Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşimin sonuçları çıktı teseden sonra fsh:10.20 lh:1.98 testosteron:4.26 estradiol:66.16 bu değerlerden tek yüksek olan estradiol biz bu hormona daha önce hiç baktırmamıştık neddenn yüksek bilen var mı?

kızlar bu konuda bilgi sahibi olan yok mu?????????????

Selammmmmmmm kızlarrrrrr
nasılsınızzzzzzz
ben annemlerdeyimmmmmm tadilat varr ve çokkkkk yoruldumm hemen bi arada size bakayımm dedimmmmmmmm
Mercan cnmmmm inşş.iptal gibi bişşey olmazz herşeyin hayırlısı olsunn tabiki..cnm üzülmee sen gerçektenn güçlü birisinnnn
kendini hazırlayrak gelmişsinnnnn..şimdi kendi tedavimde iptal olduğu için hiç
bi arkadaşımınki iptal olsunn istememdaha iyi anlıyorumm çünküü ne hayallerle başlıyosun ama zamanı değilsee iştee olmuyoooo
ama dur bakalımmmmm dahahiç bişeyy bitmişş değill o yumuoşundaaaa inşşş döllenippppp göbüşünee konurrrrrrrr

Son düzenleme:

canım benim ne hakkı sadece katmeri severim onun için yazdım tarifini aldım zaten...öyle canı herşeyi çeken gebelerden değilim merak etme... inşallah sizinde yüzünüz gülecek teseye gerek kalmadan bol bol sperm bulunacak...

canım inşallah Rabbim sanada çifter çifter nasip etsin... hamilelik sana çok yakışacaktır...maşallah hazırlıklarını tamamlamışın hayırlısıyla kırmızılarda gelirse başlarsın inşallah... her zaman dualarımdasınız... çokkk öptükkk...

mercancım hiç telaşlanma benim yumoşlarda aynı büyüklükte değildi cm mi küçük olsada içi dolu olduktan sonra pek önemi yok sonuçta hepsine işlem yaparlar...bende öyle olmuştu ama kaçtanesi döllenir onu Raabim bilir tabi... daha çatlatma iğnen yapıldıktan sonrada büyürler... sen içini rahat tutmaya çalış bilinçlisin maşallah nasipte varsa o tek yumoşun embriyo olup tutunacaktır sana... Rabbim dualarını kabul etsin gönül muradını versin inşallah...

bugün ilk iğnemi yaptım göbekten sonra hastaneye gidip bi tanede kalçadan menogon yaptırdım bu sefer baya fazla dozda ilaç kullanıyorum ama kaç gün kullanıcam bilmiyorum çünki iğnelere adetin 4. günü başlattı dr. çarşamba günü kontrole gidicem , yarında hastanede olucam rapor işleriyle uğraşcam....

hayırlı olsun canım tedavin su gibi akıp geçsin inşallah...

yok bitanemmmmmmmmm direndikçe direniyorlar valla

maşallah bitanemmmmmm kocişinle uykuya doymuşsunuz bugün
sefanız olsun
sağol ii oldu uyumak biraz kendimize geldik
senin kırmızılar seni kandırıyo sen unut o an gelirrrrr

bak iptal olmammış oh ne güzel hadi hayıtrlısıyla transferini ol da bizde rahat lıyalım senin mutlu yazılarını okuyalım cnm
flazsk cnm kolay gelsin nede olsa anne insan kıyamıyo dimi
olsun sen evine gelince dinlenirsişn cnm

saol bitanemmmmmmm inş dediğin gibi olur
bak negüzel durumunu en iyi seviyeye getirmek için uğraşıyorlar...
inş en sona geldiğinde bebişin seninle 9 aylık bi serüvene çıkmış olacak

sağol ii oldu uyumak biraz kendimize geldik
senin kırmızılar seni kandırıyo sen unut o an gelirrrrr

aman canım kocişin sürekli çalışıyor zaten iyi olmuş...
sende çok yorulmuştun son günlerde halsizde düşmüştün...
ikinizede iyi gelmiştir enerji depoladınız dinlenerek
hemde ne kandırma unutmak istiyorum da unutulmuyor valla

slm canım sonunda evi bulmuşsunuz negüzel...
inş yeni eviniz uğurlu gelir bebişinizede kavuşur mutlu mesut yaşarsınız
canım insan kendini belli bi zamana odaklayınca nekadar düşünmek istemesende düşünülüyor işte...
benim adetim geç gelirdi hep zaten...
ama geçen ay 32. gün gelmişti bu ay daha erken gelir diyordum...
bugün 32. gün ama bi belirti yok...
aslında kasıklarımda bi kıpırtı oluyor tam gelecek diyorum sonra geçiyor
bakalım artık hayırlısı nezamansa ozaman gelsin...

