Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız özel olucak ama ) eşinle oldunmu hemen gelio kırmızılar..benim baya bi erken gelmişti

canım çok saol daha önce hiç duymamıştım
ama denenmiş bi yöntem olduğu için tuttum bunu
yaaa dünden beri kociş peşimde dolanıyor "zaten kırmızılar gelmiyor aşkım" diye reddediyordum
bilsem durur muydum hiç
neyse ben bu gece bi deneyeyim bakalım yarına gelecek mi

Son düzenleme:

durduğun kabahat kız adam işi bilio sende nazlanıon
denenmiş bi yöntem ) bilseydim önceden derdim60:

Son düzenleme:
ben geldimmmm,bir türlü nete giremedim misafirler var bende,herkesi uyuttum geleyim dedim.maşallah bu saatte kimse olmaz dedim ama

uyuttum çok yorgunummm,ne güzel bak bugün sende kısır yiyor olacaktım,neyse artık ramazandan sonraya kaldık,sen naptın konuşamadık bir türlü

ben tedaviye başladım yarın ilk iğnemi vurulcam.evt ya kısır yiyor olucakdık başka zmn yeriz artık..

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum eşim giricek birazda nete görüşürüz öptüm.

ben tedaviye başladım yarın ilk iğnemi vurulcam.evt ya kısır yiyor olucakdık başka zmn yeriz artık..

hadi inşallah herşey güzel olacak,mesajına çok güldüm ya yoldaydım tam şok oldum demişsin ya

bizimkide perşembe gitti doktora kontrolü vardı,doktor hormonlar iyi gidiyor demiş,ilaçlara devam demiş,2ay sonra tekrar hormon tahlilleri veeee sperm tahlili istemiş,doktor çıkış olacağından umutlu bakalım nolacak,2ay beklemeliyiz,ama ben strese girmiyorum çıkacak diyorum ,çıkmazsada bunuda o gün düşünürüz,olumlu düşünüyorum en azından doktor çıkış olmasada demiş tesede şansmız artar demiş

Günaydınlar hepinize hayırlı haftasonları bugün bende ramazan öncesi son pikniğimi yapayım dedim dün gece yarısına kadar sarma sardım herkes günün ve hayatın tadını çıkarsın

günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrr
hepinize mutlu pazarlar

durduğun kabahat kız adam işi bilio sende nazlanıon
denenmiş bi yöntem ) bilseydim önceden derdim60:

valla adam işi biliyorda bende iş yok
ama sayende aklım başıma geldi
buarada dün sen yöntemiz söyledikten sonra birden elektirikler gitti...
sakın hemen çıkıp faliyete geçtiğimi düşünme tamam mı valla elektrikler gitti
buarada işlem tamam ama bende tık yok

filiz annesinemi gitti ne zmn dönicek biliomusun?

evet canım annesinin evinde tamirat var yardıma gitti...
bugün dönerler heralde...

eşimin sonuçları çıktı teseden sonra fsh:10.20 lh:1.98 testosteron:4.26 estradiol:66.16 bu değerlerden tek yüksek olan estradiol biz bu hormona daha önce hiç baktırmamıştık neddenn yüksek bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…