Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar
bugün eşim emre beye gitti boşuna gitmişim dedi mesajlarda mikrotese yapabiliriz demişti
boyamalı sonucunu söylemiş eşim nerede yaptırdığını sorunca eşim kadınlar kulübünden öğrenmiş ankara üniversitesinde yaptırdım deyince ters konuşmuş
bir kaç kere daha yaptır bakalım demiş testislerin yukarda olduğunu yazmıştım yinede gelin demişti
ben bu durumda mikrotese yapamam çok olumsuz konuşmuş eşim boşuna buraya gelip masraf yaptık diye hayıflandı
oysa ben durumu açık bir şekilde mr sonuçlarıyla yazmıştım yapabiliriz demişti mailinde çok canım sıkıldı ümitlerim tükendi kısaca

çok tatlı bi doktor ya sağolsun maille ulaştım soru sordum hepsinide cevapladı eşimin değerlerini yazmıştım umut verici dedi çok mutlu oldum bizde hergün iğneye devam işte artık uzmanlaştım bende

evet canım bende çok seviyorum emre hocayı biz hep iyi anına denk geldik heralde
bize karşı hep çok sıcak davrandı...
geçen gittiğimizde de gördük son sperm testlerinin sonucuna baktı çok güzel dedi...
ben izne çıkıcam ama senin yumurtalar toplanana kadar burda olurum dedi...
o anı konuşmak bile çok heyecanlandırdı mutlu etti beni

cnm sen nasılsın nasıl gidiyor

sağol canım iyiyim elhamdülillah tedavideyim ilaçlarımı kullanıyorum başarısız bir denemenin ardından(böylesi hayırlıymış demek)
bugün de okumuşsundur belki polip vardı bende onu aldırdım ufak bi operasyon geçirdim
sen nasılsın neler yaptın gelmediğin günlerde?

inş gerçek olduğu günlerde yakın rabbim sonunu hayretsin inş..bizde acaba çocuğumuz olsa ne isim koyarız diye konuşktuk geçen eşimle konusurken bile gözünde yanan ışığı bi görsen nasıl heyecanlı rabbim inş onları baba olma duygusundan mahrum bırakmaz ben en çok eşim adına sevinirim valla

merhaba canım üzüldüm bende şimdi :26:
herşeyi yazdım diyorsun neden şimdi olumsuz konuştu acaba ??
tatlım bide bu boyamalı sperm testi sonucunuda yazmış mıydın ??
hakkınızda hayırlısı olsun canım allahtan ümit kesilmez...

ahhh canım yaa o hayaller yok mu zaten bizde neler kuruyoruz neler
sizin durumunuz tedaviye cevap veren türden...
onun için allahın izniyle en kısa zamanda kavuşacaksınız siz bebişinize öyle hissediyorum

cnm geçmiş olsun ya okumadım rabbim şifa versin inş rabbim ne verirse hayırlısı cnm dediğin gibi hayırlısı buymuş bende sınavı atlattım işte biraz zor geçti bikaç gün sınavım kötüydü stres yaptım bide sorular çalındı felan deniliyo işte bakalım rabbim hayırlısını versin inş

onun için allahın izniyle en kısa zamanda kavuşacaksınız siz bebişinize öyle hissediyorum

inş cnm rabbim bu yolda hasret çeken acı çeken herkesin yüzünü güldürsün

ben 11 buçukta oradayım operasyon 12 buçuk ama 5 e kadar yatacağım olsada bitse off

hayırlısı ile operasyonun iyi geçer inşallah

herşeyi ayrıntılı yazdım boyamalı sonucunu mr sonuçlarını testislerin yukarıda olduğunu
bu sonucu değiştiremeyeceğiz sanırım

sağol canım
senin için de hayırlısı olsun.

aynı msj kaç kere çıkmış arada kafa gidiyo sanırım topikte :)

evet anlamamakta haklısın aslında gerekli açıklamayı yapmadan pat diye girdim konuya kusura bakmayın
daha önce söylemiştimya ticari araç benim üstüme diye fakat bağkur primini yatırmadığım için şu anda sigortasızım eşimin üzerindende yararlanamıyorum
bende bütün testlerimi yaptırayım elimde olsun arabayı satar satmaz eşimin sigortasından yararlanınca tahlil sonuçlarımı verip rapor almak istiyorum acaba yanlışmı düşündüm

Canim nasilsin iyi geceler... Sana bisey sorcam dün aksam da yazmistim ama ben saracogluyla görüstüm bana iste hayit tohumu ari sütü bal polen falan göndericek 5 aylik kür icin 835 tl istedi. Ama bende bunlarin hepsi mevcut dün esimle konustuk ilk basta siparis edellim dedi sonradan ben vazgecirdim var diye. Sence elimdekileri mi kullanayim yoksa siparis edeyim mi ???

canım sorunun cevabı önceki cevabımda var zaten...
"tüm tahlillerin kendi hastanelerinden yapılmasını istiyorlar (hsg ve spermiogramın 1 tanesi hariç)"
yani sen yine tüm tahlillerini rapor alacağın hastanede yaptırmalısın...
bence sen git bi görüş "ben önceden burada tüp bebek için istenilen tüm tahlilleri yaptırsam dosya açacağımızda sadece sonuçlarımı versem olur mu" diye

iyiyim canım sağol sen nasılsın?canım bende aslında aynı şeyi düşündüm kendi şartlarımızla alsak daha uygun gelir diye hem sizde varsa ben sana nasıl kullanılacağını söylerim sende o şekilde kullanırsın inşallah şifa olur

sağol canım evet çok güzel açıklamışsınız Allah razı olsun bende beklemekten sıkıldım birşeyler yapmak istiyorum araba satılmadı benimde elim kolum bağlı beklemek istemiyorum
sizler yazınca tedaviye başlayacağınızı benimde aklıma geldi en iyisi bende gidip sorayım eğer olursa tedavime başlamak için bende birşeyler yapmaya başlıyayım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…