Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aman canım yaaa oluyor işte arada böyle...
tabi ben şimdi biraz da tedaviye odaklandığım için daha çabuk kırılıyorum bu aşamada neden beni üzüyor diye...
geçecek inş
saol bitanemmmmmmmmm sizde çok tatlı bi ailesiniz

ya bacılar kaynanam fişi çekmiş int bağlantısı gitti yazamadım kusura bakmayın

vayyyyyyyyyyyy çakalllllllll kaynana vayyyyyyyyyyyy
bizden uzaklaştırmaya çalışıyıo seniiiiiiiii demekkkkkkkkkkkkkkkkkkk

inşallah canım hepimizinki son bulur
evet eğlenceli ben önceleri sadece okuyup geçiyodum sonra bende katılmaya karar verdim
yaa herkes bilmiyo sorunumu yakınlarıma söylemek istemiyorum

canım gerek yok birilerinin bilmesine sen gel biz seni sıkılmadan dinleriz

vayyyyyyyyyyyy çakalllllllll kaynana vayyyyyyyyyyyy
bizden uzaklaştırmaya çalışıyıo seniiiiiiiii demekkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çakal mı kız ne çakalı çakallar tanısaydı önünde saygıyla eğilirdi ayy akşam akşam günaha giriyom ya kaynım gelmişte kızlar oynayıp bozmasın diye çekmiş fişi nasılsın nasıl gidiyor

akşam akşam açmıyalım bayramlık ağzımızı Boşver
heee kadın haklıymış o zaman
benden ne olsun iş güç evde odadan odaya geçiyoruz da biraz uğraşıyorum cnm
eşimde trıbbuluss kullanmaay başladı bayramdan sonra boyalı test yapıcaz hiç boyalı yapmadık
bakalım bizde hayat böyle çok şükür sende nasıl

kaynımın kızlar oynanıp bozarlar diye çekmiş :) cnm sen nasılsın inş daha sık görüşücez bundan sonra

fena bu kadın fenaaaaaaaaa
ben iyiyim canım kırmızıları bekliyorum...
sonrada ver elini istanbulllllll

Son düzenleme:

inş şifa olur valla bende temizliğe başladım yavaştan o kadar çok iş varki koltuklarım yıkanacak halılar yıkanacak offff yaniii

inş şifa olur valla bende temizliğe başladım yavaştan o kadar çok iş varki koltuklarım yıkanacak halılar yıkanacak offff yaniii
allh razı olsun hepimizin eşlerinin kullandığı ilaçalr şifa olsun
kolay gelsin yavaş yavaş yap işleri
sıkma kendini cnm

fena bu kadın fenaaaaaaaaa
ben iyiyim canım kırmızıları bekliyorum...
sonrada ver elini istanbulllllll

inş rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebişlere seni bizi herkesi emre beydi dimi sizin doktor yoksa yanlışmı hatırladım

kızlar bangiden bi haber var mı geçmişi okuyamadım cumartesi günü haber alcaktı bölünme olmuş mu diye nasıl transferi oldumu?

inş rabbim hayırlısıyla kavuştursun bebişlere seni bizi herkesi emre beydi dimi sizin doktor yoksa yanlışmı hatırladım

doğru canım emre hoca ama bize sadece arginmax önerdi zaten biz gitmeden almıştık...
bitkisellerede devam ediyorum inş sonuç iyi olur

allh razı olsun hepimizin eşlerinin kullandığı ilaçalr şifa olsun
kolay gelsin yavaş yavaş yap işleri
sıkma kendini cnm

valla ramazan başlamadan bitirsem iyi olur mağlum kalabalık aile yemeğe alıyorum ramazan boyu yoğun geçiyo gerçi ramazana gerek yok hep yoğun apartmanda bi kosusturma bi hareket hiç bitmiyo yani..

valla ramazan başlamadan bitirsem iyi olur mağlum kalabalık aile yemeğe alıyorum ramazan boyu yoğun geçiyo gerçi ramazana gerek yok hep yoğun apartmanda bi kosusturma bi hareket hiç bitmiyo yani..

haklısın aile binası olunca hep öyle oluyo
kızkardeşimde kaynana ve 3 eltisiyle oturuyo BİNADa ii bilirim yanii
zaten ramazan da insanın iş yapasıda gelmiyo cnm işlerin rast gelsin

Son düzenleme:
doğru canım emre hoca ama bize sadece arginmax önerdi zaten biz gitmeden almıştık...
bitkisellerede devam ediyorum inş sonuç iyi olur

çok tatlı bi doktor ya sağolsun maille ulaştım soru sordum hepsinide cevapladı eşimin değerlerini yazmıştım umut verici dedi çok mutlu oldum bizde hergün iğneye devam işte artık uzmanlaştım bende

haklısın aile binası olunca hep öyle oluyo
kızkardeşimde kaynana ve 3 eltisiyle oturuyo BİNADa ii bilirim yanii
zaten ramazan da insanın iş yapasıda gelmiyo cnm işlerin rast gelsin

öyle valla en iyisi uzak olmak helede halden anlamaz cahil insanlar olursa offf çok yıprandım ben.baktım bunlara uymak şeytana uymak gibi kalbim kararıyo hep kötü düşünür oldum eşim dedi gir evine kapat kapını muatap olma kimseyle diye yan dairemde kaynanamlar var akşamları kayınpederimin şekerini ölçüp iğnesini yapıyorum onun dışında eltilerle çok işim yok daha doğrusu aramda yok

kızlar ben çıkıyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…