Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ALLAH bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin dünyada ahirette hayırlı evlatlar nasip eylesin

ya rabbi buradaki arkadaşlarımızın kucaklarını doldur bizi senden başka kimseye muhtaç eyleme aminnnnnnnnnn

iyiyim canım ne olsun işte hayat bizi bir yerden bir yere savuruyor.allah'a şükür güzel sonuçlar almaya başladık annemi sormuşsun cevap yazamamıştım kusura bakma canım.annem 3,5 sene önce ayağından tümör aldırmıştı 4 ay önce falan 6 yerde daha sertlik çıktı ve bir kaç kere parça aldılar ultrason falan çekildi tam anlaşılmadı plastik cerraha gönderdiler ufak bir ameliyatla bir parçası alındı ve patolojiye gönderdiler tabiki biz çok zor zamanlar yaşadık rabbim kimseyi hastalıkla sınamasın çok zor zamanlardı hatta ben topikte annem için tefriciye bile okutmuştum allah razı olsun herkes dua etti annem için ve sonucu şükürler olsun ki doktor bile inanamadı temiz çıktı çünkü tümörün tekrarlamasından korkuyorlardı daha önce annem ameliyat olduğu için ve kilolu olduğu için tekrar operasyon geçirmesi imkansız gibi birşeymiş.şükürler olsun ki gerek kalmadı .eşimle ise çok kötü kavga ettik kapıyı falan kırdı kaynanam zaten her derdim kavganın sebeplerinden bir tanesi bende eşimi terk ettim annemin evine gittim .dün eşyalarımı almaya gelince biraz zamana ihtiyacımın olduğunu belki zamanla affedebileceğimi söyledim rabbim kimsenin huzurunu yuvasını bozmasın baba evi ne kadar iyi olursa olsun insan boynu bükük kalıyor.duaların ve temennilerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun rabbim seninde gönlünün muradını versin inşallah

allah razı olsun canım rabbim herkesin yuvasına huzur ve sağlıklı bebişler versin inşallah
ben onunda anasınında burnunu sürtmeyi düşünüyorum bir daha hayatıma karışmamayı öğrenecek hanımefendi görsün bak nasıl huzurumuzu kaçırdığını
eltimin oğlu diyorki yenge sen yokken amcam kafayı yedi bir hafta daha gelmezsen onu tımarhaneden toplarsın artık .bende kıymetimi bilin işte dedim yenge sen dön biz senin kıymetini biliyoruz amcamda artık akıllanmıştır diyor

Annene cok büyük gecmis olsun canim benim bunlardan haberim yoktu Allahim bir daha hastalik vermesin acisini da yasatmasin. Esinle kavga etmenize de cok üzüldüm canim evlilik gercekten cok zor hele ki isin icinde kayinvalide varsa gercekten cekilmez hale geliyor seni cok iyi anlayabiliyorum. Allahim insallah bundan sonra esine ve sana agiz tadi ve hayirli gecim verir canim tüm kalbimle senin icin dua edicem bitanem.

sağol canım evet sen çok fazla topiğe girmediğin için haberin olmaya bilir .bende ne derdim ne mutluluğum olsa topikte paylaştığım için herkes herşeyimi biliyor
Aynen canım evliliği yürütmek zor hele hele araya başkaları girip işine çomak sokunca daha çekilmez hale geliyor hanımefendi bana ne dese beğenirsin beni oğlumdan mahrum ettin ben sana hergün beddua ediyorum .allah'ım bu sözleri duyupta kaynanasını sevecek bir insan evladı varmıdır merak ediyorum ertesi günde arayıp sen beni yanlış anlamışsın ben sana evladın olsun diye dua ediyorum demez mi?bende ben seni yanlış falan anlamadım ama rabbim haklıyıda haksızıda biliyor kim haksızsa cezasını çekecek üzülme dedim.ben kızıma gidiyorum benimle gelsene diyor ben gelemem sen git dedim eşime senin karın benimle hiç biryere gelmiyor gittiği yere beni çağırmıyor diye şikayet etmiş.ne yaparsa yapsın artık umurumda bile değil

Canim aslinda topige giriyorumda gecen ay 5 hafta kadar giremedim tatilde oldugumuz icin. Demistir canim inanirim ne insanlar var Allah islah etsin ayrica sen onunla heryere gitmek zorunda degilsin eminim yolu biliyordur sirf seni huzursuz etmek icin yaninda canta gibi tasimak istiyordur. Esinle güzelce oturup konusmayi denedin mi canim seninle annesi arasinda ki farki anlamasini sagla bi sekilde. Kimileri evlense bile hala annesinin yolundan gitmeye devam ediyor madem anandan ayrilamiycaktin ne diye evlenip elalemin kizinin hayatiyla oynuyorsun ayy cok sinirlendim yine. Kusura bakma canim kirici bisey söylediysem ama böyle gaddar insanlara dayanamiyorummmm..

hayırlı cumalar arkadaşlar

masalcım sağol haber için
haberi buldum bende 2009 yılına ait bir habermiş üzerinden baya zaman geçmiş olgunlaşmadan bir evre önceki hücreyle yapmişlar
Öncül sperm hücresiyle tüp bebek

