Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım benimkiler beklediğim tarihte gelirse dediğin gibi benim yumoşlar toplanırken sen iğnelere başlarsın
rabbim bu tedaviler sonucunda hepimizin yüzünü güldürsün inş

Canım dur hemen bırakma kendinii, umutsuz olmaa hiç belli olmazzz
belkidee rabbim sana bu bebişii göndericekk
üzüldümm ama yaşadıklarınaa,eşinin sana bu zamanlarda yardımcı olması gerekirkenn
neler yapıyoo inş eski haline dönerr bi an öncee
Hakkınızda hayırlısı olsun cnmmm ...

valla canım tüm yaptığım o yazdıklarımdan ibaret ilaçsız çıktı spermler inşallah yine çıkar
bide tribulusa başladı eşim yeni sonuç alan arkadaşlar olmuş

valla canım tüm yaptığım o yazdıklarımdan ibaret ilaçsız çıktı spermler inşallah yine çıkar
bide tribulusa başladı eşim yeni sonuç alan arkadaşlar olmuş

anladım cnm inş çıkış devam eder..
sende bebişine kavuşursun

gurbete geldigimde ilk bir bucuk sene annesiyle kendisi beni cok yiprattilar esimin cok hatalari oldu?son bir bucuk senedir iyiydi hersey yine evdeydim tabii ama arada beni marketlere goturmesi bile beni mutlu ediyodu,son iki aydir huyu degisti adamin hic macla takimla alakasi olmayan adam fanatk takiliyo iki aydir,
ben ailesinden cok cektim inanin burda yazamiyorum herseyi nefret ediyorum hepsinden,Keske kardesinide evime sokmasaydim ugursuz geldiler,
BAHARCIM bildigin gibi degil ben kendimi koyverdim artik bebek konusunda dun bide tartistim sinirime hakim olamadim karnima yumruk attim sonra banyoda saatlerde agladim ben ne yaptim da evde hapis hayati yasiyorum hic ilgi alaka yok,onun benden daha cok titiz olmasi gerekmiyormu?
bana kizabilirsiniz inanin bende cok kiziyorum heralde senelerin suskunlugu boyle patladi

canım inan ki şoktayım şuan da...
yaa bebişin sana tutunmaya çalışırken dengesiz kocan yüzünden nasıl karnına yumruk attın
canım senin de psikolojin iyice bozulmuş...
daha önceki tartışmanızda da büyük bi tepki vermiştin...
şimdi ise durum daha da vahim...
tatlım aranızda ki ilişki size zarar veriyor bence...
lütfen fırsatın olunca bi uzmandan yardım al...
ilk mesajımda da yazdığım gibi eşinin yaptıkları çok yanlış...
ama sen de artık öyle bi noktaya gelmişsin ki kendini kaybediyorsun...
canım allah yardımcın olsun rabbim bu sıkıntılardan bian evvel kurtarsın seni...

Son düzenleme:

amin canim benim insallah. allaha dua ediyorum bana yardim et diye biliyorum dengesiz hareketler yaptigimi ama hep iyi niyetli olusumun bedelleri bunlar. iki sene oldu daha dislerim yok bu yasta dislerini ne cabuk doktun diyolar dislerimi daha taktiramadin dedigim zaman suclu ben oluyorum.seneler once disimin birine kaplama yaptirmistim allah bu yuzden beni cezalandirmis oyle diyor.disini de taktirinca bakalim bu sefer neyi bahane cikaran diyo tartisma konusunda.
valla cok soguttu kendinden kusura da bakmayin aksam aksam sizide uzdum ama anlatacak dertlesek kimsem yokki.

cnm eşinden beklentilerin var ve o beklentilerii karşılamıyor..
annesinden çekmişsin evet ama bunlar geride kaldı..
eşini sevmesen bu kadar ağır bir yükün altına girmessin .
bebiş inş seninledir eşin belki bu habere sevinir ve senin kıymetini bilir.
olaylara anlık tepki verme kendine zarar veriyorsun bunun farkında ol..
evlilikte tartışmalar hep bir kısır döngü olur ve tartışma uzadıkça içinden çıkılmaz hal alır ve hep devam eder..
kendinle ilgilen kitap oku evde yapabiliceğin birşeyler vardır bebişini düşün ve sakin ol..
kendine acıma yani acımak gereksiz senin başına gelenler dünyada insanların yaşadığı sorunlardan önemsiz ve herkes yaşıyor..
kocana benimle ilgilen ben ilgiye muhtacım dersen seninle ilgilenmez sen kendinle ilgilen oda senin yaşan alanına girmeye çelışsın..
demek kolay ama bebişine ve kendine zarar vermeden tepki ver ve verdiğin tepki sorunu çözmeye odaklı olsun
karnına vurarak kocana birşeyler anlatamazsın ..

canım gerçekten çok üzüldüm özellikle kendine yaptığın çok etkiledi beni
tabi paylaşacaksın derdini bizimle...
ama canım sizin sorun baya ciddi lütfen bi uzmandan yardım al...
eğer yalnız gitme imkanın varsa git biran evvel...

