Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canlar bugün çok sıcak birgün tam denizlik
ah keşke hepimiz yakın olsaydıkta pikniklere denizlere gitseydik.yaz geldi emirgan sevgim sona erdi

Günaydınn canımmmmm
sen nasılsın cnm asıll akşam yatınca geçtimi bulantııı

iyiyim canım yatınca geçti şükür...
hemen uyuyamadım döndüm biraz ama sonra uyuyp kalmışım...
bi sıkıntı yok şimdi...
kocişinde işi varmış dışarı çıktı ben de yalnız kahvaltı yapmıycam

geçmiş olsun bebeğim inşallah önümüzdeki ay hamişlikten bulantın olur
sana inanmıyorum sen bize nasihat ediyorsun her konuda ama kendin kahvaltı etmiyorsun biraz atıştır hiç olmazsa
eşin gelince güzel bir yemek yersiniz artık.sonrada açlıktan miden bulanır bu sıcakta rahatsızlanmanı istemem

İyi cnm bari geçmişşşş
açıkmadınmı cnm koçişin erken gelicekmii atıştır bişeylerrrrr
sen beklersinn gerçii koçişini

günaydın canlarrrrrrr
güzel bi gün geçiririz umarımmmmmmmm
nasılsın bakalım bugün ??

günaydınn cnm
inş güzel bir gün geçiririz..
beim günüm iyi başladı dün annemlerdeydim sabah geldim..
kayv köyde onlarıda pek görmüyom bu aralar..
keyfime diyecek yok..
sen nasılsın??

Günaydın canlar bugün çok sıcak birgün tam denizlik
ah keşke hepimiz yakın olsaydıkta pikniklere denizlere gitseydik.yaz geldi emirgan sevgim sona erdi

günaydınnnn
cnm nasılsın??
eşinle son durum ne oldu...

arkadaşlar merhaba.Biliyorsunuz benim eşimde yeni boyamalı sperm testinde olgunlaşmamış spermler çıktı.eşim umudunu kestiğnde hiç bitkisel kullanmıyordu.Şimdi umutlanınca keçiboynuzu tozu kullanmya başladı.Kaan hoca eylülde bir daha boyamalı sperm testi isticeğini bu sonuca göre tese yapıp yapmayacağına karar vericek.Şimdi eşim ne gerekirse kullanmak istiyor.Ama ben karar veremiyorum.com vitex mi alsak ,ibrahim saraç oğlundan kür mü istesek ne yapsak,yoksa hepsinimi kullansak bilmiyorum.Birde eşimede çok yüklenmekte istemiyorum ona hiç kıyamıyorum.Arkadaşlar ne yapalım sizce ne kullanalım.?

günaydınnnn
cnm nasılsın??
eşinle son durum ne oldu...

GÜNAYDIN CANIMCIM İYİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN BARIŞTIK AMA DÜN EŞİME DİYORUM Kİ İYİ OLMUŞ KÜSMEMİZ BİRAZ AYRI KALMAMIZ SENDE ÇOK FAZLA İLERLEME VAR DİYE
DÜN İŞE GİTMEMİŞTİ ARKADAŞI ARADI PAKETİN GELDİ ALAYIMMI DİYE MEĞERSE ODA ARISÜTÜ POLEN BAL FALAN SİPARİŞ VERMİŞ.ASLINDA BEN SARAÇOĞLUNDAN ALMIŞTIM AMA OLSUN
DÜŞÜNÜP ALMASI BİLE BENİ MUTLU ETTİ ESKİDEN BEN ALINCA BİLE MIRIN KIRIN EDİYORDU ŞİMDİ KENDİSİ SİPARİŞ VERİYOR

merhaba canımcım hoşgeldin .birşey sorucam kaan hoca prengnyl iğne vermedimi size çünkü genelde olgunlaşmamış sperm çıkanlarda işe yarıyor .bunun haricinde istersen saraçoğlunuda arayıp kür isteyebilirsin telefon numarasını verebilirim 05394707646-47 şimdi ararsan kayıt yaparlar öğleden sonrada görüşüp istersen kür alabilirsin hakkınızda hayırlısı olsun

cnm arada bir yapmak lazım yoksa akılları başlarına gelmiyor bu erkeklerin
bence senin kıymetini anladı iyi oldu ..
kendinin bişeyler yapması çok iyi inş şifa olur..

