Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgin ve mavimanekşe teşekkürederim kızlar çok şükür iyiyim geçti
kızlar bugün sohbete vardı annemde ona gittim komşular geldi kaltım kapıyı açtım adım atar atmaz sen daha dur x kişinin cocugu olcak mış 2 aylık hamile kız daha 18 yaşında ve 1 yıl olmadı evleneli sonra diger komşunun kızıda hamile hele o hepten yani daha 4 ay oldu olmadı evleneli sen daha dur tembel falan filan bilirsiniz o lafları annemede oglandan varmı dediler annem ondada yok dedi ikiside tembel çıktı senin çocukların annem garibim napalım vardır bildikleri diyip durdu abiminde eşinden dolayı olmuyor inşallah bu sefer olurda artık benimde var diyebilirim

canim insallah hayirlisiyla tedavin basarili gecerde yavruna kavusursun rabbim buyuk bizleride gorururde insanalrin boyle laflarini duymayiz artik ama bence canim sen hamile kalcaksin seni tanimasanda burda okudukalrimda dolayi galiba hep aklima geliyosun canim dualarimd ahep varsin isim olarak dua ediyorum sana canim insalah kabul olur

bugün içimden şöyle geçiridm hiç tanımadıgım birilerinin duasını alsam nasıl yapsam diye düşünüyordum sen bunları yazdın Allah çok büyük çok teşekkürederim

merhaba belgin canım affına sıginaraktan sakıncası yoksa sizin probleminiz neydi.tedavi görüyormusunuz.kimde görüyorsunuz.yazarmısın.

arkadaşlar bi şey soracam sakıncası yoksa tüp bebek yaptıracak arkadaşlarımız eşinizde sperm çıktı mı yoksa tüp bebek tedavisine bakladıktan sonra mı eşinize bakılacak tese ile yada mikroteseyle mi.

ya alıntı yapmasını bilmiyorum ama zaman canım benim seni tanımazsakta dualarımız sizinle artık allah yar ve yardımcın olsun.artık bizzat dualarımdasın.müslümanın müslümana yaptığı dua daha çabuk kabül olur.çünkü senin adına günah işlemediği için.hayırlı haberlerini bekliyoruz.allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.hakkında hayırlı olanıda gönlünü razı eylesin canım.dualarla

canım seni çok iyi anlıyorum inan hepimiz yaşıyoruz yaşadıklarını.artık ben insanların allah sanada bebek versin diye dualarına bile kızmaya başladım.herkesin heran dilinde beebğin varmı sorusu.ya ne meraklı oldu insanlarımız.ama canım sabret elbet alacağız emeklerimizin karşılığını.

canım önce ben iğnelerimi kullandım.yumurta toplanacağı gün eşim benden önce ameliyata girdi,çok şükür sperm bulundu ve benide yumurta toplamaya aldılar.ay ya gene aklıma geldi çok zor bir gündü o kadar kötüydümki eşimle hastaneye bile gidememiştim.babamla kayınpederim gitti.sonra beni çağırınca bizde annem ve kayınvalidemle gittik.babalar eşimin başında annelerde benim başımda beklemişti.zor günlerdi ya.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

slm iyi akşamlar kızlar nasılsınız anacım bugün doktora kadın doğumcuya ilaç yazdırmaya gittim tüp bebekten sonra sürekli kanam oluyodu doktorda üç ay kullan deömişti bir kutusu bitti nerdeyse doktora benim ara kanamalrım biti olmuyo hiç dedim nası ya dedi kanamlarının olması lazım leke şeklinde yoksa gebemisin dedi bende olurmu yle şey benim eşim azosperm dedim doktorummn öyle söylemesi bile olmıcanı bile bile beni heyecanlandırdı

SEVGıDOLU inşallh bir gün hamile olduğunu öğrenip heyecandan havalara uçarsın benim eşimde azo ama bizde sperm bulundu sizde durum neidr eşin tese oldumu

