Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım,beni rüyanda görmüşsün. Hayırlara gelsin.güzel yürekli arkadaşıma malum mu olmuş sıkıntılarım. anlatmadığına göre kötümü gördün yoksa.

canım benimm kötü filan görmedimm sadece yazıştığımızı gördümm.ben zaten rüyalarımı çok hatırlamam
ama senin olduğunu biliyorummm. seni ilk defa gördüm ya rüyamdaa ondan yazmak istedimm canım benimmm..
inşALLAH herşey iyi olucak Allahın izniyleee sevindimm şimdi biraz daha iyimissinn tatlımm

Merhaba cnmm
evt cnm elevit kocaman bi hap bende zorlanıyorumm ama içiyorum
folikasit minicik zaten

hala cevap gelmedi bugün akşam olmaz bana ................

bahar..sagol canim iyiyiz cok sukur hamilelik cok guzel bir duygu zorluklqari olsada caok sukur rabbime..verdi bana yavrularimi insallah sag selim dunyaya getirirsem insallahh..darisi sana ve diger kizlara olsun..gecikti mi senin kirmizilar..istermisin beklerken hamile olasin ayy insallah kizz vallahi belli olmaz ..allah mucizesini yaratirmi yaratir hadi insallahh..

hayırlı olsun cnm iyi olmana çok sevindim inşallah 1 ay sonra hamişsin:)

allah senden de razı olsun bitanemmmmmmmmm
aminnnnnnnn inş
canım benim saol o güzel sözlerin içinnnnnnnn öpüyorum seni kocaman

merhaba kızlar

vitamin ilacı elevit varya hiç güzel değil..
içemiyorum ben onu. siz de nasıl durum.
folikasitte sorun yok..

merhaba canım hadi ya içemiyorsun demek...
tadı mı rahatsız ediyor seni yoksa büyük olması mı ??
valla ben hiç zorluk edemiyorum...
ben kocaman kocaman ilaçları aynı anda yutabildiğim için sorun olmuyor

allah iyilik versin tatlım sana da bebişlerine de
aminnnnnnnnnn canım darısı başımıza
yok canım gecikmediler daha zamanım var...
aahhhhhh keşke öyle bi süprizle karşılasşsam

aaumut canım senin kırmızılar gelmedi mi hala

merhaba canım, hala gelmedi kırmızılar bekliyorum. gelmesin diye bekleyince erken erken oluyordu. bu ay gelmeyeceği tuttu

hayırlı olsun canım. inşallah kolaylıkla geçer teavi sürecinde. bebeğine kavuşursun inşallah

Selam canlarım nasılsınız sızden ayrı kalamıyorum pek gıremesemde muhakkak bır goz atıp cıkıyorum sadece yazmaya pek fırsatım olmuyor . Kızlar cok sukur az kaldı benım tekrar tedavıye baslamam ıcın sıze bısıy sorucam ben sımdı sadece folık asıt kullanıyorum bana tavsıye edecegınız baska vıtamın varsa soylermısınız sımdı gıdıp alayım kendımı ıyı hazırlamak ıstıyorum balık yagı kullanayımmı omega 3 ıyı gelırmı benım hıc bır fıkrım yok nolur yardımcı olun hepınızı cok sevıyorum rabbım hepınızden razı olsun

canım doktor bana birde b12 vitamini verdi. istersen onuda al

Selamm canımm
seni artık çok göremiyoruzz topikteee
canım ulun beyin bana verdiği folikasit,elevit vitamin bide omega3 ismi marincap
ben bunları kullanıyorum cnmm

selamm canımm
canım ulun beyin bana verdiği folikasit,elevit vitamin bide omega3 ismi marincap

canım benım bıraz uzak kalmayı deneyeyım dedım ama beceremedım cok ozledım sızı yazamasamda gırıp okuyorum arada bır , azosperm tup bebek transfer yok tuttu yok tutmadı kafayı yıycektım nerdeyse gece ruyalarımda gunduz ben ınternetın basında tam bı pıskopat olmustum sonra bı sılkelendımm amaaaan kendıne gel dedım hersey bebek degıl kafayı yıyceksın dedım anlıycagın bıraz bu bebek muhabbetlerınden kacayım dedım kacarkende gozum arkada kaldı Arada gırıp bakıyordum kım ne yapmıs olumlu sonuc alan varmı dıye sevınclere pek ortak olamadım ama burda kendı kendıme cok sevındım moral oldu bana