cnm siz kaan aydosta tedavi görüyorsunuz.. size bitkiseller konusunda bilgi verir bence hormonlara bakarak hangi bitki iyi gelirse onları kullanın..
araştır sizde hücre çıkışı var inş spermde çıkar..

merhaba canım negüzel bak eşinle umutlanmış bişeyler yapmak istiyor bu çok güzel
şimdi sorularına gelince bence com vitexi kullanmayın...
tatlım com vitexi kullanıpta bizde işe yaradı diyen bi allahın kulu var mı allah aşkına...
m sure bombası patlayın kaan hoca çareyi com vitex önermekte buldu...
bana çok dandik bi ilaç gibi geliyor...
vitamanin olarak bildiğin gibi proxeedi ve arginmax kullanıpta çok faydasını görenler var...
ama comvitexte böyle bişey yok bence onu almayın...
kür kullanacaksanız saraçoğlunun kürlerinide sipariş edebilirsiniz kendin de hazırlayabilirsin...
bence ikiside iyi olur...
buarada tatlım keçiboynuzu tozundan çok pekmezi ve kürü işe yarıyormuş...
onları kullansanız daha iyi olur...

cnm arada bir yapmak lazım yoksa akılları başlarına gelmiyor bu erkeklerin
Bence senin kıymetini anladı iyi oldu ..
Kendinin bişeyler yapması çok iyi inş şifa olur..

ben yine böyle birşey yapmazdım ama hata yapınca ve ailesiyle üstüme gelince dayanamadım. Benimde annemden dolayı canım çok sıkkındı
bu kadar sıkıntıya daha fazla dayanamadımama dediğim gibi aklı başına gelmiş gibi görünüyor.
Bu arada kızlar birşey sorucam arı sütü almış eşim tadı ekşiydi diyor acaba bir bilgisi olan varmı ?
Tadımı ekşi oluyor yoksa yanlış koşullardamı muhafaza edilmiştir yani bozulmuşmudur

saol canım inş öyle olur
yok canım ben yiycem yine ama kalkıp kendime öyle güzel bi kahvaltıdır çaydırr hazırlamam...
acıkınca kalkıp kahvaltılardan atıştırıcam...
zaten yemezsem kötü olurum...

Son düzenleme:
günaydınn cnm
inş güzel bir gün geçiririz..
beim günüm iyi başladı dün annemlerdeydim sabah geldim..
kayv köyde onlarıda pek görmüyom bu aralar..
keyfime diyecek yok..
sen nasılsın??

ooohhh keyfin hep daim olsun tatlım
neşeni hiç kaybetme
bende iyiyim canım kalkalı 2 saat oldu hala burdayım bişey yapasım yok...

Günaydın kızlarrrr
kırmızılar gelebildi sonunda:)))

yarın başlıyorum bende tedaviye, inşallah allahım kolaylık verir, herşey yolunda gider. bende bebişime kavuşurum

afiyet olsun canım hepimiz öyleyiz nedense sırf kendimiz için uğraşmıyoruz hep geçiştiriyoruz dün eşim evdeydi
keşke hergün birlikte kahvaltı yapsak en azından bende düzenli yemiş olurdum
eskiden eşime kahvaltı hazırlardım ama uyanır uyanmaz yiyemiyor iş yerindede bir bayan tutmuşlar sabah onlar gitmeden kahvaltılarını hazırlıyor
eşim ilacını içip öyle gidiyor zaten 20dakikaya kadar birşey yememesi lazım bende iyice kendimi saldım ama bundan sonra tedavim için sağlıklı beslenmem lazım dikkatli olucam

bende kalkar kalmaz kahvaltı yapamayanlardanım...
en az 1 saat geçmesi lazımmmm...
dikkat et tabi canım ben son günlerde temizlik vesilesiyle fazla kaçımışım...
flzaska da söyledim 600 gr almışım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…