Son düzenleme:

msjlarını okuyunca cevap vermeden edemedim canım
öncelikle transferin hayırlı olsun
çoğumuzun hasretle beklediği bi anı yaşıyosun bebeğin inşaallah karnında..
şeytan böyle güzel zamanlarda vesvese verir eşinde yaptığının farkında değil bence bu tedavi süreci onuda yıpratmış olmalı
ondan soğudum deyip kendini dolduruşa getirme bence her şeyolumlu gidip sonuç pozitif olunca unutmaki eşine sarılıp mutluluk gözyaşı dökeceksin başardık diyeceksin.
bence bu anın tadını çıarmaya çalış
eşini takma bence belki biraz farklı bi yorum oldu ama ...
vücuduna stres yüklersen zararı bebişine olur...
hadi canım benim deerin bi nefes al la havle çek ve unutmaya çalış bebişine odaklan
allah yardımcın olsun eşinde inşaallah yaptığından pişman olur......selametle kal

cok haklisin arkadasim karnima vurma konusunda cok uzuldugum icin agladim saatlerce, bir anlik sinirimle sende senin cocugunda diyerek yaptim ne deseniz haklisin,
hafta sonu bari birgun evde ol birgun gel hanim suraya gidelim bana is bul bende calisiyim diyorum ama derdini anladim kizlar,burda calisirsam hakkim oluyo ya gozu acilmasin evde otursun salak salak diye dusunuyo daha dun dedim artik gelmicem buralara diye.sana is buluyum calis gitme diyo.

cnm inş herşey yoluna girer keşke karnına vurmasaydın...
bak ne güzel iş bulayım demiş sende değerlendir iş ara işe gir
belki biraz olsun yalnızlığın gider..
Allah yardıncın olsun ama bebişimize zarar verme strese girerek..
daha biz onun haberine alcaz 4 günün kaldı..
dikkat et..

Ayy canim benim ya seni en iyi ben anlarim bende gurbetteyim, sen neredesin canim eger birbirimize yakin isek görüsüp dertlerine ortak olmak isterim. Ben almanya da yasiyorum canim. Bende buraya geldigimde resmen dumur oldum üniversite mezunuyum ve suan ev bekciligi yapiyorum 2 senedir. Birde ben cok rahattim buraya gelince esekten düsmüs gibi oldum. Aynen sen gibi esim markete götürse seviniyorum. Ay ben ne anlatsam bos yasamadan kimse anlayamaz bizi,ben seni her zaman dinlerim canim..

cnm nasılsın almanyanın neresindesin benimde ailem orda allah kimseye gurbet acısı çektirmesin

allah hepinizden razi olsun canlarim benim.turkiye geldigimde ailemin yanina en guzel ilacimi almis olacam.tedavi surecinde is yerinden izin aliyodu doktora gidip gelmek iki saati aliyodu hemen disari gidiyodu.ben yemedim icmedim ciddi diyorum bak turkiyeden getirdigim erzaklarla idare oluyom genelde.para biriktirdim arabasi bozuktu parayi verdim simdi altinda arabasi da var geziyo beyfendi.
araba parasini da ben biriktirdim gecen sene umuta gitmek icin.bazen supheleniyorum acaba beni aldatiyomu diye seni kaybetmek icin o firsati eline vermem o hatayi yapmam diyo.
Benim soyle bir silkelenmem gerekiyo?sizler iyi geldiniz bana.hepinizden allah razi olsun pozitif enerji verdiniz dua edin ne olur bana bende mutlu olmak istiyorum

canim ben belcikadayim, bende universiteyi yarida biraktim bankaci olacaktim simdi bunlari hakettigimi dusunmuyorum dil bilmiyorum evett aynen oyle essekten dusmus karpuza dondum ben soruyorum kendime bunlari hakettin mi diye? koyden gelmis kadinlar var altinda araba dil biliyo calisiyo kocalari gelistirmis eslerini bende tam tersi
yakin degiliz ki keske yakin olsak iyi olurdu

hakkınızdan hayırlısı olsun cnm bebeğinizde evliliğinizde inş. herşey düzelir.bebeğiniz sizin uğurunuz olsun inş.
bu adamlar azolu olunca daha çok sorunlu oluyorlar ( bizede onları çekmek düşüyor...sabret cnm şuan hormonlarında tavan yapmış durumda seninAllah yardımcın olsun
kocan için bişey demiyorum zaten rabbim inş. evine döndürür en kısa zmnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…