selva selva nerlerdesin neler yapıyorsun bacım hu hu...
hasibe belgin caneylom selva gamze ve varsa unuttugum affına sıgınarak hepinize çok teşükkürederim uyudum biraz yeni uyandım bişeyler yerken bakim dedim ne var neyok
kızlar aramızda rahim filmi çektiren vardı ya sizlerinde böyle sonradan agrılarınız oldumu ve regli olmuş gibi kanamanız varmıydı merak ediyorum
amin canım inşallah hepimiz kavuşuruz bebegimize en kısa zamanda sen neler yapıyosun...iyiyim canım sen nasılsın...........miğde rahatsızlığın nasıl oldu umarım iyileşmişsindir........... canım gördüğünüz tedavinin sonucu senin için eşin için en iyisi en güzeli olur eşinin kullandığı ilaçlar şifa olur rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz sende bebişine kavuşursun güzelim iğneydi ilaçtı bayadır uğraşıp duruyorsunuz ama şunu bil kavuşacaksın bebeğine bana öyle geliyor
merhaba canım.aramıza hş geldin diyorum.seni çok çok iyi anlıyorum.senin yaşadıklarının aynısını yaşıyorum.geçen gün arkadaşlarla toplandık.şöyle bir baktım kiminin 2 çocuğu kiminin 1 tane,birde kendime baktım bende evlat sahibi olmak için iğneler ilaçlar kullanıyorum,birde bu kadar uğraştan sonra hamiel kalıp kaybetmek hemde 3 kez inan beni çok yoruyor.ama ben hiç isyan etmedim canım biliyorum bende anne olacağım ama zamanına var daha diyorum.rabbim bütün evlat sahibi olmak isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.merhaba arkadaşlar ben 7 yıllık evliyim.benim eşimde azosperm.2 kez tüpbebek yaptırmaya gittik.ikisindede sonuç hüsran.sonuncu sunu haziran sonu yaptırdık ankarada.tüp tedavisi gördüm son aşamada eşim ameliyat oldu ama sonuç hüsran,hayal kırıklığı, yoruldum artık savaşmaktan.doktor üretim yapılıyo ama bi noktada duruyomuş.parça alındı öncekine göre biraz iyimiş.kaan aydosa soruyazdık gönderdik sonuçları.oda azda olsa hücre çıkması ilaçlarla olgun sperm elde edilmesi beni düşündürüyo demiş.eşimin hormon sonuçlarını istedi.
çok zor allahım çok zor dayanmak.sizi çok iyi anlıyorum.inanın çevremde hiç çocuğu olmayan arkadaşım kalmadı.dertleşek beni anlayacak kimse kamlmadı.herkes çocuna bişeyler örüyo.hangi çortama girsem hamilik çocuk yapacaz çalışmalara başladık.hamileyim.ultrasyon fotoğrafları.inanı artık evden dışarı çıtkmak istemiyom,yeni arkadaşla tanışmak zaten başlı başına hüsran çocugun ylokmu. diyo yok diyorum.arkadan kaç yıllık evlisin 7yıllımk diyorum. arkadan olmuyormu bende olmuyo dedim.herkes onlar gibi şanslı degil işte.arkadaşlar biliyorum sizde çok zor günler geçiriyorsunuz biliyorum.yalnızlık çok zor birde gurbette olunca daha zorama artık siz varsınız .
evet canım ankarayla gidiliyor dikimevi durağı burası zaten son durak oluyor orada inin üst caddede yukarı yokuşa çıkın karşınıza çıkacak hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?