cnm bir keresinde stresten 11 gün gecikmişti tamam dedim dr gideyim söktürücü alayım bakmayı bıraktım geldi huysuz canım idrarda çıkmaması normal belli olmaz bir bakmışsın hamişsin

canım yaaa hiç bi belirti yok hamişlikle ilgili sadece kasıklarımda kıpırtılar oluyor bazen sonra geçiyor...
dün sadece içimiz rahat olsun diye idrar testi yaptık çıkmadı bende başladım civanperçemi çayı içmeye (adet smktürmek için)...
ayyy öyle bişey olabilir mi ki :18:
hiç sanmıyorum ama, ben yarın bi ulun hocayı arıycam bakalım o ne tavsiye edecek :44:

aminnnnnnnnnnnn canım benim çok saol rabbim dualarını kabul etsin 16:

canım tedavin hayırlı olsun
inş bu defa daha fazla ve kaliteli yumoşların olacak
hayırlısıyla tedavini tamamlayıp bebişine kavuşursun inş

Bahar cnm ins yeni ev de bebisim gelir...aslında ev taşımak iyi olacak transferime 2 hafta var 1 haftada evi taşırım 3-4 gunde yerleştiririm bı kac gunde dinlenir transferim olur bölede iki hafta hızlı gecer yoksa bekleyince zaman geçmiyor..
Benimde adetim 10 gun gecikti ya inan hiç belirtim yoktu pat diye adet oldum:) her gun wc ye gittim adet oluyommu diye esim kaynanam Görümcem adet oldumu diyip durdular bende iyicene stres oldum iyicene gecikti neyse bunada şükrün gecikiorsada bı hayırı vardır diyorum:) ins bir iki güne olursun beklemesin ...biz azolu oldugumuzu 4 ay oldu ogreneli bana yıllar gibi geldi allahım daha cok bekletmez benide hiç bı kader arkadasımıda

bak görürsün nsl büyüyecek yumoşların dinlen ve iyi beslen:)

canım benim,bende 33 yaşıma giricem kaygılarım yok desem yalan ama 43 yaşındaki ablamın evlendikten bir ay sonra hamile kalıp,doğum yapması ve çok sağlıklı bir bebeğimiz olması yaradan isterse her şey olur dedirtiyor ve şükrediyorum.O isterse bize sonsuz hazinesinden verir.desteğin için teşekkür ederim canım arkadaşım.Allah razı olsun.bundan sonra her işin rast gitsin hiç bir zorluk görme inşallah.

kolay gelsin tatlım yorma kendini.canım kısa süreli bir şok yaşadım ama kendimdeyim artık.yumoşları üzmemek için dayanmaya çalışıyorum.Allah razı olsun canım benim sağol.

Sağol canım.Allah razı olsun.ben her zaman sağlıklı bir tane istedim.boş çıkmasından ve döllenmemesinden korktum sadece ama bekleyip görmek lazım.korktuklarımızdan emin eylesin rabbim.sende bebişine sağlıcakla kavuş inşallah.

Allah sonunu hayırlı ve bebişli etsin.Sorunsuz bir tedavi diliyorum.

saol bitanemmmmmmm inş dediğin gibi olur
bak negüzel durumunu en iyi seviyeye getirmek için uğraşıyorlar...
inş en sona geldiğinde bebişin seninle 9 aylık bi serüvene çıkmış olacak

canım her şey herkes bahane biliyorum.bugün bir şok yaşadım ama sonuna kadar dayanıcam üzmiycem kendimi.elde edilen sağlıklı olsun,boş olmasın yeter.Üzgün değilim artık canım.

minikgelin,evini taşıyormuşsunçok yorma sakın kendini.bak bu tedavide geçen seferki gibi mesajlar olusa yandın bizden çekersin ona göre
Herşey istediğin gibi olsun canım.

cemrem ,desteğin için sağol canım.Allahım sizlerede bu tatlı telaşları en kısa zamanda yaşatsın.

inş tüm işlerini halledip bebişinide alıp döneceksin evine
saol canım inş bikaç gün içinde gelir hayırlısı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…