Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geldim gene kimse yok bak kızıyom artıkım girmicem ununca bi süre sona özlersiniz hahhhhhhhhhhhhhh

iyi akşamlar arkadaşlar:çok üzgünüm:Allah herkese sağlıklı nur topu gibi hayırlı evlatlar ihsan eylesin inşallah :Saruboceq: bu akşam buraya uğrama sebebim en yakın arkadaşım onunda eşinin sperm sayısı çok çok düşükmüş:çok üzgünüm:bugün 2.başka bir doktora gititler pazartesi alacaklar sonucu onlara da tüp bebek yolu gözüküyor oda çok düşük bi ihtimalmiş:çok üzgünüm: az önce konuştuk telefonda onun canı yanıyo aynı şekilde benimdemafoldumben biraz bakayım topiğe dedim bir şeyler öğreneyim ki
onu da motive edebileyim nasıl yapacaksambenneyaptımki zorlu bir süreç başlıyor Allah hepinizin yardımcısı olsunŞeniz

Arkadaşlar özellikle Kaan Beyin hastası olanlar -topikte gördüm gibi- hatırlıyorum. Tüp bebek olursa bi arkadaş anlatmış asistanlar kötü davranıyolarmış işte önüne gelen bakıyo . Ünv hastanelerinde hep böyle öğrenci yetiştiriyorlar.Sormak istediğim mesela bi miktar ücret yatırıp bayanın tüm işlemlerinin özel olması mümkün olabiliyor mu. Anladığım kadarıyla Kaan Bey oldukça iyi bu konuda . Tedaviye onunla devam etmek istiyorum da. Bilen varsa bu işlemler nasıl yapılıyor anlatabilir mi.Bide Ankara bizim için daha elverişli. Kaan Bey'in yaklaşımı eşimin de benim de hoşumuza gitti. Moral motivasyon tedavi sürecinde önemli sonuçta.

Peki sevgidolu FSH yükselince sperm çıkışındaki durum ne oldu. Çok soru soruyorum yeni olduğumdan . ınanın yüzümde gözümde stresten koca koca kırmızılıklar çıktı.

ıyi olmaya çalışıyorum. Bu durum yeni olduğundan beni çok üzüyor çok yıpratıyor. ısyankar olmuyorumdur inşallah. Sonuçta hamile olan bebeğini kucağına alanlar da var Ben 26 yaşındayım eşim 28 sizin durum nasıl. Tedaviyi hangi hastanede oluyosunuz.

merhaba arkadaşlar..........herkese iyi pazarlar diliyorum.kızlar herksin eşleri evde topiklerde kimsecikler yok.

iyiyim çok şükür canım.....sen nasılsın.ya malum bugün pazar ah eşim evde olsaydı ben daha uyuyor olurdum,yanlız olunca erkenden ayaktayız ve tabiki topikde.

iyiyim şükür haftasonu tembelliği var üzerimde bende bi terslik var gibi benim eşim uyuyo ben ayaktayım...hafta içi yataktan kalkamam iş var ya, haftasonu ise uyku uyuyamam iş yok ya....

selam bacılar nasılsınız benim misafirim vardı yeni gittiler ortalıgı mutfagı topladım düştüm topiğe
bende büyük degişim var normalde şimdi hüngür foşurt aglamam lazım ama çok rahaım ve günüm çok güzel geçti misafirimin 1 kızı var 2 yaşında ve hamile 4 aylık çaktırmadan karnına baktım durdum 1 ay sonra bendede olcak diye herhalde tedavinin rahatlıgı vurdu
şimdi kaan hocanın tedavi konusuna gelince aslında aşkböcegi bukonuda benden daha tecrübeli ama bildigim kadarıyla ordaki drların özeli var yumurta takibi konusunda 1 milyar daha verirsen onun özelinde olabiliyorsun ama sonraki yumurta toplama ve embriyo takibinde aynı koşullar devam ediyor

Peki sevgidolu FSH yükselince sperm çıkışındaki durum ne oldu. Çok soru soruyorum yeni olduğumdan . İnanın yüzümde gözümde stresten koca koca kırmızılıklar çıktı.
canım daha spermiogram testi yaptırmaddık kaan hoca bir ay daha klomen kullanın yanıma gelin dedi oraya gidince yapılcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…