalıyım bilmiyorum
merhaba arkadaşlar ben giremiorum nete eşim cumaya gidince girdim biraz okudum. flzask yarım kalmıs uzuldum ama vardır elbet bır hayır. Çarşamba toplandı yumurtalarım eşimde test verdi carsamba gunu cıkanları kullanmıslar. 7 yumurta toplanmıs benden. Dun aradılar 5 tanesi dollenmis 2 si başaramamış. Bölünmelerini izlicez c.tesi tekrar arıcaz sizi dediler. inşallalh bölünmüşlerdir yarını bekliyorum merakla.
merhaba arkadaşlar ben giremiorum nete eşim cumaya gidince girdim biraz okudum. flzask yarım kalmıs uzuldum ama vardır elbet bır hayır. Çarşamba toplandı yumurtalarım eşimde test verdi carsamba gunu cıkanları kullanmıslar. 7 yumurta toplanmıs benden. Dun aradılar 5 tanesi dollenmis 2 si başaramamış. Bölünmelerini izlicez c.tesi tekrar arıcaz sizi dediler. inşallalh bölünmüşlerdir yarını bekliyorum merakla.
saol bitanemmmmmmmmmmmmm
dualarını eksik etme lütfen...
canım bişey olmaz sen düşünme bunları...
allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve yiğenimizle 9 aylık bi süreçe gireceksiniz
her zaman dualarımdasınız tatlım
neden olmasın dimi tatlım
zaten kocişim bi sürü plan yaptı...
bebişimiz 1 yaşına gelince istanbula götürecekmişiz...
oranın ayrı bi önemi olacak artık bizde...
inş bebişlerimizle döneriz evimize
çok geçmiş olsun canım inş bian evvel iyileşir eşin...
insanın eşi rahatsız olunca hiç bi keyfi kalmıyor...
Aynne cnm hava zaten sıcakk evde oturmakk en iyisii allahtann burasıı var sizler varsınızzda vakit iyi geçiyoooooo
böyle gidersee sorun olucak gibii bakalımm yarın bi göstericemm doktor ne diycekk evt cnm hamileliktee dişlerr bozuluyomuşşş
Amannnnnnnn yeğenlerim demişsin cnmm ikizmii olcakk yoksaaaaaaa
Amin canim insallah ikizlere hamis olursun bi daha ki ay :)
canım,bizde geçen sefer benim operasyon için geldiğimizde eyüp sultana gitmiştik.her taraf sünnet çocuğu kaynıyordu.eşim oğlum olursa bende dolaştıracağım buralarda dedi.bende adak oldu bunu unutma diye işi garantiledim.Ah canım Allah hepimizin muradını versin.emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah
neyse canlar size doyum olmaz ben kaçar
]
Insallah hakkinizda hayirlisi olur canim bir gidin bakalim ne olacak belki sizin sebebiniz de orasi olur insallaaaaahhhhhh... Canim ben ibrahim saracogluna türkiyedeyken bir türlü ulasamadim kac gün aradin yoksa ilk aradiginda tutturdunmu ben ulasabilsem para hic önemli deil ama ulasamadim birde ne kadarlik kür gönderiyor. Canim sen Antalyalimiydin ????
VALLA CNM BENDE Bİ JKAÇ HAFTADIR ARA ARA ARIYORDUM SARAÇOĞLUNU
GEÇENGÜN İLK ARAMAMDA DÜŞTÜ
Bİ YARIM SAAT KADAR TELFDA BEKLEDİKTEN SONRA
GÖRÜŞEBİLDİM KENDİSİ İLE
BİZE 464 TL LİK KÜR GÖNDERİYOR CNM....
iyiyim canım şükür kocişle bu saatte kahvaltımızı yaptık
canım nekadar da dinlenerek yapsanda yoruluyor işte insan...
olur okadar zaten...
evet canım halılar gitti üstümden büyük bi yük kalktı...
sıcakta temizlik yapmaktan iyi olmuyor...
biraz daha bekleyip öyle başlıycam hava kararana kadar baya bi iş yapılıyor zaten...
inş hayırlısıyla kırmızılar gelene kadar bitiricem tüm işlerimi
sen nasılsın canım kocişin nasıl oldu ??
OH CNM BENİM SEFAN OLSUN KOCİŞİNDE YANINDA MAŞALLAH NAZR DEĞMESİN
EŞİNİN İŞSİZ KALMASINA TAKILMA CNM BU DÖNEMDE BİRLİKTE OLMANIZ
ÇOK DAHA İYİ OLUR BENCE BİR BİRİNİZE GÜÇ VERİRSİNİZ
TEDAVİ SÜRECİNDE BENDE EŞİMİN HEP YANIMDA OLMASINI İSTERİM
İNŞLH ÖYLE OLUR
İŞLERİNİDE BİTİRİRSİN CNM SIKMA O KADAR CANINI NASILSA AZDA OLSA VAKTİN VAR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?