Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canımmmmmmmm
bendende sana kocaman öpücüklerrr
gece kimse yok sabah kimsee yokkkkkkkkkk ahhhhhhh ne olcak böyleee

günaydın tatlımmmmm
dün gece pcyi kapattığımda saat 3 tü...
kaç ta sızdım kaldım allah bilir...
10 da kalktım herr yaz böyle oluyor yaaa...
dediğin gibi kimseciklerde yok...
herkes tatilde galiba...
ramazanda toplanırlar ama...
geçen sene ramazan öyle güzel geçmişti ki her kes topikteydi
sabahtan geceye kadar sohbet ederrdik
sahura kadar da ben, eseslim, cervan ve masal kaynatır dururduk
bu ramazanda öyle olurr tahminimce...
gerçi biz tedavide olucaz ama yine kopamayız buradan

OO sende yine geç yatmışsınn
benimde 3-4 ayda bir olan bişeyy varr gece 3-4 kalkarımm uyuyamam şimdi bi kaç gündür o var üstümdee
dün gece 1 e geliyodu kapattım gece 3:30 da kalktım 5 e kadar tv izledimm sonra tamm dalmışımm bizimkinin alarm çaldıı
kalkıp kahvaltı hazırlayıp hemen uyudumm geri ama 9 a kadar anca uyuyabildimm..yanii hiç uyukumuu alamıyorumm kaç gündürr tabii hava sıcaklıklarıdaa varr
toplanırlarr inşALLAH kızlarr ama o zamaandaa biz olmayızz belkiiiiiiii onlarrr sitem ederlerr nerdeler diyeeeee

canım bazen böyle aksilikler oluyor işte planladığımız gibi gitmiyor işler...
sen sıkma canını hayırlısı böyleymiş...
hem bu sürede saraçoğlunun külerine devam edersiniz...
sizde daha öncede işe yaramıştı inş bu sürede de tekrar şifa olur kocişine...
memleketinede güle güle git canım...
güzel bi tatil geçir
dönünce tekrar yorucu günler bekliyor olacak seni çünkü...

mrb canım öncelikle geçmiş olsun...
inş bi dahaki de sperm bulunur....
drlar dokuların durumundan genel bi kanıya varıyorlar...
ama bilemiycem yine...
inş kullandıklarınız şifa olur...
saraçoğlunun kürlerini kullanan arkadaşlarımız var faydasını görenleride duyuyoruz...
kullanmanızda yarar var bence...

geçer canım inş sıkıntıdan oluyor senin bence...
benim durum farklı ben her yaz böyleyim...
geç yatmayı seviyorum biliyorsun yazın hep geç yatıyorum...
aslında daha geç kalkarım ama temizlik var diye sıkıntı yapıyorum...
yoksa ben gece 3-4 gibi yatar sabaha 11-12 ye kadar uyurum
yok yaa be fırsat buldukça girerim arkadaşlarımı yalnız bırakmam

Flzask Bahar günaydin sekerlerimmmmmm bugün nasilsiniz bakalim ??? Ben az önce saracoglunu aradim kayit yaptilar öglen 1.30 dan itibaren arayin dediler icim kipir kipir oldu az biseyde bile ümitleniyorum napayim :44: Hakkimizda hayirlisi olur insallahh...

evt cnm geçicek biliyorumm da iştee onun sıkıntısınıda yetiyoo insana
sen yazlarıı böylesinn demek yaa , bende yazları eşimi gönderdikten sonraa hiç uyumam işlerimi hallederimm erkenden sonrada
hoppp gezmeye ama iştee gece uyanmalar olmasaa tabiiii...
bende yanlızz bırakmam kızzz olabilirmi öyle bişeyy nasıll vakitt geçerr girmeden durabilirmiyizz

günaydın canımmmmmmmmmmmmm iyiyim şükür sen nasılsın
hadi şimdiden hayırlı olsun bi adım attın sonuçta
inş kürler şifa olurr tatlım allah yüzünüzü güldürür

tatlım şimdi içten içe hala tedaviyi dert ediyorsun bide eşin canını sıkıyor son günlerde ondan oluyor...
üstünden biraz zaman geçsin sende biraz gayret et eskisi gibi olmak için düzelir herşey...

Sanada günaydın şekerimmm .
demek aradınn hadii inşALLAH güzel şeylerr duyarsınn cnmm
hakkınızda hayırlısı olsunn

tatlım şimdi içten içe hala tedaviyi dert ediyorsun bide eşin canını sıkıyor son günlerde ondan oluyor...
üstünden biraz zaman geçsin sende biraz gayret et eskisi gibi olmak için düzelir herşey...

