- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
canım,beni rüyanda görmüşsün. Hayırlara gelsin.güzel yürekli arkadaşıma malum mu olmuş sıkıntılarım.anlatmadığına göre kötümü gördün yoksa.
merhaba kızlar
MERCAN canım tedavin hayırlı olsun.
sizin sperm durumu nedir.dondurulmuşlar mı vardı?
inş. herşey güzel olacak...
vitamin ilacı elevit varya hiç güzel değil..
içemiyorum ben onu. siz de nasıl durum.
folikasitte sorun yok..
Merhaba hanımlar,Nasılsınız? haftasonu yine düğünlerde filan gezmakten hiç sayfaya bakamadım inşAllah tedavileriniz iyi gidiyordur.Biz de cumartesi test yaptıredık Kaan bey 2 hafta ilaç kullanımı sonrada sperm analizi istemişti ve medicalpark ta yaptırdık tüp bebek merkezi değildi 6 günlük perhizliydi eşim .Şu anda elimde semen analizi var ve benim anladığım sperm bulunmuş ama okadar çok şey yazıyor ki kağıtta acaba yanlışmı anlıyorum deyip sevinemedim gece 2'de geldik eve ve hemen kaan beye mail attık şimdi sabırsızlıkla cevap bekliyorum inşAllah benim anladığım şekildedir ............
merhaba kızlar
MERCAN canım tedavin hayırlı olsun.
sizin sperm durumu nedir.dondurulmuşlar mı vardı?
inş. herşey güzel olacak...
sağol canım inşallah tatlım.bizde varikosel ameliyatı sonrası 0 görenlerdeniz.çok şükür artık çıkış var.doktor gerek görmediği için eşim dondurmadı.umarım pişman olmaz.ısrar edemedim.tedavi için ancak yola getirebilmiştim.Allah yardımcımız olsun.inşallah sorun çıkmaz.
canım benimm kötü filan görmedimm sadece yazıştığımızı gördümm.ben zaten rüyalarımı çok hatırlamam
ama senin olduğunu biliyorummm. seni ilk defa gördüm ya rüyamdaa ondan yazmak istedimm canım benimmm..
inşALLAH herşey iyi olucak Allahın izniyleee sevindimm şimdi biraz daha iyimissinn tatlımm
canım benim Allah razı olsun.inşallah hayırlara çıkar rüyan.sen hatırlamasanda güzel şeylerdir belki
hala cevap gelmedi bugün akşam olmaz bana ................
canım telefonu varsa ara istersen.gece 4 lere kadar pc başında çok mesaj beklemişliğim vardır Allah yardımcın olsun.
kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.bir kaç gündür üzerimde bir gerginlik vardı.sürekli ağladım durdum.sizleri üzmemek için burayıda uzaktan takip ettim.çok şükür bugün iyiyim.sabah ilk muayenemi oldum.doktor herşey yolunda gözüküyor başlayabiliriz dedi.ilaçlarımı yazdı.kan tahlillerimi verdim.ilaçları alıp tekrar hastaneye gidip nasıl kullanacağımızı öğrendim.başlamak için aramalarını bekliyorum.Bugün daha huzurluyum Allaha şükürler olsun.hepinizi öpüyorum
canım arkadaşım Allah razı olsun sendende diğer arkadaşlarımdanda.inşallah artık sadece mutluluktan akar hepimizin göz yaşları.herkese yetişen, her derdi olana dualar eden o güzel yüreğinin mükafatını her iki dünyada da versin sana rabbim kuzucum benim.
merhaba kızlar
vitamin ilacı elevit varya hiç güzel değil..
içemiyorum ben onu. siz de nasıl durum.
folikasitte sorun yok..
bahar..sagol canim iyiyiz cok sukur hamilelik cok guzel bir duygu zorluklqari olsada caok sukur rabbime..verdi bana yavrularimi insallah sag selim dunyaya getirirsem insallahh..darisi sana ve diger kizlara olsun..gecikti mi senin kirmizilar..istermisin beklerken hamile olasin ayy insallah kizz vallahi belli olmaz ..allah mucizesini yaratirmi yaratir hadi insallahh..
