Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımm nerde kaldınn bende baktımm kaç saattir girmemişsinn
çıkmıştımm topikten bakayım dedimm gelmişmii bizimm kızz
neler yaptınn cnmmmmmm

evet canım yaa bu benim kendi ismim sonuçta durumumu kimse bilmiyo bilsin de istemiyorum
sadece burdaki kader arkadaşlarım bilsin bu arada iyice afişe ettim kendimi :)

kafaya takma yaaa hepimiz aslında çoğmuzun isimlerini biliyoruz
hayatta tek iklime senmisin kız o zaman değiştirde için rahat etsin hadi git değiş gel

cnm adetin 2. ya da 3. günü hormon testleri fsh e2 lh prolaktin 21.gün progesteron başka dediğin gibi hsg ama dr benden hsg istemedi ameliyat olmamışsın rezervinde iyi görünüyor dedi belki histereskopi yapacak ya belki ondan istememiştir

canımm nerde kaldınn bende baktımm kaç saattir girmemişsinn
çıkmıştımm topikten bakayım dedimm gelmişmii bizimm kızz
neler yaptınn cnmmmmmm

canım ben bugün tam işe başladım ev sahibim çağırdı çay koydum gel hadi dedi...
diğer kiracı arkadaşıda çağırmış oraya indim...
benim bugün ki temizlik kaldı böylece
allahım biz bulduk birbirimizi bi başladık sohbete saatler nasıl geçti anlamadım...
teyzem saolsun bisürü şeyde hazırlamış bi güzel hem yedik hem sohbet ettik
çok güzel bi gün oldu iyi geldi anlayacağın
seninde günün güzel geçmiş zamanla selam söyledin dimi

selam canlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
bugün geç kaldım ama aklım hep sizde kaldı
çok kaynatmamışsınızdır umarım
ben geçmişi okuyup geleyim bekleyin beni
hoşgeldin canımmm niye geç kaldın bakiimm :)
canım ben bi adetin 2. günü yapılan hormon tahlili( estradiol,fsh,lh ve prolaktin),hsg yaptırdım o kadar smear ya da vajinal muayene falan hiç olmadım,diğer evraklar da nüfus kayıt örneği,nüfus fotokopileri,evlilik cüz.foto.eşimden 3 adet sperm tahlili o kadar.
s.a bacılar nasılsınız ne var ne yok
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
evet canım yaa bu benim kendi ismim sonuçta durumumu kimse bilmiyo bilsin de istemiyorum
sadece burdaki kader arkadaşlarım bilsin bu arada iyice afişe ettim kendimi :)
biraz öyle oldu galiba canım:) bu arada hoşgeldin
cancağızım bende seni bekliyordum operatif histeroskopi olucam polip için sen nsl aldırdın nsl geçti

canım uyudum uyandım sonra dr.geldi polipi aldık dedi o kadar
bu seferki narkoz biraz fazlaydı dozu heralde ilaç verince nefesim kesildi çok kötü oldum akabinde de kendimden geçmişim zaten
uyanınca hafif bir ağrım oldu adet ağrısı gibi o kadar ama hala üzerimde bir yorgunluk,halsizlik var
sen ne zaman olcaksın canım?

tatlım ii olmuş hep iş hep iş birazda muhabbetin belini kır dimi
iş nasılsa olur zaten hayatımız iş olmuş canımızın kıymetini bilmiyoruz aslında yaşlar gelince anlıcaz
en iisini yapmışsın güzelimmmmmmmmm

Ohhhhhhhh iyi olmuş cnm birz ara vermiş oldun temizliğee iyi gelmiştirr sanada
evt benimde iyi geçtii oturdukk zamanlaa konuştuk sordu cnm sizleriii bende olanları anlattımm
söyledimm tabii tatlımmmm selamınıı

Kızlar anladığım kadarıyla merkeze göre değişiyor acaba hsg çektirmesem kabul ederlermi çok korkuyorum da bir an evvel rapor almam lazım bende tedaviye başlamak istiyorum artık

canım gözün aydın polip ve kistten kurtulmusun
inş başka sorun çıkmaz dilediğiniz zaman tekrar başlarsınız tedavinize

hoşgeldin canımmm niye geç kaldın bakiimm :)

hoşbulduk bitanemmmmmmm bugün sohbet günümdü
saolsun evsahibim bişeyler hazırlamış çaya çağırdı ordaydım saatlerce sohbet ettik nasıl rahatladım anlatamam

Kızlar anladığım kadarıyla merkeze göre değişiyor acaba hsg çektirmesem kabul ederlermi çok korkuyorum da bir an evvel rapor almam lazım bende tedaviye başlamak istiyorum artık

çok korkulacak gibi değil evet acıyo acımıyo deyemem ama abartılacak gibi değil ya
nerde yaptıracaksan bi konuş istiyorlarmı öğren ona göre düşün taşın şekerimmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…