- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
filiz annesinemi gitti ne zmn dönicek biliomusun?
eşimin sonuçları çıktı teseden sonra fsh:10.20 lh:1.98 testosteron:4.26 estradiol:66.16 bu değerlerden tek yüksek olan estradiol biz bu hormona daha önce hiç baktırmamıştık neddenn yüksek bilen var mı?
ay canım hakkını helal et bilseydim yazmazdım bebişlerimizin canı isteyecek şimdi
inşallah Rabbim bizlerede bu mutluluğu yaşatır.ay kıyamam hamilelik şekerinmi çıktı dayımın kızıda aynı dertten muzdaripti şükürler olsun onun derdi bitti darısı başına kucağına aldığın gün unutursun çektiklerini
dualarında bizleri unutma canım biz şu anda beklemedeyiz eşime ay sonunda operasyon yapılacak damar yolunda sperm aranacakmış belki Rabbim yüzümüzü güldürür amin
slm bitanemmmmm güzeller güzeli hamişimiz
evet canım tedaviye başlayan ve başlayacak olan çok kişi var...
inş hepimiz senin şimdi yaşadığın mutluluğu yaşarız
dualarıı eksik etme tatlım...
allah senide bebişlerinide korusun canım :16
ahhhhhhh ben yusyuvarlak olmaya razıyım geliversin bebişlerim yeterki
sen ve bebişlerin de allaha emanet olun bitanemmmmmmmmm
demek biri kız biri erkek haaaa
darısı bizlerin başına
merhaba kızlar,size bugün pek mutlu haber veremiycem ama yinede her durumda şükürler olsun yaradana.sabah erkenden kontrole gittim.doktor önden giden yumoşun 17 cm olduğunu ardından gelenin 14 cm olduğunu bu şekilde küçülerek gittiğini.fazla ama eşit gelişmeyen yumoşlarım olduğunu söyledi.belki sadece tek yumurtaya işlem uygulanabilir dedi.işte ben orda koptum.boğazıma koca bir yumruk oturdu ve yutkunamadım bile.dondurulması gibi beklentim yoktu biliyosunuz ama ya bu tek yumurta boş folikül çıkarsa benim tedavi iptal olur diye üzülmedim desem yeridir.sabahta tedavisi iptal olan birinin işlemleri yapılırken buna şahit olmuş ve çok üzülmüştüm zaten kadının hali ibretlikti.nasılda güçlü durmaya çalıştı.
" sadece istediğim olduğunda sana şükredenlerden olmak istemiyorum rabbim.bu yola çıkarken her şeye hazırlıklı olduğumu söylemiştim.başıma geleceklere katlanacak güç ver.gönlümde olanı hakkımda hayırlı,hakkımda hayırlı olanıda gönlümde eyle.ben elimden geleni yaptım ve sana sığınıyorum.Olduğu kadar olmadığı kader " sözleri ile durumu eşime özetledim.başka bişey sorma diyip içimdeki zehiri akıttım.sonrada bir daha ağlamıycam ve anneme söyleyip üzmiycem dedim. şimdi hastaneden gelecek telefonu bekliyorum.2-3 gibi ancak ararlar.
bu arada dün eyüp sultana ziyarete gittim ve hepimiz için dua ettim.her gelişimde mutlaka giderim.çekiyor sanki orası beni.hatırladıklarıma ismi ile hatırlamadıklarımada bu uğurda çaba gösteren bütün arkadaşlarıma diye dualar ettim.annecimde sizler için dua etti. Allah kabul etsin.
Kızzzzzzz nickmi yazmak zor geliyo ismimi yazıyonnnnnnnnnnnn: herhalde 34:
cnm ben bugünde burdayımm ev berbat durumdaaa yarın dönücemm cicimmmmmmmm
Canım tedavin hayırlı olsun insallah hamiş olup yawruna kawuşursun
bugün ilk iğnemi yaptım göbekten sonra hastaneye gidip bi tanede kalçadan menogon yaptırdım bu sefer baya fazla dozda ilaç kullanıyorum ama kaç gün kullanıcam bilmiyorum çünki iğnelere adetin 4. günü başlattı dr. çarşamba günü kontrole gidicem , yarında hastanede olucam rapor işleriyle uğraşcam....
hayırlı olsun canım tedavin su gibi akıp geçsin inşallah...
sağol ii oldu uyumak biraz kendimize geldikyok bitanemmmmmmmmm direndikçe direniyorlar valla
maşallah bitanemmmmmm kocişinle uykuya doymuşsunuz bugün
sefanız olsun
canım inşallah hayırlı bir şekilde başlar ve tamamlarsın.gözüne bakıyoruz ya gelmez kırmızılar şimdi.sağlıklı yumurtalara zemin hazırlayarak gelsin inşallah.
şimdi hastaneden aradılar.ilacımın dozunu düşürdüler.arkadan geleni yetiştirmeye çalışacaklar sanırım.yarın sabah dokuza tekrar çağırdılar.semra hanım ve nur hanım birlikte bakacak ve karar vereceklermiş.
canım inşallah hayırlı bir şekilde başlar ve tamamlarsın.gözüne bakıyoruz ya gelmez kırmızılar şimdi.sağlıklı yumurtalara zemin hazırlayarak gelsin inşallah.
