Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canim günaydin nasilsin ? Ne oldu esinle konustunuzmu kayninin eve kiz getirme olayini Allah korusun kücük felan olur kiz basiniza bela acilir. Bizim tanidigin evine kuzeni kiz getirdi (daha dogrusu kiz kendisi gelmek istemis) kiz 18 yasindan kücükmüs daha sonra o da adam kacirmaya yataklik ettigi icin bos yere ceza almisti. Dikkat edin böyle seylere kimseye güvenilmez bu devirde.

Son düzenleme:
yaren canım hadi gözün aydın ilk adımı atmışsın şimdi sana şunu söyleyeyim sana diyeceklerki bekleyin hatta sizi saraçoğluna bağlıycaz diye
tam yarım saat beklemiştim sakın kapatma en sonunda bağlıyorlar görüşebilirsin yani

yaren canım hadi gözün aydın ilk adımı atmışsın şimdi sana şunu söyleyeyim sana diyeceklerki bekleyin hatta sizi saraçoğluna bağlıycaz diye
tam yarım saat beklemiştim sakın kapatma en sonunda bağlıyorlar görüşebilirsin yani

günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın?kız getirme olayı 2 sene önce olmuştu babası istemediği biriyle evlendirmek istemiş oda onu korkutmak için evi terk etmiş bana söyledikleri bu başka birşey bilmiyorum
ama film konusunu konuştum en azından salak olmadığımı anlasınlar dedim

VCK arkadaşım saraçoğlundan sende mi kür yaptırdın biraz anlatırmısın nasıl bir aşamadan geçtin

Cok tsk ederim canim sen vesile oldun bi nevi Allahim ne muradin varsa versin hepinizi gercekten cani gönülden cok seviyorum sister larim benim

Çıkıcakkkkkkkk inşALLAH canım benimmmmmmmm

Bende iyiyim canim soal. Bende yeni getirdi zannetmistim aman dikkat et koy tavrini senin evin bir aile evi bunu anlamasini sagla bi sekilde. Gerci hersey esinden biter ama ne diyeyim canim.. Iyi yapmissin canim susmakta bir yere kadar herkes yerini evini bilsin....

Son düzenleme:
genetik 47xxyli eşim canım bizimde fsh 36 sperm yok sizin sebebi bellimi bu arada aramıza hoşgeldin

inmemiş testis fsh 37,5 du tedaviyle 6.00 indi ama m tese de sperm çıkmadı genetik normal ama tek testis inmiş teki kasıkta işte böyle m tese sonrası şoku atmaya çalışıyoruz saraçoğlundan kür istemek için araştırma yapıyorum acaba ne kadar ücret alır bir arkadaş 400 diye fiyat yazmış ama herkesin sorunu başka

Merhaba hanımlar,Nasılsınız? haftasonu yine düğünlerde filan gezmakten hiç sayfaya bakamadım inşAllah tedavileriniz iyi gidiyordur.Biz de cumartesi test yaptıredık Kaan bey 2 hafta ilaç kullanımı sonrada sperm analizi istemişti ve medicalpark ta yaptırdık tüp bebek merkezi değildi 6 günlük perhizliydi eşim .Şu anda elimde semen analizi var ve benim anladığım sperm bulunmuş ama okadar çok şey yazıyor ki kağıtta acaba yanlışmı anlıyorum deyip sevinemedim gece 2'de geldik eve ve hemen kaan beye mail attık şimdi sabırsızlıkla cevap bekliyorum inşAllah benim anladığım şekildedir ............

anladım canım inşallah sperm çıkışı olur eşinde yazını okumuştum sperm tohumu var diye söylemiş doktorunuz yani olgunlaşmamış elonge hücreler inşallah tedaviyle sende bebişine kavuşursun .
canım saraçoğlu kişiye özel kür gönderiyor fiyat olarakta bütçene uygun gönderiyor eğer çok açılmak istemiyorsan hocaya söyle o size uygun ilaç gönderir.bize bal polen hayıt tohumu gönderdi eğer daha fazla ödeme yapabilseydim farklı şeylerde gönderecekti onlarıda aktardan almamı söyledi

[

iyiyiz canım hoşgeldin inşallah canım yanlış anlamamışsındır sperm çıkmıştır canımcım sizde daha önce hiç sperm çıkmamışmıydı

Allahım işallah hepimiz o mutluluğu tadarız evet hoca tohum var dedi ama nasıl anladı test falan yapmadı ameliyatta bunu anlayabiliyorlar mı bunu çok merak ediyorum hocayada soramıyorum şüpe eder gibi bir de kaan hocaya gitmek istiyorum msj attım gelin demiş bakalım nasıl yapacağız

[

iyiyiz canım hoşgeldin inşallah canım yanlış anlamamışsındır sperm çıkmıştır canımcım sizde daha önce hiç sperm çıkmamışmıydı

Hayır canım hiç çıkmadı 1.özel hastanede 2.ege ünide test yaptırdık hep 0 çıktı ama bu kez kağıt üstünde rakamlar var ve morfolojik değerlendirme diye bi ek kağıt var okadar korkuyoruz ki artık hiçbir şeye inanamıyor insan.kaan aydos'la tedavinin başlangıç aşamasındayız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…