aaumut canım senin kırmızılar gelmedi mi hala
kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.bir kaç gündür üzerimde bir gerginlik vardı.sürekli ağladım durdum.sizleri üzmemek için burayıda uzaktan takip ettim.çok şükür bugün iyiyim.sabah ilk muayenemi oldum.doktor herşey yolunda gözüküyor başlayabiliriz dedi.ilaçlarımı yazdı.kan tahlillerimi verdim.ilaçları alıp tekrar hastaneye gidip nasıl kullanacağımızı öğrendim.başlamak için aramalarını bekliyorum.Bugün daha huzurluyum Allaha şükürler olsun.hepinizi öpüyorum
Selam canlarım nasılsınız sızden ayrı kalamıyorum pek gıremesemde muhakkak bır goz atıp cıkıyorum sadece yazmaya pek fırsatım olmuyor . Kızlar cok sukur az kaldı benım tekrar tedavıye baslamam ıcın sıze bısıy sorucam ben sımdı sadece folık asıt kullanıyorum bana tavsıye edecegınız baska vıtamın varsa soylermısınız sımdı gıdıp alayım kendımı ıyı hazırlamak ıstıyorum balık yagı kullanayımmı omega 3 ıyı gelırmı benım hıc bır fıkrım yok nolur yardımcı olun hepınızı cok sevıyorum rabbım hepınızden razı olsun
Selam canlarım nasılsınız sızden ayrı kalamıyorum pek gıremesemde muhakkak bır goz atıp cıkıyorum sadece yazmaya pek fırsatım olmuyor . Kızlar cok sukur az kaldı benım tekrar tedavıye baslamam ıcın sıze bısıy sorucam ben sımdı sadece folık asıt kullanıyorum bana tavsıye edecegınız baska vıtamın varsa soylermısınız sımdı gıdıp alayım kendımı ıyı hazırlamak ıstıyorum balık yagı kullanayımmı omega 3 ıyı gelırmı benım hıc bır fıkrım yok nolur yardımcı olun hepınızı cok sevıyorum rabbım hepınızden razı olsun
selamm canımm
seni artık çok göremiyoruzz topikteee
canım ulun beyin bana verdiği folikasit,elevit vitamin bide omega3 ismi marincap
ben bunları kullanıyorum cnmm
evet tatlım gözlemeleri mideye indirdik
ben sana daha öncede demiştim sen obur oldun çıktın başımıza
neyse hamiş olunca acısını çıkar tabi abatmadan...
hadi yaa burda hava çok sıcak bunaldık iyice...
hep iyi olun inş tatlım allah akıl fikir versin bu erkeklere...
valla psikobata bağladığın an karşında beni bulacaksın haberin olsun
gerçi şimdiden başlamış gibisin ama hadi sonumuz hayrolsun
tatlım at şu olumsuzlukları yaaa herşey yolunda allahın izniyle kavuşacaksın budefa bebişine
Selamm canımm
seni artık çok göremiyoruzz topikteee
canım ulun beyin bana verdiği folikasit,elevit vitamin bide omega3 ismi marincap
ben bunları kullanıyorum cnmm
canım benım bıraz uzak kalmayı deneyeyım dedım ama beceremedım cok ozledım sızı yazamasamda gırıp okuyorum arada bır , azosperm tup bebek transfer yok tuttu yok tutmadı kafayı yıycektım nerdeyse gece ruyalarımda gunduz ben ınternetın basında tam bı pıskopat olmustum sonra bı sılkelendımm amaaaan kendıne gel dedım hersey bebek degıl kafayı yıyceksın dedım anlıycagın bıraz bu bebek muhabbetlerınden kacayım dedım kacarkende gozum arkada kaldıArada gırıp bakıyordum kım ne yapmıs olumlu sonuc alan varmı dıye sevınclere pek ortak olamadım ama burda kendı kendıme cok sevındım moral oldu bana
Cnm tedavin iptal olmuş bundada bı hayir vardır ins guzel sonuclar alırız hepimiz....
Enfallllll yeni tedaiye nezman başlıycam cnmm ben bugun adet oldum başlıyorum sende başla aynı ayda denedik yine öle yapalım:))))
Ben folik asidi sordum hamile kaldığında başlarsın dedi..zaten 8 ay bebek istedik korunmadık o sıra hep ictim folik asit depolamissimdir Heralde:)
aslında haklısınınız ama ne yapayım bir zamanlar onların bana söyledikleri lafları gün döndü ben söyledim onlaraiyi olmuş konuşmaları yaa kaynaşsınlar tabi
Canım sen adama herşeyi söylemişsin zaten topiğe yazmana şaşırmamıştır bence...
Buarada sana nacizane bi şey söylemek isterim...
Canım lütfen eşinin sağlık durumunu tartışmalarınızda koz olarak kullanma...
Adamın elinde olmayan bi sebep bu...
Sizin sorununuz başkayken "kısır olduğun için hakim hemen boşar" demek gerçekten çok yaralayıcı...
Eşinin diğer tutumlarından dolayı eleştirebilirsin...
Yada tedaviye başlayamadık diye kızabilirsin...
Ama "kısır olduğun için" demek çok çok yanlış...
Ben ölsem yine kurmam eşime böyle bi cümle...
Son tartışmanızda tamamen senin haklı olduğunu düşündüğümü biliyorsun...
Ama bu cümleyi kurarak bence çok büyük bi yanlış yapmalısın...
Benden büyüksün sana saygısızlık etmek istemem ama bence biraz düşün tatlım...
Rabbimden gelen bi hastalığı eşine karrşı ne olursa olsun kullanma...
Cnm tedavin iptal olmuş bundada bı hayir vardır ins guzel sonuclar alırız hepimiz....
Enfallllll yeni tedaiye nezman başlıycam cnmm ben bugun adet oldum başlıyorum sende başla aynı ayda denedik yine öle yapalım:))))
Ben folik asidi sordum hamile kaldığında başlarsın dedi..zaten 8 ay bebek istedik korunmadık o sıra hep ictim folik asit depolamissimdir Heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?