tatlım siz malzemeyi vermişsiniz yanlış anlarlar tabi
şaka bi yana gerçekten geceleri bunaltıcı oluyor...
haftasonu itibari ile sıcaklıklar daha da artacakmış allah yardımcımız olsun...
valla bide eltim benimle küs bişeyde diyemezcnm valla sıcaktan mayışıp kalıyorum güya bugun küçük odayı temizliycektim çamasır yıkadım sonra az oturayım dedim köy tv açıp mayıştım
Selam kızlarrrr hoşgeldinizzzzzz
allah var istedigim herseyi alir ama ben yeri gelir almamda istememde bazen tutumlu olmak gerekiyo burda hayat sartlari cok zor
Geleyimm cnmmm bekleeeeeeee beni
yaa almanyada o kadar çok akrabam varkii aslındaaaa keşke gelebilme şansım olsaa
benimkide yemeği yedii çayını içtii sızdı kaldıı karşıı koltuktaa aynıı bunlarr yaaaa
biraz konuşmak istedimm ama ben konuştum ben dinledimm o hiççççççç şimdi de uyudu iştee
ve a.s cnm sen nasılsın
Allah iyilik versin canim. Hic kimseyle görüsmüyorum cünkü hicbiri benim tarzim deil muhabbet edemeyen,cahil,daha ilkokul mezunu olup benimle kafa tutan insanlarla isim olmuyor. Slm veriyorsun neler söylüyorlar Allah islah eylesin. 3gün önce markete gittim komsuyu gördüm kendisi de amelyatli balkondan bakiyordu X abla nasilsin gecmis olsun dedim bisey demeden ayy o ne kizz kilo mu aldin yoksa kocanla bisiler yapip göbeginimi doldurttun demez mi?? ya sana ne koca benim keyif ben hamileysemde sokak ortasinda mi söylenir be cahill kafasizz.. Bu olay kapak oldu bana bir daha slm bile vermem. Ayy dellendim yine aklima geldide. Kusuruma bakma canim..
iyice gıcık olurmuş eltin sana
bende dün gece çok kötü oldum yaaa kaltım sabahın 5,30 unda duş aldım
Canimsin yaaa keske gelsen gözüm gibi bakarim sana. Belki birgün gelirsin canim yaa. Ayy artik girgira vurcam isi gülüyorum kendi kendime benim ki 2 bardak icti cayi senin kiCanim göbekleri bir kesilse bu kadar benzemezlerdi Bosver canim sikma tatli canini bizimle konus senn. Onlar da uyusun da büyüsün
rabbim iyilik versin cnm valla bende iyiyim diyorum yalan söylüyorum sonrada kendim inanıyorum sonuç olarak iyiyim yaniİyiyim cnm çok şükürrr
sen nasılsınnn
rabbim iyilik versin cnm valla bende iyiyim diyorum yalan söylüyorum sonrada kendim inanıyorum sonuç olarak iyiyim yani
bu kaşınan kadınları kaşıtmak lazım aslında ağzının payını vericen bidaha konuşmıcak... bizdede öyle bi kadın var bayılıyo bize laf sokmaya uğraşcak bişesi yok heralde banada eşimede durmadan laf sokuyor.ben en son lafının karşılığını verdim ve artık konuşmuyorum sadece slm ,iyi günler
herkese iyi akşamlar kızler ne güzel siz birbirinizi tanımışsınız ya ne güzel her konuda muhabbet ediyosunuz imrendim valla size galiba herkes herkesi tanıyo:)
Hepimizz aynıyızz cnmmm farklı değilizkii
iyi demek adetten olmuşş işte ama yinede bugünümüze şükürr
sende eltiden dertlisinn benim eltimm yokk valla acaba nasıl olurdu olsaydııı..
Keşke cnmm benim şimdi yurtdışında çok akrabalarım varr eşim diyoki o kadar akraban varr hemde en yakınlarımm gidelim işte diyoo oralara çok meraklı yanii gelmeye ..
neden olmasınn inşş kısmett cnm
valla ben saymadım ama 3 olabilirr bilgisayarın arkasında ya sayamadımm içtiğini
gerçekten cnmm bu kadar benzemezlerdiii ama koç bunlar işte ne olcakkkkk
aman büyüsünlerr ne kadar büyüceklersee artıkkk
Eeee ne güzel iste canim benim, hamile kaldiginda belki eniste sürpriz yapar getirir seni burayaTühh nasil saymazsin canim ya ikiziyle karsilastircaktik Benim ki uyandi cok ses yapmisim klavye sesi yanii
aman cnm olmasın daha iyi bende 5 tane var 3ü uzakta 2si ile aynı apartmanda oturyoz valla en iyisi uzak olmak hele bide cahillik varsa yanlış anlaşılmasın okul olarak değil kişilik olarak cahillik bilmiyorum ya hayırlısı
bacılar size doyum olmaz hepinize iyi geceler allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?