şimdi hastaneden aradılar.ilacımın dozunu düşürdüler.arkadan geleni yetiştirmeye çalışacaklar sanırım.yarın sabah dokuza tekrar çağırdılar.semra hanım ve nur hanım birlikte bakacak ve karar vereceklermiş.
sağol ii oldu uyumak biraz kendimize geldik
senin kırmızılar seni kandırıyo sen unut o an gelirrrrr
Slm KiZlar nslsiniz ...ev bulduk sonunda biraz pahalı kirası ama arıyoruz diyemi bilmiorum hiç kiralık ev yok..bu hafta ev tasiycaz Ramazan'ın ilk haftasında yavaş yavaş ufak tüfekleri yerlestircem sonrada transfer zaten:) neyse yeni ev yeni bebek olur ins:)
Bahar adetin gelir bekliyorsun ya inan ondan geçikir ..sen adet olursan bu ara transfer günlerimiz aynı olacak sanırım:)
Cok sayfa ilerlemiş okuyamadığım olmuştur kesin... Ben bu 1 hafta giremem kesin İnternet'eev taşımak cok büyüdü gözüme
cnm bir keresinde stresten 11 gün gecikmişti tamam dedim dr gideyim söktürücü alayım bakmayı bıraktım geldi huysuz canım idrarda çıkmaması normal belli olmaz bir bakmışsın hamişsin
canım inşallah Rabbim sanada çifter çifter nasip etsin... hamilelik sana çok yakışacaktır...maşallah hazırlıklarını tamamlamışın hayırlısıyla kırmızılarda gelirse başlarsın inşallah... her zaman dualarımdasınız... çokkk öptükkk...
bugün ilk iğnemi yaptım göbekten sonra hastaneye gidip bi tanede kalçadan menogon yaptırdım bu sefer baya fazla dozda ilaç kullanıyorum ama kaç gün kullanıcam bilmiyorum çünki iğnelere adetin 4. günü başlattı dr. çarşamba günü kontrole gidicem , yarında hastanede olucam rapor işleriyle uğraşcam....
canımıniçi mercanım güçlü arkadaşım dur bakalım daha tedavin iptal olmadı olursa gelecek ay gelir belkide aldığın iğnelerin etkisiyle doğal yoldan ne güzel dua etmişsin geçen hafta operasyon öncesi namazdan sonra ağlıyordum biranda durdum bu yol çok uzun dedim operasyon du sonra gecikmeden adet olunacak iğneler vucüdüm iyi reaksiyon verecek opuda sorun olmuyacak transfer ve zor 12 gün hamişlik ikili test üçlü test amniyosentez 35 yaş olunca doğum ve sonrası hep pır pır yürek o yüzden çok güçlü olmalıyız ben geçenlerde bir topik okuyordum eski en zayıf güçsüz yumurtası olan arkadş hamiş olmuştu yeterli rabbim ol desin dualarım seninle güzel arkadaşım
bak görürsün nsl büyüyecek yumoşların dinlen ve iyi beslen:)
Selammmmmmmm kızlarrrrrr
nasılsınızzzzzzz
ben annemlerdeyimmmmmm tadilat varr ve çokkkkk yoruldumm hemen bi arada size bakayımm dedimmmmmmmm
Mercan cnmmmm inşş.iptal gibi bişşey olmazz herşeyin hayırlısı olsunn tabiki..cnm üzülmee sen gerçektenn güçlü birisinnnn
kendini hazırlayrak gelmişsinnnnn..şimdi kendi tedavimde iptal olduğu için hiç
bi arkadaşımınki iptal olsunn istememdaha iyi anlıyorumm çünküü ne hayallerle başlıyosun ama zamanı değilsee iştee olmuyoooo
ama dur bakalımmmmm dahahiç bişeyy bitmişş değill o yumuoşundaaaa inşşş döllenippppp göbüşünee konurrrrrrrr
mercancım hiç telaşlanma benim yumoşlarda aynı büyüklükte değildi cm mi küçük olsada içi dolu olduktan sonra pek önemi yok sonuçta hepsine işlem yaparlar...bende öyle olmuştu ama kaçtanesi döllenir onu Raabim bilir tabi... daha çatlatma iğnen yapıldıktan sonrada büyürler... sen içini rahat tutmaya çalış bilinçlisin maşallah nasipte varsa o tek yumoşun embriyo olup tutunacaktır sana... Rabbim dualarını kabul etsin gönül muradını versin inşallah...
saol bitanemmmmmmm inş dediğin gibi olur
bak negüzel durumunu en iyi seviyeye getirmek için uğraşıyorlar...
inş en sona geldiğinde bebişin seninle 9 aylık bi serüvene çıkmış olacak
Bahar cnm ins yeni ev de bebisim gelir...aslında ev taşımak iyi olacak transferime 2 hafta var 1 haftada evi taşırım 3-4 gunde yerleştiririm bı kac gunde dinlenir transferim olur bölede iki hafta hızlı gecer yoksa bekleyince zaman geçmiyor..
Benimde adetim 10 gun gecikti ya inan hiç belirtim yoktu pat diye adet oldum:) her gun wc ye gittim adet oluyommu diye esim kaynanam Görümcem adet oldumu diyip durdular bende iyicene stres oldum iyicene gecikti neyse bunada şükrün gecikiorsada bı hayırı vardır diyorum:) ins bir iki güne olursun beklemesin ...biz azolu oldugumuzu 4 ay oldu ogreneli bana yıllar gibi geldi allahım daha cok bekletmez benide hiç bı kader arkadasımıda
eşimin sonuçları çıktı teseden sonra fsh:10.20 lh:1.98 testosteron:4.26 estradiol:66.16 bu değerlerden tek yüksek olan estradiol biz bu hormona daha önce hiç baktırmamıştık neddenn yüksek bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?