- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Dün biraz rahatsizdim bugün biraz daha iyiceyim saol canim.Amin canim amin gurbetlik cok zor Ben mannheim`dayim . Sen Nasilsin iyimisin canim?
en zor zamanda proxeed aldim aylardir bitkiselmis suymus buymus baktim spermlerde cikinca kendine cok iyi bakmis ondan spermleri cikmis oyle diyo kendisi.insallah rabbim beni affeder tovbe ettim bebegimi cok istiyorum tabii kidehakkınızdan hayırlısı olsun cnm bebeğinizde evliliğinizde inş. herşey düzelir.bebeğiniz sizin uğurunuz olsun inş.
bu adamlar azolu olunca daha çok sorunlu oluyorlar( bizede onları çekmek düşüyor...sabret cnm şuan hormonlarında tavan yapmış durumda senin Allah yardımcın olsun
kocan için bişey demiyorum zatenrabbim inş. evine döndürür en kısa zmnda
allah hepinizden razi olsun canlarim benim.turkiye geldigimde ailemin yanina en guzel ilacimi almis olacam.tedavi surecinde is yerinden izin aliyodu doktora gidip gelmek iki saati aliyodu hemen disari gidiyodu.ben yemedim icmedim ciddi diyorum bak turkiyeden getirdigim erzaklarla idare oluyom genelde.para biriktirdim arabasi bozuktu parayi verdim simdi altinda arabasi da var geziyo beyfendi.
araba parasini da ben biriktirdim gecen sene umuta gitmek icin.bazen supheleniyorum acaba beni aldatiyomu diye seni kaybetmek icin o firsati eline vermem o hatayi yapmam diyo.
Benim soyle bir silkelenmem gerekiyo?sizler iyi geldiniz bana.hepinizden allah razi olsun pozitif enerji verdiniz dua edin ne olur bana bende mutlu olmak istiyorum
canim ben belcikadayim, bende universiteyi yarida biraktim bankaci olacaktim simdi bunlari hakettigimi dusunmuyorum dil bilmiyorum evett aynen oyle essekten dusmus karpuza dondum ben soruyorum kendime bunlari hakettin mi diye? koyden gelmis kadinlar var altinda araba dil biliyo calisiyo kocalari gelistirmis eslerini bende tam tersi
yakin degiliz ki keske yakin olsak iyi olurdu
Canım nasılsınnn
bugün daha iyimisinnnnnnnnn
en zor zamanda proxeed aldim aylardir bitkiselmis suymus buymus baktim spermlerde cikinca kendine cok iyi bakmis ondan spermleri cikmis oyle diyo kendisi.insallah rabbim beni affeder tovbe ettim bebegimi cok istiyorum tabii kide
cok sagolun kizlar derdime derman oldunuz ne kadar iyi olmasamda
geçmiş olsun bende işte iyi diyelim iyi olalım bugunümüze şükür .hımm mannheim da çok türk var iyi o konuda şanlısın benim ailem stutgartta
Bugün daha iyiyim bitanem saol. Sen nasilsin canim ???
Allah iyilik versin canim. Hic kimseyle görüsmüyorum cünkü hicbiri benim tarzim deil muhabbet edemeyen,cahil,daha ilkokul mezunu olup benimle kafa tutan insanlarla isim olmuyor. Slm veriyorsun neler söylüyorlar Allah islah eylesin. 3gün önce markete gittim komsuyu gördüm kendisi de amelyatli balkondan bakiyordu X abla nasilsin gecmis olsun dedim bisey demeden ayy o ne kizz kilo mu aldin yoksa kocanla bisiler yapip göbeginimi doldurttun demez mi?? ya sana ne koca benim keyif ben hamileysemde sokak ortasinda mi söylenir be cahill kafasizz.. Bu olay kapak oldu bana bir daha slm bile vermem. Ayy dellendim yine aklima geldide. Kusuruma bakma canim..
iyi bebeğimm sevindimmm iyi olmana
bende iyi cnmm uf hiç zaman geçmiyoo akşamlarıı çok sıcakk hiç duramıyorumm şuann
bizimki desenn uyuyoo karşımdaaaaa
öle işte cnmm
cnm nasılsın ne var ne yok yaa çok sıcak gece yatakta dönüp duruyoz valla yatağın yerini değiştirdik montajı tam olmamış gıcırdayıp duruyo her harekette tamda eltimlerin üstünde yatıyoz eşime diyom ya yavas hareket et yanlış anlayacaklar
Burasi cok güzel canim almanya ya gelNe sicak ne soguk hafifte esinti var benimki de yemegini yedi yan tarafimda uyuyor keyfine ddiycek yok
canım yaa üzülme sende çok mutluolucaksın bebeğinin senle olduğunu öğrenince hemde çok mutlu olucan tabi bizde senle birlikte mutluluk yaşıycaz
eşin inşaallah dediği gibi öyle bi şey yapmıyodur aklına getirme onada hissettirme ...
yapacağı yoksada yapmaya kalkar hiç oralı olma ..
hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz bazen insan diyoki ben zaten büyük bi imtihan yaşıyorum diğer herşey yolunda gitsin...
ama öylede olmuyo eşinlede huzursuz oluyosun etrafındakilerde seni üzüyo her şey oluyo ...boşver sen bunları....üzme kendini..
ama demişsinya türkiyeden getirdiklerimi kullandım diye içim burkuldu...canım yaaa....ah enişte bey ahhhçok geç olmadan güzel eşinin gönlünü alır inşaallaahhh.....
lm kızlar nasılsınız benim eşim geldi ama işten tekrar çağırdılar gitti
bende yslnız kaldım sizler iyiki varsınız
kızlar kusuruma bakmayın ya bu arada hepinize selamlar direk daldım selam vermeden pardonn
selam canlar..
NUREFSAN canım sakin ol yalnız değilsin.
uzak olsak bile kalbimiz seninlee.
kendine iyi bak inş. bebişin seninledir.
şimdi güçlü olmaya çalış
eşinide ALLAH ıslah etsin.
baharım da yazmış psikolojini düzeltmen gerek.
ilk fırsatta memlekete gelebilirsen moral olur inşaallah.
hadi üzme kendini ALLAH a sığın.
sen güçlü ol. senin değerini bilmeyen üzülsün.
cnm hayıt tohumu için nette erkekte cinsel istek azalmasına neden oluyormuş
depresyona bağlı iktidarsızlık içinde faydalıymış
genelde kadınlar üzerinde etkiliymiş
acaba bizedemi hayır tohumu gönderecek....
Slm canim nasilsin?? Bosver tatlim ya faydasi olsun da sperm cikisi olsunda ben yillarca yapmamaya raziyim. Ayrica yari antalyali sayilirim esimin memleketi kucak dolusu slmlar bizden sana esine ve güzel antalyamiza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?