merhaba umutolsun,normal teli yok mu sende.biraz ulaşmak zor oluyor ama uğraşınca ulaşıyosun kaan hocaya.telle ulaşamazsan mail at maile bakar bakmaz cvp verir sana,ankarada oturuyosun heralde cebeciye yolun düşerse gidip konuşadabilirsinde.ama bence mail atiyi akşamlar kılzra hande bizede 27 ekim dedi ama ben 26 sına aldırmak istiyorum cünkü eşim o zaman izin alabilecek.
kızlar slm dün misafirim vardı giremedim ama baya kaynatmışsınız deryacım seninde bebeğin olmuş allah analı babalı büyütsün canım sizin kullandınız ilaç trübülüs terrerist değilmi benmi yanlış hatırlıyorum
saol canım darısı herkesin başına evet canım ilaç firma adı sepe natural ilacın adı da tribulus terrestris bizim işimize yaradıya umuyorum bizimle aynı durumda olan herkesinde aynı şekilde işine yarasın güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar bu arada bu hapı ben hep söylüyorum alıpta kullananlar varmı acaba :?
Hayırlı uğurlu olsun bebişin ersndrya86 mutluluklar dilerim. Ben yeni geldim. Benim eşim de aynı azospermi tüp bebeği kime yaptırmıştınız. Ben çok korkuyorum tüp bebek tecrübelerini paylaşırmısın.
zamancım tedavin kasımdaymış canım hayırlısı olsun bakalım inşallah sende 2010 a en az iki kişi olarak girersin allah büyüktür haznesinde bol rabbimin bellimi olur belki tülay arkadaşımız gibi üç kişi girersin belkide elmuallim arkadaşım gibi 4 kişi girersin rabbim inşallah herkeslere tattırsın inşallah
aminnnnnnnnn
canım endol ve trentalı bizde kullandık enfeksiyon giderici galiba kaan hoca herkese öneriyo sizinde fsh düşük anladım kadarıyla bizimde düşüktü bir aydır eşim klomen kulllanıyo şimdi yükseldi korkma sizede kaan hoca sonra bu ilaçtan veriri bide bize keçiboynuzu tozu önerdi bunun yanında eşime incir yediriyorumHoşbulduk sevgidolu burada biçok kaan beyin hastası var. Bizi buradaki doktor sevk etti kaan beyin şöhretinden haberim yoktu. Size sormak istediğim bu endol ve trental ne işe yarıyo.Ayrıca bize doğal yöntemleride önerdi çünkü eşimin tligliseridi de 290 çok kilolu değil ama kalıtımsal sanırım. Kırmızı eti kestik.
kızlar mrb nasılsınız bende bugün yeni girebildim kız sevgi naptınız bugün kocanla anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?