NURUNAY bizde azoyuz ilk beni hazırladılar yumurtalarım toplandı sonra eşimi amelyata aldılar sperm bulununca eşimi postalamıişlar eve onunla yumurtalrım toplandığından sancılarımdan dolayı gidememiştim zavallı bi başına gitmişti ben eltimlerde kalmıştım kimse yanımızda yoktu aman canım siz bizim gibi yapmayın yanında mutlaka birileri gitsin ve ağrıları geçmedende eve dönmesin yoksa ağrılardan yerleri tırmalıyolar sakın korkma inşallh senin eşindede sperm bulunucak allh yardımcınız olsun çok zor bi süreç ama sonu sevinçle biter inşallh

ben ne yapıcagımı bilmiyorum mafoldumben başarısız mıcro teseee sonuçların ne derece olumsuz vaka oldugumu anlamama yeticek bilen biri lazım ( evet umudum var ama yinede kötüyüm işteee mafoldumben

Eşim bugün sperm bankasından bahsetti nası kötü oldummmmmmmm((
Seni anne olmaktan alıkoymayacagım dediiiii ((((( çok zor bi durummuş buuuuuu ( nası umutluydumm mıcro teseden ((

canım bizimde durum aynı haziranda oldu eşim m tese ve çıkmadı malesef.en kötüsü de üretim yok eşimde yani bu durumda olabileceğin en kötüsünü yaşadık. yinede kaan bey şansınız var dedi ve tedaviye başladık.hemen pes etmek yok.üzüntünü yaşaıcaksın tabi ama bi yandan da araştırmaya devam.ben bu sayede bu siteyi buldum, kaan hocayı duydum.bu arada pataloji raprunda ne yzıyo sizin? doktor hiç bişey demedimi?

merhaba belgin canım affına sıginaraktan sakıncası yoksa sizin probleminiz neydi.tedavi görüyormusunuz.kimde görüyorsunuz.yazarmısın.
canım neden sakıncası olsun benim eşimde azolu canım 2007 yılında tese oldu eşim gelişmemmiş spermler bulundu tüpbebek denendi fakat tutmadı canım şuanda kaan hocayla tedaviye başladık allahtan hayırlısı siz ne durumdasınız canım...:teselli:

SEVGİDOLU inşallh bir gün hamile olduğunu öğrenip heyecandan havalara uçarsın benim eşimde azo ama bizde sperm bulundu sizde durum neidr eşin tese oldumu
canım hoşgeldin yeni farkettim bak bulmuşsun sayfayı...kaydirigubbakcemile2

merhabalar

yardımınıza bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. 6 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyorduk ama hamile kalamadım . eşim dün sperm testi verdi sonuç 0.... dünden beri ağlıyorum testi yapan kişi 15 gün sonra testi tekrarlayalım sonra ürolog a muayane ol demiş. 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum tedaviyle 0 dan yükselen var mı başına böyle bişey gelen var mı sıfırı duyunca çok kötü oldum inşallah tedavisi vardır inşallah allah isteyen herkese nasip eder anneliği

hayırlı günler kızlar...........misafirlerim gelecek onlar gelmeden önce bir bakayım dedim topiğe ...........emine hoşgeldin canım biraz geçmişe bak eminim çok güzel bilgiler bulacaksın sonuçta her yaşadığımızı yazıyoruz buraya eksiksiz olarak inşallah eşinin diğer tahlili güzel çıkar sizde azolular kervanına girmezsiniz

selam kizlar kaan hocaya email gondermisidm cevap geldi bugun esime testoderm diye bi krem kullansin demis gunde 1 kere karin bolgesine insallah burda vardir krem olmazsa turkiyeden getirtiriz artik aranizda kullanan varmi kizlar ne gibi bi faydasi oluyo yada faydasini goren varmi

canım inşaallah şifa olur eşine...kremi nette araştırdım testesteron hormonu eksikliği için kullanılıyomuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…