evet canım öyle dedi geçen hafta hepinizin eşlerini aramış ilk adım olsun diye kimseden cevap gelmedi dün baharın eşi arayınca söyledi ben aramıştım diye.ah bebeğim sende mi gönül koydun ne düşüncesizler bizi kırmaktan birtürlü usanmadılar
kızlar ben çıkıyorum kahvaltı hazırlıycam kocişime gözleme yapıcam
kahvaltıdan sonra uğrarım yine görüşürüz
Canim günaydin nasilsin ? Ne oldu esinle konustunuzmu kayninin eve kiz getirme olayini Allah korusun kücük felan olur kiz basiniza bela acilir. Bizim tanidigin evine kuzeni kiz getirdi kiz 18 yasindan kücükmüs daha sonra o da adam kacirmaya yataklik ettigi icin bos yere ceza almisti. Dikkat edin böyle seylere kimseye güvenilmez bu devirde.
yaren canım hadi gözün aydın ilk adımı atmışsın şimdi sana şunu söyleyeyim sana diyeceklerki bekleyin hatta sizi saraçoğluna bağlıycaz diye
tam yarım saat beklemiştim sakın kapatma en sonunda bağlıyorlar görüşebilirsin yani
yaren canım hadi gözün aydın ilk adımı atmışsın şimdi sana şunu söyleyeyim sana diyeceklerki bekleyin hatta sizi saraçoğluna bağlıycaz diye
tam yarım saat beklemiştim sakın kapatma en sonunda bağlıyorlar görüşebilirsin yani
Bende iyiyim canim tsk ederim. Saol canim insallah hayirli olur da yüzümüz güler yaa. Sende kocisine gözleme yapicakmissin okudum kolay gelsin canim simdiden de afiyet bal seker olsun.
Evet aradim canim bi rahatladim anlatamam bakalim umudum var ya bizde de sperm cikacak insallah...
VCK arkadaşım saraçoğlundan sende mi kür yaptırdın biraz anlatırmısın nasıl bir aşamadan geçtin
günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın?kız getirme olayı 2 sene önce olmuştu babası istemediği biriyle evlendirmek istemiş oda onu korkutmak için evi terk etmiş bana söyledikleri bu başka birşey bilmiyorum
ama film konusunu konuştum en azından salak olmadığımı anlasınlar dedim
sizin sorununuz neydi bizde fsh yüksek sperm yok
canım elazığda ne kadar kalacağım belli değil ama bayramdan önce dönerim galiba sen neyapıyorsun
sende önümüzdeki adetinlemi başlayacaksın tedaviye
genetik 47xxyli eşim canım bizimde fsh 36 sperm yok sizin sebebi bellimi bu arada aramıza hoşgeldin
inmemiş testis fsh 37,5 du tedaviyle 6.00 indi ama m tese de sperm çıkmadı genetik normal ama tek testis inmiş teki kasıkta işte böyle m tese sonrası şoku atmaya çalışıyoruz saraçoğlundan kür istemek için araştırma yapıyorum acaba ne kadar ücret alır bir arkadaş 400 diye fiyat yazmış ama herkesin sorunu başka
Merhaba hanımlar,Nasılsınız? haftasonu yine düğünlerde filan gezmakten hiç sayfaya bakamadım inşAllah tedavileriniz iyi gidiyordur.Biz de cumartesi test yaptıredık Kaan bey 2 hafta ilaç kullanımı sonrada sperm analizi istemişti ve medicalpark ta yaptırdık tüp bebek merkezi değildi 6 günlük perhizliydi eşim .Şu anda elimde semen analizi var ve benim anladığım sperm bulunmuş ama okadar çok şey yazıyor ki kağıtta acaba yanlışmı anlıyorum deyip sevinemedim gece 2'de geldik eve ve hemen kaan beye mail attık şimdi sabırsızlıkla cevap bekliyorum inşAllah benim anladığım şekildedir ............
anladım canım inşallah sperm çıkışı olur eşinde yazını okumuştum sperm tohumu var diye söylemiş doktorunuz yani olgunlaşmamış elonge hücreler inşallah tedaviyle sende bebişine kavuşursun .
canım saraçoğlu kişiye özel kür gönderiyor fiyat olarakta bütçene uygun gönderiyor eğer çok açılmak istemiyorsan hocaya söyle o size uygun ilaç gönderir.bize bal polen hayıt tohumu gönderdi eğer daha fazla ödeme yapabilseydim farklı şeylerde gönderecekti onlarıda aktardan almamı söyledi
[
iyiyiz canım hoşgeldin inşallah canım yanlış anlamamışsındır sperm çıkmıştır canımcım sizde daha önce hiç sperm çıkmamışmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?