- 22 Ağustos 2009
- 2.690
- 196
- 373
canım banamı sordun biz şuanda kaan hocayla tedavdeyiz eşim daha önce tese oldu elonge spermler bulundu tüp denendi fakat tutmadı...bende 27 yaşındayım 28 olmaya 15 günüm kaldı eşimde 30...yaş gidiyor...İyi olmaya çalışıyorum. Bu durum yeni olduğundan beni çok üzüyor çok yıpratıyor. İsyankar olmuyorumdur inşallah. Sonuçta hamile olan bebeğini kucağına alanlar da var Ben 26 yaşındayım eşim 28 sizin durum nasıl. Tedaviyi hangi hastanede oluyosunuz.
kızlar canım çok sıkkın yaaa.şimdi çok yakın bi arkadşımın face teki fotolarına baktım.yazın bebği oldu.o kadr tatlı resimler vardıki tutamadım gözyaşlarımı.nasıl bir üzüntüdür bu.insanın içine öyle bi yerleşiyoki...ne tam gülebiliyosun ne sürekli ağlayabiliyosun.geçti artık kafama takmıcam derken küçük bir şeyden altüst oluyosun.gerçekten hepimiz zoru başarıyoruz yada başarmya çalışıyoruz.allah hepimize yardım etsin ve sabır versin.emeklerimizi boşa çıkarmasın ve sağlıklı bebekler versin.karamsar şeyler yazmak istemezdim ama inanın yazdıkça gözyaşlarım azaldı.napıyım ancak burda dökebiliyorum içimi.......
canım benim fala bilgim yok.ama kaan beyin sitesinde sertoli hücreyle ilgili bilgi orayı bi oku istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?