hoşgeldin cnmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaabende yazıyom profile gir falan falan ben herhalde
iklime cnm kusura bakma ben değiştiriliyo biliyordum
önemli değil cnm yeniden üye olsam
s.a bacılar nasılsınız ne var ne yok
niye rahatsızmısın isimden o zaman yeni üye ol tatlım sen nasıl istersen sonuçta senın nickin
kızlar aruna ne operasyonu olcaktı?
evet canım yaa bu benim kendi ismim sonuçta durumumu kimse bilmiyo bilsin de istemiyorum
sadece burdaki kader arkadaşlarım bilsin bu arada iyice afişe ettim kendimi :)
Kızlar bende birşey sorucam biliyorsunuz şimdi benim sigortam yok rapor çıkaramıyorum bu yüzden birtürlü tedavime başlayamadım
ben parayla gerekli testleri yaptırsam neler lazım hsg zaten özelde çektirmeyi düşünüyorum
birde rapor alacağım hastanede testlerimi yapsam sorun olmaz herhalde birde hangi tahliller yapılacak adetin kaçıncı günleri lütfen yardımcı olun
hey maşallah alttan kontroldemi bu kadar ağladın)))) benide dr dertli görünce yolladı psikiyatriye anca gittim
canımm nerde kaldınn bende baktımm kaç saattir girmemişsinn
çıkmıştımm topikten bakayım dedimm gelmişmii bizimm kızz
neler yaptınn cnmmmmmm
hoşgeldin canımmm niye geç kaldın bakiimmselam canlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
bugün geç kaldım ama aklım hep sizde kaldı
çok kaynatmamışsınızdır umarım
ben geçmişi okuyup geleyim bekleyin beni
canım ben bi adetin 2. günü yapılan hormon tahlili( estradiol,fsh,lh ve prolaktin),hsg yaptırdım o kadar smear ya da vajinal muayene falan hiç olmadım,diğer evraklar da nüfus kayıt örneği,nüfus fotokopileri,evlilik cüz.foto.eşimden 3 adet sperm tahlili o kadar.Kızlar bende birşey sorucam biliyorsunuz şimdi benim sigortam yok rapor çıkaramıyorum bu yüzden birtürlü tedavime başlayamadım
ben parayla gerekli testleri yaptırsam neler lazım hsg zaten özelde çektirmeyi düşünüyorum
birde rapor alacağım hastanede testlerimi yapsam sorun olmaz herhalde birde hangi tahliller yapılacak adetin kaçıncı günleri lütfen yardımcı olun
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsıns.a bacılar nasılsınız ne var ne yok
biraz öyle oldu galiba canım:) bu arada hoşgeldinevet canım yaa bu benim kendi ismim sonuçta durumumu kimse bilmiyo bilsin de istemiyorum
sadece burdaki kader arkadaşlarım bilsin bu arada iyice afişe ettim kendimi :)
cancağızım bende seni bekliyordum operatif histeroskopi olucam polip için sen nsl aldırdın nsl geçti
canım ben bugün tam işe başladım ev sahibim çağırdı çay koydum gel hadi dedi...
diğer kiracı arkadaşıda çağırmış oraya indim...
benim bugün ki temizlik kaldı böylece
allahım biz bulduk birbirimizi bi başladık sohbete saatler nasıl geçti anlamadım...
teyzem saolsun bisürü şeyde hazırlamış bi güzel hem yedik hem sohbet ettik
çok güzel bi gün oldu iyi geldi anlayacağın
seninde günün güzel geçmiş zamanla selam söyledin dimi
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnn
oku tatlkım rahat rahatttttttttt
hg cnmmmmmmm:)
canım ben bugün tam işe başladım ev sahibim çağırdı çay koydum gel hadi dedi...
diğer kiracı arkadaşıda çağırmış oraya indim...
benim bugün ki temizlik kaldı böylece
allahım biz bulduk birbirimizi bi başladık sohbete saatler nasıl geçti anlamadım...
teyzem saolsun bisürü şeyde hazırlamış bi güzel hem yedik hem sohbet ettik
çok güzel bi gün oldu iyi geldi anlayacağın
seninde günün güzel geçmiş zamanla selam söyledin dimi
kızlaarrrrrr nasılsınız
ben de bugün polipimden kurtuldum elhamdülillah kist de vardı ama doktor yatış yapmadan muayene etti ve kistin olmadığını söyledi zaten bigün öncesinde de kanamam olmuştu bayağı onun da etkisi oldu herhalde
anca kendime gelebildim sabahtan bu yana sersem gibiydim.
hoşgeldin canımmm niye geç kaldın bakiimm:)
Kızlar anladığım kadarıyla merkeze göre değişiyor acaba hsg çektirmesem kabul ederlermi çok korkuyorum da bir an evvel rapor almam lazım bende tedaviye başlamak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?