Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
derya arkadaşım allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

kızlar canım çok sıkkın yaaa.şimdi çok yakın bi arkadşımın face teki fotolarına baktım.yazın bebği oldu.o kadr tatlı resimler vardıki tutamadım gözyaşlarımı.nasıl bir üzüntüdür bu.insanın içine öyle bi yerleşiyoki...ne tam gülebiliyosun ne sürekli ağlayabiliyosun.geçti artık kafama takmıcam derken küçük bir şeyden altüst oluyosun.gerçekten hepimiz zoru başarıyoruz yada başarmya çalışıyoruz.allah hepimize yardım etsin ve sabır versin.emeklerimizi boşa çıkarmasın ve sağlıklı bebekler versin.karamsar şeyler yazmak istemezdim ama inanın yazdıkça gözyaşlarım azaldı.napıyım ancak burda dökebiliyorum içimi.......

gamzecim canım evet burası olmasa nasıl rahat rahat içimizi dökecektik allahım en kısa zamanda güldürsün yüzümüzü...

canım banamı sordun biz şuanda kaan hocayla tedavdeyiz eşim daha önce tese oldu elonge spermler bulundu tüp denendi fakat tutmadı...bende 27 yaşındayım 28 olmaya 15 günüm kaldı eşimde 30...yaş gidiyor...

amin belgincim.sanırım dayanma gücüm azalıyo artık.kaan beye mail attım randevu için artık onu bekliyorum söylicekleri önmli çünkü.belki ümit olur bize

canimm rabbim buyuk insallah bizleri gozu yasli kollari bos birakmaz en kisa zamanda yavrularimizi bizlere verir canim ayni duygulari yasiyoruz bi an olsun bende aklimdan cikaramiyorum ama dusun dusun hic bi fayda etmiyo beklemekten baska

öyle tabi elimizden bişey gelmiyo.işte bazen duygularına yeniliyo insan.böyle zamnlardada bu topik hızır gibi yetşiyo:))

iyi yapmışsın canım inşallah kaan bey den iyi haberler alısın inan bende bazen aglıyorum uzun uzun hepimiz aynı acıyı yaşıyoruz...

kizlar dun bi muzik kanalinda doktor ercan diye biri program yapiyordu biraz izleyebildim ve tese ameliyati olupda sperm cikamayan kisilerin biopsi sonucunda sertoli hucresi yaziyorsa microtesede yuzde 20 sperm cikar dedi bilmemiyorum esim 2006 tese ameliyati olmusdu ama sperm cikmamisdi dunden beri kafama takildi bizimde oyle bi sansimiz varmi acaba szilerinde biopsi sonucunuzda oyle bir sey yaziyomu

walla bizde germ hücre aplazisi yazıyodu.hücre yok yani( sonradan hastaneden istemiştim raporu mail attılar.yok dimi sende rapor?

canım benim fala bilgim yok.ama kaan beyin sitesinde sertoli hücreyle ilgili bilgi orayı bi oku istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…