Tabiki cnm hala aklımdaa ben 5 senedirr tekrardan tedaviye başlamak içinn nasıl bekliyorum bi umutla eşime ne diller döktümm
ikna etmek için nelere katlandımm ne kadar rahatım desemde içten içee demekkii çok heveslenmişim çok hayal kurmuşum tedaviyee başlarken
yani elimde değill sonuçta olan olduu. nerdeyse öbür tedavi gelicek ama işte bende atlatırım herhaldee
bugün pazarım varr ona gidicemm sonra aktardan arısütü bal polen alıcam bide folikasitim yarın bitiyo onu alırımm bu günümüde böyle geçirmiş olurummm..

tatlım söylediklerinde haklısın ama tedavin tamamen iptal olmadı ki...
üstünden nekadar zaman geçti toparlan artık...
sen böyle sıkıntı yaptıkça diğer tedavinde etkilenecek...
2 hafta kaldı şurda tedavine kendine gel artık

kızlar ben çıkıyorum kahvaltı hazırlıycam kocişime gözleme yapıcam
kahvaltıdan sonra uğrarım yine görüşürüz

OOOOO vck bi ceeee diyip kaçıyosun hemenn olmazkiii

selamlar flzaşk canım ceeeeeee deyip çıkmak zorunda kaldım yiğenlerim bende pc açık olunca tepemde dolaşıyorlar bende yazdıklarınızı okuyup kaçtım
bahar canım eşim söyledi senin eşini ve flzaşkın eşini aramış cemremin eşini aramışmı bilmiyorum hiç biri cevap vermedi dedi demekki duymamışlar,
dün senin eşin arayınca ben mutfaktaydım arabayı almak için devamlı birileri aradığı için gidip dinlemedim
sonra geldi yanıma maşallah boşanacağımızı herkese söylemişsin topikte yazmışsın topik ne diye sordu
eşim sorun olmadığını söylemiş zaten ben annemdeyken beni arıyor sanki hiç birşey olmamış gibi konuşuyordu bende neden arıyorsun deyince seni rahat bırakmam sen bensiz ben sensiz yapamam diyordu
ya ben boşanma davası bile açmayı düşünürken adli tatil olduğunu öğrendim eşim diyorki seninle kesinlikle boşanmam bende kısır olduğun için hakim hemen boşar dedim oda bizde tüpbebek yaparız bebeğimiz olunca hakim boşamaz deyince güldüm oda yüz bulunca sırnaşmaya başladı inşallah barıştığıma pişman olmam

teşekkür ederim yardımın için ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN kür ücretleri ne kadar oluyor aylık mı veriyo 3 aylık mı süre olarak bir de onu merak ettim

Aaaaaaaaa senin eşinmii aramışş bizimkini ne zaman cnm mutlaka görürdümm ama bizimkidee bişey söylemediii..zaten konuşmuyodumyaa bakmıyodum teline filann
ama sorucammm şimdiii...

Tabii cnm iptal olmadıı tamamennn ama daha 1 hafta olduu birazcıkk üzüntümü yaşadımm
şimdii bu hafta eminim böyle olmuycammm

günaydın canımmmmmmmmmmmmm iyiyim şükür sen nasılsın
hadi şimdiden hayırlı olsun bi adım attın sonuçta
inş kürler şifa olurr tatlım allah yüzünüzü güldürür

Bende iyiyim canim tsk ederim. Saol canim insallah hayirli olur da yüzümüz güler yaa. Sende kocisine gözleme yapicakmissin okudum kolay gelsin canim simdiden de afiyet bal seker olsun.

Sanada günaydın şekerimmm .
demek aradınn hadii inşALLAH güzel şeylerr duyarsınn cnmm
hakkınızda hayırlısı olsunn

Evet aradim canim bi rahatladim anlatamam bakalim umudum var ya bizde de sperm cikacak insallah...

Aaaaaaaaa senin eşinmii aramışş bizimkini ne zaman cnm mutlaka görürdümm ama bizimkidee bişey söylemediii..zaten konuşmuyodumyaa bakmıyodum teline filann
ama sorucammm şimdiii...

evet canım öyle dedi geçen hafta hepinizin eşlerini aramış ilk adım olsun diye kimseden cevap gelmedi dün baharın eşi arayınca söyledi ben aramıştım diye.ah bebeğim sende mi gönül koydun ne düşüncesizler bizi kırmaktan birtürlü usanmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…