Son düzenleme:

canım hayırlısı artık oda üzüldü ama yapılacak bişey yok...
rabbim yardım eder bişekilde...
biz ne günler geçirdik...
eşimin kanser tedavisi sırasında 1,5 sene tek maaşla geçindik...
ki onca tedavi masrafı ve düğün borcunun içinde...
hala ödemelerimiz çok onun işten çıkmış olması bizi çok etkileyecek ama bunuda aşarız allahın izniyle...
bebişimize bi kavuşalım dönünce inş iyi bi iş bulur
biter tatlım yaa acele etiyorum zaten dinlene dinlene
benim kırmızılar haftaya cuma cumartesiye anca gelir...
ozamana kadar çoktan biter temizlik...
onun için tedavi öncesi kendimi çok yormadan yavaş yavaş yapıyorum işte...

hayırlı cumalar.
nasılsınız canlar
BAHAR eşin işsiz kalmış.ama tedaviden sonra hemen başlar inşaallh.

hayırlı cumalar canım iyiyim şükür temizlikle uğraşıyorum...
evet canım ya öyle oldu ama sağlık olsun...
dediğin gibi inş sonrasında hemen bi iş bulur...
dualarını eksik etme

sağol canımcım Allah razı olsun
inşallah dediğin gibi olur canım

canım inşallah kaliteli embriyoların oluşur ve sonucunda bebişin seninle olur inşallah canım
bizleri merakta bırakma.

eşin işsiz kalmış canım tabi geçici bi durum bu
sıkmayın canınızı canım
inşallah işlerinizi hallettikten sonra yeni bi işe başlar eşin :)

eşin işsiz kalmış canım tabi geçici bi durum bu
sıkmayın canınızı canım
inşallah işlerinizi hallettikten sonra yeni bi işe başlar eşin :)

saol canım benim bizd eöyle diyoruz...
şuan bi işe başlasa sonra tedavi sırasında izin almak soun olacak...
oda sterese girecek bende...
en iyisi tedavi sonrasını beklemek...
zaten pek bişey kalmadı allahın izniyle 1 ay sonra transferim olur ve evimize döneriz...
ozaman inş hayırlı bi iş bulur ve başlar...
dualarınızı eksik etmeyin kızlar hem bebiş için hem hayırlı bi iş için

canımmmmmm nerelerdesinnnnn
yani biliyorumda nerde olduğunuuuuuuuuuu

canımmmmmmmmm duydum sesini koştum hemen topiğe
bi bakıyorum ismin altta bi bakıyorum yok olmuşsun
en iyisi kendi topiğimizde buluşmak dimi

iyi yaptınnnnnnnnnn
bizim topiktekilerdee bakıyokii kimsecikler yok burdaa bi temmuz topiğinede uğruyolarr
cnm bende bi görünüyorum bi kayboluyorumm seni çağırıyorummmmmmm
tabikiiiiiiiiiiiiii bizim topik

Son düzenleme:
iyi yaptınnnnnnnnnn
bizim topiktekilerdee bakıyokii kimsecikler yok burdaa bi temmuz topiğinede uğruyolarr
cnm bende bi görünüyorum bi kayboluyorumm seni çağırıyorummmmmmm
tabikiiiiiiiiiiiiii bizim topik

evet canım bizim kızlarda oradaydılar bi ara
bak en sonunda çağrına uydum ve teşrif ettim topiğe
nasılsın canım ??
ben bugünlük temizliği bitirince forumda tur atmaya başladım...
başlayış o başlayış hala devam ediyorum

Canım şimdi orası hareketlii tedaviye başlayan arkadaşlar var ne güzellllll
iyiki geldinn cnmm bakınıpp duruyodumm sıkıldımdaaaa
cnm bende yemekten sonra uyudumm 8 dee 10 da kalktımmmm
sersemm gibiyimm hemen pc başına geçtimmmmmm
senn hala turluyosun demekkk olsunn cnm ya ne güzelll vakitt geçiriyosun işteeeeeee
hemde dinleniyosun.....
salon bittimi şimdiii

evet canım yaaa bugün 2 arkadaşın yumoşları toplanmış...
darısı bizim başımıza
inş tedaviye başlayan herkes hamiş olur
canım sen yatmazdın hiç öyle ne oldu ??
eee akşam akşam yatarsan tabi sersem olursun tatlım...
bende 8,30 gibi paydos ettim
canım salon bitti...
halılar olmadığı için tüm evi elektrikli süpürgeyle çekmiştim...
salonu bitirince tüm evi sildim mis gibi oldu...
tabi ben yine oda oda yapmaya devam edicem ama yine heryeri sileyim öyle devam edeyim istedim...

İnşALLAH cm bizlerde ogünlerii görürüzzzzz
hamiş oluruzzzzzzzzz inşşş hepimizzzzzzzz
cnm akşam dan yatmak yaptığım bişeyy değil ama bilmiyorumm sıkıldımm giddim yattımmmmmmm huyumm değişti yaa :44:
ee geç paydoss etmişsin zatennnn şimdi de doya doyaa turlaa bakalımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…