Âmin cnm âmin erkekleri anlamak cok zor :)
Bizi anlamak ise bı okdr kolay biraz tatlı dil biraz ilgi bizi kedi gibi yapar:)
Valla kız bana say baya :) busefer transfer sonrasi yazı okuyup kafamı karıştırmayacam sohbete gelcem:)
İns bu denemede olur is yerinde habire izin almak cok dikkat çekiyor malesef

Selamm canımm

Cnm tedavin iptal olmuş bundada bı hayir vardır ins guzel sonuclar alırız hepimiz....
Enfallllll yeni tedaiye nezman başlıycam cnmm ben bugun adet oldum başlıyorum sende başla aynı ayda denedik yine öle yapalım:))))
Ben folik asidi sordum hamile kaldığında başlarsın dedi..zaten 8 ay bebek istedik korunmadık o sıra hep ictim folik asit depolamissimdir Heralde:)

Anlıyorum cnm senii bende bi ara uzak kaldımm çünküü bende gerçektenn çok kötü olmaya başlamıştımmm
çok bağlanmıştımm buraya olumsuz şeyler duyuncaa ağlıyodumm çok üzülüyodumm
bi ara uzak kaldık hatta bazı arkadaşlarla beraberr karar almıştıkk sonra biraz kendime geldimm dayanamadımm topiğe geri geldimm
ayrı duramıyokii insannnnnn

Evt cnmm maaleseff öle oldu napalımm artıkk vardır bi hayırrr
sende olmuşsun adett başlıyosunn hayırlı olsunn inşALLAH bu sefer kavuşursun bebeğinee

aslında haklısınınız ama ne yapayım bir zamanlar onların bana söyledikleri lafları gün döndü ben söyledim onlara
merak etme onların geçen kavgamızda bana ettikleri yalan yanlış lafların yanında bunlar sinek vızıltısı gibi kalır
bende istemem hastalığını yüzüne vurmayı rabbimden geldiğine ve benim başımada gelebileceğini aynı zamanda sorun kimde olursa olsun ikimizinde yüreğinin yandığını biliyorum
ah bebeğim ah anasıyla bir oldu birde kardeşi kendi hatalarını bana çamur atarak örtmeye çalıştılar bende onları gerçekten yaralamak istedim ama kim olsa o laflar karşısında daha kötüsünü de söylerdi.ama onlar kötü diye benimde kötü olmam gerekmez o yüzden sonradan pişman oldum .beni sinir ettiler üzüntüden bayıldım ne dese beğenirsin anası hastalıklı kızını bize verdi diye allah'ım bizi kötü insanların şerrinden muhafaza etsin inşallah

hadi canım inşallah bud efa yüzün güler. bende hala birşey yok. herzaman günü gününe olurdum. bu defa bekliyorumya 3 gün gecikti ve daha bir belirtide yok.

CANIIIM HAYIRLI OLSUUN INSALLAH BU SEFER TUTAR BANA MORAL OLURSUUN BEN NASIB OLURSA INSALLAH AGUSTOSTA BASLIYCAM DOKTOR DINLEN DEDI HEM BEDENSEL HEM PSOKOLOIK OLARAK DDEDI HAKIKATTENDE IYI GELDI BANA RAHAT RAHAT ORUCUMU TUTAYIM DEDIM BIRAZ GEZEYIM MORAL DEPOLAYAYIM SONRA GELSIN RAHAT RAHAT BEBISIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…